- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
bu arada bide yok kırmızı kan gelirse dikilmiş oluomus pembe kan gelirse orijinal kızlık zarını bozmuş oluyolarmıs :))) tüyo vermiş akıllı arkadasın biri ammavelakin manolyada resmni bile net bi şeklde gördüğümüz üzere gayet dikilmiş zardan da pembe kan geldi diceğim o ki bırakın bu akıllılıkları arkadasım :)
bal gibi de dikilir bal gbi de pambe kan da gelir sıcak su da fln da bozulmaz başka tüyolar bulun kendinize . mal mıyım ben beni sıcak suya oturtcan öylemi? sanki sıfır araba alıo. küfretmemek için kendmi zor tutuyorum.. sizin gbi erkeklere de varya (diktirmiş demiyorum biz inanın çok masumuz cünkü) her b*ku yemiş ama masum görünen yılan kızlar denk gelsin emi ömrünüzü diksinler tıpkı benm 7 senem nasıl boşa gittyse düşünerek sizin ömrünüz gtsin..
İşte bunları görünce de herşeyi boşveriyorum bilio musunuz bu kadar üzülmeye gerek yok ya kan yoksa yok! kaç paralık adamki karsımızdakiler biri bile adam değil..
öyle olsa en basta derdiki böyle bişey varsa bile ben duymak istemiyorum bu konuyu kapat gecmişin beni ilgilendrmio.. çok yakınımda bunu yapan bi örnek de var.. kız anlatmıs adam kızmıs bana bunları anlatma duymak istemiyorum kesinlikle ne olduysa tövbe et ben bunlarn hiçbirini bilmiorum demiş şu an evliler 4 çocukları var.. benimki de anca varsa söle basta yollarımızı ayıralım modunda :)))
her neyse bu sabah çok sinirli uyandım ya.. bugün 18. günüm turgay beyn verdiği kağıtta pansuman 3 hafta yapılcak diodu o zaman ben 3 gün daha yapıp bırakayımmı ama daha dikişler duruo
onlar önce kendi g... lerine baksınlar şerefsizler hepsi aynı mal hepsinin kafası aynı çalışıyo eedigin gbi dar görüşlüler at gözlügünden bakıyolar.yok canım bize öylesi kabul eden denk gelmez bende 5 yıldır bu sorunla ugraşıyorum önceki erkek arkadasım ailesini göndercekti tanışmaya iş ciddiye biniyo diye bende saklamıyım söyliyim demiştim başta hata yapmışssın ben seni yarı yolda bırakmam o şerefsizi bulup öldürcem fln diyodu aradan zaman geçince ben yapamam ben unutamıyorjm aklımdan çkmıyo seninle sonumhz yok dedi çekti gitti nişanlandı başkasıyla. Herşeyi hakediyolar bu namussuzlar. Allahım bizi bi daha böyle kötü insanlarla karşılaştırmasın rabbim görüyo inandık insanlara gerçekten sahiplenecekler evleenecekler sandık. Ben şimdi bile hayatımdaki kişiye söylesem beni rezzil eder yol verr bana. Nikah masasında olsam senin bi yalanını yakalasam orda bırakırım diyen insan yani. Mevbur kalmasa kimse bu yola başvurmaz bizi bizden başka kmse anlamazbu arada bide yok kırmızı kan gelirse dikilmiş oluomus pembe kan gelirse orijinal kızlık zarını bozmuş oluyolarmıs :))) tüyo vermiş akıllı arkadasın biri ammavelakin manolyada resmni bile net bi şeklde gördüğümüz üzere gayet dikilmiş zardan da pembe kan geldi diceğim o ki bırakın bu akıllılıkları arkadasım :)
bal gibi de dikilir bal gbi de pambe kan da gelir sıcak su da fln da bozulmaz başka tüyolar bulun kendinize . mal mıyım ben beni sıcak suya oturtcan öylemi? sanki sıfır araba alıo. küfretmemek için kendmi zor tutuyorum.. sizin gbi erkeklere de varya (diktirmiş demiyorum biz inanın çok masumuz cünkü) her b*ku yemiş ama masum görünen yılan kızlar denk gelsin emi ömrünüzü diksinler tıpkı benm 7 senem nasıl boşa gittyse düşünerek sizin ömrünüz gtsin..
yok yok canım öyle akıntı fln bişey yapamaz korkma bu ameliyat adetliyken bile yapılablr dedi turgy bey bana.. yani sağlam bi darbe lazım bozulması için..Boşver canim bu kadar sinirlenme dikslerine falan bisey olur Allah korusun Allah biliyo görüyo neyin ne oldugunu bize tôvbe edip ayni hatayi tekrarlamadan evliligimizde sorunluluklarimizi getirmek düsüyo bundan sonra biz kendimizi biliyoruz onlarda biliyo birbirlerine tüyo veredursunlar Allahim onlarada hak ettiklerini verir birde bakirelerle birlikte olmus yaa onada cok sinirlendim utanmaz serefsizler adiler ne olacak... Bu arada canim evet öyle yazmis ama sen yinede devam et hepsine bitene kadar bence hem dikislerinde düsmemis madem bu arada kizlar beni ayiplamayin ama bisey soracagim nisanlimla yakinlastim gecen gün akinti falan geldi o bölgelik bir problem yok ama dokundirtmadim kesinlikle basur oldugumu söyledim sadece akinti falan gelince oranin acidigini hissettim o akinti aceba dikisleri eritir mi ya bilen var mi ?
Allahın izniyle bi sorun çıkmıcak ben eminim hiç kötü bi his yok içimde sende içini ferah tut hayırlı haberlerini alacazkızlar esra hanıma sormstm bikaç gün önce dikişler erir mi düşer mid ie 15 günden itibaren bazıları erir bazısı düşer demişti benm 19. günüm oldu.. az önce pansumanımı yaparken hafif asağıdan ucu elime geldi ama tabi düşmedi henüz batikonu yedirdm hiç dokunmadım..galiba bi iki güne düşcek :)
ilk hafta namazda secdeye giderken çok batma ağrı oluyodu bugün de batma vardı ama biraz daha iyileştgmi hissettim :) kızlar dua edin tutsun az kaldı hemen buraya yazcam kanamam olunca.
inşallah canm benm hepimzin öyle olcak inanıyorumAllahın izniyle bi sorun çıkmıcak ben eminim hiç kötü bi his yok içimde sende içini ferah tut hayırlı haberlerini alacaz
Düğünden önce mi birliktelik yaşayacaksın canım mart nisan gibi demiştin düğüne?kızlar esra hanıma sormstm bikaç gün önce dikişler erir mi düşer mid ie 15 günden itibaren bazıları erir bazısı düşer demişti benm 19. günüm oldu.. az önce pansumanımı yaparken hafif asağıdan ucu elime geldi ama tabi düşmedi henüz batikonu yedirdm hiç dokunmadım..galiba bi iki güne düşcek :)
ilk hafta namazda secdeye giderken çok batma ağrı oluyodu bugün de batma vardı ama biraz daha iyileştgmi hissettim :) kızlar dua edin tutsun az kaldı hemen buraya yazcam kanamam olunca.
canm kararsızım o konuda tekrar bi hataya düşmek istemiyorum ama bilmiorum..Düğünden önce mi birliktelik yaşayacaksın canım mart nisan gibi demiştin düğüne?
Sen yinede riske atma derim ölümlü dünya bu artkk hiçbirşeyin garantisi yok canm. Tabi yne srn bilirsin ama iyi düşün bu sefercanm kararsızım o konuda tekrar bi hataya düşmek istemiyorum ama bilmiorum..
kızlar esra hanıma sormstm bikaç gün önce dikişler erir mi düşer mid ie 15 günden itibaren bazıları erir bazısı düşer demişti benm 19. günüm oldu.. az önce pansumanımı yaparken hafif asağıdan ucu elime geldi ama tabi düşmedi henüz batikonu yedirdm hiç dokunmadım..galiba bi iki güne düşcek :)
Cabim sen baya takmissin kafana ayakkabni fpn giyerken dizlerinden hafifce egilceksin ilk gun bn sormstum hemsireye ya zaten bacaklarini acmadan yasamak imkansiz :) zaten ilk haftadan snra rahatlicaksin ters bi hareket yapinca bticak sadece onda da pozisyon degstrceksin.. ben aciyorum yani normalde ne kadarsa cok degil 2 3 santim ama bacaklarimi.. demek istedigim sen acsan da o bolge aciilmiyoki ben ona dikkat ettim şöyle yapinca nasil oluyo die o bolgenin etkilenmesi icin balerin gibi baya bya acmak lazim... canim batikonu sürdüm hani hafifce dudaklari surtup yediriyosunya o sirada en asagi kisimdan ipin dugumu disari cikmis ama tamami degil yavastan kendjni disari atio anladigim kadaryla.. hic dokunmadim hala duruyo orda biraz kasindirdi bu gece ama.. galiba ordan tumu cikcak iste yavas yavas.. ya valla ilk haftadab sonra ben hic zorlanmadim cok skur insallah bi tuttugunu duysam cok basit biseymis dicem herkese de simdi 7 yildir dusunup de bidr benim tutmassa ne uzulurum.Canin evet bende sordun akinti bozar mi doye yok dedi banada dikislere zarar vermezmis ama normaldede sürekli akıntı oluyo ya bisey olcak diye korkuyorum yani birinde sürekli akıntı oldugu icin tutmamisti siye hatirliyorum bu yazinlarda kimdi kime yaptirdi hatirlamiyorum ya benimkide öyle olursa diye korkuyorum kizlar sizdede sürekli akıntı oluyo mu ya ? Bu arada gözün aydin canim az kalmis cok sükür Allahim birde tuttugubu ogrenip kanamanin oldugunu görmek nasip olsun insallah sanada bende erken iliski düsünüyorum hala ne yalan sôyleyim korkuyorum evlenince olmazsa daha kötü olur diye düsünüyorum senin gibi hayirlisi olsun hakkimizda dügün konusundada hemen ardindan benimkide olabilir erkene alınma ihtimali var kizlar.. Bu arada bogaz manzarasi arkadasim senin batikonu sürerken nasil eline geldi ya anlamiyorum aceba anlatirmisin belki bende o sekilde yapayim gerekirse birde bacaklarini tahminen genelde ne kadar actiginiz oluyo kizlar alaturka tuvalet kadar mi aciyosunuz genelde? Ve mesela corap ayakkabi giyerken ben egiliyorum esra hanima sordum bu sekilde bozulur mu diye siz napiyosunuz böyle egilip kalkmalar yasiyomusunuz ?
Cabim sen baya takmissin kafana ayakkabni fpn giyerken dizlerinden hafifce egilceksin ilk gun bn sormstum hemsireye ya zaten bacaklarini acmadan yasamak imkansiz :) zaten ilk haftadan snra rahatlicaksin ters bi hareket yapinca bticak sadece onda da pozisyon degstrceksin.. ben aciyorum yani normalde ne kadarsa cok degil 2 3 santim ama bacaklarimi.. demek istedigim sen acsan da o bolge aciilmiyoki ben ona dikkat ettim şöyle yapinca nasil oluyo die o bolgenin etkilenmesi icin balerin gibi baya bya acmak lazim... canim batikonu sürdüm hani hafifce dudaklari surtup yediriyosunya o sirada en asagi kisimdan ipin dugumu disari cikmis ama tamami degil yavastan kendjni disari atio anladigim kadaryla.. hic dokunmadim hala duruyo orda biraz kasindirdi bu gece ama.. galiba ordan tumu cikcak iste yavas yavas.. ya valla ilk haftadab sonra ben hic zorlanmadim cok skur insallah bi tuttugunu duysam cok basit biseymis dicem herkese de simdi 7 yildir dusunup de bidr benim tutmassa ne uzulurum.
Şu ana kadar tutmayan yok kuzm onu cikar aklindan akntyi birak penis bile bozamio gormuyo musun. Myfamily nin tutmadi demistim ben ama ona turgay bey tuttu demis baska hgittigi doktorlar aklini karstrms.. yani tutuyo genelde saglam dikiyo adam isinin ehli tahmin ediodur heralde egilcegimizi gece yanlislikla bacagimizi acabilcegimizi onlar zaten bunlari hesaplayarak bu islemi yapiyo bolir nolmaz die bize siki siki tembihliyolar..
valla canm beni de seytan dürtüo bazen olumsuz düşüncelere kapılıyorum.. ama sakinlestriyorum kendmi çok şükür bugüne geldm son 11 günümü de bi atlatsam aynayla bakcamAnladim canim cok sagol ya aynen cok takinti yaptim kendime ben nedense sanki cok açıyomuşsum gibi geliyo dedigin gibi sanirim balerin gibi acmak lazim ayy bende bi o zamana gelebilsem keşke yaa böyle dikislerimin tek tek düstügnü bi hissetsem veya tahmin etsem böyle senin gibi ve tuttugunu bi ogrensem bende ayni sekilde herkese tavsiye edicem ama iste derdin biri bitip digeri basliyo hayirlisi olsun hakkimizda insallah haklisin aslinda canim ben kafama cok takiyorum anlasilan neyse bundan sonra öyle yapmicam insallah :)
valla canm beni de seytan dürtüo bazen olumsuz düşüncelere kapılıyorum.. ama sakinlestriyorum kendmi çok şükür bugüne geldm son 11 günümü de bi atlatsam aynayla bakcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?