Sakın söyleme öyle daha kötü olur başına kakar durur ve basit biri olduğunu düşünür kabul etse bile aklında soru işareti kalır ve kullanırlar.

çok teşekkürler canım. akın bey istanbuldaydı değilmi? Ankarada iyi bir doktor olsaydı keşke.. istanbula o hafta gidemem maalesef
Benim de 4 gün sonra iliskim olacak ben de akin beye yaptırdım eğer guzel sonuç alırsam ben de sana onu önerebilirim çünkü gerçeğe yakın yapiyo diye duymuştum ben aşırı dar olup sonradan actirma geregi duyulmuyo ama suan tavsiye edemiyorum guzel sonuç alırsam anca oyle kimsenin günahına girmek istemem

Kızlar çok kanamam olmadı benim 4-5 damla ilk deneme için zor oldu dardı sanırım dr um ankarada irfan tarhan.micro cerrahi ve flep farklı bi yöntemle içten daraltarak dikiyorum dedi. Kalıcı işlem oldum tutdu dedi drum gerek yok demesine rağmen ben kesin olsun diye gecici dikiş de yaptırdm.ama dardı gerek yokmuş bencede.4. Gün ilişki oldu 2 defada kısa duş aldım.sadece kalıcıya para verdim 3 defada kontrole gittm artı bişi ödemedim.araştıranlara fikir olur umarım.

Hangi ilde yaptırabilirsin o önemli canım

Kızlar benm bir ayım doldu turagy beye foto attm resmde yanılma payı oluo ama gördügm kadaryla tutmus dedi ama nedense içim tam olarak rahatlamadı.. artık hızlı fln yürüybeilrsin sadece yan otrmaya 2 hafta daha devam et sonra tamamdır dedi. ben baktgmda da tuttgunhu anlamıstım belki de ondan cok sevinemedim

Canim gözün aydin senin adina cok sevindim umarim hep mutlu olursub insallah :)

Ohhh be sonunda canim yaa valla cok merak ediyordun çok sevindim ve inaniyodum tuttuguna canim seninkinin ve içini ferah tut Allahinz izniyle tutmuştur eğerki içinde yinede ufakta bi şüphe olursa bence düğüne yakin bi kontrole gitmeye calis veya en yakin ne zaman gidebilirsen bende artik icimi ferah tutuyorum doktor beye soyledim kanamam oldugunu ve esneklik oldugu zaman anladiginida söyledi bu yüzden bi sekilde gizlice kontrole gidicem esneme veya herhangi bisey olduysa tekrar işlem yapilir ne gerekiyosa zaten kış ayına girdiğimiz için daha rahat da olur diyede düşünüyorum ama umarim hic bir isleme gerek kalmaz kontrole giderim yinede tabi umarim bizim sonuclarimizda güzel olur dua edin kizlar benim dualarimin icinde hepiniz varsiniz

Hepimiz için en güzeli olsun inşallah... çok mutlu oluyorum olumlu sonuçlarınıza... her birimize dua ediyorum bizim gibi burada olan ve olmayan aynı kaderi yaşadığımız herkes için... rabbim mutlu yarınlar nasip etsin hakettiğimizi düşünüyorum...

giderken bana da haber ver belki küçük bi ihtimal bnde giderim kontrole tekrar

kızlar benım kafama takıldı benım o olayda kanamam olmustu 2 gün sonra doktora gıtmıstım doktorda ılıskı olmus dedı bırde kızlık zarın esnek dedı?? ama esnekse nasıl kan gelebılırkı?? arkadaslar ılıskıye gırmedım sürterek bu zar bozulurmu? vajınama baktım hıc bır acıklık yok ama bırazcık yırtıklar var gıbı? kızlar sadece zedelenme ıhtımalı varmıdır sızce? oraya baktım delık bıle yok et parcasıyla kapalı bırazcık yırtık var gıbı??

sürtnmyle bozulmaz ama kanayabilir tahris oldgundan. bnde de sürtnmeyle yasaynca kan gelio bikaç damla çamaşrma bulaşıo tahrişten kaynaklı

Onu sen anlayamazsın ki ancak doktor muayenede anlar. Benim ilişki olmasına rağmen bakınca et parçası gözüküyor

sürtnmyle bozulmaz ama kanayabilir tahris oldgundan. bnde de sürtnmeyle yasaynca kan gelio bikaç damla çamaşrma bulaşıo tahrişten kaynaklı

Erkek arkadasım bıle sok oldu ben ıcerı gırmedımkı nasıl patlar bu zar dıye..Benım basıma gelen pişmiş tavugun basına gelmez dıkım falan hıc ugrasmak ıstemıyorum acaba bir umut dıyorum eger hala bakıreysem ılk ısım erkek arkadasımdan ayrılmak bır dahada evlenmeden hıc bırsey yapmam

Doktora muayene olmadin mi?

canım allah yardımcın olsun ya cok üzüldüm nısanlın bunu yapıp kactımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…