Korkuyorum da canım ben ondan bakımı falan zor yani. Bir de İstanbul a gidemem o yüzden de öyle düşünüyorum... en garanti geçici kalıyor şartlar böyle olunca. Ondan da düğün öncesi inşallah vakit bulup yaptırabilir o geceyi de problemsiz atlatırım inşallah diye düşünüyorum... hayırlısı bakalım daha vaktim var 9-10 ay kadar düşüncelerim değişir belki imkan da elverir belkide kalıcı olabilirim...

Ankara’da irfan Tarhan un yaptığı işlemde de tutan biri oldu aslında ama en çok istanbuldakileri duyunca cesaret edemiyorum. Belki o doktorla da görüşürüm... geçici problemsiz gibi sanki yine de sadece düğün öncesi vakit bulup gidebilmek önemli bi sorun

Ay çok ama çok sevindim canım ya darısı başımıza

Harika hayırlı olsun canım huzurlu uykuların, özgürleşmiş ruhun

Canım bana en güzel haberı verdın allah senden razı olsun cnmmm cok sevındım cok mutlu ol inşallah ya

İnşallah güzel olacak bundan sonra hepimizin hayatı Allah yardım ediyor görüyoruz ki çok şükür bin şükür... olumsuz düşünmek yok... dünyanın sonu değil... sadece bi operasyona bakıyor yaptırabilecek imkan versin Allah herkese maddi manevi... sonrası çok iyi olacak inşallah

Çok teşekkür ederim canim benim darısı da sana insallah bu guzel tatlı heyecanların :)

Canım ben hemen yaptırmak istıyorum aslında
Canım allah senden razı olsun psikolojik olarak kendımı cok ıyı hissediyorum artık ve akın bey kesın kararım allahın izniyle bu doktor hakkında herkez cok olumluydu zaten ya şükür yanıltmadı

Akın bey miydi Kızlar Ankara’da da işlem yapan doktor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…