Pedle rahat edemedin mi canim
Evet canim bu pedler kayiyo ve kisa geliyo iş yerinde uyurken sıkıntı olur arkama geçer kesin ve geçiyoda napicam nasil yapicam bilmiyorum yaa uyurkeni hallettik dielim iş yerini napcam bilmiyorum hasta bezleri berbat kesinlikle tavsiye etmiyorum düşünen olursa ama çocuk bezindede hangisi beden olarak olur ve kimisinde alovera falan diyo bôyle sade pamuklu çocuk bezi yok mu ki

Allah Allah ben bu kadar zorlanmamıstm canm bilemedimki.. gece pedleri cok uzun oluyo o bana yetiodu..cocuk bezini galiba saykoylu söylemişti emin değilim ama girse de yazsa

Allah Allah ben bu kadar zorlanmamıstm canm bilemedimki.. gece pedleri cok uzun oluyo o bana yetiodu..cocuk bezini galiba saykoylu söylemişti emin değilim ama girse de yazsa
Benimki hep öyle canim anüs bölgesibede geçiyo ya ordan siziyo arkaya doğru hep birde yan oturuyorum arkaya dogru

Benimki hep öyle canim anüs bölgesibede geçiyo ya ordan siziyo arkaya doğru hep birde yan oturuyorum arkaya dogru
normalde nasıl engelliosunki? canım ekstra bişey yapmana gerek yok ben bi hafta sonrasnda baya gecti ağrılarım etkilemedi m fazla 9. gün adet olmustum.. seninki biraz da psikolojik galiba baya üzüosun kendini kuzum düşünme fazla güzel olcak öyle hemen bozulmaz gercekten bak.. bebek bezi de olur da ne bilim o belli olmuomu kıyafetten fln.. kacncı günün şu an?

Hani bu orkidin uzun geceleri var ya oblar yetiyo ilk üç gün aslinda ama şimdi bunlar daha kisa onlara göre o yüzden sikintili durum biraz pecete falan koydum pedin arka tarafina arkama sizmasin diye aynen psikolojik olarak cok etkilendim ben hatta her ay 3-4 gün geciken adetim gecikme olmadann günüme göre bile bi gün erken geldi yani 4-5 gün erken geldi hasta bezi belki olurda cocuk bezinden bilmiyorum emin olamiyorum canim

Bu arada 18. Günümdeyim canim ben dün geldi adetimde

bu kadar rahatsz olcagnı bilseydm geciktrici kullan derdim canım ben kullandım ama kullanmasm da olurmus demiştm kendi kendime.. sen nolur işine konsantre ol baska seylerle ilgilen bu konuyu olabildiğince uzaklastr aklından yoksa insan manyak gibi oluo.. ben ilk aynayla baktımya orda üst kısmı açıkya klitorisin alti.. tutmams die nasıl üzüldüm o kadar kafam gitmişki her yeri nie kapalı değil die oturdum düşünüodum.. size attım sonra siz delik bile yok dediniz bi şok yaşadım cidden
insan çok takınca sacmalıo artık hiç takma belli bi süren gecti zaten.. gerisini Allaha bırak..

oo artık tamam geçmişsin zor günleri :) sadece d,kkat etmeye devam üzme kendini
Ayy canim yaa sen varya iyiki varsin o kadar rahatlatiyosun ki beni her seferinde Allah razi olsun senden her düştüğümde sebin desteğinle ve diğer bazi arkadaşlarida unutmamak gerek ki tekrardan tutunuyoorum umutlaniyorum sen ve diger arkadaslar hepibiz iyiji varsibiz hepimizin sonuclari cok güzel olucak insallah sebde öyle canini sıkma canim hiç bir şeye içini ferah tut neden sana karşı böyle hissettihigimi bilmiyorum ama seninkinin hepsinin olumlu olacagina inaniyorum :),

ayyy ağzından bal damlıo inşallah kuşuumm :) aynı sekilde inan bu forum olmasa napardm bilmiorum dikime bile gidemezdm güvenip.. sen ve diğer kızlarn desteği sayesnde bende iyileştim hepiniz iyiki varsınız ve işin tuhafı şu bi kişi bile ohh ilişki yaşadım yaşadım diktriyorum düüncesinde değil burda öyle kızlar da var ve biz öyle sanılıyoruz..
benm gbi düşünen hisseden birsürü kişinin olması harika bişey.. Rabbim bi daha göstermesin hiçbirimize böyle saçma sapan bi hata günah..

kızlar kontrol için bana bi saatlik yerde bi doktor buldum ama whatsapı yok arayıp bekaret kontrolü yapıomusunuz mu diyim? bide şunu sorcam sakaryanın doktoru iyiydidirekt ona mı gtsem hiç baskasını karstrmıyıp o daha uzak ama bana?

canım nerde yasıyorsun sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…