- 20 Temmuz 2018
- 593
- 855
- 33
Aynen canim takinti yapmistin ben olmus olsam bende takinti yapardim yani ama cok sükür turgay beyden bu güzel haberi aldin soyledigin gibi birde sakaryaninkinden onayi aldinmi değme keyfine insallah :)bebeğim ben takıntı yaptım korkudan iyice sacmalıyorum bide herkes kapalı dediya korktum.. yine sakaryanın doktora da carsamba kontrole gtcem ondan da net bişey duyuyum sonra tamam.
Ayyy bende senden haber bekliyordum hadi gözün aydın inşallah bebeklerini de duyarız ben akın beye odaklanıyorum artık sen fiyat olarak ne karara yaptırmıştınKizlaaaaaaar ben geldiiim aşırı mutlu ve aşırı guzel geldim bomba gibiyim suan biraz agrım var ama tatlı bi ağrı :) anlatıyorum hemen kizlar haberler guzel bekledigimiz gibi cok guzel geçti yani baya zorlandık dardı baya ama ilk ilişkide olduğu gibi oldu aynı biraz daha canim acıdı o kadar baya da kan geldi yalnız simdi o bölge yaniyo ve hala sımsıkı duruyo ama çok güzel ya hic sorunsuz geçti müjdeeee akin beyi oneriyorum artik kesinlikle bugüne kadar bi ihtimal olmazsa diye oneremedim ama kesinlikle öneriyorum kızlar sukurler olsun yıllardır çektiğim çile son buldu
Canim akin bey 2100 e yapiyordu iki ay önce 2011 yilindan itibarende sanirim bu fiyata yapuyor diye biliyorum degisiklik oldugubu sabmiyorum once 2400 falan diyo ama uzaktan geliyorum yardimci olamazmisiniz falan dersen 2100 e yaparlar tahminimceAyyy bende senden haber bekliyordum hadi gözün aydın inşallah bebeklerini de duyarız ben akın beye odaklanıyorum artık sen fiyat olarak ne karara yaptırmıştın
Canım 2300 lira şuan ,daraltmayla sordum ben 2700 dedilerAyyy bende senden haber bekliyordum hadi gözün aydın inşallah bebeklerini de duyarız ben akın beye odaklanıyorum artık sen fiyat olarak ne karara yaptırmıştın
Bu haliyle bile ankaradan iyi... geçici için bile 2500 3000 fiyat veriyorlar maalesefCanım 2300 lira şuan ,daraltmayla sordum ben 2700 dediler
Çok pahalıymış canım yaBu haliyle bile ankaradan iyi... geçici için bile 2500 3000 fiyat veriyorlar maalesef
Mecbur olduğumuz için acıma olmuyor maalesef canım ... ki işi gücü olmayan maddi durumu el vermeyenlerimiz var aramızda...Çok pahalıymış canım ya
Canım 2300 lira şuan ,daraltmayla sordum ben 2700 dediler
Mecbur olduğumuz için acıma olmuyor maalesef canım ... ki işi gücü olmayan maddi durumu el vermeyenlerimiz var aramızda...
Bence artık seni gecikmemen lazım yoldu iyilesmeydi derken bir an oncö çözmen lazım canımAy cidden fiyat olarak çok iyi teşekkür ederim hepinize cevap verdiğiniz için . Ama işte 12 saat gidip 12 saat nasıl gelicem ben . Ve eve ne söyleyeceğim sıkıntı orada aslında ama inşalalh hayırlısıyla bulucam birşeyler
Benim de öyle İnan canım... bakalım Allah bir hale yola koymuştur benceMesela şuan ben işsizim ve bir sürü masrafım var biriktirdiğim her para birşeyle gitti bi kısmet olmadı .
İnşallah canım ya daraltmayıda sorarım artık bakalım ne dicek ama öok kararsızım akın beyle turgay bey arasında sendende olumlu sonuç bekliyorum sabırsızlıkla hayırlısıylacanım doktora baglı turgay ekstra daraltma yapmıo masallah zaten dar dikio benm toparlandı senn de toparlanır
Canım çok sevindim. Herşey gönlünce olsun. Böyle güzel güzel haberler aldıkça içim açılıyor Vallahi. İnşallah herkesin iyi haberlerini okuruz buradan :)Kizlaaaaaaar ben geldiiim aşırı mutlu ve aşırı guzel geldim bomba gibiyim suan biraz agrım var ama tatlı bi ağrı :) anlatıyorum hemen kizlar haberler guzel bekledigimiz gibi cok guzel geçti yani baya zorlandık dardı baya ama ilk ilişkide olduğu gibi oldu aynı biraz daha canim acıdı o kadar baya da kan geldi yalnız simdi o bölge yaniyo ve hala sımsıkı duruyo ama çok güzel ya hic sorunsuz geçti müjdeeee akin beyi oneriyorum artik kesinlikle bugüne kadar bi ihtimal olmazsa diye oneremedim ama kesinlikle öneriyorum kızlar sukurler olsun yıllardır çektiğim çile son buldu
bak canm ben 7 yılönce yaklasık 6 7 ay yasadım gerek yok dedi doktor.. ama girişi zaten dar yapıo gercek gbi olsun die.. yani kısacası bende cok gdip geldm ama yaptrmadım yaptrma bence doğum fln olmadgı sürece gerek duymuo harun bey de fln.. senin ne kadar oldu yasayalıBen bin daraltma olayını da anlamıyorum Kızlar gerek var mı böyle bir şeye gerçekten ? Çünkü biri gerekli diyo biri gereksiz
Ayy canim bende dayanamiyorum valla bi an önce yaşayin hepinizin o güzel mutlu haberini almak istiyorum ama işte erken olursa şimdi seni mesela birakip giderse diyede korkuyorum aslinda yinede sen bilirsin tabi kuzum ama hangisi senin icin daha iyi olacaks onu yap herşey olacagina varir demisler
işte ondan da korktum ya manolya gbi olursam giremezse ne bahane bulup doktora gtcem actrmayatatlım bende öyyle dusunuyorum bızım bır arkadası düğüne 15 gun kala bıraktı nısanlısı hemde evlılerdı en ıyısı gerdekteşahsen ben artık erkeklere güvenmıyorum
öncesinde girsem nasıl olsa beraber yasamıyorz her türlü giderim die düşünüorum actrmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?