Valla ben hiç dudakları acip bakmadigim icin korkup tuyleri de kontrole kadar almadım yani fotoğraf attigim güne kadar o gün de çok azıcık bi aldim o kadar. Şimdi de iste ilişki yaşayacağım gün alırım sonra yaşadıktan sonra da rahatca almaya devam ederim ilişki yaşayana kadar bu çileyi çekerim mecbur

canm senin ilişki yakın mı ki ne zman

kızlar ben korkmaya basladım ya ilişkiye evlennce baska bi şehrde grcem ben.. e diyelimki giremedi çok kapalı çnkü..nasıl olcak çok korkuyorum doktr da olmucak yakınlarda.. devlete fln neden ilişki olmuo die kontrole gidelim derse napcam ben manolya doktora gdşp actrmstı benm öyle de bi şansm olmucakki

Senin ne zaman canım. Yani dar oldugu için mi olmazsa diye korkuyosun

Senin ne zaman canım. Yani dar oldugu için mi olmazsa diye korkuyosun
evet canım manolya ve sakaryanın çok zor oldu manolyanın 10 gün açılmadı doktrda actrdı gizlice.. sakaryanınkı zamanla acıldı o da turgay beye yaptrmstı ondan biraz güvenm var ama yine de korkuyorum sözlüm anlıcak gibi gelio bi yandan

Ay Allah korusun öyle düşünmr doktora bi sorsan bende yaptırırken bide daraltma yapim garanti oldun diyodum demekki açılmama ihtimalide var

Ay Allah korusun öyle düşünmr doktora bi sorsan bende yaptırırken bide daraltma yapim garanti oldun diyodum demekki açılmama ihtimalide var
ben bide yptrrken sordum daraltmada yapcak mısınz die hiçgerek yok dedi adam paragöz olsa yaptım der ayrıyten parasını da alır ruhum duymaz.. işte foto atcam 3 gün snra o zaman sorcam darlığı nasıl die bakalım..

Kızlar ben grip oldum igne kullanıyorum birazda akıntım var genital sizce akıntı olması ve grip olup antibiyotik igne kullanmam engel mi? İğneler bitiyor bi kaç güne onda sıkıntı olmaz gibi ama akıntım var az sizce o işlem yaptırmaya engel olur mu yoksa hiç akıntı olmaması mı lazım bide reglden ne kadar önce yaptırmak lazım

bunlarn önemi yok bende antbyotik kullnıodum bıraktrp yenisini yazdı kendi.. akıntı problem değil adet dönemi bile dikim yapılıo tabi doktruna baglı turgay by için gecerli bunlar.. ben regl olcagm hafta yaptrdm gecktrci kullandm doktrm kullanma demsti 9. gün regl oldum sıkıntı olmadı

Çok teşekkür ederim yorumun için, bende Turgay beye işlem yaptırcam inşallah

Yani regl olduktan sonra yaptirman senin için daha iyi olur çünkü o bölgeyi temizleyemiyosun fazla ve insanin içi rahat olmuyo regl döneminin son gününde gidersin işlemi olursun 28 gün sonra da regl oldugun zaman ilk günler de olduğu kadar tedirgin olmazsın ve o zamanlar temizliğini de kolay yaparsın. Bence kesinlikle reglin son günü git hijyen acısından

Ben de yaptırdıktan 9 gün sonra regl oldum yani hic rahat edemedim insan pis hissediyor bide ilk zamanlar olduğu için korkuyosun yanlis bisey yaparsam diye. Bu konuda artk tecrübe almis biri olarak herkese soyluyorum bunu islemi yaptiracaksaniz adetiniz bittiği gün hani bir iki damla falan geliyo ya o gün yaptırın ya da tamamen bittiği gün yaptırın

Aynen ben mecbur kaldigim icin o hafta geciktrci kullanarak yaptrdim bence de aon gün yapilsa daha iyi olabilir rahatiniz icin.. su an adet olsaydim hic agrim sizim yok mesela..

kızlar korkmayın. benım bile okadar kapalıydı ki regl olamıcam diye cok korkmustum. bizim vajina bölgemiz esnek yapı. o çocuk ordan cıkıyorsa, orası zor olsada açılır korkmayın. sadece ilk zamanlar fazla ilişkiye girmeye çalısın. benim ilk seferde kanadı dar oldugu ıcın ıkıncı ılıskımde de kanadı. böyle dar olması daha inandırıcı oluyor inanın. ben ilk 1 hafta zorluk çektim acı yönünden . sonrasında hiç acı cekmedim. şimdi ise cok rahat ılıskıye gırebılıyorum düşünün 1 bucuk ay oldu evleneli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…