- 20 Temmuz 2018
- 593
- 855
- 33
Öncelikle sakin olmayı dene canım... fotoğrafta anlamamış demekki hoca tam olarak. Hem belki ücret falan talep etmez belli mi olur canım...Kafayi yiyeceğim kizlar sizce napiyim napmaliyim akin beye mi gideyim yoksa islemi tekrar turgay beyde mi yaptirayim benim hatam oldugu icin tekrardan bir ücret alir mi aceba ? Bi vahşet daha işte napicam bilmiyorum off
Canım nasıl senin suçun anlamış değilim çok gerdin o bölgeyi ne yaptın da senin suçun olduğunu düşünüyorsun?Kafayi yiyeceğim kizlar sizce napiyim napmaliyim akin beye mi gideyim yoksa islemi tekrar turgay beyde mi yaptirayim benim hatam oldugu icin tekrardan bir ücret alir mi aceba ? Bi vahşet daha işte napicam bilmiyorum off
Canım nasıl senin suçun anlamış değilim çok gerdin o bölgeyi ne yaptın da senin suçun olduğunu düşünüyorsun?
Canım ben arkadaşa yazdım sen yanlışlıkla benim mesaja alıntı yapmışsınNE yaptınkı cnm tutmadı??
Kızlar benimki tutmamış sanırım bugün 25. Günüm bugün bazı olaylar sebebiyle zorlandim büyük ihtimal daha öncesininde etkisi var ve tutmamis degil mi dedigimde öyle gözüküyor resimde muhakkak kontrole gel dedi napcam bilmiyorum herşeyi baştan yaşıcam anlaşılan ama tabi bunlar tamamen benim suçum kimsenin bi suçu yok dikkat etmedim gereken özeni göstermedim ve sonuç bu işte napcam bilmiyorum ayni şeyleri baştan yaşamak istemiyorum
Sakin tutmaya calisiyorum bi yandan kebdimi diger yandanda herkese isyan edip ortaligi yikmak istiyorum yok canim ben bile anliyirum resimlerden birinde vajinanin ufacik girişi gözüküyo ücret kobusubuda söyledim turgay beye gelince konusuruz dedi bende kendimi ona gore ayarlamam gerekiyor dedim bakalim ne dicek nasil gidicem tekrardan bilmiyorum tekrar bir ay daha nasil dayanicam hatta iki ay bilmiyorumÖncelikle sakin olmayı dene canım... fotoğrafta anlamamış demekki hoca tam olarak. Hem belki ücret falan talep etmez belli mi olur canım...
Kizlar bazi zorlamalar oldu benimkinde bende farkindaydim yada bana öyle geliyor bilmiyorum ama özellikle bugün oraya baski oldu sonra aci hissettim ipler siyah siyah geliyodu yarisida hala o bölgede ama vajinamin girisi minicik o bgede gozukuyor yabi bozulmus
Canım ben arkadaşa yazdım sen yanlışlıkla benim mesaja alıntı yapmışsın
İnşallah ücret talep etmez diyelim o zaman... ya da fotoğraf yanıltıcıdır umarım da hiç gerek kalmaz... sen neden kendini suçluyorsun ki canım...Sakin tutmaya calisiyorum bi yandan kebdimi diger yandanda herkese isyan edip ortaligi yikmak istiyorum yok canim ben bile anliyirum resimlerden birinde vajinanin ufacik girişi gözüküyo ücret kobusubuda söyledim turgay beye gelince konusuruz dedi bende kendimi ona gore ayarlamam gerekiyor dedim bakalim ne dicek nasil gidicem tekrardan bilmiyorum tekrar bir ay daha nasil dayanicam hatta iki ay bilmiyorum
İnşallah ücret talep etmez diyelim o zaman... ya da fotoğraf yanıltıcıdır umarım da hiç gerek kalmaz... sen neden kendini suçluyorsun ki canım...
Canım siyah ipmi kullanıyorlar :/ canım sen ne yaptınkı tutmadı??
Bilmiyorum dikkat etmedim ben doğru düzgün bugünde anlatamayacagim zorlama oldu o yüzden acip resim cekme geregi duydum ve turgay beye attim turgay beyde hasar görmüs gibi duruyor mutlaka kontrole gel dedi belli apacik yani anlasilmicak bisey degil esra hanimda vajinanin girisi gozukmedigi sürece sikinti yok demisti ordan anladim ve resimde apacik belli vajinanin girisi oldugu
Allah yardımcın olsun yardımcımız olsun canım:/ üzüldüm çok... şu günleri bi atlatsak keşkeİnsallah talep etmezler ama ederlerse akin beye gidebilirim kizlar yoksa olmaz bu böyle ve nasil gidicem bilmiyorum ayrica ipler siyah degildi ama siyaha dönmüştü belki çürüme olmuş olabilir bilemiyorum
Hayir turgay beye yaptırdı canimCanım siyah ipmi kullanıyorlar :/ canım sen ne yaptınkı tutmadı??
Bence de senlik birşey yok tutmaması için bu durumda tekrardan ücret talep etmemeleri lazimİnsallah talep etmezler ama ederlerse akin beye gidebilirim kizlar yoksa olmaz bu böyle ve nasil gidicem bilmiyorum ayrica ipler siyah degildi ama siyaha dönmüştü belki çürüme olmuş olabilir bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?