Ya biz dökülen ipleri hep görecek miyiz kızlar peki? ONA GÖRE kendimi hazırlıyım regl olmadım daha bi bucuk haftam var sonra gidicem bendee inşallah burayı her bildirimde açıp okuyorum takipteyim sizi kızlar
bazıları erio bazıları düşüo düşmeyedebilir yani.. düşenler küçük beyaz düğüm olarak eline gelir

İnşallah herşey gönlüne göre olur bu sureçde insan mutlaka yıpranıyor bundan sonra hep yüzün gülsün sevdigin insanla, güzel haberlerini de bekliyoruz

İnşallah herşey gönlüne göre olur bu sureçde insan mutlaka yıpranıyor bundan sonra hep yüzün gülsün sevdigin insanla, güzel haberlerini de bekliyoruz
Yanimda olduğunuz için çok teşekkür ederim hepinize insallah allah sizin de gönlünüze gore verir :) darısı hepinize insallah kızlar

Arkadaslar bu dikişler falan ne demek? İz falan kalıyormu?? Tam olarak kac ayda iyileşiyor?

Yanimda olduğunuz için çok teşekkür ederim hepinize insallah allah sizin de gönlünüze gore verir :) darısı hepinize insallah kızlar

Ay valla bende yazdıklarını okudum inşallah yarın güzel bir sonuç alırsın da Allah’ın izni ile güzel haberlerini bekliyorum . Bide hangi doktora oldun orayı görmedim hepsini okudum ama mesajların

Ozaman sorun yok demekkı ya
Evet hicbiseyde problem yok tek korkum benim girememesi icime manolyada oldugu gibi bu ara korku sardi cunku baska bilmedigim bi sehirde evlencem orda her özel muayenesi olan doktor bakarmi acmak icn bilmiyorim.. bide yani şöyle yani esine ne yalan soyleyip cikcaksinki Allahim kafamda birsuru soru var cildircam.

Ozaman sorun yok demekkı ya
Evet hicbiseyde problem yok tek korkum benim girememesi icime manolyada oldugu gibi bu ara korku sardi cunku baska bilmedigim bi sehirde evlencem orda her özel muayenesi olan doktor bakarmi acmak icn bilmiyorim.. bide yani şöyle yani esine ne yalan soyleyip cikcaksinki Allahim kafamda birsuru soru var cildircam.

Canım doktor bunları düşünmüştür sen iyi bir doktora yaptırmıstın anladığım kadarıyla? Girmemesi derken komle kapalımı yaptı doktor? Bence kafanda bunları düşünme eşin seni doktora falan götürmek istemez ayrıca sonuçta o bir zar parcası bir sekılde olacak bence zorlarsanız kesın olacak ins bunları düşünme yada kafandakı herseyı doktora anlat o kesın icabına bakar iyi düşün canın güzel seyler olsun

arkadaslar bana kısmet çıkmıs hemde kadın doğum uzamanı şaka gibi yaaaa

Insallah kuzum komple kapali degil de dar dikyorum bilerek dedi yaparken.. geneldr ilkte degil 3. Denemede fln oluyo dha inandirici oluyomus..

Turgay beyden gec de olsa herkes girdi mudahaleye gerek kalmadan gerci o giremeyen baska bi doktorda yaptrmisti manolya.. olumlu dusunmek istiyorum..

Ay valla bende yazdıklarını okudum inşallah yarın güzel bir sonuç alırsın da Allah’ın izni ile güzel haberlerini bekliyorum . Bide hangi doktora oldun orayı görmedim hepsini okudum ama mesajların
Insallah canim benim cok teşekkür ederim sana da :) akin beyde oldum ben yarının guzel geçeceğine de inanıyorum açıkçası bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…