İnsallah tutmustur canim 15 gün dinlenmistin sen sanirim ne güzel ya keske bizimde öyle sansimiz olsaydi kaşıntı iyişletiginin isaretiymiş ya olsun keşke kaşınsın yani bence dularim seninle ve sizinle canım Allah yardımcımız olsun yinede üzerine fazla oturmamaya dikkat et canim sen nolur ne olmaz bundan sobrada kendine cok iyi bak senin akıntın hic olmadi mi yani? Benimki sürekli oluyo yaa masallah hic durmuyo akıntı napcam bilmiyorum gidiyorum kuruluyorum tam yatiyorum hemen yine akıntı geliyo hareket ettikce geliyo ya canim bendede gaz problemi oldu sürekli karnim agriyo ve gaz cikartiyorum üşüttüm sanirim o ilk gün falan beş alti saat betonun üzerinde oturdugum icin olabilir sanirim insallah bi an önce gidersinde bize güzel habeeleri verirsib canim sen akin beye olmustun degil mi ?

Kızlar yaa bişey sorucam boy abdesti alırken o bölgeyi yıkamamız lazım ya iyi bi sekilde napcaz o zaman bilen var mi ben geçenlerde nisanlimla yakinlastigim icin boy abdesti almak istiyorum nolur nolmaz diye ama korkuyorm

Kızlar yaa bişey sorucam boy abdesti alırken o bölgeyi yıkamamız lazım ya iyi bi sekilde napcaz o zaman bilen var mi ben geçenlerde nisanlimla yakinlastigim icin boy abdesti almak istiyorum nolur nolmaz diye ama korkuyorm
Canim cok yavas nazik bi sekilde yika pansuman yaparken nasil yapiyosan.. hafifce parmaklarinla suyu dagit... akinti mevzusu da ben senin dedigini anladim kuzum o pansumanin sivisi bazen geliyo ben onu akinti sanmisim iki haftadir.. simdi de var akintim o cok normal sen ona takilma.. o bolgenin ozelligi nemli olmasi zaten turgay bey ilk gun demisti akinti normal die bana..

Kizlar ben turgay beyin yazdigi o kabizligi onelyici surubu bile icmedim keske almasaymisim.. kabizlik gaz icin fln hergün kayisi yiyin ya da kuru dut bi avuc.. bana cok iyi geldi galiba o yuzden olmadim.. hosaf fln da baya iyi geldi bana.. Allah yardim ediyo valla normalde ben kabizlik sorunu cok yasardim masallah 3 haftadr gayet rahatim.. cok sukur.

Gece kusu ben de turgay beye oldm canim akinti icerde kalanlar akio snrim bazem oluyor o boyle sivimsi bisi geliyor ilk zamanlar dusunu da normal al kuzum ust dudaklari hafif actir yika bogaz manzarasj ne guzel canim ben 9 gun buyuk tuvalet yaomadim o surup bana gaz yapti olur olmadik yerde gazim geliodu heosi gecti ya sukirler olsun heoimiz daha iyi olucaz Allahin izni ile.

Ayy canim sabirla bütün sorularima cevap veriyosun ya çok sağol rahatladim ya iyiki varsiniz hepiniz canlarim benim :)

Canim ben ilk dusumu pzar aldim basindan sapmuan aksin sknti olmz normal dedi ya Turgay bey ben yinede boynumu egdim biraz sampuanli suyu dahi akıtmadım vücuduma tamam canim bogaz manzarasi ve ikinizinde dedigi sekilde abdestimk almaya caliscam ayyy o surup yuzunden mi benimde sürekli gaz cikariyorum normalde bile oyle huyum yoktur ama o surubu kullandigimdan itibaren hep o sıkıntıyı yasiyorum bende hep usuttugumu dusunup duruyodum

Kızlar dün bir tane antidepresan aldım evde vardı doktor kontrolünde değil ama cipralex diye bir ilaç. Elim ayağım titriyor hala bu ilaçlar ters etki yapabilir acaba aranızda hiç kullanan var mı ? daha çok düşünmeme sebep oldu sanki anlamadım.

canm bi bilgim yok ama dozuna göre verio doktrlar onu kuzum belki dozu sana fazla gelmstr içme bidaha git bi psikiyatra yazdr

valla ben bi iki gün deniyim kabız olursam surubu içerim dedim iyiki hemen içmemişim işte herkese iyi gelmio hepten bağrsaklarmı bozcagnı tahmin ettm bizden sonra yaptrcak olanlar da içmeyin hemen..
rica ederm canm bu arada ne demek artık 7 senedir masallah arastrmadgm sey kalmadı bildiğim kadaryla yardmcı olmaya çalısıyrm hepimizin aklında soru işareti oluo ister istemez..
bu arada uca biletleri indrme grmiş ocak mart arası kontrole gtcekseniz alabilrsinz thy..

kızlar bugün tam 3 haftam doldu çok şüküürrr.. Allahım 21 gün önce ne haldeydim Rabbme şükürler olsun.. 1 hafta gecsin bi teklif edicem turgay beye foto atmayı olmazsa da sakaryanın kontrole gttiği medikalparkataki özgür hanıma bi gitcem.. şu ana kadar tutmaması için hiçbi sebep yok herşey normaldi ama inşallah tutmustur.. ben iç çamasr fln gymiyrm evde o zaman hiçbişey hissetmiyorum artık batmada yok gbi bişey.. o dolgunluk dediğinizi dışarı çıkarken çamasr oluyo eofman oluoya üstümde o zaman hissediyorum.. ama beni ciddi anlamda evdeyken ve gece uyurken camasr giymemk kurtardı hava alıo daha iyi iyileşio batma da olmuyo

canım inşallah tutmuştur yaa hergun gırıyorum ve bakıyorum konusmalarınıza bende şubatta gıtmeyı dusunuyorumm ıns kanamanda ollur ve kurtulursun sende bu dertten

amin amin.. sen naptın kararsızdın bi ara?
canım turgay ve akında kararsızdım hatta akın hocayla ılgılı bırısı bırseyler yazdı o kafamı cok bulandırmıstı kıme guvencecz ne yapcam dıye bu hayatımızla alakalı bır durum ve kımsenınde yalan soylemesını ıstemıyorum eger tutmazsa ve kanama olmazsa ölümle sonuclanıyor ondan dıkkatlı davranmak lazım ben ıkısınden bırıne gıdecem canım

Ben akin beyde oldum kızlar ekimin 8inde birliktelik yasicam eşimle Allah nasip ederse ilişkiden sonra guzel sonuç alsam da almasam da yazarim ben size detaylıca tuttuğunu söylediler cok guzel dediler bakalim ilişkide istediğim gibi olursa size akin beyi önerebilirim daha onermiyorum

Ne zaman oldun ne kadar oldu olalı

Ya bugunde benim minik minik batmalar oldu onun disinda herhangi bisey yokty hissetmedim canim ya bugun yaptirdigim gun dahil 7. Gün ama hala duz oturmuyorum ama yan da rahat oturamiyodum simdi yan rahatca oturabiliyorim ve normal yuruyebiliyorum cok fazla sıkıntı olmuyo sizce bunlarin boyle olmasi normal mi yoksa dikisler falan mi acildi ki anlam veremedim bir türlü

Bende gergiblik hissi falan da yok kasinti vs de sadece bi dün gece anüs bolgeme yakin olan yer var ya yani en alti dikilen yerin sanirim orasi boyle kasinir veya batar gibi falan oldu bi süre sonra uyudum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…