O harun özkandı sanırımSanki yılın belli dönemleri de Ankara’ya gelip işlem yapacaktı bi doktor o Akın bey diye aklımda kalmış ondan sordum canım
Ben yine aynı kanidayim yasadim gordum canim gerçeğe yakin yapiyo gerçekten yaptıracağın zaman da tecrubelerimi paylasirim seninle kesinlikle :)Canım ben hemen yaptırmak istıyorum aslında
Canım allah senden razı olsun psikolojik olarak kendımı cok ıyı hissediyorum artık ve akın bey kesın kararım allahın izniyle bu doktor hakkında herkez cok olumluydu zaten ya şükür yanıltmadı
İstanbul a gidemiyorum maalesef canımCanım bu doktora yaptır sende cok olumlu yorumlar var kendısı hakkında
Olabilir canım ...O harun özkandı sanırım
Aynen insan mutlu oluyo bende bir an önce yaşıyım diyo dimi bende bi birikim yaparsam en yakın zamanda hakletcem kime yaptırmayı düşünüyosunDaha erken para işini çözersem bende artık yaptırıp kurtulmak istiyorum ya, böyle güzel haberler alınca çok mutlu oluyor insan bir an önce ben de kurtulurum inşallah
Ben de Akın beyi düşünüyorum açıkçası böyle güzel haberler almak benide çok mutlu ediyorAynen insan mutlu oluyo bende bir an önce yaşıyım diyo dimi bende bi birikim yaparsam en yakın zamanda hakletcem kime yaptırmayı düşünüyosun
Ben yine aynı kanidayim yasadim gordum canim gerçeğe yakin yapiyo gerçekten yaptıracağın zaman da tecrubelerimi paylasirim seninle kesinlikle :)
Ben de Akın beyi düşünüyorum açıkçası böyle güzel haberler almak benide çok mutlu ediyor
Neden olmasın canım bizde bir an önce kurtulalimtatlım beraber gıderız belkı :) benım kararımda akın bey :)))
Neden olmasın canım bizde bir an önce kurtulalim
Aynen canım kendimizi hiç üzmeyelimtabıkı konusucaz tatlım benim en büyük destekçim sensin :* şu forum olmasaydı ne yapardım bılmem kızlar sayenizde cesaret aldım hayırlısıyla bende bır an önce kurtulsam ama piskolojım cok ıyı şükür :) ölümden baska herseye care var şükürler olsunki :)
İnşallah canım :))aynen cnm allahın izniyle insallah kurtulucaz :)
canım doktora baglı turgay ekstra daraltma yapmıo masallah zaten dar dikio benm toparlandı senn de toparlanırKızlar biley sormak istiyorum ben henüz işlem gerçekleştirmedim ama o kişiyle uzun süren bi ilişkim oldu şimdi sizin söylediginiz gbi işlem öncesinde meraktan açıp delige bi bakasım geldi ondan önce dikkatimi ceken bişey oldu vajinanın dudak kısmı benim bayagı açık ya yani işlem yapıldıktan snra daralırmı orasıda yoksa daraltma mı ayrıyeten yapmam lazım yoksa bu şekilde sözlüm kesin anlar neden bu kadar açık diye. Sizdede aynı problem varmıyfı
ayyy kuuzum çok sevindim Rabbim mutlu bi yuva minik evlatlar nasip etsin bundan sonra:) peki tam ilişki oldu mu canım tam olarak grdimi içineKizlaaaaaaar ben geldiiim aşırı mutlu ve aşırı guzel geldim bomba gibiyim suan biraz agrım var ama tatlı bi ağrı :) anlatıyorum hemen kizlar haberler guzel bekledigimiz gibi cok guzel geçti yani baya zorlandık dardı baya ama ilk ilişkide olduğu gibi oldu aynı biraz daha canim acıdı o kadar baya da kan geldi yalnız simdi o bölge yaniyo ve hala sımsıkı duruyo ama çok güzel ya hic sorunsuz geçti müjdeeee akin beyi oneriyorum artik kesinlikle bugüne kadar bi ihtimal olmazsa diye oneremedim ama kesinlikle öneriyorum kızlar sukurler olsun yıllardır çektiğim çile son buldu
Kizlaaaaaaar ben geldiiim aşırı mutlu ve aşırı guzel geldim bomba gibiyim suan biraz agrım var ama tatlı bi ağrı :) anlatıyorum hemen kizlar haberler guzel bekledigimiz gibi cok guzel geçti yani baya zorlandık dardı baya ama ilk ilişkide olduğu gibi oldu aynı biraz daha canim acıdı o kadar baya da kan geldi yalnız simdi o bölge yaniyo ve hala sımsıkı duruyo ama çok güzel ya hic sorunsuz geçti müjdeeee akin beyi oneriyorum artik kesinlikle bugüne kadar bi ihtimal olmazsa diye oneremedim ama kesinlikle öneriyorum kızlar sukurler olsun yıllardır çektiğim çile son buldu
Güzel haberler ardi ardina ya ne güzel valla demiştim sana canim son an kaldi hadi o da bir an once olur insallah yaa yasasin yaa cok mutlu oluyorum sunlari okuyunca :)kızlar ben turgay beye tekrar sordum adamın beynini kemirdim resmenfotoya baktı ilk ilşkide biraz zorlanırsın ama şahane olmuş dedi çok şükür mutlu oldum ya :)
canım bende karar verdm galiba bi ay sonra yasıcam.. dayanamıyorum artık ya stres boguyo bari düğün hazrlılarm düzgün gecsin kafam rahatken..Yaaa ama çok sevindim tatlim benim çok şükür ya yazamadim korkudan sana eşin olur diye sabahtan beri merak içindeydim demin girebildim seni sorcaktim aceba miamiley naptiki cok merak ettim diye yazilari okurken işte o bekledigim güzel haberi aldim çok mutlu oldum senin adina Allahim evlatlarini kucagina almayida nasip etsin insallah bende çok heyecanlandim şu an yaa artik bende istiyorum bi an önce şu mutluluğu paylaşmayi Allahim hepimize bu mutlulugu paylasmayi nasip etsin insallah kuzum :)
bebeğim ben takıntı yaptım korkudan iyice sacmalıyorum bide herkes kapalı dediya korktum.. yine sakaryanın doktora da carsamba kontrole gtcem ondan da net bişey duyuyum sonra tamam.Güzel haberler ardi ardina ya ne güzel valla demiştim sana canim son an kaldi hadi o da bir an once olur insallah yaa yasasin yaa cok mutlu oluyorum sunlari okuyunca :)
Ayy canim bende dayanamiyorum valla bi an önce yaşayin hepinizin o güzel mutlu haberini almak istiyorum ama işte erken olursa şimdi seni mesela birakip giderse diyede korkuyorum aslinda yinede sen bilirsin tabi kuzum ama hangisi senin icin daha iyi olacaks onu yap herşey olacagina varir demislercanım bende karar verdm galiba bi ay sonra yasıcam.. dayanamıyorum artık ya stres boguyo bari düğün hazrlılarm düzgün gecsin kafam rahatken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?