Benim de sana anlatmak istediğim şu ki hür irademle değildi, olsaydı bile bu sadece benim sorunum değildi anlatabiliyor muyum canım... sen bunu bu şekilde düşünürsen zaten erkekler de bunu bu şekilde düşünmeye devam eder. Burada bilen bilir e.z. Ye randevu almıştım çok bi araştırma yapacak vaktim yoktu ve parayı ben de ona ödeyecektim kendisi demişti bunu ardından bana o senin sorunun ama ben sana iyilik yapayım der gibi aşağılayıcı tavır takındığı için randevuyu iptal ettim... ben sana ödet ya da ödetme değil başıma geleni söylüyorum... dilerim öder...

Ama cnm sen yanlıs yapmıssın o şekilde düşünse ne olacak? Ben gurur yapamam ödemeyecekse allah bin türlü belasını versın odesınde nasıl oderse ödesin böyle basıt biri ıcın gurur yapacak degılım ıstedıgını düşünsün yeterkı benı eskı halıme cevırsın parayıda ödesın hastaneyede gelecek söz verdi azcık erkekse bunları yapar

Mesela şuan ben işsizim ve bir sürü masrafım var biriktirdiğim her para birşeyle gitti bi kısmet olmadı .

Eger İstanbulda kalmana ailen izin verirse
İnşallah canım ya daraltmayıda sorarım artık bakalım ne dicek ama öok kararsızım akın beyle turgay bey arasında sendende olumlu sonuç bekliyorum sabırsızlıkla hayırlısıyla

Bende simdi akın ve Turgay arasına kaldım fiyat olarak bin TL oynuyor yani

İnşallah yapar ne deyim...

Yapmazsa allah bin türlü belasınu versın ikisi yakası bir araya gelmesın ınsallah bunuda söyler önüme bakarım o vıjdanı kaldırabılırse yapmasın
Ben saydım sövdüm ama işe yaramadı yani bilmiyorum inşallah o gibi değildir senin bahsettiğin kişi... pislikle pislik olmamakta buldum çareyi... Taş atma üstüne sıçrar muhabbeti

Ben saydım sövdüm ama işe yaramadı yani bilmiyorum inşallah o gibi değildir senin bahsettiğin kişi... pislikle pislik olmamakta buldum çareyi... Taş atma üstüne sıçrar muhabbeti

Canım buda senınki gibi cıkabılır allahın izniyle ben bir sekılde toparlar amelıyetımı oluru. Ama allah bin türlü belasınıı verecek ınsallah lanet olsun ya ne allahtan korkmaz insanlar bunlar allahtan evlenmedın bunları eşlerine neler yapar vijdan olmayan bir insandan hersey beklenır

Şükür nedenim bu işte Rabbim seviyormuş uzak tutmuş...

Yok daha evlilik vs. Kimse de yok hayatımda hem nasıl olsun, daha üç ay oldu ve birini hayatıma almaya layık görmüyorum şu an kendimi. Haklısın belki bir yerden başlamak gerek. Bir de kızlar H Hayalimde11 ve sen canım, erkek arkadaşlarınız sonradan yeni hayatınızda bunu size şantaj olarak kullanabilir. Bence onların haberi yokken siz iletişiminizi kesip tamamen sonra kendiniz yaptırın. Böyle şeylerin intikamı vs olmaz .

Allah kurtarsın ya herkesi gerçekten... işsizken bile biriktirmeye başladım çok bir şey olmuyor ama olur vakit varsa artık

Ya da şimdi Atatürk’ten sebep Turgay beye ulaşım Nasıl olacak :/
Cabim turgay beyin yeri cok kolay ataturk havalimanindan taksiye biniyosun 10 dk da onundesin.. geri donuste de öyle biraz d omdan tercih ettim ben cunku ameliyatli o rezil halimle bide yol otobüs ugrasmak istemedim iyi de yapmisim.
Canim hic moralini bozma yavas yavas birikiyo zaten birden degil.. eline 20 tl gecse 10 tlsini at kenara Allah yardim eder..

Canım ben açısından öyle bir şey olamaz çünkü evli şuan... evliliğini bitirecek bir sürü şey sunabileceğimi eşine kendisi de biliyor... benim hayatıma uzak olmak zorunda yoksa olacakları kendi bile tahmin edemez yani... gerçi çok vicdanlı olduğu için arkadaş dilerim çok mutlu olursun ben kendimden çok senin mutlu olmanı istiyorum demişti :))

Off off canım benim. Hayatın bir çok pisliğini gördüğümden midir bilmem insanlara bu güvensizliğim. Öyle herkesle bir şey yaşamadım Bir erkekle yaşadım onunla da tüm pislikleri, hayatın tüm çirkin yüzünü 7 ayda gördüm. Şiddette gördüm, hakarette.. erkekler çok pis , bazı kadınlarsa çok aptal ya da teslimiyetçi. Sen ne dersen de evliliği zor biter bu tiplerin. Erkektir elinin kiri halk arasında. Bir de pısan bir karısı varsa, kadını püskürtüp üste çıkar bu tipler kimi zaman .. hem olan bize olduktan sonra o mutsuz olmuş banane. Ben sadece uyarayım dedim güzelim. Sonra üzülen bizim gibiler olmasın yine ..

Benim umrumda değil ki canım sadece hayatıma dokunmasına izin vermem artık... o yoluna ben yoluma... zerre umrumda değil naptığı...

Şu an Atatürk hala faal di mi canım

Burda yazdıklarınızı okudukça halime şükrediyorum kızlar, en azından bizde şiddet yoktu ama bir o kadar da erkeklerin ne kadar aşağılık pislik olduklarını görüyoruz . Yaşadıklarımızın bize ders olsun artık ve bundan sonra bize kimsenin bu tarz şeyler yaşatmasına izin vermeyeceğim. Bize bunları yapanlarında iki yakası bir araya gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…