- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
canım varsayımlar üzerinden konuşmayalım olur mu.. esneme die bişey varsa da turgay beyin yaptgı zarda olmuo olamıyo hiç duymadım ben yıllardır burayı takipteyim.. adam öyle bi dikmişki benmkinde delik bile göremiyorum ben.. olumlu düşünelim iyi olsun karamsarlık yapacak ciğer kalmadı bende 7 yıldır valla artık.. olumsuz düşüncek güc bile bulamıym kendmde.. bundan sonrası tevekkül Allah isterse olacak o kadar biz elimizden geleni yaptık. Adam 30 yıldır bu işi yapıo o kadar insan yuva kurmuş sence bu ihtimalleri düşünmemiş midir?Esnemeyi duyunca yine aklımda bir sürü soru işaretleri de oluştu şimdi esnemenin olup olmadğını doktor anlayabiliyo mu aceba yoksa ilişkiye girince mi öğrenicez ki off yaa birde tutmazsa veya esneme olursa herşeye baştan mı başlıcaz yani sinirlerim bozuldu artık yaa
canm ben senin konunu gördüm bugün 2014 te açmışsın o tarihten beri düşünüosun galiba.. kendine işlkence etmesen keske paran varsa yaptr kurtulArkadaşlar kafama bişe takıldı benim. Kimlik isteniyor mu?
Esnemenin olup olmadığını doktor anlıyo canim zaten iyileşme süreci yani yaklaşık bir bir bucuk aylık süre içersinde sürekli acip bakarsan cok ters hareketler yaparsan esneme ihtimali olusuyo ve zaten sen tutmuş mu diye kontrole gittiğinde doktorun esneme gerçekleştyse söylüyo ama daha bir bucuk aylık süreden sonrasında doktor bile baktıktan sonra esneme gibi bir imkan yok orası tutmuş oluyo tamamen iyileşme gerceklesmis oluyo. Tıpta herseyin çözümü var tedirgin olmanı gerektirecek bi durum yok senin kesinlikleEsnemeyi duyunca yine aklımda bir sürü soru işaretleri de oluştu şimdi esnemenin olup olmadğını doktor anlayabiliyo mu aceba yoksa ilişkiye girince mi öğrenicez ki off yaa birde tutmazsa veya esneme olursa herşeye baştan mı başlıcaz yani sinirlerim bozuldu artık yaa
canım varsayımlar üzerinden konuşmayalım olur mu.. esneme die bişey varsa da turgay beyin yaptgı zarda olmuo olamıyo hiç duymadım ben yıllardır burayı takipteyim.. adam öyle bi dikmişki benmkinde delik bile göremiyorum ben.. olumlu düşünelim iyi olsun karamsarlık yapacak ciğer kalmadı bende 7 yıldır valla artık.. olumsuz düşüncek güc bile bulamıym kendmde.. bundan sonrası tevekkül Allah isterse olacak o kadar biz elimizden geleni yaptık. Adam 30 yıldır bu işi yapıo o kadar insan yuva kurmuş sence bu ihtimalleri düşünmemiş midir?
esneme olsa bende olur 9. gün mü ne adet olmuştum turgay bey tam tersi adetliyken bile dikim yapıyorum onnla alakası yok demişti bana her doktorun diktiği de tabiki farklı ondan lütfen takılma bunlara. artık biraz mutlu olmayalımmı ya en zor aşamayı atlattk
Esnemenin olup olmadığını doktor anlıyo canim zaten iyileşme süreci yani yaklaşık bir bir bucuk aylık süre içersinde sürekli acip bakarsan cok ters hareketler yaparsan esneme ihtimali olusuyo ve zaten sen tutmuş mu diye kontrole gittiğinde doktorun esneme gerçekleştyse söylüyo ama daha bir bucuk aylık süreden sonrasında doktor bile baktıktan sonra esneme gibi bir imkan yok orası tutmuş oluyo tamamen iyileşme gerceklesmis oluyo. Tıpta herseyin çözümü var tedirgin olmanı gerektirecek bi durum yok senin kesinlikle
Hiç tedirgin olma içini ferah tut doktorun iyi ve biraz da olsa dikkat etmeye çalış hepsi bu kadar ekstra baska bisey düşünmene yapmana gerek yok canim benim. Kafani kotu şeylerden aritman gerekiyo birazcık derin bi nefes al ve kendine dünyada iyi şeylerin de var oldugunu soyle ve bu olaydan guzel sonuç alacağına inan. Iyi düşünelim iyi olsun bosalt kafani bi yerde okumuştum bi espri duyduğunda günler de kahkaha atip o espriye gulmuyosun ama başına kotu bi olay geldiginde neden günlerce o olaya uzuluyosun? Hayat üzülmek icin cok kisa yarina çıkacak miyiz belli değil. Seni tanımıyorum ama benden sana bir dost tavsiyesi simdi derin bir nefes al ve oh bee bundan kurtuluyorum sonunda dünyanın en büyük yükü omzumdan kalkiyo ben zor olanı başardım bununla mücadele ettim gittim işlemi yaptırdım ben çok güçlü bi kadınım bunun bile üstesinden geldim de kendine ve bugun mutlu olmaya bak bundan sonra da öyle. Yaparsın sen çok güçlü bi kızsın inanıyorum ortada birakildigin halde pes etmeyip işlemi yaptırdın mutluluğu eminim hakediyosun kafani hic gereksiz şeylerle doldurma bu işin sonu ferahlık bak gör :) umarim bundan sonraki günlerin bundan önceki günlerinden milyon kat daha guzel geçsin. Dedigim gibi sen güçlüsün bunun da üstesinden geldin zor olanı atlattın bunu hiç aklindan çıkarmaBilmiyorum canim ama umarim söylediğin gibi anliyodur esnemenin olup olmadigini artik şu dertten tamamen kurtulmak istiyorum gidecegim ne yapip edip kontrole Allahin izniyle gereken varsa yaptiricam o bir damla kana bile hepimiz muhtaciz.. Seninde bi an önce güzel haberini alsak keşke yaa o kadar çok ihtiyacim var ki güzel sonuçlara kafayi yemek üzereyim dünden beri aceba benimkindede esneme oldu mu diye
Ne güzel yazmışsın walla içim açıldı okuyunca teşekkür ederimHiç tedirgin olma içini ferah tut doktorun iyi ve biraz da olsa dikkat etmeye çalış hepsi bu kadar ekstra baska bisey düşünmene yapmana gerek yok canim benim. Kafani kotu şeylerden aritman gerekiyo birazcık derin bi nefes al ve kendine dünyada iyi şeylerin de var oldugunu soyle ve bu olaydan guzel sonuç alacağına inan. Iyi düşünelim iyi olsun bosalt kafani bi yerde okumuştum bi espri duyduğunda günler de kahkaha atip o espriye gulmuyosun ama başına kotu bi olay geldiginde neden günlerce o olaya uzuluyosun? Hayat üzülmek icin cok kisa yarina çıkacak miyiz belli değil. Seni tanımıyorum ama benden sana bir dost tavsiyesi simdi derin bir nefes al ve oh bee bundan kurtuluyorum sonunda dünyanın en büyük yükü omzumdan kalkiyo ben zor olanı başardım bununla mücadele ettim gittim işlemi yaptırdım ben çok güçlü bi kadınım bunun bile üstesinden geldim de kendine ve bugun mutlu olmaya bak bundan sonra da öyle. Yaparsın sen çok güçlü bi kızsın inanıyorum ortada birakildigin halde pes etmeyip işlemi yaptırdın mutluluğu eminim hakediyosun kafani hic gereksiz şeylerle doldurma bu işin sonu ferahlık bak gör :) umarim bundan sonraki günlerin bundan önceki günlerinden milyon kat daha guzel geçsin. Dedigim gibi sen güçlüsün bunun da üstesinden geldin zor olanı atlattın bunu hiç aklindan çıkarma
Teşekküre gerek yok canim boşuna stres yaptigimizla kalıyoruz o yüzden yazdim ayni şeyler burdaki bütün arkadaşlar icin geçerliNw
Ne güzel yazmışsın walla içim açıldı okuyunca teşekkür ederim
Hiç tedirgin olma içini ferah tut doktorun iyi ve biraz da olsa dikkat etmeye çalış hepsi bu kadar ekstra baska bisey düşünmene yapmana gerek yok canim benim. Kafani kotu şeylerden aritman gerekiyo birazcık derin bi nefes al ve kendine dünyada iyi şeylerin de var oldugunu soyle ve bu olaydan guzel sonuç alacağına inan. Iyi düşünelim iyi olsun bosalt kafani bi yerde okumuştum bi espri duyduğunda günler de kahkaha atip o espriye gulmuyosun ama başına kotu bi olay geldiginde neden günlerce o olaya uzuluyosun? Hayat üzülmek icin cok kisa yarina çıkacak miyiz belli değil. Seni tanımıyorum ama benden sana bir dost tavsiyesi simdi derin bir nefes al ve oh bee bundan kurtuluyorum sonunda dünyanın en büyük yükü omzumdan kalkiyo ben zor olanı başardım bununla mücadele ettim gittim işlemi yaptırdım ben çok güçlü bi kadınım bunun bile üstesinden geldim de kendine ve bugun mutlu olmaya bak bundan sonra da öyle. Yaparsın sen çok güçlü bi kızsın inanıyorum ortada birakildigin halde pes etmeyip işlemi yaptırdın mutluluğu eminim hakediyosun kafani hic gereksiz şeylerle doldurma bu işin sonu ferahlık bak gör :) umarim bundan sonraki günlerin bundan önceki günlerinden milyon kat daha guzel geçsin. Dedigim gibi sen güçlüsün bunun da üstesinden geldin zor olanı atlattın bunu hiç aklindan çıkarma
Konu hakkında bi fikrim yok canım ama Allah güle güle büyüt sağlıkla kucağına aş inşallah canım :) çok sevindimKizlar uzun zamandir yoktum baska islerim vardi insallah hersey yolunda gidiyodur kendinizi hic uzmeyin kizlar ve sanirim ben hamileyim dun test yaptik b hcg 125 vikti bugun 195 giderek yukseliyo yani gordugujuz gibi hersey geciyo bebek heyecani bile basliyo:) size sormak istiyorum cok fazla kahverengi akintim var doktor cok kucuk yapabilecek bisey yoo dedi bu konuda bi fikri olan var mi normal mi bu akintilar
Kizlar uzun zamandir yoktum baska islerim vardi insallah hersey yolunda gidiyodur kendinizi hic uzmeyin kizlar ve sanirim ben hamileyim dun test yaptik b hcg 125 vikti bugun 195 giderek yukseliyo yani gordugujuz gibi hersey geciyo bebek heyecani bile basliyo:) size sormak istiyorum cok fazla kahverengi akintim var doktor cok kucuk yapabilecek bisey yoo dedi bu konuda bi fikri olan var mi normal mi bu akintilar
Çok sevindim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin Allahım. En büyük örnegi sensin bize iyi seykern olacagına dair sen umut oluyosunKizlar uzun zamandir yoktum baska islerim vardi insallah hersey yolunda gidiyodur kendinizi hic uzmeyin kizlar ve sanirim ben hamileyim dun test yaptik b hcg 125 vikti bugun 195 giderek yukseliyo yani gordugujuz gibi hersey geciyo bebek heyecani bile basliyo:) size sormak istiyorum cok fazla kahverengi akintim var doktor cok kucuk yapabilecek bisey yoo dedi bu konuda bi fikri olan var mi normal mi bu akintilar
Aay kuzum hayirli olsun cok sevindim tebrik ederim hayurlisiyla evladinizi kucaginiza alin insallah:) konu hakkinda bilgim yok:)Kizlar uzun zamandir yoktum baska islerim vardi insallah hersey yolunda gidiyodur kendinizi hic uzmeyin kizlar ve sanirim ben hamileyim dun test yaptik b hcg 125 vikti bugun 195 giderek yukseliyo yani gordugujuz gibi hersey geciyo bebek heyecani bile basliyo:) size sormak istiyorum cok fazla kahverengi akintim var doktor cok kucuk yapabilecek bisey yoo dedi bu konuda bi fikri olan var mi normal mi bu akintilar
Bende de olmuştu o dr gitmedim elma sirkesi kullandım pamukla sildim sarımsak yuttum küçük parçalara kesip ve geçti 4-5 gün sonra canımKızlar bişey sormak istiyorum ya benim vajinanın sag tarafında ama iç bölgede bi avrı hissediyorum durup dururken oldu anlamadm oturmakta güçlük çekiyorum doktora gtsem mi şu kızlıkla alakalı bişey anlaşılırmı diye de korkuyoruaçıkcası netten baktım bartholin kisti diye bişey varmış bu durumu yaşayan varmıyfı acaba o mudur degilmidir anlamadm korkuyorumda birine söylemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?