inşallah sende sorunsuz bir şekilde atlatırsın canım benimmKontrole gitcegim doktor sordu kime yaptrdin die turgay bey diyince tamamdir o iyi dedi ayyyy kizlar valla mutlu oluyorum insallah kursagmda kalmaz.. rüya gordum dun de kanamam oluyodu hemde cok zorlanmiyodum miamiley dun ne anlattysa bende rüyamda yasadim :)))
Hadi inş kötü düşünme zaten tam olarak böyle olcak Allahın izniyle sende atlatacaksn yep yeni bir hayata başlayacaksın:) haklısın bende işten ayrılmıştım iş arıyorum baklım biriktirdgim gbi bende yapacam yoksa bu şekilde gün beçmiyo düşünmekten kafayı yiyosun resmenKontrole gitcegim doktor sordu kime yaptrdin die turgay bey diyince tamamdir o iyi dedi ayyyy kizlar valla mutlu oluyorum insallah kursagmda kalmaz.. rüya gordum dun de kanamam oluyodu hemde cok zorlanmiyodum miamiley dun ne anlattysa bende rüyamda yasadim :)))
Amin canim hepimiz insallah..inşallah sende sorunsuz bir şekilde atlatırsın canım benimm
Buldugun parayi at köseye valla kuzum fzla harcamamaya calisHadi inş kötü düşünme zaten tam olarak böyle olcak Allahın izniyle sende atlatacaksn yep yeni bir hayata başlayacaksın:) haklısın bende işten ayrılmıştım iş arıyorum baklım biriktirdgim gbi bende yapacam yoksa bu şekilde gün beçmiyo düşünmekten kafayı yiyosun resmen
Kaç bin tl tahmini canımKızlar diktirmeyi dusunenler oturun baya bi para biriktrn valla ben doktorlara bu sene para vermekten bittim.. kenarda birikmisim vardi hala onu kullaniyorum.. yarin da yine kontrole gitcek yola gitcek birsuru para..[/QUO
Valla ben 8000 biriktirdim ama o can havliyle nasil biriktirdim korkudan.. 2300 bide yol parasi tamam ama yeter.Kaç bin tl tahmini canım
İlaçlar falan ? Bi 4000 tl yeterli o zaman İstanbul için canımValla ben 8000 biriktirdim ama o can havliyle nasil biriktirdim korkudan.. 2300 bide yol parasi tamam ama yeter.
İşsizim şu an bir de moralimi en çok bozan bu. Geleceğe ait bir birikim bir adım atamıyorum.işte yok bu sıralar ülke kötü halde malum. Yaşım da 26 ... sanki hiç bir şey düzelmez gibi gelme ihtimali bu yüzden kızlar . Size yazınca biraz içim açılıyor. Yoksa hep bunalım...Valla ben 8000 biriktirdim ama o can havliyle nasil biriktirdim korkudan.. 2300 bide yol parasi tamam ama yeter.
Senin maddi imkanın var mı o ödemezse ödeyebilir misin yani ?Arkadaslar erkek arkadaşım bana bunu zorla yaptırdığı için ben bu parayı erkek arkadaşıma ödeticem ınsallah sorun cıkmaz diktiririz hastaneye senınle gelırm dedı ama inşallah öder ödemezse senı allaha havale edıyprum derım hem evlenırız dedın hemde güven bekaretını bozmam dedın hemde kızdıgım halde zorla yaptı ödemezse lanet olsun sızce odermı Arkadaslar??
Senin maddi imkanın var mı o ödemezse ödeyebilir misin yani ?
Öderim şükür işe baslıcam yakında ama yanına karmı kalacak? Bir şekilde ona ödetmem gerekıyo
:) bana kendisi ödeyeceğini söyledi önce. Sonra bana bu senin sıkıntın benim değil hesap no at yollarım dedikten sonra, senin vicdan yükünü almayacağım kendi başımın çaresine bakacağım ile sonlandırdım... seni bilemiyorum canımBu konuda gurur falan yapamam çünkü bana bunu zorla yaptı cezasını cekmeli hem yapacak hem cekecem kusura bakmasın en ıyı doktorU bul diktirelım demıstı kendısı subay ödesın
:) bana kendisi ödeyeceğini söyledi önce. Sonra bana bu senin sıkıntın benim değil hesap no at yollarım dedikten sonra, senin vicdan yükünü almayacağım kendi başımın çaresine bakacağım ile sonlandırdım... seni bilemiyorum canım
Evlilik yakın falan mı senin daha varsa ya da ortada böyle bir şey yoksa bi sakin ol canım... her şeyin bi yolu bulunur. İş bakmaya başlayabilirsin ya da evde yapabileceğin küçük işlerle de para kazanabilirsin... ben iş arıyorum şu an geçici bir iş bile olsa... evde oturdukça zaten insan daha çok psikolojisini bozuyorİşsizim şu an bir de moralimi en çok bozan bu. Geleceğe ait bir birikim bir adım atamıyorum.işte yok bu sıralar ülke kötü halde malum. Yaşım da 26 ... sanki hiç bir şey düzelmez gibi gelme ihtimali bu yüzden kızlar . Size yazınca biraz içim açılıyor. Yoksa hep bunalım...
Bir de asker öyle mi rezil herif kusura bakma ama hak ediyor. Bunların psikolojisi bozuk demek gerçekten
Pardon canım kendin beraber olmuşsun derken :) vaat vermek sözler vermek yemin etmek sence bunları tutmamasının nedeni ben miyim kendi karakter bozukluğu mu? Ki ben de hür irademle bunu yapacak bir insan değilim... sonraki ve önceki ilişkilerimde neden o insanlarla yapmadım? İçimde olan bir şey değilmiş demek ki... bu benim sorunum evet ama bu soruna sebep olan da o insan müsveddesi... para ödet ödetme o senin kararın... bana parası neyse veririz dedikten sonra ben o parayı alamam vicdanını da o şekilde rahatlatacağını bildiğim için de yapamam bu da benim kararım canımAma cnm sen kendın beraber olmussun? Ben beraber olmadım bana bunu zorla yaptı kızdım devat ettı eger odemezse allah bin türlü belasını versın derım basımın caresıne bakarım ama küçücük bir vijdanı varsa ödeyecek
Pardon canım kendin beraber olmuşsun derken :) vaat vermek sözler vermek yemin etmek sence bunları tutmamasının nedeni ben miyim kendi karakter bozukluğu mu? Ki ben de hür irademle bunu yapacak bir insan değilim... sonraki ve önceki ilişkilerimde neden o insanlarla yapmadım? İçimde olan bir şey değilmiş demek ki... bu benim sorunum evet ama bu soruna sebep olan da o insan müsveddesi... para ödet ödetme o senin kararın... bana parası neyse veririz dedikten sonra ben o parayı alamam vicdanını da o şekilde rahatlatacağını bildiğim için de yapamam bu da benim kararım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?