Iki ay oldu nerdeyse işlemi yaptirali akin beyde yaptırdım ben kontrolum falan geçti yani tuttu denildi bi daha da kontrole gerek yok ya güveniyorum ben doktoruma

Hayırlı olsun öncelikle. İşlemden sonra nelere dikkat etmek gerekiyor?
Teşekkürler canim. Yani bacaklarını fazla acmayacaksin,o bölgeye tazyikli su gelmeyecek, darbe almayacaksin, cinsellik yasamicaksin daha da aklıma gelmiyo fazla evham yapmaya gerek yok ya bide ağda yapılmıyo o yani

canm yok dktr foto kabul ediomus yarn göndercem

canm yok dktr foto kabul ediomus yarn göndercem
Süper sevindim canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz bebeğim

Süper sevindim canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz bebeğim
İnsallah kuzum baya iyiyim cok cok sukur rabbime.. o kadar dua ediyorumki atlatalim tövbe edip yeni bi hayata baslayalim die.. artik normale dondum dikkat ediyorum yan oturuyorum hala ama mesela artik yamlislikla ustune oturunca agrimiyo :) sadece yeni iyilesmis yara oldugunu hissettiriyo cok buyuk batmalar agrilar yok artik.. bakalim turgay bey ne dicek artik ondan olumlu cevap aliyim kendimi okula ise vercem biraz 1 aydir resmen soyutlandım..

Ah canım benim inş yepyeni ni hayat başlıcak bizler için inş güzel haberler alırsın. Otururken o kadar mı zorlanıyo insan ya

Siz nerde yaptırmıştınız işlemi birde çift kat flep mi iyi yoksa tek kat mı sizce

Bende

Bende Turgay bey düşünüyorum simdi reglimi bekliyorum regl olsun bitsin sonra hemen gitmeyi düşünüyorum senin yakın zamanda evlilik var mıydı

Bende

Bende Turgay bey düşünüyorum simdi reglimi bekliyorum regl olsun bitsin sonra hemen gitmeyi düşünüyorum senin yakın zamanda evlilik var mıydı
Canim karisik benim belki evlilik öncesi iliski yasayabilirim yakinda belki bi sene belki bikac ay sonra net degil..

Siz nerde yaptırmıştınız işlemi birde çift kat flep mi iyi yoksa tek kat mı sizce
Canim benim tavsiyem tabi doktoruna gore degisir ama turgay beye yaptrcaksan kesinlikle tek kat yaptir.. su ana kadr turgay beyden kanamasi olanlarin hepsi tek kat ve hicbiri ilk gece iliskiye giremedi zorlandi cift kati dusunemiyorum bile..
Çift kat genelde kilolu olanlarda ve cok genisleme olanlarda yapiliomus sanirim

Çift kat flep yöntemi akin bey yapiyo daha sağlam olsun diye harun bey de 3 kat yapiyodu diye biliyorum yani illa kiloya ya da genişliğe gerek yok kesin olsun diye de biraz garanti amaclı yapılıyo aslında zaten fazla genişleme olana daraltma da yapılabilir

Bu konu başlığını takip eden, bilgi almaya çalışan ve özellikle tanımadığı ama bir yerde kaderdaşı olarak gördüğü insanlara yardımcı olmak için buralara mesaj atan herkese merhabalar.. İyi ki varsınız..
ben de aylardır bu başlığı takip ediyorum arkadaşlar. Güzel haberleri okurken tanımadığım insanlar adına çok mutlu oldum ve kendim için de umutlandım, bazen de tıpkı benim hissettiğim umutsuzluğun içine düşmüş bir başkası için üzüldüm ve ağladım. umarım herkes dilediği gibi, gönlünden geçtiği gibi bir hayata kavuşur.
Ben tam 10 yıl önce bekaretimi kaybettim ve bugüne kadar da kendi içime dert ettim sadece, kimselere anlatmadım,
en yakın arkadaşıma bile anlatmadım, anlatamadım. kimseleri hayatıma da alamadım bu süreçte çok korktum ortaya çıkmasından.. neyse lafı çok uzatıyorum sanırım. içim o kadar dolu ki.. uzun zamandan sonra hayatımda bir güzellik oldu ve gerçekten mutlu olduğum bir ilişkinin içindeyim şimdi, ve bunu kaybetmek istemiyorum. Bir şekilde zaman bulup kalıcı dikim yaptırmayı düşünüyordum ama zamanım kalmadı artık. geçici yaptırmak zorundayım ve sadece 2 haftam kaldı. doktor önerilerinize gerçekten çok ihtiyacım var.. lütfen bilenler ve tavsiye edebilecekler birşeyler yazsın..

canıım işte o yüzden doktruna göre değişio dedim.. turgayın tek katı da hem dar hem çift dikiş oluomus genelde o yüzden her doktoru yaptgı zar sekli bile farklı kendi doktorum öyleydi akın bey öyledir harun farklıdır mutlaka

hangi şehrdeysen ankara ya da istanbula gidebilceksen biçok dktor var gecici yapan.. yakın değilsen kendi şehrinde de yapan vardr die düşünüorum geçici

Ankaraya çok yakınım. Burada yaptırmayı düşünüyorum. İlk ilişki 10 yıl önce olduğu için geçici bile tutmaz diye düşünüyorum bazen o yüzden ve iyi bir doktor arıyorum. Gökçen erdoğan'ı duydum buradan. Başka önerebileceği doktor olan varsa (ebru z. hariç) önerilere açığım. İnternetten gelişi güzel doktor da bulsam pek güvenemiyorum açıkçası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…