- 20 Temmuz 2018
- 593
- 855
- 33
Aynen öyle canim Allahtan bir hatanin devamini getiren insanlar değiliz çok şükür öyle sanılsakta rabbim bizi biliyor görüyor bunca insana da eminimki bu yüzden yardim ediyor inşallah bizede yardim edecek :) bu arada benim dikişimin birazi peçeteyle o bölgeyi kurularken peçeteye geldi dokundum hafif sert gibiydi ama iki parmagimin arasina alip ovalayinca eriyip gitti artik iyileşiyorum anlaşılan çok şükür bugünü gôsteren rabbime ama dikkatimj çeken dikiş elime geldikten sonra şuan sol tarafimda bir ince sizi var sinek ısırığı gibi aradada gelip gidiyo o sızı ama korkulacak bişey yoktur sanirim değil mi arkadaşlar :)ayyy ağzından bal damlıo inşallah kuşuumm :) aynı sekilde inan bu forum olmasa napardm bilmiorum dikime bile gidemezdm güvenip.. sen ve diğer kızlarn desteği sayesnde bende iyileştim hepiniz iyiki varsınız ve işin tuhafı şu bi kişi bile ohh ilişki yaşadım yaşadım diktriyorum düüncesinde değil burda öyle kızlar da var ve biz öyle sanılıyoruz..
benm gbi düşünen hisseden birsürü kişinin olması harika bişey.. Rabbim bi daha göstermesin hiçbirimize böyle saçma sapan bi hata günah..
Canim eğer ki sıkıntı olmazsa oraylada bir görüş sakaryanin doktoruylada derim ben sakaryanin doktoru iyiydi anlayisli bir insandi hem dikimde yapiyodu bildigim kadariyla ve sakaryaya cok güzel tutmuş demişti bu yüzden bence bu doktora kesin gitmelisin artisi olsan dersende bunada git ara sor bakalim zarari olmaz sonuçtakızlar kontrol için bana bi saatlik yerde bi doktor buldum ama whatsapı yok arayıp bekaret kontrolü yapıomusunuz mu diyim? bide şunu sorcam sakaryanın doktoru iyiydidirekt ona mı gtsem hiç baskasını karstrmıyıp o daha uzak ama bana?
o sızılar bende yeni yenigeçio canım dikişlerin tamamen eriyene düşene kadar geçmicekAynen öyle canim Allahtan bir hatanin devamini getiren insanlar değiliz çok şükür öyle sanılsakta rabbim bizi biliyor görüyor bunca insana da eminimki bu yüzden yardim ediyor inşallah bizede yardim edecek :) bu arada benim dikişimin birazi peçeteyle o bölgeyi kurularken peçeteye geldi dokundum hafif sert gibiydi ama iki parmagimin arasina alip ovalayinca eriyip gitti artik iyileşiyorum anlaşılan çok şükür bugünü gôsteren rabbime ama dikkatimj çeken dikiş elime geldikten sonra şuan sol tarafimda bir ince sizi var sinek ısırığı gibi aradada gelip gidiyo o sızı ama korkulacak bişey yoktur sanirim değil mi arkadaşlar :)
malesef mecbur sakaryanınkine gitcem canım o özel görünen doktor devlat hastanesinde çalışıomusCanim eğer ki sıkıntı olmazsa oraylada bir görüş sakaryanin doktoruylada derim ben sakaryanin doktoru iyiydi anlayisli bir insandi hem dikimde yapiyodu bildigim kadariyla ve sakaryaya cok güzel tutmuş demişti bu yüzden bence bu doktora kesin gitmelisin artisi olsan dersende bunada git ara sor bakalim zarari olmaz sonuçta
o sızılar bende yeni yenigeçio canım dikişlerin tamamen eriyene düşene kadar geçmicek
yok canım o yöntemi de tam bilmiorum ama sanırım eski zarın dikilmesi?cnm sizinki mikrocerrahı yontemı ılemı oldu???
Aaa tamam o zaman sıkıntım yok demektir :)malesef mecbur sakaryanınkine gitcem canım o özel görünen doktor devlat hastanesinde çalışıomus
Allahım bezdim artık vallahi bi bitse artık kurtulsam.Aaa tamam o zaman sıkıntım yok demektir :)bencede ona git canim bu işi riske atmamak daha mantikli ne olursa olsun sakaryabin doktoru her zaman en mantiklisi
Az kaldi tatlimm bitcek herşey rahat bi nefes almaya çok az kaldi Allahin izniyle yakinda kurtulacaksin sonra artik düğüne güzel haberleri beklicez nasipseAllahım bezdim artık vallahi bi bitse artık kurtulsam.
evet aynen cok garantıu bır yontemmısyok canım o yöntemi de tam bilmiorum ama sanırım eski zarın dikilmesi?
eğer turgay beyin ameliyattan önce bana bahsettgyse garanti değil dedi çizimle anlattı tam tutmuyo sağlam olmuo bozuluo o yüzden biz yeniden parca alıpo zarın önüne dikiyoruz dedievet aynen cok garantıu bır yontemmıs
katılıyorum ekstra bişeye hiç gerek yok uzun ped kullanınca gecmesi çok zor.. kız heyecan var mı ne durumdasın son gün:))Kizlar bebek bezine falan gerek yok ya pedi biraz daha geriye doğru takarsanız bisey olmaz yani ben ben orkidin gece pedini kullandım hepte onu kullanıyorum hic o sizmalar olmuyo çünkü uzun saatler ayni pedle durmanız zaten hijyenik değil yani 2 saatte 1 tuvalete gidin o bölgeyi temizleyin güzelce fazla derinlere inmeden kanı elinizden geldigince temizleyin sonra pedinizde fazla kan varsa pedinizi de değiştirin böylece bisey olmayacaktır yani bebek bezi falan gerek yokki
olcak olcak inşallah canım amiinn.. yarın buraya güzel haberlerlegelceksin inşallah :) yarın yazabilcek misin beklicez mi bikaç gün yoksa :)) kurtuluosun inşallahhhValla var yaaa asiri hem de cok değişik bi heyecan var nasil geçecek bugun bilmiyorum hele yarını düşünmek bile istemiyorum bana şans dilee artik rabbim sana da nasip etsin bi an once insallah Sen de uzun yıllardır benim gibi cekiyosun bunun derdini :)
Yok canim yarin akşam yazarim insallah guzel haberlerimi bekleyin hayirlisiyla guzel şeyler olur umarim :)olcak olcak inşallah canım amiinn.. yarın buraya güzel haberlerlegelceksin inşallah :) yarın yazabilcek misin beklicez mi bikaç gün yoksa :)) kurtuluosun inşallahhh
Allah yardımcın olsun, sakin olmaya çalış, işlemi falan unut... yarın yeniden doğuşun olacak Allah’ın izniyle canım...Yok canim yarin akşam yazarim insallah guzel haberlerimi bekleyin hayirlisiyla guzel şeyler olur umarim :)
Teşekkür ederm canim Allah sizin de yardimciniz olsun iyiki varsınız :)Allah yardımcın olsun, sakin olmaya çalış, işlemi falan unut... yarın yeniden doğuşun olacak Allah’ın izniyle canım...
Benim bile kalbimin atışı değişiyo heyecanlaniyorum Allah yardimcin olsun canim herşey çok güzel olucak ve bizleride merakta birakma olur mu yine bi içimize su serpilsin :)Teşekkür ederm canim Allah sizin de yardimciniz olsun iyiki varsınız :)
o sızılar bende yeni yenigeçio canım dikişlerin tamamen eriyene düşene kadar geçmicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?