- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
ayy canım benim Allah razı olsun içimi rahatlattın inşallah aklında şüphe kalmasın da bu konu kapansın gtsinkızlar korkmayın. benım bile okadar kapalıydı ki regl olamıcam diye cok korkmustum. bizim vajina bölgemiz esnek yapı. o çocuk ordan cıkıyorsa, orası zor olsada açılır korkmayın. sadece ilk zamanlar fazla ilişkiye girmeye çalısın. benim ilk seferde kanadı dar oldugu ıcın ıkıncı ılıskımde de kanadı. böyle dar olması daha inandırıcı oluyor inanın. ben ilk 1 hafta zorluk çektim acı yönünden . sonrasında hiç acı cekmedim. şimdi ise cok rahat ılıskıye gırebılıyorum düşünün 1 bucuk ay oldu evleneli
çok sukur suan iyiyim gayet unuttum bile emin ol sende böle olcaksın sızlerde boyle olcaksınzayy canım benim Allah razı olsun içimi rahatlattın inşallah aklında şüphe kalmasın da bu konu kapansın gtsin
agzından bal damlıo inşallah kuzummçok sukur suan iyiyim gayet unuttum bile emin ol sende böle olcaksın sızlerde boyle olcaksınz
Devlette kızlık zarı kontrol için belge mi istiyorlar bide bakmiyolar mi yani rica etsen kaşıntı var diyip doktorun yanına gidip sorduğunda kasiniyor ama bide kızlık zarima baksaniz rica etsem desen çok üzüldüm sana ya halen düşünüyorum ne yapabilirsin diyecanım sacma değil de birincisi kayta gecmemeli.. ikincisi tanıdık denk gelebilir o yüzden devlete gidemem zaten bakmıolarmıs arastrdgma göre baya belge fln gerekiomus
Kizlar benim oramdan kan gelmis yeni gördüm sabah kanama olmuş anlaşılan kurumuş şôyle 3-4 damlanin birleşimi gibi falan birde dün karnima ve o bôlgeme darbe geldi ama çok sertte değildi aslinda bişey mi du ki ya
Senin bi doktoruna gidip baktirman artik farz olduKizlar benim oramdan kan gelmis yeni gördüm sabah kanama olmuş anlaşılan kurumuş şôyle 3-4 damlanin birleşimi gibi falan birde dün karnima ve o bôlgeme darbe geldi ama çok sertte değildi aslinda bişey mi du ki ya
Bakilmiyo devlette savciliktan belge tarzı bisey olması lazım diye biliyorum ben anca oyle bakiyolarDevlette kızlık zarı kontrol için belge mi istiyorlar bide bakmiyolar mi yani rica etsen kaşıntı var diyip doktorun yanına gidip sorduğunda kasiniyor ama bide kızlık zarima baksaniz rica etsem desen çok üzüldüm sana ya halen düşünüyorum ne yapabilirsin diye
Canim ben senin durumunda değilim ama yıllardır bunlarla alakalı okumadigim tez yazı yorum kalmadi yani o bölgeden bi defa kanama geldiyse ikinci bir defa gelmesi zor diye biliyorum ama sen devlet hastanesine gitme bostan yere bi özel hastaneye git 18den buyuksen kadin doğum bölümünden randevu al sonrasında doktora benim bi kaç ay sonra düğünüm var da ben kızlık zari yapımı öğrenmek istiyorum de zaten orda bozulduysa kızlık zarınız bozulmuş falan der muayene sırasında da belirt ama nişanlımla bundan 2-3 ay once falan bi defa yakinlasma yaşadık iliski olmadi ama bi kaç damla kan geldi diye. Böyle öğrenebilirsin canimslmm mrb aynı durumdayım benımkı bir hafta oldu ilişki olmadı aslında ama zorlamayla kanama meydana geldı cok caresızım lutfen destek olun erkek arkadasımlada evlenmek ıstemıyorum kendısıyle mutlu olmayacagıma ınandım bir ıhtımal bende zedelenme var ama bozulmusta olabılır benım gıbı bırıyle konusmak ısterım ;(
Canim ben senin durumunda değilim ama yıllardır bunlarla alakalı okumadigim tez yazı yorum kalmadi yani o bölgeden bi defa kanama geldiyse ikinci bir defa gelmesi zor diye biliyorum ama sen devlet hastanesine gitme bostan yere bi özel hastaneye git 18den buyuksen kadin doğum bölümünden randevu al sonrasında doktora benim bi kaç ay sonra düğünüm var da ben kızlık zari yapımı öğrenmek istiyorum de zaten orda bozulduysa kızlık zarınız bozulmuş falan der muayene sırasında da belirt ama nişanlımla bundan 2-3 ay once falan bi defa yakinlasma yaşadık iliski olmadi ama bi kaç damla kan geldi diye. Böyle öğrenebilirsin canim
cnm allah yardım etsın bu ne rezıllık yaa kadın olmak ne zor bırsey yaadoktora gıt ne zaman yaptırdın sen?
Bencede ama nasil gidicem ne zaman gidicem bi kere gittim basima neler geldi ikinciyi kaldiramam is yerinde oturamiyorum oturuyorum korkuyorum aceba fark etmeden ustune mi oturuyorun diye rahat davrandim ya basina bisey geldiyse kafayi yemek üzereyim artik kani da gördüm yaa sinirlerim altüst oldu aglamaya basladim bozulduysa naparim nasil giderim bir daha anlamiyorum napiyorum da yanlis oluyo deliricem az kaldiS
Senin bi doktoruna gidip baktirman artik farz oldu
Bencede ama nasil gidicem ne zaman gidicem bi kere gittim basima neler geldi ikinciyi kaldiramam is yerinde oturamiyorum oturuyorum korkuyorum aceba fark etmeden ustune mi oturuyorun diye rahat davrandim ya basina bisey geldiyse kafayi yemek üzereyim artik kani da gördüm yaa sinirlerim altüst oldu aglamaya basladim bozulduysa naparim nasil giderim bir daha anlamiyorum napiyorum da yanlis oluyo deliricem az kaldi
Ben kalici işlem yaptırdım bi kaç gün sonra da ilişki yasicam canim Allah nasip ederse doktorum cok guzel tutmuş dedi de bakalim neler olacakcanım senın zar sorunun falan yok dımı??
İstanbula otobüsle 14-15 saatlik mesafede oturuyorum belki daha fazla
Ben kalici işlem yaptırdım bi kaç gün sonra da ilişki yasicam canim Allah nasip ederse doktorum cok guzel tutmuş dedi de bakalim neler olacak
Ben hem dini hem resmi olarak Evliyim düğünüme daha var ama bazı gelişmelerden dolayı bu tarihte ilişki yasicaz canimcanım düğününmü var?
Ben hem dini hem resmi olarak Evliyim düğünüme daha var ama bazı gelişmelerden dolayı bu tarihte ilişki yasicaz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?