- 9 Şubat 2015
- 555
- 188
- 53
Doktora muayene olmadin mi?
Malesef canım öylece bırakıp gitti , hatta başkasıyla nişanlanmış diyorlar bile ama tam da bilmiyorum ((canım allah yardımcın olsun ya cok üzüldüm nısanlın bunu yapıp kactımı?
Bende başka bir doktora git tam emin olmak içinevet oldum 2 gun sonra pek detaylı bakmadı doktor ılıskı olmus dedı cunku sert davrandı sankı bıraz yırtık var gıbı ama esnek kızlık zarın dedı?? ama benım kanamam neden oldu hıc anlamadım
Malesef canım öylece bırakıp gitti , hatta başkasıyla nişanlanmış diyorlar bile ama tam da bilmiyorum ((
Çok haklısın bir daha hiç kimseye güvenemem , resmi nikah olmadan hayatta böyle bir aptallık yapmam canım .Ne kadar adi bir adammış bende nısanlanıp ayrıldım canım sen bu amelıyatı yap bır daha evlenmeden asla guvenme olan hep kızlara oluyo yazık ya
Bende başka bir doktora git tam emin olmak için
Anladım canım umarım birşey yokturo doktor hıc bırsey anlamadı bence ılıskı olmadıgını ben kendım bılıyorum hep esnek hem kan ne alaka?? zaten benımkı komle kapalı kalın daha oncekı doktor soylemıstı senın ılıskıye gırmen zor demıstı hepsı farklı bırsey soyluyo ıste ama detaylı bakmadı hıc bırı
Çok haklısın bir daha hiç kimseye güvenemem , resmi nikah olmadan hayatta böyle bir aptallık yapmam canım .
Başka bi doktora daha muayene olmanı tavsiye ederim canımkızlar benım kafama takıldı benım o olayda kanamam olmustu 2 gün sonra doktora gıtmıstım doktorda ılıskı olmus dedı bırde kızlık zarın esnek dedı?? ama esnekse nasıl kan gelebılırkı?? arkadaslar ılıskıye gırmedım sürterek bu zar bozulurmu? vajınama baktım hıc bır acıklık yok ama bırazcık yırtıklar var gıbı? kızlar sadece zedelenme ıhtımalı varmıdır sızce? oraya baktım delık bıle yok et parcasıyla kapalı bırazcık yırtık var gıbı??
Başka bi doktora daha muayene olmanı tavsiye ederim canım
Demedi canım çok rahat ayrıldık bittiO degılde cok rahat bır sekılde bırakıp gıttımı senı cnm? hanı bu olay oldu evlenelım demedımı?
Canım senin içinde çok sevindim gözün aydın inş ilişkindede güzel haberlerni alırız inşallahhKızlar benm bir ayım doldu turagy beye foto attm resmde yanılma payı oluo ama gördügm kadaryla tutmus dedi ama nedense içim tam olarak rahatlamadı.. artık hızlı fln yürüybeilrsin sadece yan otrmaya 2 hafta daha devam et sonra tamamdır dedi. ben baktgmda da tuttgunhu anlamıstım belki de ondan cok sevinemedim
Demedi canım çok rahat ayrıldık bitti
Etmez miyim ettim tabi halada ediyorumEn azından bedduanı etseydın ıkı yakan bır araya gelmesın allahtan bul deseydın ben öyle dıyecem olmazsa sonra basımın caresıne bakıcam
çok tesekkür ederim kuzum dua et inşallah hepimizin haberni alırızCanım senin içinde çok sevindim gözün aydın inş ilişkindede güzel haberlerni alırız inşallahh
Ankarada yaptırabilirim. Kalıcı için sürem yok. Geçici yaptırmak zorundayımHangi ilde yaptırabilirsin o önemli canım
Gözün aydın canım. senin kontrol ne zamandı? 6 hafta dolunca mı?Kızlar benm bir ayım doldu turagy beye foto attm resmde yanılma payı oluo ama gördügm kadaryla tutmus dedi ama nedense içim tam olarak rahatlamadı.. artık hızlı fln yürüybeilrsin sadece yan otrmaya 2 hafta daha devam et sonra tamamdır dedi. ben baktgmda da tuttgunhu anlamıstım belki de ondan cok sevinemedim
Yok canim yani bi ay sonra tamam dedi de 6 hafta oturusuna dikkat etmek gerekio yine de..Gözün aydın canım. senin kontrol ne zamandı? 6 hafta dolunca mı?
Kalıcı operasyonda da bakım zormuş anladığım kadarıyla.. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Geçicinin de kalıcının da derdi stresi ayrı :/ İnşallah en iyi şekilde atlatırız bu süreçleri.Yok canim yani bi ay sonra tamam dedi de 6 hafta oturusuna dikkat etmek gerekio yine de..
İrfan Tarhan Gökçen Erdoğan ikisindende olumlu sonuç alanlar oldu geçicide canım ikisi de olur... hangisini daha kolay bulabilirsenAnkarada yaptırabilirim. Kalıcı için sürem yok. Geçici yaptırmak zorundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?