- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Canim ben arastrmistim sanirm ekim 30 a kadar kasim da olabilir emin degilim.. yeni havalimani yakin mi esra hanima sor bi.. olur da tutmazsa die bende onu bile arastrdim dusun ne kadar gitmis kafam.Şu an Atatürk hala faal di mi canım
Canm turgay ogrenci indiirmi fln yapio ayrica durumum yok yardmci olun diyince 2000 e kadar inio daraltma icnde yani kendi dar dikiyo.. daraltmaya bence hicbirinizn ihtiyaci yok ama o dar dikio yine de..kizlar ben cidden cok memnun kaldim ha sonuc henuz almadim ama sakarya cgtcgt fln var bunlar bi sene sonra olumli sonc alanlar.. cok kibar bi adam ben rahat hissettm kendimi cok ilgililrr. Akin bey de iyidir mutlaka onun hakkinda fazla bilgim yok da bildiklerim.böyle karar sizinCanım en güzeli ikisinden de ar fiyat al. Akın beyin 2300 lira fiyatı , daraltma olursa 2700 lira dediler . Turgay beyi hiç bilmiyorum ama burada biri 2700 lira demişti sanırım daraltma olmadan
Ekimin 29 u son diyorlar maalesef Atatürk havalimanı içinCanim ben arastrmistim sanirm ekim 30 a kadar kasim da olabilir emin degilim.. yeni havalimani yakin mi esra hanima sor bi.. olur da tutmazsa die bende onu bile arastrdim dusun ne kadar gitmis kafam.
Amin canım aminSanırım burda birçoğumuz farklı kişilerle aynı şeyleri yaşamışız. Hep aynı hikaye. Verilen vaatler, yerine getirilmeyen sözler, kandırmalar. Ben ayağımıza takılan taşın bile bir görevi olduğuna inanan bir insanım. Bu insanlarında bizim hayatımızda bir görevi vardı, dersimizi aldık ve bitti. Dilerim bundan sonra Allah hepimizi vicdan terazisi çalışan, merhamet edebilen ve vefa duygusu olan insanlarla karşılaştırır...
Amin canim amin kesinlikle ayni ben ustunden uzun süre gectgi icin uzülemiyorum bile artik o derece icim sogumus katilasmis..Sanırım burda birçoğumuz farklı kişilerle aynı şeyleri yaşamışız. Hep aynı hikaye. Verilen vaatler, yerine getirilmeyen sözler, kandırmalar. Ben ayağımıza takılan taşın bile bir görevi olduğuna inanan bir insanım. Bu insanlarında bizim hayatımızda bir görevi vardı, dersimizi aldık ve bitti. Dilerim bundan sonra Allah hepimizi vicdan terazisi çalışan, merhamet edebilen ve vefa duygusu olan insanlarla karşılaştırır...
Canim eger netsen onda yani sözlesmeyle fln ay ay da odeyebiliosun sanirim da bu turgay icon degil de okumustum bi doktor yapiodu.. bi konus esra hanimla dusunuyosanEkimin 29 u son diyorlar maalesef Atatürk havalimanı için
Canım ben Turgay beyi düşünmüyorum , kızlardan biri havalimanını sorduğu için yazdım yoksa ben İstanbul dayımCanim eger netsen onda yani sözlesmeyle fln ay ay da odeyebiliosun sanirim da bu turgay icon degil de okumustum bi doktor yapiodu.. bi konus esra hanimla dusunuyosan
Oyle mi tamam o zaman istanbuldaysan yol tarifini sen daha iyi yaparsin kizlara:)Canım ben Turgay beyi düşünmüyorum , kızlardan biri havalimanını sorduğu için yazdım yoksa ben İstanbul dayım
Cok sanlsiin biliyo musun şükret benim.turgay beye gitmek iki gunumu aldi resmenYok canım bende o kadar bilmiyorum ama internetten bakarız nereye nasıl gidiliyor :)
Canim iyilik yapmak için konusuyosun sen bu taraftan sagol iyi hoş hersey ama insanların aktif cinsel yaşamını bilmiyosun vajinanin girişi kadar girdikten sonrası da önemli daraltmaya gerek olup olmadığıyla alakalı bence bu kadar keskin fikirler vermesen daha iyi yani bide henüz ilişki yasamadin nacizane benim fikrim yanlis anlama rica ediyorum sadece insanları burda yanlis yönlendirmek istemeyiz çünkü bu yaşanacak şeyde ufacık ihtimale bile yer yokOyle mi tamam o zaman istanbuldaysan yol tarifini sen daha iyi yaparsin kizlara:)
Evet canım haklısın en büyük şansım bu sanırımCok sanlsiin biliyo musun şükret benim.turgay beye gitmek iki gunumu aldi resmenen azndan ayni sehirdesin butun iyi doktorlarla..
Bencede herkes kendi içine sinen doktoru tercih etmeli ve dedigin gibi önemli olan bu işlem hiç riske yer olan bir islem değil maalesefCanim iyilik yapmak için konusuyosun sen bu taraftan sagol iyi hoş hersey ama insanların aktif cinsel yaşamını bilmiyosun vajinanin girişi kadar girdikten sonrası da önemli daraltmaya gerek olup olmadığıyla alakalı bence bu kadar keskin fikirler vermesen daha iyi yani bide henüz ilişki yasamadin nacizane benim fikrim yanlis anlama rica ediyorum sadece insanları burda yanlis yönlendirmek istemeyiz çünkü bu yaşanacak şeyde ufacık ihtimale bile yer yok
burda biçok kişi özelden aynı seyi sorduğu için öyle yazıyorum canım zaten sonuna da her defasında ekliyorum doktor muayene ediyo sonra o karar veriyo diye benim verebilceğim bi karar tabiki değil... ihtimale tabiki doktoruyla beraber karar vercek herkes aaa kadınlar kulübünde bi bogaz manzarası var o bana daraltmaya gerek yok dedi yaptırmıcam dicek hali yok kimsenin :)) ben kızlar telaş yapıo die ortalığı yatstrmak için o şekilde konusuyorum parayı napcaz fln diyolar haliyle belki gerek bile kalmaz ek olarak daraltmaya demek istiyorum sadece :) senin de dediğin gibi kimseyi yanlış yönlendrip günahına girmek istemem asla.Canim iyilik yapmak için konusuyosun sen bu taraftan sagol iyi hoş hersey ama insanların aktif cinsel yaşamını bilmiyosun vajinanin girişi kadar girdikten sonrası da önemli daraltmaya gerek olup olmadığıyla alakalı bence bu kadar keskin fikirler vermesen daha iyi yani bide henüz ilişki yasamadin nacizane benim fikrim yanlis anlama rica ediyorum sadece insanları burda yanlis yönlendirmek istemeyiz çünkü bu yaşanacak şeyde ufacık ihtimale bile yer yok
tamamen kapalı yapmıyoki canm öyle olsa adet kanı gelemezKizlar hangi doktoru tercih edeceğiniz size kalmış benim akin bey babamin oğlu değil sonuç itibariyle iki tane sonucları iyi olan doktor var birisi turgay bey diğeri akin bey ikisinin de ilgileri alakalı güzel yani hangisini tercih ederseniz guzel sonuç alırsınız sadece turgay bey normal kızlık zari gibi değil de tamamen kapali yaptığı için ekstra zorluk cekersiniz en fazla o kadar ama ikisinde de tutuyo yapılan
Tamamen kapalıdan kastım aşırı kapalı yapiyo Normal zar o derece kapalı olmuyotamamen kapalı yapmıyoki canm öyle olsa adet kanı gelemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?