bebeğim ben takıntı yaptım korkudan iyice sacmalıyorum bide herkes kapalı dediya korktum.. yine sakaryanın doktora da carsamba kontrole gtcem ondan da net bişey duyuyum sonra tamam.
Aynen canim takinti yapmistin ben olmus olsam bende takinti yapardim yani ama cok sükür turgay beyden bu güzel haberi aldin soyledigin gibi birde sakaryaninkinden onayi aldinmi değme keyfine insallah :)

Ayyy bende senden haber bekliyordum hadi gözün aydın inşallah bebeklerini de duyarız ben akın beye odaklanıyorum artık sen fiyat olarak ne karara yaptırmıştın

Ayyy bende senden haber bekliyordum hadi gözün aydın inşallah bebeklerini de duyarız ben akın beye odaklanıyorum artık sen fiyat olarak ne karara yaptırmıştın
Canim akin bey 2100 e yapiyordu iki ay önce 2011 yilindan itibarende sanirim bu fiyata yapuyor diye biliyorum degisiklik oldugubu sabmiyorum once 2400 falan diyo ama uzaktan geliyorum yardimci olamazmisiniz falan dersen 2100 e yaparlar tahminimce

Canım 2300 lira şuan ,daraltmayla sordum ben 2700 dediler

Ay cidden fiyat olarak çok iyi teşekkür ederim hepinize cevap verdiğiniz için . Ama işte 12 saat gidip 12 saat nasıl gelicem ben . Ve eve ne söyleyeceğim sıkıntı orada aslında ama inşalalh hayırlısıyla bulucam birşeyler

Bence artık seni gecikmemen lazım yoldu iyilesmeydi derken bir an oncö çözmen lazım canım

canım doktora baglı turgay ekstra daraltma yapmıo masallah zaten dar dikio benm toparlandı senn de toparlanır
İnşallah canım ya daraltmayıda sorarım artık bakalım ne dicek ama öok kararsızım akın beyle turgay bey arasında sendende olumlu sonuç bekliyorum sabırsızlıkla hayırlısıyla

Canım çok sevindim. Herşey gönlünce olsun. Böyle güzel güzel haberler aldıkça içim açılıyor Vallahi. İnşallah herkesin iyi haberlerini okuruz buradan :)

Ben bin daraltma olayını da anlamıyorum Kızlar gerek var mı böyle bir şeye gerçekten ? Çünkü biri gerekli diyo biri gereksiz

Kizlar bana sormak Istediğiniz bisey varsa özelden sorabilirsiniz burdan yorumlara pek cevap veremiyorum ne olur ne olmaz :) hesabim acik isteyen istediği zaman yazabilir gördüğümde cevap veriyorum herkese hepinizi cok seviyorum darısı tüm isteyenlere insallah benden daha mutlu olursunuz hakediuosunuz her biriniz eminim. Iyi dilekleriniz için de hepinize çok teşekkür ederim :) öpüyorum hepinizi :)

Ben bin daraltma olayını da anlamıyorum Kızlar gerek var mı böyle bir şeye gerçekten ? Çünkü biri gerekli diyo biri gereksiz
bak canm ben 7 yılönce yaklasık 6 7 ay yasadım gerek yok dedi doktor.. ama girişi zaten dar yapıo gercek gbi olsun die.. yani kısacası bende cok gdip geldm ama yaptrmadım yaptrma bence doğum fln olmadgı sürece gerek duymuo harun bey de fln.. senin ne kadar oldu yasayalı

tatlım bende öyyle dusunuyorum bızım bır arkadası düğüne 15 gun kala bıraktı nısanlısı hemde evlılerdı en ıyısı gerdekte şahsen ben artık erkeklere güvenmıyorum

tatlım bende öyyle dusunuyorum bızım bır arkadası düğüne 15 gun kala bıraktı nısanlısı hemde evlılerdı en ıyısı gerdekte şahsen ben artık erkeklere güvenmıyorum
işte ondan da korktum ya manolya gbi olursam giremezse ne bahane bulup doktora gtcem actrmaya her doktor acar mı onu da bilmiyorum tabi

öncesinde girsem nasıl olsa beraber yasamıyorz her türlü giderim die düşünüorum actrmaya

öncesinde girsem nasıl olsa beraber yasamıyorz her türlü giderim die düşünüorum actrmaya

canım senın ıyıce pıskolojın bozuldu farkındamısın? doktor hersey mükemmel diyor neden korkuyorsunkı??? sonucta adet oluyorsun orda bır bozluk var bence hıc bırsey yapma gerdek gecesınde beraber ol hıc bır sıkıntı cıkacagını sanmam burda sıkıntı yasayanı hıc gormedım ve sunu anladım en kotu doktorada gıtsenız bu kanama olacak kımse magdur olmamıs rahat ol ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…