- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
bazıları erio bazıları düşüo düşmeyedebilir yani.. düşenler küçük beyaz düğüm olarak eline gelirYa biz dökülen ipleri hep görecek miyiz kızlar peki? ONA GÖRE kendimi hazırlıyım regl olmadım daha bi bucuk haftam var sonra gidicem bendee inşallah burayı her bildirimde açıp okuyorum takipteyim sizi kızlar
Yarin akşam bütün gelişmeleri yazcam canim az kaldı :)Benim bile kalbimin atışı değişiyo heyecanlaniyorum Allah yardimcin olsun canim herşey çok güzel olucak ve bizleride merakta birakma olur mu yine bi içimize su serpilsin :)
beklıyoruzYarin akşam bütün gelişmeleri yazcam canim az kaldı :)
Valla var yaaa asiri hem de cok değişik bi heyecan var nasil geçecek bugun bilmiyorum hele yarını düşünmek bile istemiyorum bana şans dilee artik rabbim sana da nasip etsin bi an once insallah Sen de uzun yıllardır benim gibi cekiyosun bunun derdini :)
Yanimda olduğunuz için çok teşekkür ederim hepinize insallah allah sizin de gönlünüze gore verir :) darısı hepinize insallah kızlarİnşallah herşey gönlüne göre olur bu sureçde insan mutlaka yıpranıyor bundan sonra hep yüzün gülsün sevdigin insanla, güzel haberlerini de bekliyoruz
Yanimda olduğunuz için çok teşekkür ederim hepinize insallah allah sizin de gönlünüze gore verir :) darısı hepinize insallah kızlar
Kalmaz kalsa da doktorun anlicagi kadar.. esin anlamaz.. 4 6 haftda iyilesiyoArkadaslar bu dikişler falan ne demek? İz falan kalıyormu?? Tam olarak kac ayda iyileşiyor?
Kalmaz kalsa da doktorun anlicagi kadar.. esin anlamaz.. 4 6 haftda iyilesiyo
Yanimda olduğunuz için çok teşekkür ederim hepinize insallah allah sizin de gönlünüze gore verir :) darısı hepinize insallah kızlar
Evet hicbiseyde problem yok tek korkum benim girememesi icime manolyada oldugu gibiOzaman sorun yok demekkı ya
Evet hicbiseyde problem yok tek korkum benim girememesi icime manolyada oldugu gibiOzaman sorun yok demekkı ya
Evet hicbiseyde problem yok tek korkum benim girememesi icime manolyada oldugu gibibu ara korku sardi cunku baska bilmedigim bi sehirde evlencem orda her özel muayenesi olan doktor bakarmi acmak icn bilmiyorim.. bide yani şöyle yani esine ne yalan soyleyip cikcaksinki Allahim kafamda birsuru soru var cildircam.
Sanırım Akin beye olmuştuAy valla bende yazdıklarını okudum inşallah yarın güzel bir sonuç alırsın da Allah’ın izni ile güzel haberlerini bekliyorum . Bide hangi doktora oldun orayı görmedim hepsini okudum ama mesajların
Insallah kuzum komple kapali degil de dar dikyorum bilerek dedi yaparken.. geneldr ilkte degil 3. Denemede fln oluyo dha inandirici oluyomus..Canım doktor bunları düşünmüştür sen iyi bir doktora yaptırmıstın anladığım kadarıyla? Girmemesi derken komle kapalımı yaptı doktor? Bence kafanda bunları düşünme eşin seni doktora falan götürmek istemez ayrıca sonuçta o bir zar parcası bir sekılde olacak bence zorlarsanız kesın olacak ins bunları düşünme yada kafandakı herseyı doktora anlat o kesın icabına bakar iyi düşün canın güzel seyler olsun
Haha dene kız sansini belki takmaz bu islerin icindeyaarkadaslar bana kısmet çıkmıs hemde kadın doğum uzamanışaka gibi yaaaa
Turgay beyden gec de olsa herkes girdi mudahaleye gerek kalmadan gerci o giremeyen baska bi doktorda yaptrmisti manolya.. olumlu dusunmek istiyorum..Canım doktor bunları düşünmüştür sen iyi bir doktora yaptırmıstın anladığım kadarıyla? Girmemesi derken komle kapalımı yaptı doktor? Bence kafanda bunları düşünme eşin seni doktora falan götürmek istemez ayrıca sonuçta o bir zar parcası bir sekılde olacak bence zorlarsanız kesın olacak ins bunları düşünme yada kafandakı herseyı doktora anlat o kesın icabına bakar iyi düşün canın güzel seyler olsun
Turgay beyden gec de olsa herkes girdi mudahaleye gerek kalmadan gerci o giremeyen baska bi doktorda yaptrmisti manolya.. olumlu dusunmek istiyorum..
Insallah canim benim cok teşekkür ederim sana da :) akin beyde oldum ben yarının guzel geçeceğine de inanıyorum açıkçası bakalimAy valla bende yazdıklarını okudum inşallah yarın güzel bir sonuç alırsın da Allah’ın izni ile güzel haberlerini bekliyorum . Bide hangi doktora oldun orayı görmedim hepsini okudum ama mesajların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?