Benim ucu girdi öyle bi ilişki yasamadim ben sadece genişleme oldu kızların zevk aldığı nohut gibi yer varya benim ordan kızlık zarına kadar açıktı o nohut gibi olan yerden kızlık zarına doğru yuvarlak olcak biçimde dikti ora yirtilir mi yoksa iz kalır mı

AYNEN sanırım canım iz kalır mı o dikişler ona takıldım canim

Canım üst kısmı diktiyse idrarını yaparken sorun olması lazım çünkü klitoris altında idrar deliği var. Bir de şu var cinsel ilişki alt kısımda gerçekleşiyor üst kısım temas sadece... garipsedim şu an... daraltma yaptıran arkadaşların cevap vermesi daha doğru olur...

AYNEN sanırım canım iz kalır mı o dikişler ona takıldım canim
Eğer benim düşündüğüm gibiyse o vulvadaki giriş engelini hissedilir yapmak için bence gerek yok iç dudakların dikimine... geçicide bile hissediyorlar yani

arkadaşlar ben küçükken kızlık zarı diye bi şey olduğunu bilmiyodum ve parmağımı oraya sokup çok az acı hissettipiğimi hatırlıyorum ama kanamayla ilgili hiçbi şey hatırlamıyorum bozulmuş olabilir mi ayrıca özel muayhanelerde dikim parası almak için bozuk olmasa bozuk diyolarmış özel hastanelerdeki doktorlar bakar mı

Ne güzel insansın sen :)
Malesef ki bazıları öyle kendiniz yaptınız kendi istediğiniz diyor ee kendimiz yapsak sonrasında böyle devam ederiz çözüm yolu aramayız bunu düşünemiyor insanlar . Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah bundan sonra hepimiz mutlu oluruz Alalh hepimizin yardımcısı olsun :)

Biz böyle olsun istemedik... bir hata yanlış oldu diye hayatımızın sonuna kadar mutsuz olmak zorunda değiliz... bizim Allah’ın affına ihtiyacımız var sadece başkalarının da değil... Rabbim çözümünü de vermiş çok şükür derdimizin... o yüzden üzülme artık sen de İnan ve başar canım... bak çok sık güzel haberler alıyoruz bizi düşünüp yüreğimize su serpen insanlar var, bunu başarmış insanlar var... vakti geldiğinde biz de başarmış olacağız... söylediğin gibi yüreğimize göre versin Allah güzel günlere kavuştursun biran önce, zor bir süreç ama bitecek canım...

Muayenehanesi olup dikim yapmayan doktor bulup sadece muayene olarak öğrenebilirsin canım... madem hastanelere güvenin yok...

Kızlar bugün sakaryanin doktoruna gittim kontrol icin.. sagolsun Pnr1990 da beni yalniz birakmadi o da geldi kalkip kendi memleketinden Allah bin kere razi olsun böyle insanlarin hala oldugunu bilmek cok cok güzel
Kontrolde de doktor güzel olmus dedi hatta güzel olmus demekle kalmadi nasil yaptigini inceledi hemsiresine anlatti böyle yapiyo tutmama ihtimali olmuyo o yüzden dedi öğrenmeye calisir gibiydi acemiydi biraz gecici yapan bi doktor bu.. doktorumun cidden isinin ehli oldugunu su an daha iyi anladim..
İliskiye giremezmiyim cok mu dar dedim hayir güzel sikinti olmaz sadece zorlanirsin kayganlastrici kullanin dedi seker gibi bi kadinmis gercekten sakaryanin dedigi gibi :) cok sukur az da olsa bi yük kalkti üstümden.. @pnr1990 da evlenmeden once iliski yasama dedi hakli ona da karar verdim cunku tuttugunu iki doktordan duydum ikinci hatayi yapmicam.. tekrardan tesekkur ederim canimm Rabbim senin yuzunu de guldursun her konuda bana bu iyiligi yaptinya bnimle oturup dertlesmen bile yetti bana

Çok çok sevindim canım benim yaaa artık kendini iyi hissedebilirsin :)

Canim bende öyle dusunuyodum da güvenilir doktorlar da varmis iste bukmak lazim..
Çok çok sevindim canım benim yaaa artık kendini iyi hissedebilirsin :)
Çok sukur canim senin de bi an önce güzel haberlerini aliriz insallah :)

Canim bende öyle dusunuyodum da güvenilir doktorlar da varmis iste bukmak lazim..

Çok sukur canim senin de bi an önce güzel haberlerini aliriz insallah :)
Sağol canım inşallah güzel olur her şey... herkes kurtulur dilerim bu dertten, psikolojik yükten...

Canımmm rica ederim ne demek. Allah senden de razı olsun, dilerim çok mutlu olursun. Çok sevindim senin adına da kafan rahatladı. Sakın üzülmeyin kızlar sakın bir şekilde geçiyor bu bugün Bogazmanzarasi ile de konuştuk çaresi var derdi veren dermanını da veriyor. Hepimiz mutlu olmayı hak ediyoruz.

cok sevındım tatlım :)

Ohh canım gözün aydın artık tamamen emin olduk . Valla çok sevindim kesinlikle evlenince yaşa .

Sen değerli bir varlıksın seni değerli kılan bedenin değil ruhun canım... emin ol kendini mutlu ederek onu cezalandırırsın sadece... mutlu ol, savaş...
Diğer söylüyorsun canım benım bende artık ocak veya subat gıbı akın hocadan rendevu alıp gıdecegım kararımı aldım

Ne kadar güzel herşey yolunda rav
çok sevindim tatlım en güzel haberleirni almak nasip olsun inşallah :)

Kızlar ben sözlümle biraz bu konulara girdim yani merak ettigim bişey vardı eskiden çarşafı görmek isteyen oluyomuş görümce veya kayınvalide fln bugün bi arkadasım hala var benim başıma geldi diyince bi garip oldum bende bu konuyu ona açtm oda olmaz böyle bişey zaten o kanı kocan görüyo görmese siktir eder herkes anlar olmadıgını dedi çok korktum kızlar bi daha korktum yani düşünces bile ürkütüyo beni Allah korusun öyle biley olsa kanamam olmasa benim ölümümdür naparım ben nasıl olur çok korkuyrm herşey üst üste geliyo ben evlenmeye nasıl cesaret edcem ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…