Eger İstanbulda kalmana ailen izin verirse
Bende simdi akın ve Turgay arasına kaldım fiyat olarak bin TL oynuyor yani
Allah belasını versın onun gelde yuzsuz yüzsüz senle gelırım mı dıyor ya pıslık herıf gel evlenelım demıyordaArkadaslar erkek arkadaşım bana bunu zorla yaptırdığı için ben bu parayı erkek arkadaşıma ödeticem ınsallah sorun cıkmaz diktiririz hastaneye senınle gelırm dedı ama inşallah öder ödemezse senı allaha havale edıyprum derım hem evlenırız dedın hemde güven bekaretını bozmam dedın hemde kızdıgım halde zorla yaptı ödemezse lanet olsun sızce odermı Arkadaslar??
İzin verirler ama mantıklı bir yalan bulmam lazım ve tanıdığım biri YÖK istanbulda gidiyor kalacağım otel ayarlamam lazım falan bunlarda hep masraf
O zaman en güzeli imkan varsa tabi gelip aynı gün geri dönmek senin içinİzin verirler ama mantıklı bir yalan bulmam lazım ve tanıdığım biri YÖK istanbulda gidiyor kalacağım otel ayarlamam lazım falan bunlarda hep masraf
Çok üzüldüm canım, şimdi sende durum çok yeni ve bu kadar sinirli olman normal . Zaman olanları unutturmuyor ama sinirini yatıştırıyor en azindan. Ben o süreçte psikolojik destek alarak atlattım . Ama zamana bırakmak lazım malesefAllah belasını versın onun gelde yuzsuz yüzsüz senle gelırım mı dıyor ya pıslık herıf gel evlenelım demıyorda
Canım kusura bakma benımde zorla oldu sonrada ılıskıye sürekli gırdık ve benı yarı yolda bıraktı dün ayrıldık sımdı ne yapcam bılmıyorum kafayı yıyecegım ondan bu kadar cok sınırlendım
Allah belasını versın onun gelde yuzsuz yüzsüz senle gelırım mı dıyor ya pıslık herıf gel evlenelım demıyorda
Canım kusura bakma benımde zorla oldu sonrada ılıskıye sürekli gırdık ve benı yarı yolda bıraktı dün ayrıldık sımdı ne yapcam bılmıyorum kafayı yıyecegım ondan bu kadar cok sınırlendım
Canım senin tek seferlik mi oldu yani öyleyse vajina kendini toparlayan bir yapıya sahip benim ikinci ilişkim 4 ay sonra falan oldu ben de bozuldu sanıyordum ama tekrar kan geldi ilkinde de gelmişti üstelikCanım bunlar böyle malesef 2 bucuk hafta oldu
Hala sen bakıresın dıyo bırde üstelik kanıda gördü serefsız
Birde bu işi yapsaydım gam yemezdım gelım istanbula ılıskıye girelım kan gelecek sen kızsın dıyo bu sekılde benı kullanacaktı birde asla dedım
Evlenelım deselerde iş olsun dıye derler
Benı eskı halıme cevır benden uzak ol dedım
Ondan koca olmax
Canım sanada gecmıs olsun keske ilişkiye devam etmeseydın neyse saglık olsun
Üzüldüm adına
O zaman en güzeli imkan varsa tabi gelip aynı gün geri dönmek senin için
Arkadaslar erkek arkadaşım bana bunu zorla yaptırdığı için ben bu parayı erkek arkadaşıma ödeticem ınsallah sorun cıkmaz diktiririz hastaneye senınle gelırm dedı ama inşallah öder ödemezse senı allaha havale edıyprum derım hem evlenırız dedın hemde güven bekaretını bozmam dedın hemde kızdıgım halde zorla yaptı ödemezse lanet olsun sızce odermı Arkadaslar??
Sen neler yasamissin canimSöyle anlatayım ben aşık olmuştum ve güvenmiştim . 1 sene boyunca birlikteydik bir gün evde buluştuk ve nasıl yaptıysa bir anda yapı verdi yapmıcagını söyleyerek . Ve o gün ben utancımdan hemen banyoya gittim kan gelmişti yere bile damladı yani öyle söyleyim . Fakat erkek arkadaşım kan gelmedi ben görmedim hissetmedim hiç öyle birşey dedi . Sen başkasıyla olmuşsun beni kandırma dedi . Sonrasında benden ayrıldı fakat benim ilkim oydu ve dedim ki sizin banyoda ki halkının üstüne bak kan oraya bile damladı dedim fakat bu inkar etti hem böyle bir hayvanlık yapıp beni kandırdı hemde üstüne bana böyle söyledi . Aonra bir daha hiç konuşmadık . Aradan çok zaman geçti ve bu bana mesaj attı seni sevıyorum özür dilerim sen bunlaro hak etmedin ben işte başıma kalırsın evlenek zorunda kalırız senle diye inkar ettim dedi ama şuan seni seviyorum senle birlikte olmak isterim dedi bende şimdi mi aklın başına geldi dedim . Ama sonradan yine anladım ki sadece işi gerçekten benle birlikte olup yatıp kalmakmış sürekli bu istekte bulunuyordu ben kabul etmeyince bağırıyor küfür ediyordu . Neyse tekrar barıştım çünkü ne yapabılırım ki diye düşünüyordum . Alkol içip bana küfür ederdi ve kaç kere bana vurdu tehtıtler etti . Beni aldattı defalarca gözümle gördüm mesajları da gördüm ama çocuktum ve ondan başka kurtuluş yok diye düşünüyordum. Her ayrılmak istediğim de beni tehdit etti . Bende bana attığı bütün mesajları topladım ve dedim eğer bir daha böyle birşey yalarsan suç duyurusunda bulunacağım diye o günden sonra kuzu gibi oldu ama bana yaşattıklarını bir allah bilir bi ben . Şuan onu tamamen hayatımdan çıkardım evimi değiştirdim numaramı herşeyi sildim attım kendime yeni bir hayat kurdum . Ve Şuan evlenmeyi düşündüğüm biri var . İnan’ın zor zamanlar geçirdikten sonra hayatınıza birini alamanız kolay olmuyor ve en önemlisi tabi kızlık . Ama bu Şuan konuştuğum kişi ile hayatımız da yaşadığımız bütün kaderimiz aynı diyebilirim . Ama işte tek bir sorun var ki ilişki konusunda net kararları var ve ben onu kaybetmek İstemiyorum . Küçüktüm ve kendi hatam olmayan bir sebepten dolayı kaybedemem onu . Allah hepimizin karşına iyi insanlar çıkarsın değerimizi bilip bizi iyi hissettiren . Biraz uzun oldu ama içimi dökmek istedim kozlar kusura bakmayın .
Evet maalesef öyle zaman herseyın ılacı sanırım benımde psıkolojık destek almam lazım yoksa farklı düşüncelerle bazen sacmalıyorum kendımı ölduruyum dıyorum bır mektup bırakıp sonra o ugrassın acımı böyle cıkartıyım dıyorum sonra aılem aklıma gelıyor allahtan korkuyorum delı düşünceler ısteÇok üzüldüm canım, şimdi sende durum çok yeni ve bu kadar sinirli olman normal . Zaman olanları unutturmuyor ama sinirini yatıştırıyor en azindan. Ben o süreçte psikolojik destek alarak atlattım . Ama zamana bırakmak lazım malesef
O an bazı şeylerı dusunemıyorsun sanırım sadece onun dedıllwrıne ınanıyorsun sanırım nasıl böyle bırşeye aldandım bende bılmıyorum dmeekkı bunuda yasıyacakmısım dıyorumCanım bunlar böyle malesef 2 bucuk hafta oldu
Hala sen bakıresın dıyo bırde üstelik kanıda gördü serefsız
Birde bu işi yapsaydım gam yemezdım gelım istanbula ılıskıye girelım kan gelecek sen kızsın dıyo bu sekılde benı kullanacaktı birde asla dedım
Evlenelım deselerde iş olsun dıye derler
Benı eskı halıme cevır benden uzak ol dedım
Ondan koca olmax
Canım sanada gecmıs olsun keske ilişkiye devam etmeseydın neyse saglık olsun
Üzüldüm adına
Hayir etmiyorlar sadece hamile kaldığınızda erken giderseniz muhayeneye ozaman bmkeseyi gorebilmek için alttan ultrasonla bakıyorlar egerki bebegin karindan görüleceği haftaya kadar gitmezsen bakmazlar sen izin vermedikceAnlasilma gibi bi durum var demedi ben dikim yapiyorum ve suan sadece ona baktigim icin anlarim diyo ama sen hamile olsan rutin muayenede anlasilmaz diyo bide kizlar benim fiziksel bi engelim var ve normal dogum yapamam yine de alttan kontrol ediyolar mi biliyo musunuz
Ultrasonla karindan gorulecegi haftaya kadar gitmezse doktora bakmazlar alttan oda 8 haftalikken gitmek gerekiyorSakarya iliskiye gir her gün açılır zaten o zamana kadar da bisey kalmaz kasma bu kadar ayrıca hamilelikte alttan kontrol de oluyo keseyi falan görmek için alttan alet falan sokuyolar ama esini de kapının önünde bekletiverirsin en fazla yani hasta mahremiyeti diye bisey var ne olursa olsun senden izinsiz hic hir doktor kimseye hic bisey soyleyemez eger icinde aziick şüphe bile kalırsa eşini kapının önünde beklet doktoru sokma
Neden evlenmiyor pislik adamBu konuda gurur falan yapamam çünkü bana bunu zorla yaptı cezasını cekmeli hem yapacak hem cekecem kusura bakmasın en ıyı doktorU bul diktirelım demıstı kendısı subay ödesın
Birbirimizden başka kimsemiz yok maalesef canım ara ara oluyor böyle şeyler ve bunun kusuru olmaz... Allah bize güzel günler nasip edecek hiç merak etme... Burada bi arkadaş sen kendin istemişsin, yapmışsın gibi konuştu bana ama benim istediğim gibi olmuş olsa şu an burada olmazdım zaten bu durumda olmayı kim ister bilmiyorum... evlenmeden olmaz hangimiz dememişizdir acaba... evlenmeden olur kafasında olsam şu an burada niye olayım :) neyse işte bize biz sahip çıkmazsak kimse sahip çıkmıyor zaten canım... o yüzden ben insanları yargılamıyorum, ayıplamıyorum... benim başıma bunlar nasıl gelebildiyse başkalarının da gelebiliyor... yalnız olmadığımı da görüyorum... hepimizin hayat hikayesine ayrı ayrı çok üzülüyorum... şu an hayatında olan insanın hayatında olmaya devam edebilmesi için her şeyi yapmalısın ama aslında bunu onun için değil kendin için yapacaksın... çünkü sen mutluluğu hakediyorsun, güçlü bir insansın... buradaki herkes öyle bence... neler yaşadığımızı kendimiz ve Allah biliyor... Rabbim yardım edecek korkma... ve şükürler olsun o pisliklerle kurulu sahte, berbat, pişmanlıklarla dolu bir evliliğimiz olmadı... her şey güzel olacak ve unutacağız...Söyle anlatayım ben aşık olmuştum ve güvenmiştim . 1 sene boyunca birlikteydik bir gün evde buluştuk ve nasıl yaptıysa bir anda yapı verdi yapmıcagını söyleyerek . Ve o gün ben utancımdan hemen banyoya gittim kan gelmişti yere bile damladı yani öyle söyleyim . Fakat erkek arkadaşım kan gelmedi ben görmedim hissetmedim hiç öyle birşey dedi . Sen başkasıyla olmuşsun beni kandırma dedi . Sonrasında benden ayrıldı fakat benim ilkim oydu ve dedim ki sizin banyoda ki halkının üstüne bak kan oraya bile damladı dedim fakat bu inkar etti hem böyle bir hayvanlık yapıp beni kandırdı hemde üstüne bana böyle söyledi . Aonra bir daha hiç konuşmadık . Aradan çok zaman geçti ve bu bana mesaj attı seni sevıyorum özür dilerim sen bunlaro hak etmedin ben işte başıma kalırsın evlenek zorunda kalırız senle diye inkar ettim dedi ama şuan seni seviyorum senle birlikte olmak isterim dedi bende şimdi mi aklın başına geldi dedim . Ama sonradan yine anladım ki sadece işi gerçekten benle birlikte olup yatıp kalmakmış sürekli bu istekte bulunuyordu ben kabul etmeyince bağırıyor küfür ediyordu . Neyse tekrar barıştım çünkü ne yapabılırım ki diye düşünüyordum . Alkol içip bana küfür ederdi ve kaç kere bana vurdu tehtıtler etti . Beni aldattı defalarca gözümle gördüm mesajları da gördüm ama çocuktum ve ondan başka kurtuluş yok diye düşünüyordum. Her ayrılmak istediğim de beni tehdit etti . Bende bana attığı bütün mesajları topladım ve dedim eğer bir daha böyle birşey yalarsan suç duyurusunda bulunacağım diye o günden sonra kuzu gibi oldu ama bana yaşattıklarını bir allah bilir bi ben . Şuan onu tamamen hayatımdan çıkardım evimi değiştirdim numaramı herşeyi sildim attım kendime yeni bir hayat kurdum . Ve Şuan evlenmeyi düşündüğüm biri var . İnan’ın zor zamanlar geçirdikten sonra hayatınıza birini alamanız kolay olmuyor ve en önemlisi tabi kızlık . Ama bu Şuan konuştuğum kişi ile hayatımız da yaşadığımız bütün kaderimiz aynı diyebilirim . Ama işte tek bir sorun var ki ilişki konusunda net kararları var ve ben onu kaybetmek İstemiyorum . Küçüktüm ve kendi hatam olmayan bir sebepten dolayı kaybedemem onu . Allah hepimizin karşına iyi insanlar çıkarsın değerimizi bilip bizi iyi hissettiren . Biraz uzun oldu ama içimi dökmek istedim kozlar kusura bakmayın .
Sen değerli bir varlıksın seni değerli kılan bedenin değil ruhun canım... emin ol kendini mutlu ederek onu cezalandırırsın sadece... mutlu ol, savaş...Evet maalesef öyle zaman herseyın ılacı sanırım benımde psıkolojık destek almam lazım yoksa farklı düşüncelerle bazen sacmalıyorum kendımı ölduruyum dıyorum bır mektup bırakıp sonra o ugrassın acımı böyle cıkartıyım dıyorum sonra aılem aklıma gelıyor allahtan korkuyorum delı düşünceler ıste
Neden evlenmiyor pislik adam
Canım senin tek seferlik mi oldu yani öyleyse vajina kendini toparlayan bir yapıya sahip benim ikinci ilişkim 4 ay sonra falan oldu ben de bozuldu sanıyordum ama tekrar kan geldi ilkinde de gelmişti üstelik
Başka ilişkiye girme zaten böyle bir şey olabilir diyorum sadece. Başka bir doktora görün aynen.Canım aynen tek sefer üstelık içime bile girmedi erkek arkadasımda şok oldu bu zar nasıl patlar dıye
Tekrar bir doktora gıdıcem kesın bozulduysa artık ıcabına bakıcam ama allah korusun baska ılıskıye falan asla gırmem bozulduysada yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?