canım manolyanın olayını merak ettım lınkını atarmısın konularına bakayım
Canim bu konunun icine yazdi hep o da adı manolyatek ya doktoru biraz fazla kapali dikmis iliskiye giremedi somra gizlice actrdi doktoruna sonra sorun kalmadi..ama onun doktoru da iyiymis memnundu cok

Insallah canim benim cok teşekkür ederim sana da :) akin beyde oldum ben yarının guzel geçeceğine de inanıyorum açıkçası bakalim

Akın beyi araştırıyım bende ozman valla banada güzel geçecek gibi geliyor gelin hanım darısı inşallah bütün isteyenlere olsun . Ayakkabının altına benim ismimi de yaz buse ismim tez zamanda evleneyim .

Canim bu konunun icine yazdi hep o da adı manolyatek ya doktoru biraz fazla kapali dikmis iliskiye giremedi somra gizlice actrdi doktoruna sonra sorun kalmadi..ama onun doktoru da iyiymis memnundu cok

canım bu kadar olumlu yorumlar varken neden dert edıyorsunkı? rahat ol ben bıle rahatladım valla:)

Akın beyi araştırıyım bende ozman valla banada güzel geçecek gibi geliyor gelin hanım darısı inşallah bütün isteyenlere olsun . Ayakkabının altına benim ismimi de yaz buse ismim tez zamanda evleneyim .

tatlım bende akın beyı dusunuyorum cok olumlu yprumlar var kendısıyle alakalı

tatlım bende akın beyı dusunuyorum cok olumlu yprumlar var kendısıyle alakalı

Evet bende çok okudum ay seneye yaza kesin düğünüm var ve ben araştıra araştıra bulamadım daha bir gün buraya gelip kızlar oldum ameliyat diyecekmiyim acaba sonrasında kızlar kanamam oldu diye inşllah allah o günleri göstersin tez zamanda çok korkuyorum ben bide ya aşırı korkum var galiba onun da etkisi var ama mecbur olacak yabi öyle yada böyle

olur tatlım ıns:) ben sorun cıkacagını sanmıyorum

Yazarim tabiki canimmm :) darısı insallah burda kurtulmak isteyen butun arkadaşlarımıza :)

Kizlar esra hanima sordum giremezsek iliskiye fiye.. o daha cok heyecandan ıslaklik saglanamadigi zaman oluyo rahat olun sizin bi sikintiniz olmaz dedi baya guveniolar kendilerine ama..

Insallaahhh canim insallah :)
Her şey çok güzel olacak merak etme sen... yarın kalbindeki tüm stres sıkıntı yerini gökyüzünde dolaşan bir güvercine bırakacak... çok huzurlu mutlu uyuyacaksın artık... her şey çok iyi olacak aksini düşünme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…