Dikişlerin açılmış olma ihtimali yok durduk yere degisik bir hareket yapmadığın sürece bu konuda şüphelenmene gerek yok

Ne zaman oldun ne kadar oldu olalı
Valla bir bucuk ay oldu herhalde yani kontrole gitmedim ben fotoğraf attim daraltma da yatırmıştım ısrarla daraltma olsun dedim cok guzel görünüyo tutmuş dedi doktor bey ve hemşiresi ondan sonra gün saymadım açıkçası da iste agustosun 8inde olmuştum ekimin 8infe de birliktelik yasicam

Daraltma nasıl canım yani iç tarafta mı onu ndn yaptn anlaşılırmı açıklıgı fln bilmedigim için soruyorum

Kızlar merhaba aranızda yeniyim bende bu forumda uzun zamandır bu konuları okuyorum aranızda Turgay beye ameliyat olanlar olmuş memnun kalmış bende Turgay beyi düşünüyorum 1.5 yıllık ilişkim var ameliyatın yileşmesi uzun sürüyor okuduklarıma göre sizlerden destek bekliyorum önerilere açığım

Bu arada ayakta çalışanlar ne yapıyorsunuz iş yeri için rapor alabiliyor musunuz çalışma hayatına kaç güne geri dönülüyor

Daraltma nasıl canım yani iç tarafta mı onu ndn yaptn anlaşılırmı açıklıgı fln bilmedigim için soruyorum
Iç bölgede daraltma yapılıyo yani birden fazla kez iliskiye girdiysen o bölge genisliyo git gide ben eski sözlümle bi kaç ay yaşamıştım daraltma yaptirmadan
Selam siz hangi doktorda yaptırmıştınız?
Ben akin beyde yaptırdım canim

Bu arada ayakta çalışanlar ne yapıyorsunuz iş yeri için rapor alabiliyor musunuz çalışma hayatına kaç güne geri dönülüyor
Ayakta cok rahat durursun ilk gun bi izin alsan yeter ki bence ona bile gerek yok .. cok agir bisey degil. Tam tersi oturmak zor oluyo

Ayakta cok rahat durursun ilk gun bi izin alsan yeter ki bence ona bile gerek yok .. cok agir bisey degil. Tam tersi oturmak zor oluyo

bi kaç günlük rapor alsak regl falan oldum cok agrım var diye idare edebilirim evde sanırım a ben ayakta da cok yoruluyorum işte yorulunca dinleniyorum ama mecbur katlancaz artık

Iç bölgede daraltma yapılıyo yani birden fazla kez iliskiye girdiysen o bölge genisliyo git gide ben eski sözlümle bi kaç ay yaşamıştım daraltma yaptirmadan

Ben akin beyde yaptırdım canim

Dikim ve daraltma aynı anda yapılıyor o zaman değil mi peki ücret olarak ortalama ne kadar ödediniz burdan yazamazsanız da msj atar mısınız ortalama fiyatları merak ediyorum

Dikişlerin açılmış olma ihtimali yok durduk yere degisik bir hareket yapmadığın sürece bu konuda şüphelenmene gerek yok

Bence degisik bi hareket yapmadim gnlük hayatta be gerekiyosa onun aksinde hareket yapmadim ama cok ilginc geliyo herkes gerginlik falan diyo ya

Kızlar 3 haftayı gectim dayanamadım hafifçe açıp baktım.. baya kapalı ve et ete kaynamıs resmen..artık yürüyüşüm fln da baya düzeldi sanki hiç ameliyat olmamısım gibiyim batma da olmuyo.. zencefil çayı fln hergün içmiştim yaralara fln iyi gelio iyileşmeyi hızlndrıo die bilmiyrm faydası oldu mu. şu an bi iki dikişim kalmıs galiba bi kısmı zaten elime geldi erimiş şekilde..dikiş izi net belli heralde zamanla geccek o da.. fotografını çektim sürekli açıp bakmiyim die.. inşallah bi sorun yoktur

Çok sevindim inşallah başka bi skrun problem yaşamazsın herşey daha güzel olcak çok açıp bakma nolur nolmaz yüzdün yüzdün kuyruguna geldin kontrole ne zaman gidecen. Bu arada canım dikiş izleri kaybolur ama dimi

Verilen emeklerin boşa gidecek boyle yapmaya devam edersen henüz kaynama olmadi tamamen neden acip bakiyosun bide fotoğrafını cekiyosun küçück bi esneme olursa bile kanama gerceklesmiyo yapmamalısın bence bu tarz şeyler. Üstelik bayadır da burdakileri yazdıklarını okuyosun gercekten sana inanamıyorum yani bile bile lades olur mu insan

kayboluyo sanırım.. kontrole bi haftaya zorlucam gitmeyi ama gidemem büyük ihtimalle.. bi foto atmayı teklif edicem turgay beyle konusuyum da o ne derse

Haklısın ama şu an 4. haftamdayım ilk defa baktım sürekli açıp bakmıyorumki.. günlük hayatta ister istemez ters hareket de yapılıo o kadar hemen bi hafif bakmayla bozulcagnı sanmıyorum.. zaten bi daha bakmayı düşünmüyorum ilk kez baktım tamamen açmadım çok az araladım.. sonuna kadar anlıyorum iyiliğim için söylüosun ama keşke biraz daha yapıcı yorumlar olsa çünkü burdaki herkesin psikolojisi belli en başta ben.. ben o ihtimali düşünmüyorum düşünmek bile istemiyorum ama inşallah hayırlısı olur hepimiz için

Esnemeyi duyunca yine aklımda bir sürü soru işaretleri de oluştu şimdi esnemenin olup olmadğını doktor anlayabiliyo mu aceba yoksa ilişkiye girince mi öğrenicez ki off yaa birde tutmazsa veya esneme olursa herşeye baştan mı başlıcaz yani sinirlerim bozuldu artık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…