Kızlar benimki tutmamış sanırım bugün 25. Günüm bugün bazı olaylar sebebiyle zorlandim büyük ihtimal daha öncesininde etkisi var ve tutmamis degil mi dedigimde öyle gözüküyor resimde muhakkak kontrole gel dedi napcam bilmiyorum herşeyi baştan yaşıcam anlaşılan ama tabi bunlar tamamen benim suçum kimsenin bi suçu yok dikkat etmedim gereken özeni göstermedim ve sonuç bu işte napcam bilmiyorum ayni şeyleri baştan yaşamak istemiyorum

Kafayi yiyeceğim kizlar sizce napiyim napmaliyim akin beye mi gideyim yoksa islemi tekrar turgay beyde mi yaptirayim benim hatam oldugu icin tekrardan bir ücret alir mi aceba ? Bi vahşet daha işte napicam bilmiyorum off

Kafayi yiyeceğim kizlar sizce napiyim napmaliyim akin beye mi gideyim yoksa islemi tekrar turgay beyde mi yaptirayim benim hatam oldugu icin tekrardan bir ücret alir mi aceba ? Bi vahşet daha işte napicam bilmiyorum off
Öncelikle sakin olmayı dene canım... fotoğrafta anlamamış demekki hoca tam olarak. Hem belki ücret falan talep etmez belli mi olur canım...

Canım nasıl senin suçun anlamış değilim çok gerdin o bölgeyi ne yaptın da senin suçun olduğunu düşünüyorsun?

Naptın dikkat etmedin mi? Neden tutmadığını düşünüyosun

Öncelikle sakin olmayı dene canım... fotoğrafta anlamamış demekki hoca tam olarak. Hem belki ücret falan talep etmez belli mi olur canım...
Sakin tutmaya calisiyorum bi yandan kebdimi diger yandanda herkese isyan edip ortaligi yikmak istiyorum yok canim ben bile anliyirum resimlerden birinde vajinanin ufacik girişi gözüküyo ücret kobusubuda söyledim turgay beye gelince konusuruz dedi bende kendimi ona gore ayarlamam gerekiyor dedim bakalim ne dicek nasil gidicem tekrardan bilmiyorum tekrar bir ay daha nasil dayanicam hatta iki ay bilmiyorum

Kizlar bazi zorlamalar oldu benimkinde bende farkindaydim yada bana öyle geliyor bilmiyorum ama özellikle bugün oraya baski oldu sonra aci hissettim ipler siyah siyah geliyodu yarisida hala o bölgede ama vajinamin girisi minicik o bgede gozukuyor yabi bozulmus

Canım siyah ipmi kullanıyorlar :/ canım sen ne yaptınkı tutmadı??

İnşallah ücret talep etmez diyelim o zaman... ya da fotoğraf yanıltıcıdır umarım da hiç gerek kalmaz... sen neden kendini suçluyorsun ki canım...

İnşallah ücret talep etmez diyelim o zaman... ya da fotoğraf yanıltıcıdır umarım da hiç gerek kalmaz... sen neden kendini suçluyorsun ki canım...
Canım siyah ipmi kullanıyorlar :/ canım sen ne yaptınkı tutmadı??

Bilmiyorum dikkat etmedim ben doğru düzgün bugünde anlatamayacagim zorlama oldu o yüzden acip resim cekme geregi duydum ve turgay beye attim turgay beyde hasar görmüs gibi duruyor mutlaka kontrole gel dedi belli apacik yani anlasilmicak bisey degil esra hanimda vajinanin girisi gozukmedigi sürece sikinti yok demisti ordan anladim ve resimde apacik belli vajinanin girisi oldugu

İnsallah talep etmezler ama ederlerse akin beye gidebilirim kizlar yoksa olmaz bu böyle ve nasil gidicem bilmiyorum ayrica ipler siyah degildi ama siyaha dönmüştü belki çürüme olmuş olabilir bilemiyorum

canım sen turgay beye gıt sakın dıkkatsızlıgınıde söyleme dekı sankı acılmıs gıbı dıkkat edıyorum neden böyle oldukı falan de
Bir dünya para vermessın cnm exstra ucret almazlar bence cok uzuldum yaa yazık

İnsallah talep etmezler ama ederlerse akin beye gidebilirim kizlar yoksa olmaz bu böyle ve nasil gidicem bilmiyorum ayrica ipler siyah degildi ama siyaha dönmüştü belki çürüme olmuş olabilir bilemiyorum
Allah yardımcın olsun yardımcımız olsun canım:/ üzüldüm çok... şu günleri bi atlatsak keşke

Kızlar bu kadar kolay mı zarar görmesi hemen öyle oturup kalkmayla zarar gormezki , birde artık 25 günde iyilesmis olmuyor mu en ufacık birşey de hemen bozulur mu ki gece kuşu daha 1 hafta önce yazmış benim etler parça parça gözüküyor açık duruyor diye

Bence de senlik birşey yok tutmaması için bu durumda tekrardan ücret talep etmemeleri lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…