Benim de sana anlatmak istediğim şu ki hür irademle değildi, olsaydı bile bu sadece benim sorunum değildi anlatabiliyor muyum canım... sen bunu bu şekilde düşünürsen zaten erkekler de bunu bu şekilde düşünmeye devam eder. Burada bilen bilir e.z. Ye randevu almıştım çok bi araştırma yapacak vaktim yoktu ve parayı ben de ona ödeyecektim kendisi demişti bunu ardından bana o senin sorunun ama ben sana iyilik yapayım der gibi aşağılayıcı tavır takındığı için randevuyu iptal ettim... ben sana ödet ya da ödetme değil başıma geleni söylüyorum... dilerim öder...Tatlım o sözler banada verıldı? Ama yıne ıstemedım evlenmeden olmaz dedım öpücem sadece dedı baktım ılerı gıdıyo kızdım canım acıyo yapma dedım bana öyle bir kızdıki dedıkı bırsey olmayacak benı sinir etme dedı hayvan gıbi sürtününce kan geldı..
Üzerıne sorun yok evlenırız dedı
Sonra bu dıkım olayını kendı söyledı
O parayı ben almayacam doktora verıcek
Aslında bir yerde bana tecavüz ettı
Allah korkusu azcık varsa öder
tatlım beraber gıderız belkı :) benım kararımda akın bey :)))
Benim de sana anlatmak istediğim şu ki hür irademle değildi, olsaydı bile bu sadece benim sorunum değildi anlatabiliyor muyum canım... sen bunu bu şekilde düşünürsen zaten erkekler de bunu bu şekilde düşünmeye devam eder. Burada bilen bilir e.z. Ye randevu almıştım çok bi araştırma yapacak vaktim yoktu ve parayı ben de ona ödeyecektim kendisi demişti bunu ardından bana o senin sorunun ama ben sana iyilik yapayım der gibi aşağılayıcı tavır takındığı için randevuyu iptal ettim... ben sana ödet ya da ödetme değil başıma geleni söylüyorum... dilerim öder...
Mesela şuan ben işsizim ve bir sürü masrafım var biriktirdiğim her para birşeyle gitti bi kısmet olmadı .
İnşallah canım ya daraltmayıda sorarım artık bakalım ne dicek ama öok kararsızım akın beyle turgay bey arasında sendende olumlu sonuç bekliyorum sabırsızlıkla hayırlısıyla
İnşallah yapar ne deyim...Ama cnm sen yanlıs yapmıssın o şekilde düşünse ne olacak? Ben gurur yapamam ödemeyecekse allah bin türlü belasını versın odesınde nasıl oderse ödesin böyle basıt biri ıcın gurur yapacak degılım ıstedıgını düşünsün yeterkı benı eskı halıme cevırsın parayıda ödesın hastaneyede gelecek söz verdi azcık erkekse bunları yapar
İnşallah yapar ne deyim...
Ben saydım sövdüm ama işe yaramadı yani bilmiyorum inşallah o gibi değildir senin bahsettiğin kişi... pislikle pislik olmamakta buldum çareyi... Taş atma üstüne sıçrar muhabbetiYapmazsa allah bin türlü belasınu versın ikisi yakası bir araya gelmesın ınsallah bunuda söyler önüme bakarım o vıjdanı kaldırabılırse yapmasın
Ben saydım sövdüm ama işe yaramadı yani bilmiyorum inşallah o gibi değildir senin bahsettiğin kişi... pislikle pislik olmamakta buldum çareyi... Taş atma üstüne sıçrar muhabbeti
Şükür nedenim bu işte Rabbim seviyormuş uzak tutmuş...Canım buda senınki gibi cıkabılır allahın izniyle ben bir sekılde toparlar amelıyetımı oluru. Ama allah bin türlü belasınıı verecek ınsallah lanet olsun ya ne allahtan korkmaz insanlar bunlar allahtan evlenmedın bunları eşlerine neler yapar vijdan olmayan bir insandan hersey beklenır
Canim benim bilet ilac hersey dahil 3000 civari gitti.. aynen yeter..İlaçlar falan ? Bi 4000 tl yeterli o zaman İstanbul için canım
Yok daha evlilik vs. Kimse de yok hayatımda hem nasıl olsun, daha üç ay oldu ve birini hayatıma almaya layık görmüyorum şu an kendimi. Haklısın belki bir yerden başlamak gerek. Bir de kızlar H Hayalimde11 ve sen canım, erkek arkadaşlarınız sonradan yeni hayatınızda bunu size şantaj olarak kullanabilir. Bence onların haberi yokken siz iletişiminizi kesip tamamen sonra kendiniz yaptırın. Böyle şeylerin intikamı vs olmaz .Evlilik yakın falan mı senin daha varsa ya da ortada böyle bir şey yoksa bi sakin ol canım... her şeyin bi yolu bulunur. İş bakmaya başlayabilirsin ya da evde yapabileceğin küçük işlerle de para kazanabilirsin... ben iş arıyorum şu an geçici bir iş bile olsa... evde oturdukça zaten insan daha çok psikolojisini bozuyor
Cabim turgay beyin yeri cok kolay ataturk havalimanindan taksiye biniyosun 10 dk da onundesin.. geri donuste de öyle biraz d omdan tercih ettim ben cunku ameliyatli o rezil halimle bide yol otobüs ugrasmak istemedim iyi de yapmisim.Ya da şimdi Atatürk’ten sebep Turgay beye ulaşım Nasıl olacak :/
Canim hic moralini bozma yavas yavas birikiyo zaten birden degil.. eline 20 tl gecse 10 tlsini at kenara Allah yardim eder..İşsizim şu an bir de moralimi en çok bozan bu. Geleceğe ait bir birikim bir adım atamıyorum.işte yok bu sıralar ülke kötü halde malum. Yaşım da 26 ... sanki hiç bir şey düzelmez gibi gelme ihtimali bu yüzden kızlar . Size yazınca biraz içim açılıyor. Yoksa hep bunalım...
Canım ben açısından öyle bir şey olamaz çünkü evli şuan... evliliğini bitirecek bir sürü şey sunabileceğimi eşine kendisi de biliyor... benim hayatıma uzak olmak zorunda yoksa olacakları kendi bile tahmin edemez yani... gerçi çok vicdanlı olduğu için arkadaş dilerim çok mutlu olursun ben kendimden çok senin mutlu olmanı istiyorum demişti :))Yok daha evlilik vs. Kimse de yok hayatımda hem nasıl olsun, daha üç ay oldu ve birini hayatıma almaya layık görmüyorum şu an kendimi. Haklısın belki bir yerden başlamak gerek. Bir de kızlar H Hayalimde11 ve sen canım, erkek arkadaşlarınız sonradan yeni hayatınızda bunu size şantaj olarak kullanabilir. Bence onların haberi yokken siz iletişiminizi kesip tamamen sonra kendiniz yaptırın. Böyle şeylerin intikamı vs olmaz .
Off off canım benim. Hayatın bir çok pisliğini gördüğümden midir bilmem insanlara bu güvensizliğim. Öyle herkesle bir şey yaşamadım Bir erkekle yaşadım onunla da tüm pislikleri, hayatın tüm çirkin yüzünü 7 ayda gördüm. Şiddette gördüm, hakarette.. erkekler çok pis , bazı kadınlarsa çok aptal ya da teslimiyetçi. Sen ne dersen de evliliği zor biter bu tiplerin. Erkektir elinin kiri halk arasında. Bir de pısan bir karısı varsa, kadını püskürtüp üste çıkar bu tipler kimi zaman .. hem olan bize olduktan sonra o mutsuz olmuş banane. Ben sadece uyarayım dedim güzelim. Sonra üzülen bizim gibiler olmasın yine ..Canım ben açısından öyle bir şey olamaz çünkü evli şuan... evliliğini bitirecek bir sürü şey sunabileceğimi eşine kendisi de biliyor... benim hayatıma uzak olmak zorunda yoksa olacakları kendi bile tahmin edemez yani... gerçi çok vicdanlı olduğu için arkadaş dilerim çok mutlu olursun ben kendimden çok senin mutlu olmanı istiyorum demişti :))
Benim umrumda değil ki canım sadece hayatıma dokunmasına izin vermem artık... o yoluna ben yoluma... zerre umrumda değil naptığı...Off off canım benim. Hayatın bir çok pisliğini gördüğümden midir bilmem insanlara bu güvensizliğim. Öyle herkesle bir şey yaşamadım Bir erkekle yaşadım onunla da tüm pislikleri, hayatın tüm çirkin yüzünü 7 ayda gördüm. Şiddette gördüm, hakarette.. erkekler çok pis , bazı kadınlarsa çok aptal ya da teslimiyetçi. Sen ne dersen de evliliği zor biter bu tiplerin. Erkektir elinin kiri halk arasında. Bir de pısan bir karısı varsa, kadını püskürtüp üste çıkar bu tipler kimi zaman .. hem olan bize olduktan sonra o mutsuz olmuş banane. Ben sadece uyarayım dedim güzelim. Sonra üzülen bizim gibiler olmasın yine ..
Şu an Atatürk hala faal di mi canımCabim turgay beyin yeri cok kolay ataturk havalimanindan taksiye biniyosun 10 dk da onundesin.. geri donuste de öyle biraz d omdan tercih ettim ben cunku ameliyatli o rezil halimle bide yol otobüs ugrasmak istemedim iyi de yapmisim.
Canim hic moralini bozma yavas yavas birikiyo zaten birden degil.. eline 20 tl gecse 10 tlsini at kenara Allah yardim eder..
Bende çok kararsızım ya akın beyin mi daha pahalıEger İstanbulda kalmana ailen izin verirse
Bende simdi akın ve Turgay arasına kaldım fiyat olarak bin TL oynuyor yani
Canım en güzeli ikisinden de ar fiyat al. Akın beyin 2300 lira fiyatı , daraltma olursa 2700 lira dediler . Turgay beyi hiç bilmiyorum ama burada biri 2700 lira demişti sanırım daraltma olmadanBende çok kararsızım ya akın beyin mi daha pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?