Korkuyorum da canım ben ondan bakımı falan zor yani. Bir de İstanbul a gidemem o yüzden de öyle düşünüyorum... en garanti geçici kalıyor şartlar böyle olunca. Ondan da düğün öncesi inşallah vakit bulup yaptırabilir o geceyi de problemsiz atlatırım inşallah diye düşünüyorum... hayırlısı bakalım daha vaktim var 9-10 ay kadar düşüncelerim değişir belki imkan da elverir belkide kalıcı olabilirim...cok tesekkür ederim canım inşallah nie bu kadar taktım bilmiyorumki delik yok deyince herkes bende panik oldum birden
çok sağol canım haklısın biraz akışına bırakmak lazım.. bu arada eğer kalıcıdan o yüzden vazgeciosan hepi topu bi hafta zorlanıosun ben onu bile zorlanmadım bi gece agrm oldu sonrası iyiydi hep işteydim ..tutar yani..
Ay çok ama çok sevindim canım ya darısı başımızaKizlaaaaaaar ben geldiiim aşırı mutlu ve aşırı guzel geldim bomba gibiyim suan biraz agrım var ama tatlı bi ağrı :) anlatıyorum hemen kizlar haberler guzel bekledigimiz gibi cok guzel geçti yani baya zorlandık dardı baya ama ilk ilişkide olduğu gibi oldu aynı biraz daha canim acıdı o kadar baya da kan geldi yalnız simdi o bölge yaniyo ve hala sımsıkı duruyo ama çok güzel ya hic sorunsuz geçti müjdeeee akin beyi oneriyorum artik kesinlikle bugüne kadar bi ihtimal olmazsa diye oneremedim ama kesinlikle öneriyorum kızlar sukurler olsun yıllardır çektiğim çile son buldu
Harika hayırlı olsun canım huzurlu uykuların, özgürleşmiş ruhunKizlaaaaaaar ben geldiiim aşırı mutlu ve aşırı guzel geldim bomba gibiyim suan biraz agrım var ama tatlı bi ağrı :) anlatıyorum hemen kizlar haberler guzel bekledigimiz gibi cok guzel geçti yani baya zorlandık dardı baya ama ilk ilişkide olduğu gibi oldu aynı biraz daha canim acıdı o kadar baya da kan geldi yalnız simdi o bölge yaniyo ve hala sımsıkı duruyo ama çok güzel ya hic sorunsuz geçti müjdeeee akin beyi oneriyorum artik kesinlikle bugüne kadar bi ihtimal olmazsa diye oneremedim ama kesinlikle öneriyorum kızlar sukurler olsun yıllardır çektiğim çile son buldu
Çok teşekkür ederim canimm darısı sana insallah :)Harika hayırlı olsun canım huzurlu uykuların, özgürleşmiş ruhun
Amiiiiiin Rabbim herkesi kurtarsın şu illetten canımÇok teşekkür ederim canimm darısı sana insallah :)
Amiiin amiinnnnAmiiiiiin Rabbim herkesi kurtarsın şu illetten canım
İnşaallah canım inşallahBakın herkes kurtuluyor bir bir şu dertten. Canınızı sıkmayın bir ölüme çare yok her şeyin çaresi var biz de kurtulacaz inşallah hepimizin çok güzel günleri olacak
Kizlaaaaaaar ben geldiiim aşırı mutlu ve aşırı guzel geldim bomba gibiyim suan biraz agrım var ama tatlı bi ağrı :) anlatıyorum hemen kizlar haberler guzel bekledigimiz gibi cok guzel geçti yani baya zorlandık dardı baya ama ilk ilişkide olduğu gibi oldu aynı biraz daha canim acıdı o kadar baya da kan geldi yalnız simdi o bölge yaniyo ve hala sımsıkı duruyo ama çok güzel ya hic sorunsuz geçti müjdeeee akin beyi oneriyorum artik kesinlikle bugüne kadar bi ihtimal olmazsa diye oneremedim ama kesinlikle öneriyorum kızlar sukurler olsun yıllardır çektiğim çile son buldu
Çok teşekkür ederim canim benim darısı da sana insallah bu guzel tatlı heyecanların :)Canım bana en güzel haberı verdın allah senden razı olsun cnmmm cok sevındım cok mutlu ol inşallah ya
Ay ağzından bal damlıyor canımÇok teşekkür ederim canim benim darısı da sana insallah bu guzel tatlı heyecanların :)
Çok teşekkür ederim canim benim darısı da sana insallah bu guzel tatlı heyecanların :)
Akın bey miydi Kızlar Ankara’da da işlem yapan doktor??
Sanki yılın belli dönemleri de Ankara’ya gelip işlem yapacaktı bi doktor o Akın bey diye aklımda kalmış ondan sordum canımTatlım akın bey şişlimedde istanbulda
Sanki yılın belli dönemleri de Ankara’ya gelip işlem yapacaktı bi doktor o Akın bey diye aklımda kalmış ondan sordum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?