- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Turgay beye canimKızlar bu sakarya123 akın bey emı yaptırdı??
Canim oncelikle sakin ol bak bende o kadar dikkat etmedm sadece ustune oturmadim ama tuttu hemde delik baya dar.. bence tutmadysa o senin yapindan cunku siyah ip fln ilk defa duyuyorum ben.. bide turgay beye git kesinlikle dikkat ettm tutmadi de ben sormstm onceden tutmazsa ucret talep etmiyolar ama senden kaynakli oldugunu dusunirse bilmiyorim bence almaz ucret ama..fotograf yanilticidir insallah canim kendi sehrinde bi doktora göstersene hemen gitme durumun yoksa istanbula..Kızlar benimki tutmamış sanırım bugün 25. Günüm bugün bazı olaylar sebebiyle zorlandim büyük ihtimal daha öncesininde etkisi var ve tutmamis degil mi dedigimde öyle gözüküyor resimde muhakkak kontrole gel dedi napcam bilmiyorum herşeyi baştan yaşıcam anlaşılan ama tabi bunlar tamamen benim suçum kimsenin bi suçu yok dikkat etmedim gereken özeni göstermedim ve sonuç bu işte napcam bilmiyorum ayni şeyleri baştan yaşamak istemiyorum
Olmus da diyemeyiz olmamis da diyemeyizki canim simdi ne desem bos doktorun görmesi lazim.. imkanin varsa hemen doktora gorunya ben kızlık zarıma bi şey olmuş mudur diye bakmak istedim bacağımı acıp iç dudakları da açtım birkaç saat sonra çok az pembe leke geldi aradan 2 gün geçti yine o leke geldi bişi olmuş mudur
Benden kaynaklandigi icin 500 tl masraf istedi sadece amaBence de senlik birşey yok tutmaması için bu durumda tekrardan ücret talep etmemeleri lazim
Canim ipler beyazdi dikerden kanlandiginda sende gormussundur ama adetim yebi bitti sayilir aceba siyaha mi döndü bilmiyorum ipler çürümüş tek tek düşüyo ve işin garip tarafi ne biliyomusun benim etlerimde hala kaynama yok nedense hiç bi şekilde ya bende elimden geleni yaptim zaten ufak tefek hatalarla evham yapip buraya geldim hepiniz biliyosunuz bisey olmazdi hepimizin gorusu buydu ama resmen etlerim kaynamamis ne yanlis bilmiyorum anlamiyorum dün 25. Günümdü anormal degilmi etlerimde kaynama olmamasiCanim oncelikle sakin ol bak bende o kadar dikkat etmedm sadece ustune oturmadim ama tuttu hemde delik baya dar.. bence tutmadysa o senin yapindan cunku siyah ip fln ilk defa duyuyorum ben.. bide turgay beye git kesinlikle dikkat ettm tutmadi de ben sormstm onceden tutmazsa ucret talep etmiyolar ama senden kaynakli oldugunu dusunirse bilmiyorim bence almaz ucret ama..fotograf yanilticidir insallah canim kendi sehrinde bi doktora göstersene hemen gitme durumun yoksa istanbula..
Cok ters bisey mi yaptinki oyle kolay bozulmaz baya saglamdi yani ben nerdeys kostum bile ama acilma bile olmams
Allah Allah bende anlamadim valla ben o kadar evham yapmadm takmadm benimki nie duruyo hatta yanlislik ustune oturdum bi iki kere agridi fln hizli yurumek zorunda kaldim yine bisey olmadi senin nie öyle oldu kuzum yaCanim ipler beyazdi dikerden kanlandiginda sende gormussundur ama adetim yebi bitti sayilir aceba siyaha mi döndü bilmiyorum ipler çürümüş tek tek düşüyo ve işin garip tarafi ne biliyomusun benim etlerimde hala kaynama yok nedense hiç bi şekilde ya bende elimden geleni yaptim zaten ufak tefek hatalarla evham yapip buraya geldim hepiniz biliyosunuz bisey olmazdi hepimizin gorusu buydu ama resmen etlerim kaynamamis ne yanlis bilmiyorum anlamiyorum dün 25. Günümdü anormal degilmi etlerimde kaynama olmamasi
Imkansiz gibi bisey kuzum bozulmasi kendimden biliyorum ben cok dikkat etmedimki hani robot gibi takilsam tamam dicem.. ben hizli da yurudum ustune de yanlslikla oturdum tutmasa benimki tutmazdi nie öyle olmus anlamadim ama tutmamasi o kaadr kolay degil ondan eminim sakaryada demisti hatta hic oyle hoplamayla ziplamayla bozulcak bisey degilmis ben bosuna kendimi yipratmsm dieKızlar bu kadar kolay mı zarar görmesi hemen öyle oturup kalkmayla zarar gormezki , birde artık 25 günde iyilesmis olmuyor mu en ufacık birşey de hemen bozulur mu ki gece kuşu daha 1 hafta önce yazmış benim etler parça parça gözüküyor açık duruyor diye
Canim sen dedin mi dikkat etmedim die?Benden kaynaklandigi icin 500 tl masraf istedi sadece ama
Canim sen dedin mi dikkat etmedim die?
Kuzum bende ayni sikintilari yasadim aslinda herkes yasayabilir gunluk olarak ama bende anlam veremedim hala neden benimki böyle olduguna sigara ictigimnicin dicem ama daha bir suru sigara kullanan insanlar bunu yaptirmistir eminimki doktora gider gitmez hatta daha oncesinden sordugum tek seydi bu benim etkisi olur mu diye olmaz dedi ve simdi boyle o kadarcik zorlamayla boyle bisey yasanmasi ve sizin ve diger arkadaslarin tutup benimkinin tutmamasi ayri bi garip geliyor ama sıkmıyorum canimi tutmamis derse yapacagim tek sey var akin beye gitmek ve bu yasadigim herseyden bir tecrübe edindim diblenicem muhakkak 15 20 gün sadece yaticam ayni seyleri yasamak istemiyorum aileme soylemek zorundayim tek sikintim o parayi falanda gectim artik ben o iki damla dahi olsa o kana muhtacim ne yazikki elimden ne geliyosa gerekeni yapicam ve benden size yine tavsiye kizlar napin edin iyi bi doktora gidin ve obcekiginiz kendinizi uzmeyin dinlenin herseyin guzel olacagina inanin ben tutmamis olsa dahi hala bir umudum varAllah Allah bende anlamadim valla ben o kadar evham yapmadm takmadm benimki nie duruyo hatta yanlislik ustune oturdum bi iki kere agridi fln hizli yurumek zorunda kaldim yine bisey olmadi senin nie öyle oldu kuzum yabide iplerin curumesi cok ilginc benden dusenler yine beyazimsi boyle ince iplerdi.. neyse doktora gorun bakalim o zaman anlasilir ne oldugu
Bünyesel farklilij olabilir canim ben kansizim ve zayifim mesela ayrica vitamin eksiklerimde var dogru düzgün yememe icmeme dikkatte etmedim bol bol vitamin alin sigara kullanmamaniz sizin icin bir avantaj ve en onemlisi kendinizi uzmeyin korkmayin hic bi sekilde unutmayin hepimiz herseye ragmen cok guclu insanlariz herseyin ustesinden geliriz ve gelmek zorundayiz Allahim hepimizin yardimcisi olsun icten ice uzuluyor olabilirim ama yinede mutluyum her serde bir hayir vardir belkide allahimin bana bu da ayri bir sinavidir kendinizi benimle bir tutmayin kesinlikle ve yaptirin sizinkinin benimkiyle ayni olacak diye bi sart yok merak etmeyin sizinki tutucak iciniz ferah olsunKızlar benıde korku aldı hanı etler kaynamadı falan dedı ya? Ama boğazmanzarası nın etlerı cok ıyı kaynamış? Arkadaslar
Evet soyledim canim bu yuzden istedi zaten ama tutmadi derse zaten cikip akin beye gidicem birde sansimi o sekilde denicem ve daha dikkatli olucam yatip diblenicem ve eminimki bu sefer tutucak tutmasi icin herseyi yapicamCanim sen dedin mi dikkat etmedim die?
Evet soyledim canim bu yuzden istedi zaten ama tutmadi derse zaten cikip akin beye gidicem birde sansimi o sekilde denicem ve daha dikkatli olucam yatip diblenicem ve eminimki bu sefer tutucak tutmasi icin herseyi yapicam
Sigaradan çok vitaminsizlik falan neden olmuş olabilir bence canım... bi de şeker hastalığın yok di mi ?Bünyesel farklilij olabilir canim ben kansizim ve zayifim mesela ayrica vitamin eksiklerimde var dogru düzgün yememe icmeme dikkatte etmedim bol bol vitamin alin sigara kullanmamaniz sizin icin bir avantaj ve en onemlisi kendinizi uzmeyin korkmayin hic bi sekilde unutmayin hepimiz herseye ragmen cok guclu insanlariz herseyin ustesinden geliriz ve gelmek zorundayiz Allahim hepimizin yardimcisi olsun icten ice uzuluyor olabilirim ama yinede mutluyum her serde bir hayir vardir belkide allahimin bana bu da ayri bir sinavidir kendinizi benimle bir tutmayin kesinlikle ve yaptirin sizinkinin benimkiyle ayni olacak diye bi sart yok merak etmeyin sizinki tutucak iciniz ferah olsun
Canım buradaki herkes senden daha az dikkat ediyor ilginç geldi öyle ufacık birşey de bozulmaz diyorlar tuhaf yani bence sen ilk önce şehrinde bir doktora git emin ol sonra ona göre hareket etEvet soyledim canim bu yuzden istedi zaten ama tutmadi derse zaten cikip akin beye gidicem birde sansimi o sekilde denicem ve daha dikkatli olucam yatip diblenicem ve eminimki bu sefer tutucak tutmasi icin herseyi yapicam
Anneme soyleyi dusunuyorum canim o da babama falan soyler diye korkuyorum ama yapacak baska biseyim yok malesef umarim baska turlu firsatini bulur giderim ya insallah kuzum hakkinizda ne hayirliysa o olsun insallahTatlım bende önce muayene olayım eger bendede sıkıntı varsa akın beye gıdıcem ıns
Canım sen aılene bakire degılımmı dıyeceksın anlamadım :/
Aynen öyle canim aslinda dikkatta ettim bol sarimsakli yorgurt süt kayisi vs de yedim ama bilmiyorum ben herseyi göz önüne aliyorum hatayi kendimde ariyorum cubku o kadar insanin tutupta benimki tutmamasi benimle alakali vir problemdir diye dusunuyorumSigaradan çok vitaminsizlik falan neden olmuş olabilir bence canım... bi de şeker hastalığın yok di mi ?
Canim bilmiyorum ama bakalim yok burdaki bi doktora gidemem malesef cunlu oyle gelismis bi yerde yasamiyorum iyi doktorda yokturCanım buradaki herkes senden daha az dikkat ediyor ilginç geldi öyle ufacık birşey de bozulmaz diyorlar tuhaf yani bence sen ilk önce şehrinde bir doktora git emin ol sonra ona göre hareket et
Anneme soyleyi dusunuyorum canim o da babama falan soyler diye korkuyorum ama yapacak baska biseyim yok malesef umarim baska turlu firsatini bulur giderim ya insallah kuzum hakkinizda ne hayirliysa o olsun insallah
Kuzum sakın o hatayi yapma söyleme kimseye.. senin tutmamasinin sebebi nisanlin bence keske bi sure arana mesafe koysaydin hersey yolundayken aklima bi tek bu geliyo o bokgene dokunmaman gerekiodu cunku..Anneme soyleyi dusunuyorum canim o da babama falan soyler diye korkuyorum ama yapacak baska biseyim yok malesef umarim baska turlu firsatini bulur giderim ya insallah kuzum hakkinizda ne hayirliysa o olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?