bide ben ıkınmadım ve hiç öyle çok açmadm ondan görünmüo bence..

kızlar bır an önce ilişkiye gırınde sonucları bana bildirin kafayı yicem meraktan ya

kırk yıl düşünsem basıma böyle bırsey gelecegı aklıma gelmezdı hal bak ya:)

kızlar bır an önce ilişkiye gırınde sonucları bana bildirin kafayı yicem meraktan ya
valla ben yıllardr takipteym birsürü kişinin kanamasına şahit oldum ondan artık o da paklamıo beni :)) hepimiz kurtulcaz inşallah kuzum çok telaşlı değilim açıkcası ya en bilmediğim doktra yaptranlar bile evlendi kanaması oldu

canım bende artık takmıyorum bılıyormusun kanama olmasada bıle evlendıgın adam kolay kolay bu yuzden ayrılmaz ama bende hep olumlu yorumlar okudum ınsallah bır sıkıntı cıkacagını sanmıyorum allah doktorlarımızdan razı olsun her konuda gercekten

diktrmeden önce mi delik yok sende? bende vardı o kısım parca parcaydı benm..
Canim benim delik vardi yine ama büyüktü yani daha once simdi her yani kapalı ortada küçück bi delik var aslında senin benden daha mutlu olman lazım ay kapalı olsun da tek o delik cok acik olmasin mutlu ol mutluu atlatıyosun sukurler olsun :)

inşallah canım keşke senin yernde olsam yaa 2 gün sonra yükün fln kalmıcak üstnde :) senin yerine ben gün sayıyorum bi haftadr :))

inşallah canım keşke senin yernde olsam yaa 2 gün sonra yükün fln kalmıcak üstnde :) senin yerine ben gün sayıyorum bi haftadr :))
Yaaa yerim seni iyi dileklerin için çok teşekkür ederim ben de valla ayni şeyleri özellikle senin için düşünüyorum sen de benim gibi uzun zamandır bu yükün altındasın seni cok iyi anlıyorum kendimi öldürmeyi bile düşündüm kaç defa görücü geldiyse yok dedim bundan once birikmisim yoktu çünkü

Olucak canim merak etme gördüm biliyosun ve söylemiştimde gayet güzel tutmuştu 4. Haftanin başında bile için rahat olsun sadece aklindaki ufak tefek süpheleri gidermek içinde başka doktordanda onay aldinmi tamam :) kanamanin olduğu o güzel haberide alicaz hissediyorum :)

Yaa bi çocuk bezi kullanan arkadas vardi adet döneminde bugün adet oldum ben nasil bi bezmiş ki o nasil olmus ona markasi ayligi kacti ki ?

Çok sükür cnm bu dünyada ölümden baska herseye care var cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…