kızlar ben 2 gün öncesine randevu aldım Gökçen hanımdan geçici için. Ay sonuna doğru ilişki olacak. Dualarınızı bekliyorum. Sonucu buraya yazarım.
Hadi hayırlısı canm inş iyi bi sonuç alırsın herşey çok güzel olur

Kızlar burcu nur demirelin yazısını okudum da ya diyelim gerdek gecesinde kanama olmadı eşimiz bizi doktora götürdü doktor anlamaz diyo yani daha önce dikilp dikilmesigini anlamaz gerçekten öylemi çok merak ediyorum

Her operasyonda iz kalır bence canım

Doktora baglı diyo oda iyi bi doktorsa işini bilen biriyse iz flnda kalmıyo galiba bunu çok merak ediyorum ya
Ben anlar diye biliyorum. Benim gittiğim doktora ben bir şey söylememiştim kendi anladı operasyon geçirmişsin dedi. Ama o gecede kanama olmazsa bence hiçbir doktor söylemez daha önce böyle böyle bir şey yaşamış diye yani hiçbir insan evladı yapmaz bunu anlar ama söylemez.

İnşallah gerçi rabbim göstermesin bu şekilde bişeyi ama korku işte

Kafanızı boş düşüncelerle oyalamayin kizlar işlem yaptırdıktan sonra daha birliktelik yaşamadan hangi doktora giderseniz gidin ama doktor gerçekten işinde iyi bir doktorsa işlem gördüğünüz anlaşılır ama işlemden sonra bir iki defa bile olsa birliktelik yaşadınız diyelim ki sonrasında doktora gittiniz hic bir doktor sizin operasyon geçirdiğinizi anlamaz yıllardır ben bu konuları araştırmaktan artik kafayi yiyecek duruma geldim kafayi bunlarla bozdum. Ha bide lazerle yaptırırsanız lazer o bölgeye hafif koyu bir iz birakiyomus o belki operasyon gecrdiginizin anlaşılmasını sağlardı. Onun dışında bir dikiş izi yahut baska bir şey kesinlikle kalmiyo içiniz rahat olsun bunu jinekologlar dışında kimse kesinlikle anlayamaz başka şeylere kulak asmayin

canım microcerrahı yontemı ıle aradan uzun zaman gecınce anlasılmıyormus arastırdım bende

Kizlar normal abdesti nerde aliyosunuz lavobalar yüksek değilmi sizin mesela bizim evde bir lavoba var oda yüksek bacagimi kaldirip öyle ayagimi yikamam gerekiyo oda bacak ayirmaya giriyo ne yapmak lazim banyoda almaya kalksam normal abdesti kabul olur mu ki

Banyoda yıkandığın musluğu kullan canım kabul olur temiz su sonuçta niye olmasın

ben lavaboda alıyorum en son ayaklarımı kaba su doldurup duskabnn içinde döküyorum

kızlar turgay bey resimden tutmus dedi ama acaba kontrole de bi doktora gtsemmi yaşadgm sehrde yok ama gerci tutmus gbi duruyo gercektn ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…