- 20 Temmuz 2018
- 593
- 855
- 33
Kizlar sanki benim de ilk zamamlar pecete ile elime gelmisti bnde iyice baktm islak pecete sanmistm ayy insallah benim de tutmustur ya bi gidemedm komtrole poffff ustune 2. Adetimi oldum ici kasiniyor popoma kadar gerginim ama rahatum ustune de oturuyorum artik cok sukur 6. Haftama girdim ilk 15 gun cok iyi baktm nerdeyse surekli yattim kizlar dua edin ya je olur sizden baska kimsem yok dolgunluk filan olmustu bende heosi gecti akinti yok bnim hic hissetmedim sadece gaz gibi bisi geliodu sogukluk oluodu oda gecti sanki hic birsey yapilmamis gibi
Canim cok yavas nazik bi sekilde yika pansuman yaparken nasil yapiyosan.. hafifce parmaklarinla suyu dagit... akinti mevzusu da ben senin dedigini anladim kuzum o pansumanin sivisi bazen geliyo ben onu akinti sanmisim iki haftadir.. simdi de var akintim o cok normal sen ona takilma.. o bolgenin ozelligi nemli olmasi zaten turgay bey ilk gun demisti akinti normal die bana..Kızlar yaa bişey sorucam boy abdesti alırken o bölgeyi yıkamamız lazım ya iyi bi sekilde napcaz o zaman bilen var mi ben geçenlerde nisanlimla yakinlastigim icin boy abdesti almak istiyorum nolur nolmaz diye ama korkuyorm
Kizlar ben turgay beyin yazdigi o kabizligi onelyici surubu bile icmedim keske almasaymisim.. kabizlik gaz icin fln hergün kayisi yiyin ya da kuru dut bi avuc.. bana cok iyi geldi galiba o yuzden olmadim.. hosaf fln da baya iyi geldi bana.. Allah yardim ediyo valla normalde ben kabizlik sorunu cok yasardim masallah 3 haftadr gayet rahatim.. cok sukur.
Gece kusu ben de turgay beye oldm canim akinti icerde kalanlar akio snrim bazem oluyor o boyle sivimsi bisi geliyor ilk zamanlar dusunu da normal al kuzum ust dudaklari hafif actir yika bogaz manzarasj ne guzel canim ben 9 gun buyuk tuvalet yaomadim o surup bana gaz yapti olur olmadik yerde gazim geliodu heosi gecti ya sukirler olsun heoimiz daha iyi olucaz Allahin izni ile.
canm bi bilgim yok ama dozuna göre verio doktrlar onu kuzum belki dozu sana fazla gelmstr içme bidaha git bi psikiyatra yazdrKızlar dün bir tane antidepresan aldım evde vardı doktor kontrolünde değil ama cipralex diye bir ilaç. Elim ayağım titriyor hala bu ilaçlar ters etki yapabilir acaba aranızda hiç kullanan var mı ? daha çok düşünmeme sebep oldu sanki anlamadım.
valla ben bi iki gün deniyim kabız olursam surubu içerim dedim iyiki hemen içmemişim işte herkese iyi gelmio hepten bağrsaklarmı bozcagnı tahmin ettm bizden sonra yaptrcak olanlar da içmeyin hemen..Canim ben ilk dusumu pzar aldim basindan sapmuan aksin sknti olmz normal dedi ya Turgay bey ben yinede boynumu egdim biraz sampuanli suyu dahi akıtmadım vücuduma tamam canim bogaz manzarasi ve ikinizinde dedigi sekilde abdestimk almaya caliscam ayyy o surup yuzunden mi benimde sürekli gaz cikariyorum normalde bile oyle huyum yoktur ama o surubu kullandigimdan itibaren hep o sıkıntıyı yasiyorum bende hep usuttugumu dusunup duruyodum
canım inşallah tutmuştur yaa hergun gırıyorum ve bakıyorum konusmalarınıza bende şubatta gıtmeyı dusunuyorumm ıns kanamanda ollur ve kurtulursun sende bu derttenkızlar bugün tam 3 haftam doldu çok şüküürrr.. Allahım 21 gün önce ne haldeydim Rabbme şükürler olsun.. 1 hafta gecsin bi teklif edicem turgay beye foto atmayı olmazsa da sakaryanın kontrole gttiği medikalparkataki özgür hanıma bi gitcem.. şu ana kadar tutmaması için hiçbi sebep yok herşey normaldi ama inşallah tutmustur.. ben iç çamasr fln gymiyrm evde o zaman hiçbişey hissetmiyorum artık batmada yok gbi bişey.. o dolgunluk dediğinizi dışarı çıkarken çamasr oluyo eofman oluoya üstümde o zaman hissediyorum.. ama beni ciddi anlamda evdeyken ve gece uyurken camasr giymemk kurtardı hava alıo daha iyi iyileşio batma da olmuyo
amin amin.. sen naptın kararsızdın bi ara?canım inşallah tutmuştur yaa hergun gırıyorum ve bakıyorum konusmalarınıza bende şubatta gıtmeyı dusunuyorumm ıns kanamanda ollur ve kurtulursun sende bu dertten
canım turgay ve akında kararsızdım hatta akın hocayla ılgılı bırısı bırseyler yazdı o kafamı cok bulandırmıstı kıme guvencecz ne yapcam dıye bu hayatımızla alakalı bır durum ve kımsenınde yalan soylemesını ıstemıyorum eger tutmazsa ve kanama olmazsa ölümle sonuclanıyor ondan dıkkatlı davranmak lazım ben ıkısınden bırıne gıdecem canımamin amin.. sen naptın kararsızdın bi ara?
Ne zaman oldun ne kadar oldu olalıBen akin beyde oldum kızlar ekimin 8inde birliktelik yasicam eşimle Allah nasip ederse ilişkiden sonra guzel sonuç alsam da almasam da yazarim ben size detaylıca tuttuğunu söylediler cok guzel dediler bakalim ilişkide istediğim gibi olursa size akin beyi önerebilirim daha onermiyorum
kızlar bugün tam 3 haftam doldu çok şüküürrr.. Allahım 21 gün önce ne haldeydim Rabbme şükürler olsun.. 1 hafta gecsin bi teklif edicem turgay beye foto atmayı olmazsa da sakaryanın kontrole gttiği medikalparkataki özgür hanıma bi gitcem.. şu ana kadar tutmaması için hiçbi sebep yok herşey normaldi ama inşallah tutmustur.. ben iç çamasr fln gymiyrm evde o zaman hiçbişey hissetmiyorum artık batmada yok gbi bişey.. o dolgunluk dediğinizi dışarı çıkarken çamasr oluyo eofman oluoya üstümde o zaman hissediyorum.. ama beni ciddi anlamda evdeyken ve gece uyurken camasr giymemk kurtardı hava alıo daha iyi iyileşio batma da olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?