Malesef canım öylece bırakıp gitti , hatta başkasıyla nişanlanmış diyorlar bile ama tam da bilmiyorum ((

Ne kadar adi bir adammış bende nısanlanıp ayrıldım canım sen bu amelıyatı yap bır daha evlenmeden asla guvenme olan hep kızlara oluyo yazık ya

Bende başka bir doktora git tam emin olmak için

o doktor hıc bırsey anlamadı bence ılıskı olmadıgını ben kendım bılıyorum hep esnek hem kan ne alaka?? zaten benımkı komle kapalı kalın daha oncekı doktor soylemıstı senın ılıskıye gırmen zor demıstı hepsı farklı bırsey soyluyo ıste ama detaylı bakmadı hıc bırı

Anladım canım umarım birşey yoktur

Başka bi doktora daha muayene olmanı tavsiye ederim canım

Canım senin içinde çok sevindim gözün aydın inş ilişkindede güzel haberlerni alırız inşallahh

Gözün aydın canım. senin kontrol ne zamandı? 6 hafta dolunca mı?

Yok canim yani bi ay sonra tamam dedi de 6 hafta oturusuna dikkat etmek gerekio yine de..
Kalıcı operasyonda da bakım zormuş anladığım kadarıyla.. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Geçicinin de kalıcının da derdi stresi ayrı :/ İnşallah en iyi şekilde atlatırız bu süreçleri.

Ankarada yaptırabilirim. Kalıcı için sürem yok. Geçici yaptırmak zorundayım
İrfan Tarhan Gökçen Erdoğan ikisindende olumlu sonuç alanlar oldu geçicide canım ikisi de olur... hangisini daha kolay bulabilirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…