Ama peki ya kanamazsa düşüncesini ne yapıyorsun şimdi? Asıl sorun o ya olmazsalar kafamı yedi bitirdi
diktrmeden önceki düşüncelermn yanında bu hiç.. ki neden kanamasın birsürü kişi sonuç aldı çok çok nadir almayanlar.. bundan sonrası tevekkül..

Haklısınız canım teşekkür ederim. Senin düğünün ne zamandı? Ya birde ben yaptırsam bile seneler var daha önümde evlenmek için bilmiyorum ki erken yaptırmak sorun olur mu

Haklısınız canım teşekkür ederim. Senin düğünün ne zamandı? Ya birde ben yaptırsam bile seneler var daha önümde evlenmek için bilmiyorum ki erken yaptırmak sorun olur mu
tam tersi ne kadar erken o kadar iyi dems turgay be sakaryaya o da ondan bi sene önce yaptrdı

Bana bunu yasatan insanla ayni yerde calisiyirum ben ne yaoayim ya birine soylerse beni her gun olduruyor zaten intahari etmeyj bnde dusundum ama degecekmi sen olunce ailen perisan olacak sil at kafandan bunlari beden senin ruh senin paikoljim rahatlasin diye hemen 2 ay sonra yaotirdim ben kontrole gitmedim 5 hafta oldu gidicem en kisa zamanda hayata dair hep umidim var bunu bile yaptirdim perisandim yalvardim her gun aradim beni birakma diye ama hrseyin caresi varmis Rabbim buyuk buda bizim sinavimjz bende tovbe ettim her gun dua ediyrm namaz kiliyorum Allaha yalvariyorum kendinizi uzmeyin artik uzuldugumuz yetti mutlu olacagiz inaniyorum

Güçlü insanlar olmasaydık üstesinden gelebilecek olmasaydık Allah bu yükü yükler miydi sizce ? Galip geleceğiz... yaşamayan bilmez nasıl bi sınav içinde olduğumuzu... onlara göre ne alakası var siz istemişsinizden ibaret... halbuki istediğimiz gibi olmadığı için bu haldeyiz... her insan yanlış yapar her insan hatasıyla kusuruyla insandır zaten. Bence de artık üzülmek yerine mutluluk mücadelesini zaferle sonuçlandırmaya odaklanalım...

Evet canım uzağım ama gitmek gelmek sorun değil benim için
Bunu sakın birine söyleme ben söyledim ve bana basit biri olarak baktı kendini bana kakalamaya çalışıyorsun, sikik, istenmeyen bir it gibisin dedi.Ben bunları kaldıramadım hastanelik oldum. Ve daha üzülmemek için diktireceğim inşallah. Çünkü kabul etse bile aklında soru işareti kalacak, kıskanacak, kendine yediremicek, hep aklına gelecek. Hatayı hatayla kapatmak gerek diye düşünüyorum evet bu doğru bişe değil ama bize bunu yapanlar sahip çıkmadı tek suçlu biz değiliz. Sakın söyleme.. Kullanmak için fırsat kollarlar direk o.... gözüyle bakıyorlar. Hele birine anlatırsa o zaman damgalanırız.. kimseye güvenmemek lazım canım..

Karakter Sahibi olsaydı o söylediğin kişi... evet bi hata olmuş ama kusuruma bakma ben kabullenemem derdi en kötü bunu söylerdi sana, o kelimeleri değil... o yüzden üzülme sen de... Kimseye söyleyip şahit tutmaya da gerek yok dinimizde de bu böyle... mecbur bırakıldık işlem yaptırıp saklamaya... yoksa kim ister ki bunları yaşamayı... o yüzden çözümü var ve onu yapmak zorundayım diye düşünüyorum... hayatımız boyunca yaptığımız hata ile anne olmaktan o güzel duygudan mahrum kalacak değiliz... o kadar ağır olmamalı ki zaten psikolojik bir çok acı çektik yaşamayanın anlayamayacağı kadar hem de... unutmayalım ki bizim bi değerimiz var ve o değer bunlarla yok olmuyor... o kadar değersiz olsak şu operasyon paralarını nasıl denkleştireceğim diye göbeğimiz çatlamaz kolay yoldan kazanmaya bakardık... o adiler bizi hakediyor mu sence bunları düşününce... biz onlardan daha iyi bi hayatı hakediyoruz ve Allah tüm hatalara rağmen affedicidir, bizi de affedecektir... hatayı hatayla kapatmıyoruz en doğrusunu yapmaya çalışıyoruz bundan sonrası için...

O kadar haklısınız ki teşekkür ederim hepinize ama psikolojik sanırım bilmiyorum geleceğim olmayacakmış gibi geliyor bana sanırım o yüzden bu kadar kötümserim. Yani evet yaptırabilirim bu işlemi ama ya kanamazsa bir veya ya karşıma çıkarsa geçmiş iki. Bu düşünceler cidden benim sonum olmak üzere

Herkes bir şekilde sonuç alıyor canım... gelmese benim başıma gelmezdi diye düşünüyorum buradaki herkes de öyle düşünüyordur... yanı demem o ki tek bizim başımıza gelmemiştir ve herkes evleniyor bir şekilde... Eminim ki yakınlarımızdan da vardır

Evet arkadaşlar olumsuzluga kapılmayalim bi çok kişinin bakıre olupta kanamasida olmayabilir bunlar gayet normal şeyler Allah korkusu olanlarla karsilastirsin rabbim bol bol tövbe edip Allaha yonelmekte fayda var bi hata ettik Allah başka günahlardan korusun bizlerı inşallah güzel eşlerimiz güzel bi geleceğimiz olur kizlar

Darlıgını nasıl ayarlıcak ki onu anlayamadım vala ya çok dar olursa kanamazsa bide

Darlıgını nasıl ayarlıcak ki onu anlayamadım vala ya çok dar olursa kanamazsa bide
Kız siz ne kadar paniksiniz aboo :) gerci yaptrmadan onceki halimi goruyorum sizde.. ya girisi cok cok zor olmasin die ayarliyomus iste acio biraz demekki adam 30 yildir bu isi yapiyomus sormadim nasil ayarlicaksin diye biraz guvenmek lazim saygi duyuyorum turgay beye o kadar olumlu sonuctan sonra.. sen ne zaman yaptrcaksin ve kimi dusunuyosun

panik fazlasıyla var yaa malesef inş yaptırınca sakinleşirim. Turgay beyde düşünüyorum ama benim ocak şubat gbi olabilir çnkü birikim yapıyrm mecburen. Çalışmıyorumda o yzden biraz geç olcak galiba benim. O zamana kadar nasıl dayanırım bilmiyorum bu stresle heyecanla panikle

kızlar dün gece yine biraz arastrma yaptım neler neler yazmıslar yok kızın diktrms oldugunu anlamak için sıcak suya oturt yok dikiş izine bak ne mide bulandrcı mahluklar bunlar ya. kendi sözlmden bile nefret ediyrm bunları okuyunca cnkü hepsi aynı kafa.. hem sevp hem nefret etmek çok kötü bişey beni oldgm gbi kabul edebilseydi keşke..
ama ne kadar diktrp kanamam olsa da bana bunu yasatanlara ve beni böyle kabul etmeyene ahirette ayrı ayrı hesabımı sorucam çk mu zor bi kızı sahiplenmek.

Nerde okudun ki canim onlari bende merak ettim şimdi

Nerde okudun ki canim onlari bende merak ettim şimdi
canım ben sürekli internetten dikilmiş kızlık zarı fln die bakıyrm nasıl görüncek son hali die.. oralarda forumlarda mallar yazmıslar.. siz böyle devam edin işte b*k anlarsınız kendini zeki sanan erkekler. nefret ediyorum. kendileri ne haltlar yemiş önceden bide bakirelerle beraber olmus bilio utanmadan tecrübelerini aktarıo ahlak yoksunu. okuyan erkekler de varsa söylüyüm burda öyle bişey yok anlaşılmıo dikilince.......
ben sizin yerinizde olsam mal gbi buraya kadın gibi kayıt olup bunları okucagıma karsımdaki kıza biraz güven verirdim kim olursan ol seninleyim derdim kız da saklamak zorunda kalmazdı.. bakire olmak hersey mi benm birsürü bakire olup arkadan afedersiniz her haltı yiyen arkadasm var onlar temiz mi oldu şimdi? ben evlencem die kandırıldım peki onlar? ben mi o....yum onlar mı simdi? nefret ediyorum bütün erkeklerden. kendime bunu yaptgm için kendimden de zaman zaman nefret ediyorum.. hersey ahirette çözülcek hepsinin elim yakalarında Rabbime havale ettim susturun bakalım bu dünyada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…