Kızlar bu daraltma sonradan dikiş izi belli olur mu yoksa daraltma yapılan yerde mi yirtiliyor bilgisi olan var mı daraltmadan sonra dikiş izi kalıyor mu gidiyor mu belli oluyor mu daraltma olduğu şimdiden teşekkür ederim

Kizlar hepinizi seviyorum yarin size bütün gelişmeleri yazcam heyecan dorukta beni bekleyin umarim hersey cok guzel olacak yarin görüşmek üzere hepinize hayirli geceler diliyorum :)

Kuzum benim Allah yardimcin olsun bizde seni seviyoruz ve güzel haberlerini en az senin kadar heyecanla bekliyoruz inşallah Allahim yüzünü bundan sonra hep güldürsün inşallah :)

Kızlar burda hani ilişkiye giremeyen açtran manolya vardıya demin onun fotosuyla kendiminkini karsılastrdım onunki çok sıkı ve kapalıymıs benmki ona göre açık kaldı yani dar ama delik var.. su anki halini sakaryaya çok benzettm ama inşallah benm de onun gibi olur.. biraz rahatladım görünce ama

Sorun yaşamayacaksın canım merak etme ikinizinkini ben de çok benzettim biliyorsun

Turgay bey sıkıntı olmucak bence ama istiosan kontrole geldgnde bakarım dedi.. ya düşünmüo değilim acaba manolyanın da heyecandan kuruluktan mı olmadı? çünkü öyle normal halde bile kuruyken girilmesi çok zor oluo..

Canım sen bosuna bu kadar panik yapıyorsun hic birsorun cıkacagını sanmam bence sen rahat ol

Şimdi birazcık akışa bırak canım herkes sorunsuz olarak atlatıyor görüyorsun... bak ben işlem bile yaptıramadım. Gerçi geçici düşünüyorum hala. İyileşme sürecini atlatabilecek gibi görmüyorum kendimi nedense yapamazmışım gibi... geçicide zaman önemli yaptırabilmek ve sonrası endişe ki düğün öncesi strese bir de bunu ekleyeceğim maalesef. Bak sende öyle mi? Tuttu ve problem olacak bir şey görünmüyor. Rahatlamaya bak artık canım güzel olacak her şey ve bugün yine güzel bi haber alacağız kalıcı olan bir işlemden ...

Canım sen bosuna bu kadar panik yapıyorsun hic birsorun cıkacagını sanmam bence sen rahat ol
cok tesekkür ederim canım inşallah nie bu kadar taktım bilmiyorumki delik yok deyince herkes bende panik oldum birden

çok sağol canım haklısın biraz akışına bırakmak lazım.. bu arada eğer kalıcıdan o yüzden vazgeciosan hepi topu bi hafta zorlanıosun ben onu bile zorlanmadım bi gece agrm oldu sonrası iyiydi hep işteydim ..tutar yani..

Kizlaaaaaaar ben geldiiim aşırı mutlu ve aşırı guzel geldim bomba gibiyim suan biraz agrım var ama tatlı bi ağrı :) anlatıyorum hemen kizlar haberler guzel bekledigimiz gibi cok guzel geçti yani baya zorlandık dardı baya ama ilk ilişkide olduğu gibi oldu aynı biraz daha canim acıdı o kadar baya da kan geldi yalnız simdi o bölge yaniyo ve hala sımsıkı duruyo ama çok güzel ya hic sorunsuz geçti müjdeeee akin beyi oneriyorum artik kesinlikle bugüne kadar bi ihtimal olmazsa diye oneremedim ama kesinlikle öneriyorum kızlar sukurler olsun yıllardır çektiğim çile son buldu

Kızlar biley sormak istiyorum ben henüz işlem gerçekleştirmedim ama o kişiyle uzun süren bi ilişkim oldu şimdi sizin söylediginiz gbi işlem öncesinde meraktan açıp delige bi bakasım geldi ondan önce dikkatimi ceken bişey oldu vajinanın dudak kısmı benim bayagı açık ya yani işlem yapıldıktan snra daralırmı orasıda yoksa daraltma mı ayrıyeten yapmam lazım yoksa bu şekilde sözlüm kesin anlar neden bu kadar açık diye. Sizdede aynı problem varmıyfı

Yaa gerçekten mi çok sevindim inşallah çok mutlu olursun, güzel bir yuvan olur.Biri daha bu stresten kurtuldu çok şükür darısı bizim başımıza kızlar :)

Çok sevindimmm bu günden sonra yepyeni güzel bi hayat seni bekliyo geçmişten hiç bir iz kalmadan düşünmeden yoluna devam et hep mutlu ol hep mutlu olun burda herkes hakediyo bunu inş bebek haberlernide alırız bi gün

Yaa gerçekten mi çok sevindim inşallah çok mutlu olursun, güzel bir yuvan olur.Biri daha bu stresten kurtuldu çok şükür darısı bizim başımıza kızlar :)
Amin. Aynen biridaha kurtuldu ya böyle güzelhaberleri aldıkça umudum artıyoo inş hepimiz çok öok mutlu oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…