Canim sakin ol sen hersey güzel olucak Allahin izniyle.. bunun cözümü var ve bu zamana kadar olumsuz sonuc alan olmadi ya da cok azdir.. kendini birakma lütfen..

Canim sakin ol sen hersey güzel olucak Allahin izniyle.. bunun cözümü var ve bu zamana kadar olumsuz sonuc alan olmadi ya da cok azdir.. kendini birakma lütfen..
Canım çok ama öok korkuyorum elimde degil o ihtimalide düşünüyorum maleaef çıkmıyoki aklımdan bu kadar mı önemli bu ya bu kadar mıı hemen kestirip atabilcek kadar mı siktir edebilcek kadarmı. Allahım nolur yardım et bizlere bizi darda koyma işimizi kolaylaştır bizi affet başka bişey gelmiyoki elimizden.

aslında bu hadsizlerin hiçbiri değmezya neyse.. canım öyle dediğine bakma sen seni seviosa mutlaka bi arada kalır öyle kolaymı boşanmak fln.. sana artistlik yapmıs o sadece.. bunlar en kötü ihtimal ya hiç düşünme bile niye olmasın kanaman olmaması için hiçbi sebep yokki burda nerdeyse bütün doktrlardan sonuc alıolar

Haklısın degmezler kendi mutlulugumu için ugrasıyoruz zaten. Yok o dedigini hapar onun için çok önemli çok fırlama bi tip herşeyi bilir çok şey yaşamış. Ondan korkuyrm işte yapacam bu işlemi anlar mı kanama olurmu diye düşünmekten kafayı yicem artık. Evet bi çok kişi olumlu sonuç aldı ama yne küçük bi ihtimalde olsa o lanet olası düşünceyi atamıyorum kafamdan. Sizleri görünce konusunca bişey olmcak diyorum o zaman umut ediyorum işte

Sakın saçmalama onları bende çok düşündüm öldüreyim kendimi kurtalayım diye ama sonra dediğin gibi geride kalanlar. Onun üstüne psikolojik destek almaya başladım . İyisiyle kötüsüyle hayat yaşamaya değer . Bak herşeyin çözümü var bizde anlatacağız bunları

Kuzum hangi doktora gittin nerde benm 2 ay oldu hala komtrole gidemedm basimda birnsuru dert var yaaa

Kuzum hangi doktora gittin nerde benm 2 ay oldu hala komtrole gidemedm basimda birnsuru dert var yaaa
bu arada canım sen iki dakikada resim çekip atsana turgay beye beklemen hata bu zamana kadar ben birsürü kuruntulandım dayanamadım ona attm..

ınşşalah atlatacağız canım ınsallah

ya özel hastaneye kızlık zarı muaynesi için gitsem bakarlar mı ayrıca diyelim bozuldu ama kan gelmedi bu ordaki damarladan kaynaklanırmış o zaman dikim de mi tutmaz

arkadaslar sizce kadın uzmanı olmayan dıger doktorlar kızlık zarı tamir edıldıgını anlarlarmı?

ya ben kızlık zarıma bi şey olmuş mudur diye bakmak istedim bacağımı acıp iç dudakları da açtım birkaç saat sonra çok az pembe leke geldi aradan 2 gün geçti yine o leke geldi bişi olmuş mudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…