- 7 Ağustos 2018
- 163
- 215
- 18
Hayırlı olsun öncelikle. İşlemden sonra nelere dikkat etmek gerekiyor?Iki ay oldu nerdeyse işlemi yaptirali akin beyde yaptırdım ben kontrolum falan geçti yani tuttu denildi bi daha da kontrole gerek yok ya güveniyorum ben doktoruma
Teşekkürler canim. Yani bacaklarını fazla acmayacaksin,o bölgeye tazyikli su gelmeyecek, darbe almayacaksin, cinsellik yasamicaksin daha da aklıma gelmiyo fazla evham yapmaya gerek yok ya bide ağda yapılmıyo o yaniHayırlı olsun öncelikle. İşlemden sonra nelere dikkat etmek gerekiyor?
canm yok dktr foto kabul ediomus yarn göndercemDevlette kızlık zarı kontrol için belge mi istiyorlar bide bakmiyolar mi yani rica etsen kaşıntı var diyip doktorun yanına gidip sorduğunda kasiniyor ama bide kızlık zarima baksaniz rica etsem desen çok üzüldüm sana ya halen düşünüyorum ne yapabilirsin diye
slmm mrb aynı durumdayım benımkı bir hafta oldu ilişki olmadı aslında ama zorlamayla kanama meydana geldı cok caresızım lutfen destek olun erkek arkadasımlada evlenmek ıstemıyorum kendısıyle mutlu olmayacagıma ınandım bir ıhtımal bende zedelenme var ama bozulmusta olabılır benım gıbı bırıyle konusmak ısterım ;(
Süper sevindim canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz bebeğimcanm yok dktr foto kabul ediomus yarn göndercem
İnsallah kuzum baya iyiyim cok cok sukur rabbime.. o kadar dua ediyorumki atlatalim tövbe edip yeni bi hayata baslayalim die.. artik normale dondum dikkat ediyorum yan oturuyorum hala ama mesela artik yamlislikla ustune oturunca agrimiyo :) sadece yeni iyilesmis yara oldugunu hissettiriyo cok buyuk batmalar agrilar yok artik.. bakalim turgay bey ne dicek artik ondan olumlu cevap aliyim kendimi okula ise vercem biraz 1 aydir resmen soyutlandım..Süper sevindim canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz bebeğim
Ah canım benim inş yepyeni ni hayat başlıcak bizler için inş güzel haberler alırsın. Otururken o kadar mı zorlanıyo insan yaİnsallah kuzum baya iyiyim cok cok sukur rabbime.. o kadar dua ediyorumki atlatalim tövbe edip yeni bi hayata baslayalim die.. artik normale dondum dikkat ediyorum yan oturuyorum hala ama mesela artik yamlislikla ustune oturunca agrimiyo :) sadece yeni iyilesmis yara oldugunu hissettiriyo cok buyuk batmalar agrilar yok artik.. bakalim turgay bey ne dicek artik ondan olumlu cevap aliyim kendimi okula ise vercem biraz 1 aydir resmen soyutlandım..
kızlar korkmayın. benım bile okadar kapalıydı ki regl olamıcam diye cok korkmustum. bizim vajina bölgemiz esnek yapı. o çocuk ordan cıkıyorsa, orası zor olsada açılır korkmayın. sadece ilk zamanlar fazla ilişkiye girmeye çalısın. benim ilk seferde kanadı dar oldugu ıcın ıkıncı ılıskımde de kanadı. böyle dar olması daha inandırıcı oluyor inanın. ben ilk 1 hafta zorluk çektim acı yönünden . sonrasında hiç acı cekmedim. şimdi ise cok rahat ılıskıye gırebılıyorum düşünün 1 bucuk ay oldu evleneli
İnsallah kuzum baya iyiyim cok cok sukur rabbime.. o kadar dua ediyorumki atlatalim tövbe edip yeni bi hayata baslayalim die.. artik normale dondum dikkat ediyorum yan oturuyorum hala ama mesela artik yamlislikla ustune oturunca agrimiyo :) sadece yeni iyilesmis yara oldugunu hissettiriyo cok buyuk batmalar agrilar yok artik.. bakalim turgay bey ne dicek artik ondan olumlu cevap aliyim kendimi okula ise vercem biraz 1 aydir resmen soyutlandım..
Ben kalici işlem yaptırdım bi kaç gün sonra da ilişki yasicam canim Allah nasip ederse doktorum cok guzel tutmuş dedi de bakalim neler olacak
Çok teşekkür ederim canim yazcam buraya insallah guzel gecer bakalim iyi sonuç alırsam hesabı kapatıp bencillik yapmicam yaniCanım sonucu bize de yazar mısın iyi haberlerini bekliyoruz Allah gönlüne göre versin inşallah
Yoo bacak bacak ustune atip yan oturdum hic zorlanmadim ben..Ah canım benim inş yepyeni ni hayat başlıcak bizler için inş güzel haberler alırsın. Otururken o kadar mı zorlanıyo insan ya
Canim karisik benim belki evlilik öncesi iliski yasayabilirim yakinda belki bi sene belki bikac ay sonra net degil..Bende
Bende Turgay bey düşünüyorum simdi reglimi bekliyorum regl olsun bitsin sonra hemen gitmeyi düşünüyorum senin yakın zamanda evlilik var mıydı
Canim benim tavsiyem tabi doktoruna gore degisir ama turgay beye yaptrcaksan kesinlikle tek kat yaptir.. su ana kadr turgay beyden kanamasi olanlarin hepsi tek kat ve hicbiri ilk gece iliskiye giremedi zorlandi cift kati dusunemiyorum bile..Siz nerde yaptırmıştınız işlemi birde çift kat flep mi iyi yoksa tek kat mı sizce
Çift kat flep yöntemi akin bey yapiyo daha sağlam olsun diye harun bey de 3 kat yapiyodu diye biliyorum yani illa kiloya ya da genişliğe gerek yok kesin olsun diye de biraz garanti amaclı yapılıyo aslında zaten fazla genişleme olana daraltma da yapılabilirCanim benim tavsiyem tabi doktoruna gore degisir ama turgay beye yaptrcaksan kesinlikle tek kat yaptir.. su ana kadr turgay beyden kanamasi olanlarin hepsi tek kat ve hicbiri ilk gece iliskiye giremedi zorlandi cift kati dusunemiyorum bile..
Çift kat genelde kilolu olanlarda ve cok genisleme olanlarda yapiliomus sanirim
akın beyde yaptırmıstım bende . akın bey çift yapıyor diye biliyorum benSiz nerde yaptırmıştınız işlemi birde çift kat flep mi iyi yoksa tek kat mı sizce
canıım işte o yüzden doktruna göre değişio dedim.. turgayın tek katı da hem dar hem çift dikiş oluomus genelde o yüzden her doktoru yaptgı zar sekli bile farklı kendi doktorum öyleydi akın bey öyledir harun farklıdır mutlakaÇift kat flep yöntemi akin bey yapiyo daha sağlam olsun diye harun bey de 3 kat yapiyodu diye biliyorum yani illa kiloya ya da genişliğe gerek yok kesin olsun diye de biraz garanti amaclı yapılıyo aslında zaten fazla genişleme olana daraltma da yapılabilir
hangi şehrdeysen ankara ya da istanbula gidebilceksen biçok dktor var gecici yapan.. yakın değilsen kendi şehrinde de yapan vardr die düşünüorum geçiciBu konu başlığını takip eden, bilgi almaya çalışan ve özellikle tanımadığı ama bir yerde kaderdaşı olarak gördüğü insanlara yardımcı olmak için buralara mesaj atan herkese merhabalar.. İyi ki varsınız..
ben de aylardır bu başlığı takip ediyorum arkadaşlar. Güzel haberleri okurken tanımadığım insanlar adına çok mutlu oldum ve kendim için de umutlandım, bazen de tıpkı benim hissettiğim umutsuzluğun içine düşmüş bir başkası için üzüldüm ve ağladım. umarım herkes dilediği gibi, gönlünden geçtiği gibi bir hayata kavuşur.
Ben tam 10 yıl önce bekaretimi kaybettim ve bugüne kadar da kendi içime dert ettim sadece, kimselere anlatmadım,
en yakın arkadaşıma bile anlatmadım, anlatamadım. kimseleri hayatıma da alamadım bu süreçte çok korktum ortaya çıkmasından.. neyse lafı çok uzatıyorum sanırım. içim o kadar dolu ki.. uzun zamandan sonra hayatımda bir güzellik oldu ve gerçekten mutlu olduğum bir ilişkinin içindeyim şimdi, ve bunu kaybetmek istemiyorum. Bir şekilde zaman bulup kalıcı dikim yaptırmayı düşünüyordum ama zamanım kalmadı artık. geçici yaptırmak zorundayım ve sadece 2 haftam kaldı. doktor önerilerinize gerçekten çok ihtiyacım var.. lütfen bilenler ve tavsiye edebilecekler birşeyler yazsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?