Benim de hemen hemen aynı canım

Malesef bozuldu farkindayim canim valla diktirince kafam rahatlicak derken nie böyle taktim bilmiyorum

Bizim mutluluğa hakkımız yok mu ? Uzun zaman boyunca girip burayo kontrol etmiyorum. Sonra kendimi tutamayıp giriyorum bir bakıyorum bir sürü yazı yine. Ben ayrılalı 3 ay oldu ama asla bu paikolojiyi atlatamayacak gibiyim, vicdan azabım beni kıskıvrak yakalıyor. Kendimi eksik, sorunlu, asla mutlu olamayacak lanetli biri gibi hissediyorum. Asla istediğim adamla evlenemeyecek, bu hatamın bedelini ömür boyu çekecek, diktiremeyecek , diktirsem bile kimseyle olamayacak gibiyim. Moralim çok bozuk. Allah hepimize yardım etsin.

Geniş olan yer içte değil mi canım ??
Canim onu doktor muayene ediyo iste icinin de genisligini anliyo. Ama kendini belli eder ben benimki genislemis artik diyodum doktor söyleyince sasirdim istese para almak icin daraltma da yapcam diyenilirdi ama demedi gayet iyi darligi dedi.. bence seninki de iyi zaten hemen topluyo.kendini bide yillar gectyse..

Buradaki herkes o şekilde düşünüyordu... bir yerden sonra silkelendik ve kendimizi cezalandırmamaya karar verdik... biz kuluz yanlışlarla insanız zaten... ama geleceği mahvetmek yerine kurtuluşumuza odaklandık... sen de bizimle beraber mutlu olmak için çabalamalısın...

Kegeli psikolojik yapıyorum sürekli canım Bence de gerek yoktur

Bak yanlis dusunuyosun canim.. ben o kadar cok arastrdimki tovbe etmek sevap gunah zina.. ne zamanki hocalarla konustum bana tövbe ettikten sonra hicbisey aciklamak zorunda degilsin evlenecgin kisiye ve ailesine dediler.. hatadir olmus bundan sonra bol bol dua edin tövbe edin dediler.. haklilar.. kendime yakistiramadgm bi hata ama oldu iste.. napalim kendimizi oldurup.daha cok mu günaha girelim.. lütfen sende yeni bi sayfa ac artik olayin haketmedigimiz kismina girersek hicbirimiz cikamayiz cok haklisin dha cok yeni.. benim 7 yil gecti anca toparlandim mantikli dusunmeye basladim.. ama sen erken bilincine var benim gibi yapma.. diktirmeye karar verdiysen diktir ve kapat bu konuyu kendine Allaha yönel..

Bende cekmiyorum bikac yil once aman yarabbi beni gör sanki dünyam yikilmis haldeydim ne zamnki bu serefsizlerin pisliklerini gordum vazgectim kendimi ezmekten malmiyiz biz? Allah hepsinin belasini versin ahirette elbet alcam bu haklarini ellerim hepsinin yakasinda. Allah mazlumun ahını öyle bi cikarirki.

Aynen cnm hiç çekme emin ol erkekler kendılerını böyle korumuyorlar şimdi onlar yaparken bizlerın vıjdan azabı cekmesı komık kaldıkı bız tövbe edıyoruz erkeklerın cogu tövbe bıle etmıyo hıc takmayın bence rahatınıza bakın allah bızı afetsın yeter

Aynen öyle niye bi serefsizin vicdanina birakiyosunuz duygularinizi.. hic de cekmiyorum ha pismanim su yuzden hem gunahti hem kendime yakistirmiyodum nisanlim zerre umrumda degil Allahla benim aramda bu..

Sen bu hikayenin mazlumu, masumusun... o hayatındaki insan insan müsveddesi idi... sen duygularına yenik düştün... sen en çok mutlu olmayı hakedensin... sen hatanın farkında bir insansın... söylediğin gibi vicdanlısın... o hayatını mahveden haysiyetsiz mutluluğu hakediyor da sen mi haketmiyorsun??? Mutlu olacaksın, mutlu olmalısın, mutluluk senin hakkın... kendine gel bence... her şey çok güzel olabilir bu sana bağlı... ve geç değil hiç bir şey için ...

Kızlar, geçici yöntem ile 1-2-3-4 günde sonuç alanlar oldu hiç sorun olmadan ama 5-6-7 gün için kimseye denk gelmedim ben... sizin bildiğiniz, duyduğunuz, gördüğünüz oldu muuu?

Canımm nasıl muıtlu oldum yaa bende senden güzel haberlerını bekliyordum allahıma şukurler olsun kurtulmuşssun darısı hepımızın başına ınşallahh

Kızlar diktirmeyi dusunenler oturun baya bi para biriktrn valla ben doktorlara bu sene para vermekten bittim.. kenarda birikmisim vardi hala onu kullaniyorum.. yarin da yine kontrole gitcek yola gitcek birsuru para..

Kontrole gitcegim doktor sordu kime yaptrdin die turgay bey diyince tamamdir o iyi dedi ayyyy kizlar valla mutlu oluyorum insallah kursagmda kalmaz.. rüya gordum dun de kanamam oluyodu hemde cok zorlanmiyodum miamiley dun ne anlattysa bende rüyamda yasadim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…