Geçiciden korkma taşradaki doktorlar bile yapabiliyor ilişkiye en yakın zamanda yaptırdıktan süreyi geçirmedikten sonra sonuç garanti canım. Ben de geçici yaptıracağım. Sonucunu bana yazarsan da çok mutlu olurum ...

İrfan Tarhan Gökçen Erdoğan ikisindende olumlu sonuç alanlar oldu geçicide canım ikisi de olur... hangisini daha kolay bulabilirsen
Canım çok teşekkür ederim ilgin için. Bunca yıldır bir başıma kara kara düşünüyordum. Sonunda bu dertten kurtulmak için bir çıkış yolu buldum. İnşallah buradaki herkes en iyi en kolay şekilde sonuç alır. Herkese dua ediyorum.
Operasyonu da Gökçen hanımda yaptıracağım sanırım ama tam karar veremedim daha. Fiyat biraz yüksek geldi bana..

Valla böyle garanti falan denince içim açılıyor. inşallah bir sorun çıkmaz. Bir gün once bile yaptıracak imkanım oldu çok şükür. ben de tam operasyon gününe karar veremiyorum. 1 gün önce mi iyi yoksa 3-5 gün öncesi mi acaba? bakalım ona göre randevu alacağım. Tüm süreçleri de buraya yazarım canım tabi ki.

Canım bende geçici düşünüyorum kimsin ne kadar erken okadar iyi diyor kimsin 3-4 gün önce diyor bilemedim bende

1 gün önceye vakit bulup çıkabilirsen öyle yap bence canım

Gökçen hocada yaptırıp aynı gün ilişkiye giren de oldu canım öyle yazmıştı bana ve sorun yaşamamış canım... irfan hocada da 3-4-5 gün önce olanlar oldu onlar da sorun yok dediler...

Merhabalar öncelikle . 3 yıldır bu siteye üyeyim ve 3 yıldır bu konuyu araştırıyorum lakin hala doktora karar verip ve parasını biriktiremedim . Tam 6 7 bin hazır diyorum doktor şeçemiyorum hep parası gidiyor . Gerçekten insanları anlayan bi topluluk var burada kimseye anlatamıyorsun derdini sıkıntını . Hala doktora karar veremedim Ebru hanımı düşünüyordum fakat sürekli kötü yorumlar okuyorum bu yüzden kararsız kaldım . Ankara olması benim için iyi olurdu yaşadığım şehre en yakın olanı . Çok uzun yazıyorum belki ama 3 yolun birikimi diyelim . Şimdi çok ciddi giden bir ilişkim var . Kendisine açıklayamadım . Belki açıklasam anlayışla karşılar fakat ben kendimi böyle rahat hissedemiyorum . Yaptığım bir hata yüzünden mutlu değilim . 2019 da düğünümüz olacak ve ben çok kararsızım doktor konusunda her gece okuyorum burayı. Fakat emin olamadım doktor konusun da .

amin canm inşallah zaten bu kadar acıyı cektkten sonra ne blim insanda heves fln da kalmıo galiba çok iğrenc bi durum bu.. kendme bunu yaptgm için çok kızgnm
Bende ayni sekilde kendime cok kizginim ve o insana da bir okadar öfke ve nefret doluyum bir taraftanda düsünüyorum ki zarimdan dolayi esimle kanama olmasaydi ne derdim diyorum bunada sükür diyorum hayatimin en büyük dersini aldigim icin o yüzden kizlar ne kadar kendinizede karsinizdaki insanada kizgin olsanizda hayatiniza bakin bosverin her şerde bir hayir vardir Rabbim öncelikle bizleri affetsin ve yardim etsin insallah.. Tamam canim bileti aldigim gün senide haberdar ederim insallah sende gelebilirsin beraber gidebiliriz yalniz olmak çok kötü bir duygu

Canim bende o umutla doktora gittim hem kontrol hemde dikiş için esnek zardada kanama olabilir veya gittigin doktor yablis biseyler soylemistir ve kanama olduysa sadece zedelenms olmustur kanar siye dusubup gitmemezlik yapma derim büyük bir yükümlülük istiyo belki bu durum fakat başka çaren yok olmuş olucak ve ilerde neyle karşılaşacağını bilemezsin ve hikayeni okudum benim fikrim şu bunu sana yapan kişi ki vicdaniyla hareket ediyor ve uzun sürmez bu vicdan karsisina birisi ciksin bu vicdani bir kenara atip sana basinin caresine bak diyecek insan olacaktir diye dusunuyorum bu yuzden ayril ondan ve kendi basinin caresine bak ve ilerde olurda evlenirsem bunu anlatacagim kabul ederse bu sekilde etsin etmezse yapicak bisey yok de gec ve ayril derim cunku zannetmiyorum bu insanla evlenecegibi ve bir ömür gecirebilecegini kendin düşün ve güzel bir karar ver derim

kesinlkle ebru hanıma yaptrma ben bile nefret ettm kdından milleti sömürüo resmen.

Ankara, İstanbul dışında yaşayan ya da gelip gitmesi imkansız olan, vakti kalmayan arkadaşlar bence hiç korkmasın bulunduğu ilde araştırma yapsın ve bir iki gün öncesinde geçici için randevu alsınlar... bazılarının 1-2 gün önce bazılarının 3-4 gün önce demesinin nedeni de sanırım ilk gün lekelenme tarzı kanama olabilme ihtimali... bazıları da ip materyalini en iyisini kullanmadığından bir iki gün diyor bence erime olabilir diye... Rabbim yardım ediyor arkadaşlar yeter ki pişman olmuş olalım, Allahtan kurtuluş isteyelim, affına sığınalım, merhametine inanalım...

tatlım bu durumu asla anlatamam allah korusun mecburen bende sızın gıbı caresıne bakıcam onu allaha havale edıyorum dılerım ıkı yakası bır araya gelmez bu sekılde bırakırsa benı..

En kötu dıkım yaptırıcam ılıskıyede gırmedıgım ıcın ıns kolay olur akın bey kafama yattı acıkcası 1-2 ay beklemedeyım sonra baktım olmuyo bu ınsanla akın beye gıdıp yaptırıcam bu olayıda beynımden resetleyecem ıns

canım bu olayı sende anlatma asla?? böyle bır durum var herkezde basarılı sonuclar alıyo bu amelıyetı ol beynındende bu olayı resetle erkekler bunu hep yüzüne vurur gerek yok

İnsallah allah bana ve burdakı butun arkadaslarıma yardım etsın tertemız bır sayfa acalım allah pısmanlıgımızı göruyo merhametınden sual olunmaz hepımıze guzel kapılar acsın ıns

İnsallah allah bana ve burdakı butun arkadaslarıma yardım etsın tertemız bır sayfa acalım allah pısmanlıgımızı göruyo merhametınden sual olunmaz hepımıze guzel kapılar acsın ıns

Durumunu pek anlamadım açıkçası ama kendi kendine eziyet ettiğin o kadar belli ki. Neyi beklediğin ortada seninle bu işi yapana kadar ısınıktı sana sonra mı soğudu çok anlamadım. Benim de pnr1990 gibi oldu uzun süreli ilişkimi her şeye rağmen bi günde sildim attım ilerde gururun da gelecek aklına biz tek başımıza her şeyin altından kalkarız yeter ki kendine güven üzüldüm ona böyle bağımlı hissetmene sevgi hissetmediğin yerde durma. Hemen de yaptırma az kendine süre ver olayı bi atlat yaptırdıktan sonra yine hadi gel dersin yaptırdığında boşa gider senin psikolojinle düşünüyorum. Sil gitsin derim

Hadi gözün aydın sende atlattın :) çok geçmiş olsun o günü de güzel atlat dualarım seninle

Birsey söylımmı ? o işi bile yapmadık yani resmen bosuna hatta bana geldıgımde gıdelım dıyo sen hala bakıresın cok emınım dıyo nasıl sogudu ben anlamadım cıdden

Gökçen hanımın asistanına soracağım bugün. Randevu alırsam kaç gün öncesine aldığımı da yazarım buraya canım.

canım gökcen hanım ıyı degılmıs yaptıran bır arkadas vardı hatta vajınasında kocaman delık hala gorunuyo bence akın beye gıt ben öyle dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…