- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Canim sakin ol sen hersey güzel olucak Allahin izniyle.. bunun cözümü var ve bu zamana kadar olumsuz sonuc alan olmadi ya da cok azdir.. kendini birakma lütfen..Kızlar ben sözlümle biraz bu konulara girdim yani merak ettigim bişey vardı eskiden çarşafı görmek isteyen oluyomuş görümce veya kayınvalide fln bugün bi arkadasım hala var benim başıma geldi diyince bi garip oldum bende bu konuyu ona açtm oda olmaz böyle bişey zaten o kanı kocan görüyo görmese siktir eder herkes anlar olmadıgını dedi çok korktum kızlar bi daha korktum yani düşünces bile ürkütüyo beni Allah korusun öyle biley olsa kanamam olmasa benim ölümümdür naparım ben nasıl olur çok korkuyrm herşey üst üste geliyo ben evlenmeye nasıl cesaret edcem ;(
Canım çok ama öok korkuyorum elimde degil o ihtimalide düşünüyorum maleaef çıkmıyoki aklımdan bu kadar mı önemli bu ya bu kadar mıı hemen kestirip atabilcek kadar mı siktir edebilcek kadarmı. Allahım nolur yardım et bizlere bizi darda koyma işimizi kolaylaştır bizi affet başka bişey gelmiyoki elimizden.Canim sakin ol sen hersey güzel olucak Allahin izniyle.. bunun cözümü var ve bu zamana kadar olumsuz sonuc alan olmadi ya da cok azdir.. kendini birakma lütfen..
aslında bu hadsizlerin hiçbiri değmezya neyse.. canım öyle dediğine bakma sen seni seviosa mutlaka bi arada kalır öyle kolaymı boşanmak fln.. sana artistlik yapmıs o sadece.. bunlar en kötü ihtimal ya hiç düşünme bile niye olmasın kanaman olmaması için hiçbi sebep yokki burda nerdeyse bütün doktrlardan sonuc alıolarCanım çok ama öok korkuyorum elimde degil o ihtimalide düşünüyorum maleaef çıkmıyoki aklımdan bu kadar mı önemli bu ya bu kadar mıı hemen kestirip atabilcek kadar mı siktir edebilcek kadarmı. Allahım nolur yardım et bizlere bizi darda koyma işimizi kolaylaştır bizi affet başka bişey gelmiyoki elimizden.
Haklısın degmezler kendi mutlulugumu için ugrasıyoruz zaten. Yok o dedigini hapar onun için çok önemli çok fırlama bi tip herşeyi bilir çok şey yaşamış. Ondan korkuyrm işte yapacam bu işlemi anlar mı kanama olurmu diye düşünmekten kafayı yicem artık. Evet bi çok kişi olumlu sonuç aldı ama yne küçük bi ihtimalde olsa o lanet olası düşünceyi atamıyorum kafamdan. Sizleri görünce konusunca bişey olmcak diyorum o zaman umut ediyorum işteaslında bu hadsizlerin hiçbiri değmezya neyse.. canım öyle dediğine bakma sen seni seviosa mutlaka bi arada kalır öyle kolaymı boşanmak fln.. sana artistlik yapmıs o sadece.. bunlar en kötü ihtimal ya hiç düşünme bile niye olmasın kanaman olmaması için hiçbi sebep yokki burda nerdeyse bütün doktrlardan sonuc alıolar
Sakın saçmalama onları bende çok düşündüm öldüreyim kendimi kurtalayım diye ama sonra dediğin gibi geride kalanlar. Onun üstüne psikolojik destek almaya başladım . İyisiyle kötüsüyle hayat yaşamaya değer . Bak herşeyin çözümü var bizde anlatacağız bunlarıEvet maalesef öyle zaman herseyın ılacı sanırım benımde psıkolojık destek almam lazım yoksa farklı düşüncelerle bazen sacmalıyorum kendımı ölduruyum dıyorum bır mektup bırakıp sonra o ugrassın acımı böyle cıkartıyım dıyorum sonra aılem aklıma gelıyor allahtan korkuyorum delı düşünceler ıste
Kuzum hangi doktora gittin nerde benm 2 ay oldu hala komtrole gidemedm basimda birnsuru dert var yaaaKızlar bugün sakaryanin doktoruna gittim kontrol icin.. sagolsun @Pnr1990 da beni yalniz birakmadi o da geldi kalkip kendi memleketinden Allah bin kere razi olsun böyle insanlarin hala oldugunu bilmek cok cok güzel
Kontrolde de doktor güzel olmus dedi hatta güzel olmus demekle kalmadi nasil yaptigini inceledi hemsiresine anlatti böyle yapiyo tutmama ihtimali olmuyo o yüzden dedi öğrenmeye calisir gibiydi acemiydi biraz gecici yapan bi doktor bu.. doktorumun cidden isinin ehli oldugunu su an daha iyi anladim..
İliskiye giremezmiyim cok mu dar dedim hayir güzel sikinti olmaz sadece zorlanirsin kayganlastrici kullanin dedi seker gibi bi kadinmis gercekten sakaryanin dedigi gibi :) cok sukur az da olsa bi yük kalkti üstümden.. @pnr1990 da evlenmeden once iliski yasama dedi hakli ona da karar verdim cunku tuttugunu iki doktordan duydum ikinci hatayi yapmicam.. tekrardan tesekkur ederim canimm Rabbim senin yuzunu de guldursun her konuda bana bu iyiligi yaptinyabnimle oturup dertlesmen bile yetti bana
canım az çok anlarsın zaten tuttuğunu sen bakınca.. doktoru yazayım özeldenKuzum hangi doktora gittin nerde benm 2 ay oldu hala komtrole gidemedm basimda birnsuru dert var yaaa
bu arada canım sen iki dakikada resim çekip atsana turgay beye beklemen hata bu zamana kadar ben birsürü kuruntulandım dayanamadım ona attm..Kuzum hangi doktora gittin nerde benm 2 ay oldu hala komtrole gidemedm basimda birnsuru dert var yaaa
ınşşalah atlatacağız canım ınsallahSakın saçmalama onları bende çok düşündüm öldüreyim kendimi kurtalayım diye ama sonra dediğin gibi geride kalanlar. Onun üstüne psikolojik destek almaya başladım . İyisiyle kötüsüyle hayat yaşamaya değer . Bak herşeyin çözümü var bizde anlatacağız bunları
canım uzanırken aynayı koy karsına aynanın fotosunu cekşyorum ben..ya da çömel teli altına koy çekYwz kizlar resminu nasil cekiosunuz ben beceremedm turgay beye atacam yapamadim yardimci olun lutfen
Diğer doktor oraya niye baksın ki... operasyon olduğunu tüm hepsi izlerden anlayabilir bence...arkadaslar sizce kadın uzmanı olmayan dıger doktorlar kızlık zarı tamir edıldıgını anlarlarmı?
Diğer doktor oraya niye baksın ki... operasyon olduğunu tüm hepsi izlerden anlayabilir bence...
İz illaki olur canım benceİz kalırmı sence??
İz illaki olur canım bence
Canm bunu kanamà olacak sekilde ayatrliyoarya özel hastaneye kızlık zarı muaynesi için gitsem bakarlar mı ayrıca diyelim bozuldu ama kan gelmedi bu ordaki damarladan kaynaklanırmış o zaman dikim de mi tutmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?