Benim de hemen hemen aynı canımbak canm ben 7 yılönce yaklasık 6 7 ay yasadım gerek yok dedi doktor.. ama girişi zaten dar yapıo gercek gbi olsun die.. yani kısacası bende cok gdip geldm ama yaptrmadım yaptrma bence doğum fln olmadgı sürece gerek duymuo harun bey de fln.. senin ne kadar oldu yasayalı
Malesef bozuldu farkindayim canimcanım senın ıyıce pıskolojın bozuldu farkındamısın? doktor hersey mükemmel diyor neden korkuyorsunkı??? sonucta adet oluyorsun orda bır bozluk var bence hıc bırsey yapma gerdek gecesınde beraber ol hıc bır sıkıntı cıkacagını sanmam burda sıkıntı yasayanı hıc gormedım ve sunu anladım en kotu doktorada gıtsenız bu kanama olacak kımse magdur olmamıs rahat ol ya
Tamam o zaman bence gerek yok ama bunu doktor muayene edince söylücek sana.. genisse de söyler zaten bence toparlamistir kendiniBenim de hemen hemen aynı canım
Geniş olan yer içte değil mi canım ??Tamam o zaman bence gerek yok ama bunu doktor muayene edince söylücek sana.. genisse de söyler zaten bence toparlamistir kendini
Canim onu doktor muayene ediyo iste icinin de genisligini anliyo. Ama kendini belli eder ben benimki genislemis artik diyodum doktor söyleyince sasirdim istese para almak icin daraltma da yapcam diyenilirdi ama demedi gayet iyi darligi dedi.. bence seninki de iyi zaten hemen topluyo.kendini bide yillar gectyse..Geniş olan yer içte değil mi canım ??
Buradaki herkes o şekilde düşünüyordu... bir yerden sonra silkelendik ve kendimizi cezalandırmamaya karar verdik... biz kuluz yanlışlarla insanız zaten... ama geleceği mahvetmek yerine kurtuluşumuza odaklandık... sen de bizimle beraber mutlu olmak için çabalamalısın...Bizim mutluluğa hakkımız yok mu ? Uzun zaman boyunca girip burayo kontrol etmiyorum. Sonra kendimi tutamayıp giriyorum bir bakıyorum bir sürü yazı yine. Ben ayrılalı 3 ay oldu ama asla bu paikolojiyi atlatamayacak gibiyim, vicdan azabım beni kıskıvrak yakalıyor. Kendimi eksik, sorunlu, asla mutlu olamayacak lanetli biri gibi hissediyorum. Asla istediğim adamla evlenemeyecek, bu hatamın bedelini ömür boyu çekecek, diktiremeyecek , diktirsem bile kimseyle olamayacak gibiyim. Moralim çok bozuk. Allah hepimize yardım etsin.
Kegeli psikolojik yapıyorum sürekli canımCanim onu doktor muayene ediyo iste icinin de genisligini anliyo. Ama kendini belli eder ben benimki genislemis artik diyodum doktor söyleyince sasirdim istese para almak icin daraltma da yapcam diyenilirdi ama demedi gayet iyi darligi dedi.. bence seninki de iyi zaten hemen topluyo.kendini bide yillar gectyse..
Bak yanlis dusunuyosun canim.. ben o kadar cok arastrdimki tovbe etmek sevap gunah zina.. ne zamanki hocalarla konustum bana tövbe ettikten sonra hicbisey aciklamak zorunda degilsin evlenecgin kisiye ve ailesine dediler.. hatadir olmus bundan sonra bol bol dua edin tövbe edin dediler.. haklilar.. kendime yakistiramadgm bi hata ama oldu iste.. napalim kendimizi oldurup.daha cok mu günaha girelim.. lütfen sende yeni bi sayfa ac artik olayin haketmedigimiz kismina girersek hicbirimiz cikamayiz cok haklisin dha cok yeni.. benim 7 yil gecti anca toparlandim mantikli dusunmeye basladim.. ama sen erken bilincine var benim gibi yapma.. diktirmeye karar verdiysen diktir ve kapat bu konuyu kendine Allaha yönel..Bizim mutluluğa hakkımız yok mu ? Uzun zaman boyunca girip burayo kontrol etmiyorum. Sonra kendimi tutamayıp giriyorum bir bakıyorum bir sürü yazı yine. Ben ayrılalı 3 ay oldu ama asla bu paikolojiyi atlatamayacak gibiyim, vicdan azabım beni kıskıvrak yakalıyor. Kendimi eksik, sorunlu, asla mutlu olamayacak lanetli biri gibi hissediyorum. Asla istediğim adamla evlenemeyecek, bu hatamın bedelini ömür boyu çekecek, diktiremeyecek , diktirsem bile kimseyle olamayacak gibiyim. Moralim çok bozuk. Allah hepimize yardım etsin.
Buradaki herkes o şekilde düşünüyordu... bir yerden sonra silkelendik ve kendimizi cezalandırmamaya karar verdik... biz kuluz yanlışlarla insanız zaten... ama geleceği mahvetmek yerine kurtuluşumuza odaklandık... sen de bizimle beraber mutlu olmak için çabalamalısın...[/QUO
Erkekler herkezle yatıp kalkerken iyi? Kac tane erkek varkı evlenene kadar hıc bır kadınla yatmayan bence cezalandırmayın arkadaslar evlenecegınız erkekte buyuk bir ıhtımal bakir olmayacak doktora gıdeyım bakırelıgım bozulmus olsa dahı gıdıp dıktırıcem hıcte vıjdan azabı cekmıyorum acıkcası
Haha bende yapiyodum onu bi ara iyice psikopata baglamstim :)Kegeli psikolojik yapıyorum sürekli canımBence de gerek yoktur
Bende cekmiyorum bikac yil once aman yarabbi beni gör sanki dünyam yikilmis haldeydim ne zamnki bu serefsizlerin pisliklerini gordum vazgectim kendimi ezmekten malmiyiz biz? Allah hepsinin belasini versin ahirette elbet alcam bu haklarini ellerim hepsinin yakasinda. Allah mazlumun ahını öyle bi cikarirki.
Aynen öyle niye bi serefsizin vicdanina birakiyosunuz duygularinizi.. hic de cekmiyorum ha pismanim su yuzden hem gunahti hem kendime yakistirmiyodum nisanlim zerre umrumda degil Allahla benim aramda bu..Aynen cnm hiç çekme emin ol erkekler kendılerını böyle korumuyorlar şimdi onlar yaparken bizlerın vıjdan azabı cekmesı komık kaldıkı bız tövbe edıyoruz erkeklerın cogu tövbe bıle etmıyo hıc takmayın bence rahatınıza bakın allah bızı afetsın yeter
Sen bu hikayenin mazlumu, masumusun... o hayatındaki insan insan müsveddesi idi... sen duygularına yenik düştün... sen en çok mutlu olmayı hakedensin... sen hatanın farkında bir insansın... söylediğin gibi vicdanlısın... o hayatını mahveden haysiyetsiz mutluluğu hakediyor da sen mi haketmiyorsun??? Mutlu olacaksın, mutlu olmalısın, mutluluk senin hakkın... kendine gel bence... her şey çok güzel olabilir bu sana bağlı... ve geç değil hiç bir şey için ...Bizim mutluluğa hakkımız yok mu ? Uzun zaman boyunca girip burayo kontrol etmiyorum. Sonra kendimi tutamayıp giriyorum bir bakıyorum bir sürü yazı yine. Ben ayrılalı 3 ay oldu ama asla bu paikolojiyi atlatamayacak gibiyim, vicdan azabım beni kıskıvrak yakalıyor. Kendimi eksik, sorunlu, asla mutlu olamayacak lanetli biri gibi hissediyorum. Asla istediğim adamla evlenemeyecek, bu hatamın bedelini ömür boyu çekecek, diktiremeyecek , diktirsem bile kimseyle olamayacak gibiyim. Moralim çok bozuk. Allah hepimize yardım etsin.
Ben de psikopatlık seviyesini aşmış olabilirim :)Haha bende yapiyodum onu bi ara iyice psikopata baglamstim :)
Canımm nasıl muıtlu oldum yaa bende senden güzel haberlerını bekliyordum allahıma şukurler olsun kurtulmuşssun darısı hepımızın başına ınşallahhKizlaaaaaaar ben geldiiim aşırı mutlu ve aşırı guzel geldim bomba gibiyim suan biraz agrım var ama tatlı bi ağrı :) anlatıyorum hemen kizlar haberler guzel bekledigimiz gibi cok guzel geçti yani baya zorlandık dardı baya ama ilk ilişkide olduğu gibi oldu aynı biraz daha canim acıdı o kadar baya da kan geldi yalnız simdi o bölge yaniyo ve hala sımsıkı duruyo ama çok güzel ya hic sorunsuz geçti müjdeeee akin beyi oneriyorum artik kesinlikle bugüne kadar bi ihtimal olmazsa diye oneremedim ama kesinlikle öneriyorum kızlar sukurler olsun yıllardır çektiğim çile son buldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?