canım varsayımlar üzerinden konuşmayalım olur mu.. esneme die bişey varsa da turgay beyin yaptgı zarda olmuo olamıyo hiç duymadım ben yıllardır burayı takipteyim.. adam öyle bi dikmişki benmkinde delik bile göremiyorum ben.. olumlu düşünelim iyi olsun karamsarlık yapacak ciğer kalmadı bende 7 yıldır valla artık.. olumsuz düşüncek güc bile bulamıym kendmde.. bundan sonrası tevekkül Allah isterse olacak o kadar biz elimizden geleni yaptık. Adam 30 yıldır bu işi yapıo o kadar insan yuva kurmuş sence bu ihtimalleri düşünmemiş midir?
esneme olsa bende olur 9. gün mü ne adet olmuştum turgay bey tam tersi adetliyken bile dikim yapıyorum onnla alakası yok demişti bana her doktorun diktiği de tabiki farklı ondan lütfen takılma bunlara. artık biraz mutlu olmayalımmı ya en zor aşamayı atlattk

Arkadaşlar kafama bişe takıldı benim. Kimlik isteniyor mu?
canm ben senin konunu gördüm bugün 2014 te açmışsın o tarihten beri düşünüosun galiba.. kendine işlkence etmesen keske paran varsa yaptr kurtul kimlik benden istedi ama ben hiç zorlamadım vermesem olur mu demedim belki başta anlassan bence zorlamazlar sormak lazım ben o an ruhunu ver dese turgay bey vercek moddaydım o kadar kibar bi adamki :))

Esnemenin olup olmadığını doktor anlıyo canim zaten iyileşme süreci yani yaklaşık bir bir bucuk aylık süre içersinde sürekli acip bakarsan cok ters hareketler yaparsan esneme ihtimali olusuyo ve zaten sen tutmuş mu diye kontrole gittiğinde doktorun esneme gerçekleştyse söylüyo ama daha bir bucuk aylık süreden sonrasında doktor bile baktıktan sonra esneme gibi bir imkan yok orası tutmuş oluyo tamamen iyileşme gerceklesmis oluyo. Tıpta herseyin çözümü var tedirgin olmanı gerektirecek bi durum yok senin kesinlikle

Cnm dün esra hanima bu konuyu anlattim esneme söz konusumu acip baktigimizda bir iji kere ve günlük hayatta illa ki ters hareket yaptigimiz oluyo bu durumda esneme söz konusu olur mu veya öyle bir ihtimal var mi dedim hocamiz flep yöntemini çok iyi yapiyo kesinlikle sôz konusu değil dedi rahatladim birazcikta olsa ama aklimda hala soru işaretleri var aceba bişey oldumu yablis bisey yaptimmi bilmiyorum bi an önce şu bir aylik süreç geçsin gidecegim kontrole kesin napip edip işimi riske atamam nişanlım şüphe edecekse etsin artik yeter gerçekten çok yoruldum ruhen ve bedenenn

Bilmiyorum canim ama umarim söylediğin gibi anliyodur esnemenin olup olmadigini artik şu dertten tamamen kurtulmak istiyorum gidecegim ne yapip edip kontrole Allahin izniyle gereken varsa yaptiricam o bir damla kana bile hepimiz muhtaciz.. Seninde bi an önce güzel haberini alsak keşke yaa o kadar çok ihtiyacim var ki güzel sonuçlara kafayi yemek üzereyim dünden beri aceba benimkindede esneme oldu mu diye

Kızlar bu kadar ince detayına kadar düşünmek insani demiştir kendimden biliyorum. Lütfen kendinize bunu yapmayın sonra içinden çıkamazsınız. Parmağınıza küçücük bir iğne değse 5 damla kan akıyor biz genitalimize işlem yaptırıyoruz ve oraya iğne batmayacak penis girecek kendinize daha fazla bu acıyı cektirmeyin. Allah katında ayıbını örtmek günah değil Siz elinizden geleni yapıyorsunuz ama kendinizi biraz teslim etmeniz gerekiyor kanayacagi varsa kanayacak herşeyi allahın takdirine bırakın artık çünkü yarattığı cana bu kadar eziyet etmekte ayrı bir günah.

Hiç tedirgin olma içini ferah tut doktorun iyi ve biraz da olsa dikkat etmeye çalış hepsi bu kadar ekstra baska bisey düşünmene yapmana gerek yok canim benim. Kafani kotu şeylerden aritman gerekiyo birazcık derin bi nefes al ve kendine dünyada iyi şeylerin de var oldugunu soyle ve bu olaydan guzel sonuç alacağına inan. Iyi düşünelim iyi olsun bosalt kafani bi yerde okumuştum bi espri duyduğunda günler de kahkaha atip o espriye gulmuyosun ama başına kotu bi olay geldiginde neden günlerce o olaya uzuluyosun? Hayat üzülmek icin cok kisa yarina çıkacak miyiz belli değil. Seni tanımıyorum ama benden sana bir dost tavsiyesi simdi derin bir nefes al ve oh bee bundan kurtuluyorum sonunda dünyanın en büyük yükü omzumdan kalkiyo ben zor olanı başardım bununla mücadele ettim gittim işlemi yaptırdım ben çok güçlü bi kadınım bunun bile üstesinden geldim de kendine ve bugun mutlu olmaya bak bundan sonra da öyle. Yaparsın sen çok güçlü bi kızsın inanıyorum ortada birakildigin halde pes etmeyip işlemi yaptırdın mutluluğu eminim hakediyosun kafani hic gereksiz şeylerle doldurma bu işin sonu ferahlık bak gör :) umarim bundan sonraki günlerin bundan önceki günlerinden milyon kat daha guzel geçsin. Dedigim gibi sen güçlüsün bunun da üstesinden geldin zor olanı atlattın bunu hiç aklindan çıkarma

Nw
Ne güzel yazmışsın walla içim açıldı okuyunca teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim canim elimden geldigince bundan sonra o şekilde yapayacagim ama etkileniyorum ne kadar pozitif dusunursem dusuneyim ya bisey olursa bendede diye kendimi bunu dusunmekten alamiyorum umarim hepimiz güzel sonuçlara ulasacagiz :)

Kizlar uzun zamandir yoktum baska islerim vardi insallah hersey yolunda gidiyodur kendinizi hic uzmeyin kizlar ve sanirim ben hamileyim dun test yaptik b hcg 125 vikti bugun 195 giderek yukseliyo yani gordugujuz gibi hersey geciyo bebek heyecani bile basliyo:) size sormak istiyorum cok fazla kahverengi akintim var doktor cok kucuk yapabilecek bisey yoo dedi bu konuda bi fikri olan var mi normal mi bu akintilar

Konu hakkında bi fikrim yok canım ama Allah güle güle büyüt sağlıkla kucağına aş inşallah canım :) çok sevindim

Yaa inanmiyorum cok sevindim gercekten Allahim darisi bizlerin basina insallah Allahim kucagina almayida nasip etsin insallah canim benim :)

Çok sevindim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin Allahım. En büyük örnegi sensin bize iyi seykern olacagına dair sen umut oluyosun

Aay kuzum hayirli olsun cok sevindim tebrik ederim hayurlisiyla evladinizi kucaginiza alin insallah:) konu hakkinda bilgim yok:)

Kizlar yine ben malesef aranizda bu ameliyati olduktan bir hafta sonra falan büyük abdesti yaparken çok büyük gelipte orasinin acisi oldu mu sonrasindada bôyle orasinin sanki hava aldigini hisseden oldu mu o büyük abdesti yaptiktan sonra kücük abdestimin akışıda ameliyat olduktan sonra değişmişti şimdi yine degisti bu konu hakkinda bilgisi olan var mi aceba

Kızlar bişey sormak istiyorum ya benim vajinanın sag tarafında ama iç bölgede bi avrı hissediyorum durup dururken oldu anlamadm oturmakta güçlük çekiyorum doktora gtsem mi şu kızlıkla alakalı bişey anlaşılırmı diye de korkuyoruaçıkcası netten baktım bartholin kisti diye bişey varmış bu durumu yaşayan varmıyfı acaba o mudur degilmidir anlamadm korkuyorumda birine söylemeye

Bende de olmuştu o dr gitmedim elma sirkesi kullandım pamukla sildim sarımsak yuttum küçük parçalara kesip ve geçti 4-5 gün sonra canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…