inşallah sende sorunsuz bir şekilde atlatırsın canım benimm

Hadi inş kötü düşünme zaten tam olarak böyle olcak Allahın izniyle sende atlatacaksn yep yeni bir hayata başlayacaksın:) haklısın bende işten ayrılmıştım iş arıyorum baklım biriktirdgim gbi bende yapacam yoksa bu şekilde gün beçmiyo düşünmekten kafayı yiyosun resmen

inşallah sende sorunsuz bir şekilde atlatırsın canım benimm
Amin canim hepimiz insallah..
Buldugun parayi at köseye valla kuzum fzla harcamamaya calis

Kızlar diktirmeyi dusunenler oturun baya bi para biriktrn valla ben doktorlara bu sene para vermekten bittim.. kenarda birikmisim vardi hala onu kullaniyorum.. yarin da yine kontrole gitcek yola gitcek birsuru para..[/QUO
Kaç bin tl tahmini canım

Akın beye gidenler şehir dışından Nasıl gitti peki? Ulaşım sorunlu geliyor bana birazcık da ...

Ya da şimdi Atatürk’ten sebep Turgay beye ulaşım Nasıl olacak :/

Valla ben 8000 biriktirdim ama o can havliyle nasil biriktirdim korkudan.. 2300 bide yol parasi tamam ama yeter.
İşsizim şu an bir de moralimi en çok bozan bu. Geleceğe ait bir birikim bir adım atamıyorum.işte yok bu sıralar ülke kötü halde malum. Yaşım da 26 ... sanki hiç bir şey düzelmez gibi gelme ihtimali bu yüzden kızlar . Size yazınca biraz içim açılıyor. Yoksa hep bunalım...

Arkadaslar erkek arkadaşım bana bunu zorla yaptırdığı için ben bu parayı erkek arkadaşıma ödeticem ınsallah sorun cıkmaz diktiririz hastaneye senınle gelırm dedı ama inşallah öder ödemezse senı allaha havale edıyprum derım hem evlenırız dedın hemde güven bekaretını bozmam dedın hemde kızdıgım halde zorla yaptı ödemezse lanet olsun sızce odermı Arkadaslar??

Senin maddi imkanın var mı o ödemezse ödeyebilir misin yani ?

Öderim şükür işe baslıcam yakında ama yanına karmı kalacak? Bir şekilde ona ödetmem gerekıyo

Bu konuda gurur falan yapamam çünkü bana bunu zorla yaptı cezasını cekmeli hem yapacak hem cekecem kusura bakmasın en ıyı doktorU bul diktirelım demıstı kendısı subay ödesın

Bu konuda gurur falan yapamam çünkü bana bunu zorla yaptı cezasını cekmeli hem yapacak hem cekecem kusura bakmasın en ıyı doktorU bul diktirelım demıstı kendısı subay ödesın
:) bana kendisi ödeyeceğini söyledi önce. Sonra bana bu senin sıkıntın benim değil hesap no at yollarım dedikten sonra, senin vicdan yükünü almayacağım kendi başımın çaresine bakacağım ile sonlandırdım... seni bilemiyorum canım

Bir de asker öyle mi rezil herif kusura bakma ama hak ediyor. Bunların psikolojisi bozuk demek gerçekten

Ama cnm sen kendın beraber olmussun? Ben beraber olmadım bana bunu zorla yaptı kızdım devat ettı eger odemezse allah bin türlü belasını versın derım basımın caresıne bakarım ama küçücük bir vijdanı varsa ödeyecek

Evlilik yakın falan mı senin daha varsa ya da ortada böyle bir şey yoksa bi sakin ol canım... her şeyin bi yolu bulunur. İş bakmaya başlayabilirsin ya da evde yapabileceğin küçük işlerle de para kazanabilirsin... ben iş arıyorum şu an geçici bir iş bile olsa... evde oturdukça zaten insan daha çok psikolojisini bozuyor

Bir de asker öyle mi rezil herif kusura bakma ama hak ediyor. Bunların psikolojisi bozuk demek gerçekten

Aynen öyle cnm gelıcem hastaneye dedi ödemeyıde halletsin izmirden gelecek
Bu kadar vijdansızlık olmaz ya
Allah korkusu varsa öder böyle biri için gurur yapamam degmez çünkü
Hem bana bunları yasat cezasınıda bana ödet lanet olsun bakalım bunu yaparsa bin türlü lanet gelsın basına çirkeflesırım bu konuda hıc umrumdada degıl ödesin pislik

Pardon canım kendin beraber olmuşsun derken :) vaat vermek sözler vermek yemin etmek sence bunları tutmamasının nedeni ben miyim kendi karakter bozukluğu mu? Ki ben de hür irademle bunu yapacak bir insan değilim... sonraki ve önceki ilişkilerimde neden o insanlarla yapmadım? İçimde olan bir şey değilmiş demek ki... bu benim sorunum evet ama bu soruna sebep olan da o insan müsveddesi... para ödet ödetme o senin kararın... bana parası neyse veririz dedikten sonra ben o parayı alamam vicdanını da o şekilde rahatlatacağını bildiğim için de yapamam bu da benim kararım canım

Tatlım o sözler banada verıldı? Ama yıne ıstemedım evlenmeden olmaz dedım öpücem sadece dedı baktım ılerı gıdıyo kızdım canım acıyo yapma dedım bana öyle bir kızdıki dedıkı bırsey olmayacak benı sinir etme dedı hayvan gıbi sürtününce kan geldı..
Üzerıne sorun yok evlenırız dedı

Sonra bu dıkım olayını kendı söyledı
O parayı ben almayacam doktora verıcek
Aslında bir yerde bana tecavüz ettı
Allah korkusu azcık varsa öder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…