Ben yine aynı kanidayim yasadim gordum canim gerçeğe yakin yapiyo gerçekten yaptıracağın zaman da tecrubelerimi paylasirim seninle kesinlikle :)

Daha erken para işini çözersem bende artık yaptırıp kurtulmak istiyorum ya, böyle güzel haberler alınca çok mutlu oluyor insan bir an önce ben de kurtulurum inşallah
Aynen insan mutlu oluyo bende bir an önce yaşıyım diyo dimi bende bi birikim yaparsam en yakın zamanda hakletcem kime yaptırmayı düşünüyosun

Ben yine aynı kanidayim yasadim gordum canim gerçeğe yakin yapiyo gerçekten yaptıracağın zaman da tecrubelerimi paylasirim seninle kesinlikle :)

tabıkı konusucaz tatlım benim en büyük destekçim sensin :* şu forum olmasaydı ne yapardım bılmem kızlar sayenizde cesaret aldım hayırlısıyla bende bır an önce kurtulsam ama piskolojım cok ıyı şükür :) ölümden baska herseye care var şükürler olsunki :)

Aynen canım kendimizi hiç üzmeyelim

canım doktora baglı turgay ekstra daraltma yapmıo masallah zaten dar dikio benm toparlandı senn de toparlanır

ayyy kuuzum çok sevindim Rabbim mutlu bi yuva minik evlatlar nasip etsin bundan sonra:) peki tam ilişki oldu mu canım tam olarak grdimi içine

kızlar ben turgay beye tekrar sordum adamın beynini kemirdim resmen fotoya baktı ilk ilşkide biraz zorlanırsın ama şahane olmuş dedi çok şükür mutlu oldum ya :)

Yaaa ama çok sevindim tatlim benim çok şükür ya yazamadim korkudan sana eşin olur diye sabahtan beri merak içindeydim demin girebildim seni sorcaktim aceba miamiley naptiki cok merak ettim diye yazilari okurken işte o bekledigim güzel haberi aldim çok mutlu oldum senin adina Allahim evlatlarini kucagina almayida nasip etsin insallah bende çok heyecanlandim şu an yaa artik bende istiyorum bi an önce şu mutluluğu paylaşmayi Allahim hepimize bu mutlulugu paylasmayi nasip etsin insallah kuzum :)

kızlar ben turgay beye tekrar sordum adamın beynini kemirdim resmen fotoya baktı ilk ilşkide biraz zorlanırsın ama şahane olmuş dedi çok şükür mutlu oldum ya :)
Güzel haberler ardi ardina ya ne güzel valla demiştim sana canim son an kaldi hadi o da bir an once olur insallah yaa yasasin yaa cok mutlu oluyorum sunlari okuyunca :)

canım bende karar verdm galiba bi ay sonra yasıcam.. dayanamıyorum artık ya stres boguyo bari düğün hazrlılarm düzgün gecsin kafam rahatken..

Güzel haberler ardi ardina ya ne güzel valla demiştim sana canim son an kaldi hadi o da bir an once olur insallah yaa yasasin yaa cok mutlu oluyorum sunlari okuyunca :)
bebeğim ben takıntı yaptım korkudan iyice sacmalıyorum bide herkes kapalı dediya korktum.. yine sakaryanın doktora da carsamba kontrole gtcem ondan da net bişey duyuyum sonra tamam.

canım bende karar verdm galiba bi ay sonra yasıcam.. dayanamıyorum artık ya stres boguyo bari düğün hazrlılarm düzgün gecsin kafam rahatken..
Ayy canim bende dayanamiyorum valla bi an önce yaşayin hepinizin o güzel mutlu haberini almak istiyorum ama işte erken olursa şimdi seni mesela birakip giderse diyede korkuyorum aslinda yinede sen bilirsin tabi kuzum ama hangisi senin icin daha iyi olacaks onu yap herşey olacagina varir demisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…