- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
hadi gttim diyelim olumsuz bişey duymaktan da korkuyorumİçini rahatlatmak adına gidebilirsin canım bence imkanın varsa
Olumsuz bir şey duymazsın eğer tutmuşsa canım... en doğrusunu kendin bilirsin tabii de...hadi gttim diyelim olumsuz bişey duymaktan da korkuyorumkafamı hiç karstrmasammıki ya adam tutmus dedi işte
inşallah canım çok teşekkürler. herkes için en iyisi en hayırlısı olsun inşallahHadi hayırlısı canm inş iyi bi sonuç alırsın herşey çok güzel olur
aynı gün bile yapıyorlarmış canım1 gün öncede yaparım dedi mi
Tabii ki normal... minicikse korkma serçe parmağın tırnağından büyük gibiyse risk bence...Onceden daha genişti tabiki simdi kuculmus hani küçücük kalmis o yüzden merak ediyorum normal mi bu delik kan gelir değil mi
yok canm bence öyle de risk değil nie dersen penisin girecegnden küçük oluo yine baya bi.. benim de fotolarda grnmüo da çok çok küçük delik var ordan nasıl adet oldum ben anlamadım akıntı fln da ordan gelio hepTabii ki normal... minicikse korkma serçe parmağın tırnağından büyük gibiyse risk bence...
hadi gttim diyelim olumsuz bişey duymaktan da korkuyorumkafamı hiç karstrmasammıki ya adam tutmus dedi işte
Dogru söylüyosun cnim ben Sakarya'nın doktoruna bir gideyim bariCanim bence sakaryanin yaptigi gibi yap en azindan bi kaç doktora git tutup tutmadigina baktir ve ilerde bir firsat bulursan son kontrol olarak turgay beye de bi git istersen kesin tutmuş olmasi lazim sonuçta rahatlaman düğün günlerini aceba diye aklında türlü sorularla geçirmezsin en azindan
Canim kime yaptirdin senKızlar benim sonucum olumlu şükürler olsun:)) bekleyen herkes olumlu sonuç alır inş.
kızlar benmki kesin tutmus ondan artık eminim çünkü çok kapalı ve sıkı.. ama su an tek kafama takılan fazlamıkapalı ya ilişkiye giremezsemgerçi skaaryanınkı tuttu o girebildi aynı doktor sonucta ama..
Kizlar bisey sorcam benim küçük bi delik var ama oyle geniş değil yani Çok küçük ama tutmuş olanlar oyle mi oluyo tamamen kapali olanları demiyorum normalinde küçük bi delik olması normal mi bana operasyon tutan arkadaşlar tuttuktan sonraki hali nasildi yazabilir misiniz kafam karıştı
aynen cnm sen kime yaptırmıstın?
turgay beye canımaynen cnm sen kime yaptırmıstın?
diktrmeden önce mi delik yok sende? bende vardı o kısım parca parcaydı benm..tatlım doktoru arayıp kesin sor mesela bende hiç delik bile yok acaba ılıskı olmadıgı ıcınmı??
diktrmeden önce mi delik yok sende? bende vardı o kısım parca parcaydı benm..
olabilir canm muhtemelen..tatlım öncede delık gorunmuyordu eskı doktorum ılişkiye gıtme zor demıstı cok kalın demıstı bana iste en son olaydan sonra yıne delık gorunmuyor ama üst kısmı sankı bıraz kesık gıbı ama yıne onu tamımıyle et parcasıyla kaplı ben ilişkiye gırmedıgım ıcın belkıde yırtılmadı öyle delık yok bılmıyorumkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?