- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
birikmiş var da zaman yok bide uçakla aktarma yapmam lazım.. otobüsle de 20 saat yaklasıkUçakla gidiyim desen maddi acıdan birikmişin var mı ki
ama şöyle de bişey var ben burdan harun özkana yaptran bi kızla da konustum hatta bana numarasını fln verdi telden knustuk.. bikaç yıl önce.. şimdi düşünüorum mesela nie numarasını verdiki bide evlenmşşti yani bilemiyorum.. yani kimseye güvenme şu saatten sonra senin dikişin tutsun hiçbişeyi düşünme başka.. yoksa işin içinden çıkamzsın..
birikmiş var da zaman yok bide uçakla aktarma yapmam lazım.. otobüsle de 20 saat yaklasık
Canım ben anlamadm turgay beyle alakalı bi problem mi var netteHaklisin aslinda canim da dikkatimi çekti 'beğendiniz' yazisibi görünce üye bence diye düşündüm aklimi kariştirmamaya çalişiyorum ama araştirdıkca karisiyor turgay bey boyle bir durumun var oldugunu duydugumda ilk karsima cikan insandi ve bi ker olumsuz bisey gormustum resimler gormustum hatta bu durumla alakali ve su an hic biri yok kafam karisti malesef yinede bundan sonra tutup tutmamasina yogunlasicam sadece ben sakaryayi goz onune aldim benim durumuma yakin diye umarim hersey hepimizin gönlünce olur canlarim
canım olay şu turgay bey reklam yapmayı sevio yıllardır.. burya da bikaçkere asistanları üye olmuş olumlu sonuc aldk die yazmslar fln heralde rağbet artsın die..ben bunları bldğiğm için hiç düşünmüodum ama şimdi pişman dğilim evet reklam hiç hoş değil ama adam iyi yapıo işini bende ona baktım.. şu an delik bile yoktu benmknde fotografnı cektgimdeCanım ben anlamadm turgay beyle alakalı bi problem mi var nette
Anladım canım e tabi kötü bişey insanın aklında soru işareti kalıyo ama sakarya olumlu sonuç almıştı sendende inş duyarsak iniz daha rahat edecek tabicanım olay şu turgay bey reklam yapmayı sevio yıllardır.. burya da bikaçkere asistanları üye olmuş olumlu sonuc aldk die yazmslar fln heralde rağbet artsın die..ben bunları bldğiğm için hiç düşünmüodum ama şimdi pişman dğilim evet reklam hiç hoş değil ama adam iyi yapıo işini bende ona baktım.. şu an delik bile yoktu benmknde fotografnı cektgimde
Aynen ona inanmak istiyorum bende bide ebruya yaptırdım ben yakın diye sonradan okudum yorumları ben bile bi umut diyorum artık kötü yaptığını yazanlar olmuşSağol canım umarım herşey güzel olucak
Canim git doktora devlette nisanlancam sevgilim çok önem veriyor bu konuya de esnekmis dikiş attı sizce kanama olur mu diye sor bu geldi aklıma saçma bi düşünce mi bilemedimcanım olay şu turgay bey reklam yapmayı sevio yıllardır.. burya da bikaçkere asistanları üye olmuş olumlu sonuc aldk die yazmslar fln heralde rağbet artsın die..ben bunları bldğiğm için hiç düşünmüodum ama şimdi pişman dğilim evet reklam hiç hoş değil ama adam iyi yapıo işini bende ona baktım.. şu an delik bile yoktu benmknde fotografnı cektgimde
canım sacma değil de birincisi kayta gecmemeli.. ikincisi tanıdık denk gelebilir o yüzden devlete gidemem zaten bakmıolarmıs arastrdgma göre baya belge fln gerekiomusCanim git doktora devlette nisanlancam sevgilim çok önem veriyor bu konuya de esnekmis dikiş attı sizce kanama olur mu diye sor bu geldi aklıma saçma bi düşünce mi bilemedim
Tutmadığını bilmene imkan yok senin anlaman söz konusu değil ayrıca canim sen daha yeni yaptırdın diye hatırlıyorum orayı acip neden fotoğraf cekiyosunBenimki tutmamiş kizlar az önce ufak bir girişimde bulundum resim çektim ipler kopuk kopuk ve etler en ufak kaynama bile yapmamiş siz düşünün çıldırmak üzereyim
Canım onu sen anlayamazsın ki ayrıca açıp açıp bakma onu yapma hiç günün dolunca gidip doktordan öğrenirsin.Turgay Beye yaptirdim ama onluk bi durum yok benim hatamdir tutmadiysa yaa çok merak ettim birde sizi veya yanma gibi bisey var merak ettim ne nasil bisey diye ve etlerim kayniyomu diye merak ettim ben sigara kullandigim için aklim orda hep etim kaynamaz diye düşünüyorun o yüzden bi bakiyim dedim bakmaz olaydim
canım onu hemen anlayamazsınki biraz daha zaman gecsin kacncı günün?benm batmam daha yeni gecio yeni rahat yürümeye başladım..Benimki tutmamiş kizlar az önce ufak bir girişimde bulundum resim çektim ipler kopuk kopuk ve etler en ufak kaynama bile yapmamiş siz düşünün çıldırmak üzereyim
nasıl kendini iyi hissedeceksen öyle yap ama senden isteğim sakın zaten bozuldu die fln değişiklik yapma hareketlerinde.. bzulmadı bence o.Yanlislikla tüm resimleri sildim sanirim belkide bu benim için iyi oldu bilmiyorum çok kötü oldum ben bi süre uzak kalicam artik altüst oldum resmen görünce kendinize çok iyi bakin kizlar görüşmek üzere
canım sen ne zaman o bölgendeki tüyleri temzledin? hayatmda hiç bu kadar pis olmamstm heralde çok fena durumdayım.3 gün snra bi ay oluyoBenim batmalarim üç haftaya kadar olmuştu kizlar keske acip bakmasaydin burda acip sürekli baktığı için kaynamayan bi arkadaş bile vardi yani keske kendinize bunu yapmasaniz tamam merak ediyorsunuz ama kendinize yazik edeceksiniz hem emekler boşuna gidecek hem de onca zaman cektiginiz cileye yazik olacak. Neyse Iyi düşün iyi olsun henüz işlem cok yeni daha kaynama olmamıştır tamamen birinci ayın dolana kadar bekle ve doktoruna fotoğraf at bari bi daha da açma lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?