Aynen öyle canim Allahtan bir hatanin devamini getiren insanlar değiliz çok şükür öyle sanılsakta rabbim bizi biliyor görüyor bunca insana da eminimki bu yüzden yardim ediyor inşallah bizede yardim edecek :) bu arada benim dikişimin birazi peçeteyle o bölgeyi kurularken peçeteye geldi dokundum hafif sert gibiydi ama iki parmagimin arasina alip ovalayinca eriyip gitti artik iyileşiyorum anlaşılan çok şükür bugünü gôsteren rabbime ama dikkatimj çeken dikiş elime geldikten sonra şuan sol tarafimda bir ince sizi var sinek ısırığı gibi aradada gelip gidiyo o sızı ama korkulacak bişey yoktur sanirim değil mi arkadaşlar :)

Canim eğer ki sıkıntı olmazsa oraylada bir görüş sakaryanin doktoruylada derim ben sakaryanin doktoru iyiydi anlayisli bir insandi hem dikimde yapiyodu bildigim kadariyla ve sakaryaya cok güzel tutmuş demişti bu yüzden bence bu doktora kesin gitmelisin artisi olsan dersende bunada git ara sor bakalim zarari olmaz sonuçta

o sızılar bende yeni yenigeçio canım dikişlerin tamamen eriyene düşene kadar geçmicek

malesef mecbur sakaryanınkine gitcem canım o özel görünen doktor devlat hastanesinde çalışıomus

Kizlar bebek bezine falan gerek yok ya pedi biraz daha geriye doğru takarsanız bisey olmaz yani ben ben orkidin gece pedini kullandım hepte onu kullanıyorum hic o sizmalar olmuyo çünkü uzun saatler ayni pedle durmanız zaten hijyenik değil yani 2 saatte 1 tuvalete gidin o bölgeyi temizleyin güzelce fazla derinlere inmeden kanı elinizden geldigince temizleyin sonra pedinizde fazla kan varsa pedinizi de değiştirin böylece bisey olmayacaktır yani bebek bezi falan gerek yokki

katılıyorum ekstra bişeye hiç gerek yok uzun ped kullanınca gecmesi çok zor.. kız heyecan var mı ne durumdasın son gün:))

Valla var yaaa asiri hem de cok değişik bi heyecan var nasil geçecek bugun bilmiyorum hele yarını düşünmek bile istemiyorum bana şans dilee artik rabbim sana da nasip etsin bi an once insallah Sen de uzun yıllardır benim gibi cekiyosun bunun derdini :)

olcak olcak inşallah canım amiinn.. yarın buraya güzel haberlerlegelceksin inşallah :) yarın yazabilcek misin beklicez mi bikaç gün yoksa :)) kurtuluosun inşallahhh

Yok canim yarin akşam yazarim insallah guzel haberlerimi bekleyin hayirlisiyla guzel şeyler olur umarim :)
Allah yardımcın olsun, sakin olmaya çalış, işlemi falan unut... yarın yeniden doğuşun olacak Allah’ın izniyle canım...

o sızılar bende yeni yenigeçio canım dikişlerin tamamen eriyene düşene kadar geçmicek

Ya biz dökülen ipleri hep görecek miyiz kızlar peki? ONA GÖRE kendimi hazırlıyım regl olmadım daha bi bucuk haftam var sonra gidicem bendee inşallah burayı her bildirimde açıp okuyorum takipteyim sizi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…