- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
diktrmeden önceki düşüncelermn yanında bu hiç.. ki neden kanamasın birsürü kişi sonuç aldı çok çok nadir almayanlar.. bundan sonrası tevekkül..Ama peki ya kanamazsa düşüncesini ne yapıyorsun şimdi? Asıl sorun o ya olmazsalar kafamı yedi bitirdi
Bak Allah kurtarmış seni o karaktersizden bi de öyle düşün...Eğlenmekmiş tek amaçlı canım öyle demişti....
Haklısınız canım teşekkür ederim. Senin düğünün ne zamandı? Ya birde ben yaptırsam bile seneler var daha önümde evlenmek için bilmiyorum ki erken yaptırmak sorun olur muCanim bencede yaptir ve kurtul keşke daha önceden yaptirsaymisim bilseymisim diyorum bende ayrica öyle dediyse zaten boşver takılma şükret ki kurtulmuşsun ayirca acaba kanayacakmi sorusu hepimizde var biz yaptirdik gerisi takdiri ilahi ne varsa onu yasicaz en azindan psikolojikmen rahatlarsin bogazmanzarasinin dedigi gibi
tam tersi ne kadar erken o kadar iyi dems turgay be sakaryaya o da ondan bi sene önce yaptrdıHaklısınız canım teşekkür ederim. Senin düğünün ne zamandı? Ya birde ben yaptırsam bile seneler var daha önümde evlenmek için bilmiyorum ki erken yaptırmak sorun olur mu
Cidden mi ben bunu okumamıştım gözümden kaçmış herhalde umarım herkes için en iyisi olurtam tersi ne kadar erken o kadar iyi dems turgay be sakaryaya o da ondan bi sene önce yaptrdı
öyle canım hayırlısı olsun hkkında uzak mısın istanbulaCidden mi ben bunu okumamıştım gözümden kaçmış herhalde umarım herkes için en iyisi olur
Evet canım uzağım ama gitmek gelmek sorun değil benim içinöyle canım hayırlısı olsun hkkında uzak mısın istanbula
Bunu sakın birine söyleme ben söyledim ve bana basit biri olarak baktı kendini bana kakalamaya çalışıyorsun, sikik, istenmeyen bir it gibisin dedi.Ben bunları kaldıramadım hastanelik oldum. Ve daha üzülmemek için diktireceğim inşallah. Çünkü kabul etse bile aklında soru işareti kalacak, kıskanacak, kendine yediremicek, hep aklına gelecek. Hatayı hatayla kapatmak gerek diye düşünüyorum evet bu doğru bişe değil ama bize bunu yapanlar sahip çıkmadı tek suçlu biz değiliz. Sakın söyleme.. Kullanmak için fırsat kollarlar direk o.... gözüyle bakıyorlar. Hele birine anlatırsa o zaman damgalanırız.. kimseye güvenmemek lazım canım..Evet canım uzağım ama gitmek gelmek sorun değil benim için
Karakter Sahibi olsaydı o söylediğin kişi... evet bi hata olmuş ama kusuruma bakma ben kabullenemem derdi en kötü bunu söylerdi sana, o kelimeleri değil... o yüzden üzülme sen de... Kimseye söyleyip şahit tutmaya da gerek yok dinimizde de bu böyle... mecbur bırakıldık işlem yaptırıp saklamaya... yoksa kim ister ki bunları yaşamayı... o yüzden çözümü var ve onu yapmak zorundayım diye düşünüyorum... hayatımız boyunca yaptığımız hata ile anne olmaktan o güzel duygudan mahrum kalacak değiliz... o kadar ağır olmamalı ki zaten psikolojik bir çok acı çektik yaşamayanın anlayamayacağı kadar hem de... unutmayalım ki bizim bi değerimiz var ve o değer bunlarla yok olmuyor... o kadar değersiz olsak şu operasyon paralarını nasıl denkleştireceğim diye göbeğimiz çatlamaz kolay yoldan kazanmaya bakardık... o adiler bizi hakediyor mu sence bunları düşününce... biz onlardan daha iyi bi hayatı hakediyoruz ve Allah tüm hatalara rağmen affedicidir, bizi de affedecektir... hatayı hatayla kapatmıyoruz en doğrusunu yapmaya çalışıyoruz bundan sonrası için...Bunu sakın birine söyleme ben söyledim ve bana basit biri olarak baktı kendini bana kakalamaya çalışıyorsun, sikik, istenmeyen bir it gibisin dedi.Ben bunları kaldıramadım hastanelik oldum. Ve daha üzülmemek için diktireceğim inşallah. Çünkü kabul etse bile aklında soru işareti kalacak, kıskanacak, kendine yediremicek, hep aklına gelecek. Hatayı hatayla kapatmak gerek diye düşünüyorum evet bu doğru bişe değil ama bize bunu yapanlar sahip çıkmadı tek suçlu biz değiliz. Sakın söyleme.. Kullanmak için fırsat kollarlar direk o.... gözüyle bakıyorlar. Hele birine anlatırsa o zaman damgalanırız.. kimseye güvenmemek lazım canım..
Herkes bir şekilde sonuç alıyor canım... gelmese benim başıma gelmezdi diye düşünüyorum buradaki herkes de öyle düşünüyordur... yanı demem o ki tek bizim başımıza gelmemiştir ve herkes evleniyor bir şekilde... Eminim ki yakınlarımızdan da vardırO kadar haklısınız ki teşekkür ederim hepinize ama psikolojik sanırım bilmiyorum geleceğim olmayacakmış gibi geliyor bana sanırım o yüzden bu kadar kötümserim. Yani evet yaptırabilirim bu işlemi ama ya kanamazsa bir veya ya karşıma çıkarsa geçmiş iki. Bu düşünceler cidden benim sonum olmak üzere
Darlıgını nasıl ayarlıcak ki onu anlayamadım vala ya çok dar olursa kanamazsa bideYa canim bide turgay bey bana sey dedi kontrole gel istersen cunku ben dar dikiyorum bilerek tuttuktan snra onun darligini ayarlarim gelirsen dedi. Tipki sakarya ve maviminvaldeki gibi onlar ondan zor girdiler iliskiye.. benlik sikinti yok zor girmenin ama ya hic giremezse ben orda tkili kaldim.. sen gitcek misin istanbula tekrar bi ay sonra?
Kız siz ne kadar paniksiniz aboo :) gerci yaptrmadan onceki halimi goruyorum sizde.. ya girisi cok cok zor olmasin die ayarliyomus iste acio biraz demekki adam 30 yildir bu isi yapiyomus sormadim nasil ayarlicaksin diye biraz guvenmek lazim saygi duyuyorum turgay beye o kadar olumlu sonuctan sonra.. sen ne zaman yaptrcaksin ve kimi dusunuyosunDarlıgını nasıl ayarlıcak ki onu anlayamadım vala ya çok dar olursa kanamazsa bide
panik fazlasıyla var yaa malesef inş yaptırınca sakinleşirim. Turgay beyde düşünüyorum ama benim ocak şubat gbi olabilir çnkü birikim yapıyrm mecburen. Çalışmıyorumda o yzden biraz geç olcak galiba benim. O zamana kadar nasıl dayanırım bilmiyorum bu stresle heyecanla panikleKız siz ne kadar paniksiniz aboo :) gerci yaptrmadan onceki halimi goruyorum sizde.. ya girisi cok cok zor olmasin die ayarliyomus iste acio biraz demekki adam 30 yildir bu isi yapiyomus sormadim nasil ayarlicaksin diye biraz guvenmek lazim saygi duyuyorum turgay beye o kadar olumlu sonuctan sonra.. sen ne zaman yaptrcaksin ve kimi dusunuyosun
Nerde okudun ki canim onlari bende merak ettim şimdikızlar dün gece yine biraz arastrma yaptım neler neler yazmıslar yok kızın diktrms oldugunu anlamak için sıcak suya oturt yok dikiş izine bak ne mide bulandrcı mahluklar bunlar ya. kendi sözlmden bile nefret ediyrm bunları okuyunca cnkü hepsi aynı kafa.. hem sevp hem nefret etmek çok kötü bişey beni oldgm gbi kabul edebilseydi keşke..
ama ne kadar diktrp kanamam olsa da bana bunu yasatanlara ve beni böyle kabul etmeyene ahirette ayrı ayrı hesabımı sorucam çk mu zor bi kızı sahiplenmek.
canım ben sürekli internetten dikilmiş kızlık zarı fln die bakıyrm nasıl görüncek son hali die.. oralarda forumlarda mallar yazmıslar.. siz böyle devam edin işte b*k anlarsınız kendini zeki sanan erkekler. nefret ediyorum. kendileri ne haltlar yemiş önceden bide bakirelerle beraber olmus bilio utanmadan tecrübelerini aktarıo ahlak yoksunu. okuyan erkekler de varsa söylüyüm burda öyle bişey yok anlaşılmıo dikilince.......Nerde okudun ki canim onlari bende merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?