Canim okumustum da tam hatrlamiyorum cok mu kan geldi senden? Cunku benden surtunmede de gelmisti mesela.. acaba öyle bisey mi? Doktora gitmemistin dimi

Kızlar çok taktım bu daraltma da dikiş izi geçiyor mu tamamen ne olur bilen varsa yazsın daraltma da dikiş izleri geçmezse diye korkuyorum taktım buna hamilelikte alttan kontrolde belli olur mu diye korkuyorum

Kızlar yaşayan yok mu canlar korkuyorum fikri olan varsa yazsın kafaya taktım bunu içim parça parça oldu artik

Kızlar yaşayan yok mu canlar korkuyorum fikri olan varsa yazsın kafaya taktım bunu içim parça parça oldu artik
Canim daraltma dikisi hem icte hem dista mi oluyoki onu yaptrmadim ben ama 36 gun oldu dikisin izi duuryo.. ordan pay bicersem sanirim surer iki ay fln ama esin anlarmi anlamaz die dusunuyorum ben baya acip yakindan baknca goruyorum..

Canim daraltma dikisi hem icte hem dista mi oluyoki onu yaptrmadim ben ama 36 gun oldu dikisin izi duuryo.. ordan pay bicersem sanirim surer iki ay fln ama esin anlarmi anlamaz die dusunuyorum ben baya acip yakindan baknca goruyorum..
iç dudakları dikiyor içten kızlık zarına doğru kızlık zarının üstündeki iç dudaklar ordan dikiyor aşağı kızlık zarına doğru o dikim de iz kalır mı onu sordum canim

Bunlari sıkıntı etme kuzum cok dusunme cidden.. manolya fln mesela demisti tahris olmus sanmis dikislere dokununca.. yani esin anlamaz bence burda hic anlayana denk gelmedim.. doktor da evlendikten sonra dogum da görse de dicek hali yok esine operasyn gecrms diye ben böyle dusunuyorum

iç dudakları dikiyor içten kızlık zarına doğru kızlık zarının üstündeki iç dudaklar ordan dikiyor aşağı kızlık zarına doğru o dikim de iz kalır mı onu sordum canim
Daraltmayla beraber dikim yaptranlar da vardi o zaman onlarin esleri de anlardi. Sen akisina birak :)

Bebeğim seninde mi iç dudaktan aşağı kızlık zarına doğru mu dikti iç dudakları dikti o iz kalır mı yirtilir mi o iç dudaklar ilişkide onu bilmiyorum
O kadın hiçbir şeyi dikmedi ben bir şey göremiyorum daha da beter yaptı hatta şimdi başka doktora gidicem

Evet kızlık zarı yuvarlak girişi var ya kızlar bozulmadan önceki haline getirmek için tam giriş varya onun üstünde ki iç dudakları dikerek yuvarlak yapı yapmaya çalıştı bozulmadan önceki hali gibi olsun diye sanırım ora yirtilir mi iz mi kalır bilemedim

Canım görüntü olarak o şekilde olmasının bi önemi var mı iç dudak kanar mı İnan bilmiyorum ama vajinanın ilişki ile genişlemeyeceğiyle alakalı bir çok makale okudum. Sizin bahsettiğiniz de zaten vulvada yapılmış bir işlem vajinoplasty değil. Ki vajinoplasty için doktor sitesinde de normal doğum yapılamaz diyor... söylediğin gibi iç dudakları dikerek vajinal daraltma yaptığını söylüyor galiba herkes...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…