- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Canim okumustum da tam hatrlamiyorum cok mu kan geldi senden? Cunku benden surtunmede de gelmisti mesela.. acaba öyle bisey mi? Doktora gitmemistin dimiCanım aynen tek sefer üstelık içime bile girmedi erkek arkadasımda şok oldu bu zar nasıl patlar dıye
Tekrar bir doktora gıdıcem kesın bozulduysa artık ıcabına bakıcam ama allah korusun baska ılıskıye falan asla gırmem bozulduysada yapmam
Başka ilişkiye girme zaten böyle bir şey olabilir diyorum sadece. Başka bir doktora görün aynen.
Canim okumustum da tam hatrlamiyorum cok mu kan geldi senden? Cunku benden surtunmede de gelmisti mesela.. acaba öyle bisey mi? Doktora gitmemistin dimi
Anladim canim insallah bozulmamistr doktora neden gitmiyodun kontroleBir pecete baya kanlandı yani
Anladim canim insallah bozulmamistr doktora neden gitmiyodun kontrole
Hayirlisi olsun canm insallah sorun yoktur..böyle kararsizlikta kalmaktan iyidir bi cevap al ona gore yolunu cizersinGidicem cnm en kısa zamanda korkuyorum bekaretın bozuldu der diye
Kızlar yaşayan yok mu canlar korkuyorum fikri olan varsa yazsın kafaya taktım bunu içim parça parça oldu artikKızlar çok taktım bu daraltma da dikiş izi geçiyor mu tamamen ne olur bilen varsa yazsın daraltma da dikiş izleri geçmezse diye korkuyorum taktım buna hamilelikte alttan kontrolde belli olur mu diye korkuyorum
Canim daraltma dikisi hem icte hem dista mi oluyoki onu yaptrmadim ben ama 36 gun oldu dikisin izi duuryo.. ordan pay bicersem sanirim surer iki ay fln ama esin anlarmi anlamaz die dusunuyorum ben baya acip yakindan baknca goruyorum..Kızlar yaşayan yok mu canlar korkuyorum fikri olan varsa yazsın kafaya taktım bunu içim parça parça oldu artik
Canım sürekli ilişkiye gireceksin hamile kalana kadar onun izi kalmaz kiKızlar yaşayan yok mu canlar korkuyorum fikri olan varsa yazsın kafaya taktım bunu içim parça parça oldu artik
iç dudakları dikiyor içten kızlık zarına doğru kızlık zarının üstündeki iç dudaklar ordan dikiyor aşağı kızlık zarına doğru o dikim de iz kalır mı onu sordum canimCanim daraltma dikisi hem icte hem dista mi oluyoki onu yaptrmadim ben ama 36 gun oldu dikisin izi duuryo.. ordan pay bicersem sanirim surer iki ay fln ama esin anlarmi anlamaz die dusunuyorum ben baya acip yakindan baknca goruyorum..
Bunlari sıkıntı etme kuzum cok dusunme cidden.. manolya fln mesela demisti tahris olmus sanmis dikislere dokununca.. yani esin anlamaz bence burda hic anlayana denk gelmedim.. doktor da evlendikten sonra dogum da görse de dicek hali yok esine operasyn gecrms diye ben böyle dusunuyorumKızlar yaşayan yok mu canlar korkuyorum fikri olan varsa yazsın kafaya taktım bunu içim parça parça oldu artik
Bebeğim seninde mi iç dudaktan aşağı kızlık zarına doğru mu dikti iç dudakları dikti o iz kalır mı yirtilir mi o iç dudaklar ilişkide onu bilmiyorumCanım sürekli ilişkiye gireceksin hamile kalana kadar onun izi kalmaz ki
Daraltmayla beraber dikim yaptranlar da vardi o zaman onlarin esleri de anlardi. Sen akisina birak :)iç dudakları dikiyor içten kızlık zarına doğru kızlık zarının üstündeki iç dudaklar ordan dikiyor aşağı kızlık zarına doğru o dikim de iz kalır mı onu sordum canim
O kadın hiçbir şeyi dikmedi ben bir şey göremiyorum daha da beter yaptı hatta şimdi başka doktora gidicemBebeğim seninde mi iç dudaktan aşağı kızlık zarına doğru mu dikti iç dudakları dikti o iz kalır mı yirtilir mi o iç dudaklar ilişkide onu bilmiyorum
Olmuyo canim dikiş izi falan kalmiyo hic bir şekildeKızlar çok taktım bu daraltma da dikiş izi geçiyor mu tamamen ne olur bilen varsa yazsın daraltma da dikiş izleri geçmezse diye korkuyorum taktım buna hamilelikte alttan kontrolde belli olur mu diye korkuyorum
Daraltmadan kasıt arkadaşın söylediği gibi iç dudak dikimi mi canımBen hem daraltma hem flep yaptırdım iz falan kalmadi hic bi şekilde ya kasılacak bi konu değil bu kadar
Canım görüntü olarak o şekilde olmasının bi önemi var mı iç dudak kanar mı İnan bilmiyorum ama vajinanın ilişki ile genişlemeyeceğiyle alakalı bir çok makale okudum. Sizin bahsettiğiniz de zaten vulvada yapılmış bir işlem vajinoplasty değil. Ki vajinoplasty için doktor sitesinde de normal doğum yapılamaz diyor... söylediğin gibi iç dudakları dikerek vajinal daraltma yaptığını söylüyor galiba herkes...Evet kızlık zarı yuvarlak girişi var ya kızlar bozulmadan önceki haline getirmek için tam giriş varya onun üstünde ki iç dudakları dikerek yuvarlak yapı yapmaya çalıştı bozulmadan önceki hali gibi olsun diye sanırım ora yirtilir mi iz mi kalır bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?