- 7 Ağustos 2018
- 163
- 215
- 18
Dikişlerin açılmış olma ihtimali yok durduk yere degisik bir hareket yapmadığın sürece bu konuda şüphelenmene gerek yokYa bugunde benim minik minik batmalar oldu onun disinda herhangi bisey yokty hissetmedim canim ya bugun yaptirdigim gun dahil 7. Gün ama hala duz oturmuyorum ama yan da rahat oturamiyodum simdi yan rahatca oturabiliyorim ve normal yuruyebiliyorum cok fazla sıkıntı olmuyo sizce bunlarin boyle olmasi normal mi yoksa dikisler falan mi acildi ki anlam veremedim bir türlü
Valla bir bucuk ay oldu herhalde yani kontrole gitmedim ben fotoğraf attim daraltma da yatırmıştım ısrarla daraltma olsun dedim cok guzel görünüyo tutmuş dedi doktor bey ve hemşiresi ondan sonra gün saymadım açıkçası da iste agustosun 8inde olmuştum ekimin 8infe de birliktelik yasicamNe zaman oldun ne kadar oldu olalı
Insallah canim benim zaten sonuçlarımı hepinize yazicam hesabi kapatmam daha uzun süreTamam canım senden guzel haberler beklıyoruz ıns sende olumlu sonuç alırsın ınsalalh
Daraltma nasıl canım yani iç tarafta mı onu ndn yaptn anlaşılırmı açıklıgı fln bilmedigim için soruyorumValla bir bucuk ay oldu herhalde yani kontrole gitmedim ben fotoğraf attim daraltma da yatırmıştım ısrarla daraltma olsun dedim cok guzel görünüyo tutmuş dedi doktor bey ve hemşiresi ondan sonra gün saymadım açıkçası da iste agustosun 8inde olmuştum ekimin 8infe de birliktelik yasicam
Insallah canim benim zaten sonuçlarımı hepinize yazicam hesabi kapatmam daha uzun süre
Iç bölgede daraltma yapılıyo yani birden fazla kez iliskiye girdiysen o bölge genisliyo git gide ben eski sözlümle bi kaç ay yaşamıştım daraltma yaptirmadanDaraltma nasıl canım yani iç tarafta mı onu ndn yaptn anlaşılırmı açıklıgı fln bilmedigim için soruyorum
Ben akin beyde yaptırdım canimSelam siz hangi doktorda yaptırmıştınız?
Ayakta cok rahat durursun ilk gun bi izin alsan yeter ki bence ona bile gerek yok .. cok agir bisey degil. Tam tersi oturmak zor oluyoBu arada ayakta çalışanlar ne yapıyorsunuz iş yeri için rapor alabiliyor musunuz çalışma hayatına kaç güne geri dönülüyor
Cok normal canim.. gerginlik bende de yokBende gergiblik hissi falan da yok kasinti vs de sadece bi dün gece anüs bolgeme yakin olan yer var ya yani en alti dikilen yerin sanirim orasi boyle kasinir veya batar gibi falan oldu bi süre sonra uyudum tabi
Ayakta cok rahat durursun ilk gun bi izin alsan yeter ki bence ona bile gerek yok .. cok agir bisey degil. Tam tersi oturmak zor oluyo
Iç bölgede daraltma yapılıyo yani birden fazla kez iliskiye girdiysen o bölge genisliyo git gide ben eski sözlümle bi kaç ay yaşamıştım daraltma yaptirmadan
Ben akin beyde yaptırdım canim
Dikişlerin açılmış olma ihtimali yok durduk yere degisik bir hareket yapmadığın sürece bu konuda şüphelenmene gerek yok
Turgay beyin kendisine bütün herseyi anlattim hareketlerim dahil normal dedi bisey olmaz kontrole geldigibdede bakariz dedi ama bakalim ne olacakCok normal canim.. gerginlik bende de yok
Çok sevindim inşallah başka bi skrun problem yaşamazsın herşey daha güzel olcak çok açıp bakma nolur nolmaz yüzdün yüzdün kuyruguna geldin kontrole ne zaman gidecen. Bu arada canım dikiş izleri kaybolur ama dimiKızlar 3 haftayı gectim dayanamadım hafifçe açıp baktım.. baya kapalı ve et ete kaynamıs resmen..artık yürüyüşüm fln da baya düzeldi sanki hiç ameliyat olmamısım gibiyim batma da olmuyo.. zencefil çayı fln hergün içmiştim yaralara fln iyi gelio iyileşmeyi hızlndrıo die bilmiyrm faydası oldu mu. şu an bi iki dikişim kalmıs galiba bi kısmı zaten elime geldi erimiş şekilde..dikiş izi net belli heralde zamanla geccek o da.. fotografını çektim sürekli açıp bakmiyim die.. inşallah bi sorun yoktur
Verilen emeklerin boşa gidecek boyle yapmaya devam edersen henüz kaynama olmadi tamamen neden acip bakiyosun bide fotoğrafını cekiyosun küçück bi esneme olursa bile kanama gerceklesmiyo yapmamalısın bence bu tarz şeyler. Üstelik bayadır da burdakileri yazdıklarını okuyosun gercekten sana inanamıyorum yani bile bile lades olur mu insanKızlar 3 haftayı gectim dayanamadım hafifçe açıp baktım.. baya kapalı ve et ete kaynamıs resmen..artık yürüyüşüm fln da baya düzeldi sanki hiç ameliyat olmamısım gibiyim batma da olmuyo.. zencefil çayı fln hergün içmiştim yaralara fln iyi gelio iyileşmeyi hızlndrıo die bilmiyrm faydası oldu mu. şu an bi iki dikişim kalmıs galiba bi kısmı zaten elime geldi erimiş şekilde..dikiş izi net belli heralde zamanla geccek o da.. fotografını çektim sürekli açıp bakmiyim die.. inşallah bi sorun yoktur
kayboluyo sanırım.. kontrole bi haftaya zorlucam gitmeyi ama gidemem büyük ihtimalle.. bi foto atmayı teklif edicem turgay beyle konusuyum da o ne derseÇok sevindim inşallah başka bi skrun problem yaşamazsın herşey daha güzel olcak çok açıp bakma nolur nolmaz yüzdün yüzdün kuyruguna geldin kontrole ne zaman gidecen. Bu arada canım dikiş izleri kaybolur ama dimi
Haklısın ama şu an 4. haftamdayım ilk defa baktım sürekli açıp bakmıyorumki.. günlük hayatta ister istemez ters hareket de yapılıo o kadar hemen bi hafif bakmayla bozulcagnı sanmıyorum.. zaten bi daha bakmayı düşünmüyorum ilk kez baktım tamamen açmadım çok az araladım.. sonuna kadar anlıyorum iyiliğim için söylüosun ama keşke biraz daha yapıcı yorumlar olsa çünkü burdaki herkesin psikolojisi belli en başta ben.. ben o ihtimali düşünmüyorum düşünmek bile istemiyorum ama inşallah hayırlısı olur hepimiz içinVerilen emeklerin boşa gidecek boyle yapmaya devam edersen henüz kaynama olmadi tamamen neden acip bakiyosun bide fotoğrafını cekiyosun küçück bi esneme olursa bile kanama gerceklesmiyo yapmamalısın bence bu tarz şeyler. Üstelik bayadır da burdakileri yazdıklarını okuyosun gercekten sana inanamıyorum yani bile bile lades olur mu insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?