- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Canim bu konunun icine yazdi hep o da adı manolyatek ya doktoru biraz fazla kapali dikmis iliskiye giremedi somra gizlice actrdi doktoruna sonra sorun kalmadi..ama onun doktoru da iyiymis memnundu cokcanım manolyanın olayını merak ettım lınkını atarmısın konularına bakayım
Insallah canim benim cok teşekkür ederim sana da :) akin beyde oldum ben yarının guzel geçeceğine de inanıyorum açıkçası bakalim
Gelin hanım sen buralarda dolanma artık güzellik uykuna yat yarin da guzel haberler getir bizeInsallah canim benim cok teşekkür ederim sana da :) akin beyde oldum ben yarının guzel geçeceğine de inanıyorum açıkçası bakalim
Canim bu konunun icine yazdi hep o da adı manolyatek ya doktoru biraz fazla kapali dikmis iliskiye giremedi somra gizlice actrdi doktoruna sonra sorun kalmadi..ama onun doktoru da iyiymis memnundu cok
Akın beyi araştırıyım bende ozman valla banada güzel geçecek gibi geliyor gelin hanım darısı inşallah bütün isteyenlere olsun . Ayakkabının altına benim ismimi de yaz buse ismim tez zamanda evleneyim .
tatlım bende akın beyı dusunuyorum cok olumlu yprumlar var kendısıyle alakalı
Evet bende çok okudum ay seneye yaza kesin düğünüm var ve ben araştıra araştıra bulamadım daha bir gün buraya gelip kızlar oldum ameliyat diyecekmiyim acaba sonrasında kızlar kanamam oldu diye inşllah allah o günleri göstersin tez zamanda çok korkuyorum ben bide ya aşırı korkum var galiba onun da etkisi var ama mecbur olacak yabi öyle yada böyle
Yazarim tabiki canimmm :) darısı insallah burda kurtulmak isteyen butun arkadaşlarımıza :)Akın beyi araştırıyım bende ozman valla banada güzel geçecek gibi geliyor gelin hanım darısı inşallah bütün isteyenlere olsun . Ayakkabının altına benim ismimi de yaz buse ismim tez zamanda evleneyim .
Heyecandan uyku girmiyor gozume ama deniycem :)Gelin hanım sen buralarda dolanma artık güzellik uykuna yat yarin da guzel haberler getir bize
Ben size oneremiyorum henüz akin beyi yarin guzel sonuç alırsam herkese öneririm simdi bisey diyemiyorum henüz günaha girmek istemiyorum :)
Teşekkür ederim canımm :)tatlım dualarım senınle :))))
Dualarımız seninle ben inanıyorum çok güzel geçecekBen size oneremiyorum henüz akin beyi yarin guzel sonuç alırsam herkese öneririm simdi bisey diyemiyorum henüz günaha girmek istemiyorum :)
Çok garip bir duygu ben senden çok stres yaptım vallaHeyecandan uyku girmiyor gozume ama deniycem :)
Çok garip bir duygu ben senden çok stres yaptım valla
Insallaahhh canim insallah :)Dualarımız seninle ben inanıyorum çok güzel geçecek
Bende merakla bekliyorum , umarım güzel geçer ki geçecektir diye düşünüyorum akın beyle ilgili hiç kötü yorum yok herşey gönlümüzce olsun inşallahaynı durum bendede var cnm yaaa çünkü ben bu doktorda karar kıldım bu yuzden sonucu merakla beklıyorum
Insallah canim yarin hepinize yazcam gelişmeleri :)Bende merakla bekliyorum , umarım güzel geçer ki geçecektir diye düşünüyorum akın beyle ilgili hiç kötü yorum yok herşey gönlümüzce olsun inşallah
Her şey çok güzel olacak merak etme sen... yarın kalbindeki tüm stres sıkıntı yerini gökyüzünde dolaşan bir güvercine bırakacak... çok huzurlu mutlu uyuyacaksın artık... her şey çok iyi olacak aksini düşünme sakınInsallaahhh canim insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?