ben akın beyden sonuc alanlardan biriyim. suan sana tek önerebileceğim kendi doktorum :)

Arkadaslar erkek arkadasım dedıkı ıstersen evlenelım ama sana karsı sogugum 1-2 ıcındede evlılık bekleme bıraz zaman gecsın senın dedıgını yapıcaz ama bu evlılık cok uzun sürer gıbı gelmıyo dedı ınsallah yıne ısınırz dedı sen ıstersen en ıyı doktoru da buluruz dedı.Sanırım biraz vijdan yaptı cunkü devam etme canımı acıtıyorsun dedıgımde bana kızdı bana guven bırsey olmacak dedı ve devam ettı ne kadar ılıskıye gırmesekte bekaretımı bozdu ..Acab vıjdanmı yapıyo? Yada yalanmı bılemedım ısteseydı kaybolup gıderdı? sizce durum nedır? acıkcası dıktırmekle falanda ugrasmak ıstemıyorum ben onu sevıyordum bıraz sogudum bana o olayı rızam dısı yaptıgı ıcın ama yıne ısınıyorum sızce ne yapılmalı?

Bu arada erkek arkadasımın söyle bır özellıgı var sözunde duruyo suana kadar bır sıkıntı cıkarmadı

Bu arada erkek arkadasımın söyle bır özellıgı var sözunde duruyo suana kadar bır sıkıntı cıkarmadı
Canım istersen evlenelim ama sana karşı soğuğum ne demek ya yanlış öı anladım acaba senin bu adamın yanında durman bile saçma şu an. Ne yani vicdan yaptığı için mi evlenecek seninle. Benim erkek arkadaşım da öyle yaptı kendi vicdanı için bekledi sonra baktım bu insanla değil bir ömür bir gün geçmez bitirdim ki kaç senelik bir ilişkiydi. Sana tavsiyem ilişkini uzatma bu olay oldu diye de kimseye ihtiyacın yok tek başına da üstesinden gelebilirsin. Burdaki çoğu insanın yaptığı gibi.

yapamıyorum ben cnm kaldıramıyorum diktirıpte baskasını kandırmakta ıstemıyorum bır yalan uzerıne evlılık yapmak ıstemıyorum bir sekılde alısması lazım bu duruma cunku su durumda gururumu düşünemıyorum acıkcası
Bu olay olmadan önce cok sevıyordu ne oldu ben üzerıne cok gittim sogudu benden ama evlılıkte hayır var sonucta ben onu ıstıyorum bu soguklukta gecıcıc dıye dusunuyorum suan daha ıyıyım dıyo bılmıyorum ya

Bu kandırmak değil ilk önce böyle düşünmeden başla olaya. Ben de öyle düşünüyordum en başta ama bazı şeylerin bilinmemesi daha iyi. Biz bu işi mutluluğumuz için yapıyoruz karşıdakini kandırmak için değil. İnan yaşadıklarını ben yaşadım zamanla onun o şekilde davranmasını kaldıramayacaksın inceldiği yerden kopaun diyeceksin. Evlenme demiyorum eğer gerçekten seni seviyorsa sen de onu seviyorsan evlenin zaten. Ben şu an keşke en başında ayrılsaydım o kadar yıpratmasaydım kendimi diyorum. Ama bana sana karşı soğudum da dememişti öyle deseydi o an bitirirdim inanki ki senin bir kere olan bir şey ben her şeye rağmen bir günde silip attım iyi ki de yaptım. Yine de senin hayatın en iyisini sen bilirsin Hakkında hayırlısı olsun canım.

En cok zoruma ne gıdıyor bılıyormusun? yani ilişkiye bıle gırmedım olay sert sürtünmesınden ıbaret ama doktor bozuldu dedı..
Kendısı baska sehırde belkı burda olsa daha farklı olurdu ..
Bilmiyorum ben gururuma bakmayacagım acıkcası kendi gıdıyorsada gıder
Ona en son sunu demıstım eğer bu sekılde benı bırakırsan iki yakan bır araya gelmesın ıns dedım
Ondan sonra ne istersen yaparız olayına donustu hos bu olaydan öncede öyle birsey olsada senı yarı yolda bırakmam dıyordu.. Ama suan en mantıklısı bu gelıyo..
Ayrılırsamda bu dikim olayını kesin yaptırıcam zaten benımkı ılıskı bıle sayılmaz
yaptırmasam emınım herkez kullanmak ıster

Bana da aynılarını söylüyordu :) sen bilirsin canım imkanın varsa bir an önce iyi bir doktora yaptır sonra da ayrıl derim

Canım en son evlenmemmı dedı sana? ne dedı?
Evlenmem demedi ilk başta evlenecez falan dedi ilişki devam etti sonra da soğuk davrandı vicdanı için yanımda durdu çok da belli etti bunu sonra da ayrıldım işte ben ayrılmasam ayrılmayacaktı yine

Evlenmem demedi ilk başta evlenecez falan dedi ilişki devam etti sonra da soğuk davrandı vicdanı için yanımda durdu çok da belli etti bunu sonra da ayrıldım işte ben ayrılmasam ayrılmayacaktı yine

yanlıs yapmıssın cnm benım dayımda o sekılde evlendı ve kızı hıc sevmıyordu aralarında bırsey gecmıs bır sekılde evlendıler sımdı 15 yıllık evlı ve hıc sorun yok ufak tefek sorunlar oluyo ama evlıler hayatları duzenlı sımdı gayette cok sevıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…