Canim lavaboda kabiz olursan agri olmasi normal.. ben cok sukur olmadgm icin yasamadim bunlari.. ama benim adet kani asagi kisim dikilmis oldugu icin daha yukardan geldi.. bilmiyorum senin dediginle ikgisi var mi ama.

Bende de olmuştu o dr gitmedim elma sirkesi kullandım pamukla sildim sarımsak yuttum küçük parçalara kesip ve geçti 4-5 gün sonra canım
Çok sagol canım ya inş benimde geçer çnkü korkuyrm doktora gtmeye. Bu arada elma sirkesiyle ne kadar sıklıkta sildin sarımsakta 1 tane mi günde

Canim lavaboda kabiz olursan agri olmasi normal.. ben cok sukur olmadgm icin yasamadim bunlari.. ama benim adet kani asagi kisim dikilmis oldugu icin daha yukardan geldi.. bilmiyorum senin dediginle ikgisi var mi ama.

Benimkide ayni canim mesela bu ameliyat sonrasi küçük abdestim benimde yukaridan geliyodu alttan dikmis benimkinide anlasilan kabiz degilde canim hani nasil desem ıkınma falan olmadi hic ama iki üc gündür bekleyince kolay ama büyük geldi orayida tutmama ragmen sızladi resmen sonra kücük abdestimi yaparken sanki böyle önce yukardandi ya bu sefer birqz daha aşagidan yani ortadan akar gibi oldu ve sonrasinda sağ kasığıma ağrı girdi bi süre orasida ince ince sızladı kanama yoktu anlam veremedim aceba yukardan bir dikis falan düstü mi ki diye düsündüm

Yok yok öyle basit degil dikis düsmesi fln anlattiklarin normal seyler bence.. bende de oluyodu bazen.. onlar da geccek bikac güne

Sakarya senin yazdıklarını okudum inşaallah bizde atlatiriz sen gibi bebek bekleriz normal oluyor akıntı adet görmeye yakın artıyor diye biliyorum

Benimde ağrım vardı aradım e.z yaptırdım ben oraya ile alakası yok dedi ağrının korkma adet olcan yada üşümeden oluyor sanirim BI AĞRI kesici gecirdi agrimi

Kizlar buradaki resimde beğenenlerdeki yazanı gördünüz mü ? Dikkati mi çekti doğrusu ve bu resmi neden paylaşma gereği duyuyorlar anlamiyorum kafam karıştı

Eklentiler

• IMG_20180930_120037.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 175
canım işte burdaki olumlu sonuc yazanları paylasmıslar bende hep görüorum zaten reklam yaptgı için harun beyi düşünüodum ama gittiğim için de pişman değilim açıkcası.. olumsuz yorum olsa görürdük burdan mutlaka turgay beyde kanamam olmadı die.. sen kafanı karstrma artık yaptırdın olumlu düşün.. sakaryanın fn reklam olmadgnı biliorm ççnkü bz onunla kontrole fln gtcektik düğün tarhne denk gelmeseydi

ama şöyle de bişey var ben burdan harun özkana yaptran bi kızla da konustum hatta bana numarasını fln verdi telden knustuk.. bikaç yıl önce.. şimdi düşünüorum mesela nie numarasını verdiki bide evlenmşşti yani bilemiyorum.. yani kimseye güvenme şu saatten sonra senin dikişin tutsun hiçbişeyi düşünme başka.. yoksa işin içinden çıkamzsın..

Çok sagol canım ya inş benimde geçer çnkü korkuyrm doktora gtmeye. Bu arada elma sirkesiyle ne kadar sıklıkta sildin sarımsakta 1 tane mi günde
Günde 3 kere sildim elma sirkeli pamuk ile ağrısını da hafifletti. Sarımsak yatmadan önce 2-3 tane kadar yuttum canım.. elma sirkeli su da içebilirsin bakteri hissettiğimde içiyorum ben...

Kızlar önümüzdeki ay düğünüm var kalıcı yaptırdım dr um tutmuş dedi.ama ben garanti olsun diye dikiş attırmak istiyorum dr um gerek yok ama ücretsiz yaparım dedi.özellikle gecici yaptıranların tavsiyeleri nelerdir nelere dikkat ettiler.özeldende yazabilirler.

Kızlar turgay beyin asistanyla knustum yasal olarak sıkıntı olabilir die resim kabul etmiomuş ama dikişlernz açılsa hemen anlardnz içinz rahat etsin dedi.. kontrole de gidemicem nasıl yapsam bilemedim
büyük bi şehrde yasıo olsaydım başka bi doktora giderdim

Olay ne ben anlamadim ne resmi kabul etmiyolar

Dikişleriniz açılırsa yani esneme olursa kanama olur ya da çok şiddetli olmasa da ağrı olur demişti benim doktorum ben daha once sormuştum(ilk bir ay içinde geçerliydi bu iyileşme sürecinde yani)

Olay ne ben anlamadim ne resmi kabul etmiyolar
ya canım bi bucuk ay sonra hani bazı doktorlar dikimi kontrol etmek için foto teklif edince kabul ediolarya.. turgay beyn asistanına sordum da yasal olarak fotograf göndermeniz sakıncalı olabilcği için kabul etmio hocamız dedi..
bende istanbula tekrar gidemem çok zor.. kendi şehrmde de özel jinekolog yok nasıl kontrol ettrcem onu bilemedim

Dikişleriniz açılırsa yani esneme olursa kanama olur ya da çok şiddetli olmasa da ağrı olur demişti benim doktorum ben daha once sormuştum(ilk bir ay içinde geçerliydi bu iyileşme sürecinde yani)
aynen esra hanım da ona benzer bişey dedi içiniz rahat olsun dikiş açılsa sen anlarsın mutlaka kapalıysa zaten hiç sıkıntı yoktur dedi de.. tabi bi doktordan duysam iyi olurdu

Bu kotu olmuş ama ya istanbula gitmek büyük sorun bi kontrol için. Allah yardimcin olsun ne diyim kac saat istanbulla oturdugun sehir arasi otobusle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…