- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Canim inanki doktora suc bulucam bulamiyorum cunku su an benimki o kadar darki ve diger doktor da cok begendi hatta soyledim sana inceledi ve boyle diktigi icin tutmama ihtimali olmuyo dedi hemsiresine anlatti.. sen ters bisey yaptin sanirim baya ters bisey yapms olman lazimki bozulsun ben agirlik kaldirdm kostum ilk gunler adet oldum ustune oturdum bunlara ragmen bozulmadi.. ama o kisma hic dokunmadm sadece su doktum kabiz olmadm bide..dedigim gbi muhtemelen nisanlindan kaynkli oldu oAynen öyle canim aslinda dikkatta ettim bol sarimsakli yorgurt süt kayisi vs de yedim ama bilmiyorum ben herseyi göz önüne aliyorum hatayi kendimde ariyorum cubku o kadar insanin tutupta benimki tutmamasi benimle alakali vir problemdir diye dusunuyorum
Seninle neden alakalı olsun canım dikkat ettin o kadar... işlemi yaptıran kimse özensiz davranışta bulunamaz ki... işlem yaptırmadığım halde psikolojik yaptırmışım gibi davranıyorum şimdiden ben bile... doktorun da bunları gözönüne alıp ücret almaması gerekirAynen öyle canim aslinda dikkatta ettim bol sarimsakli yorgurt süt kayisi vs de yedim ama bilmiyorum ben herseyi göz önüne aliyorum hatayi kendimde ariyorum cubku o kadar insanin tutupta benimki tutmamasi benimle alakali vir problemdir diye dusunuyorum
gittim bugün daha önceki mesajımı gördüyseniz küçükken parmağımı sokmuştum ve çok az acımıştı ama doktora bunu diyemedim düştüm çarptım azıcık kan geldi dedim muayne etti bir problem yok kızsın dedi ama ıkınmamı istemedi çekti dudaklarını baya öyle baktı şimdi bir sorun var mıdır bir doktora daha gideyim mi sizceOlmus da diyemeyiz olmamis da diyemeyizki canim simdi ne desem bos doktorun görmesi lazim.. imkanin varsa hemen doktora gorun
Hem ailene bu durumu söylememelisin.. sana tavırları değişecektir. Yanında olsalar bile şu an ileride ters düşmeyeceğinizin garantisi yok. Bu konularda biliyoruz ki aile de olsa yanımızda olmayı beceremiyorlar...Aynen öyle canim aslinda dikkatta ettim bol sarimsakli yorgurt süt kayisi vs de yedim ama bilmiyorum ben herseyi göz önüne aliyorum hatayi kendimde ariyorum cubku o kadar insanin tutupta benimki tutmamasi benimle alakali vir problemdir diye dusunuyorum
Bence yok doktor dedigine göre.. icin rahat etmesi icin baska birine daha git istersengittim bugün daha önceki mesajımı gördüyseniz küçükken parmağımı sokmuştum ve çok az acımıştı ama doktora bunu diyemedim düştüm çarptım azıcık kan geldi dedim muayne etti bir problem yok kızsın dedi ama ıkınmamı istemedi çekti dudaklarını baya öyle baktı şimdi bir sorun var mıdır bir doktora daha gideyim mi sizce
Şeklini çizerek anlatmadı mı? Çentik o bu var demediyse zaten sorunsuzdur tamamen canım. İçin rahat olsun. Bayağı detay bakmış anlaşılana göre. Zaten tecrübeliyse bi de için daha çok rahat etsingittim bugün daha önceki mesajımı gördüyseniz küçükken parmağımı sokmuştum ve çok az acımıştı ama doktora bunu diyemedim düştüm çarptım azıcık kan geldi dedim muayne etti bir problem yok kızsın dedi ama ıkınmamı istemedi çekti dudaklarını baya öyle baktı şimdi bir sorun var mıdır bir doktora daha gideyim mi sizce
anneni bizden daha iyi tanıyosun eğer yanında olursa sana destek olursa bunu söyleyebilirsin hem psikolojik olarak biraz daha rahatlarsın ama sorun çıkıcaksa eğer söyleme yani biz anneni tanımıyoruz onu en iyi sen tanırsın ona göre karar vermelisin benceAnneme soyleyi dusunuyorum canim o da babama falan soyler diye korkuyorum ama yapacak baska biseyim yok malesef umarim baska turlu firsatini bulur giderim ya insallah kuzum hakkinizda ne hayirliysa o olsun insallah
Sorun yoktur canım olsa zaten derdi. Basit bi muayene yani çentikli zarın olsa yanılma payı olurdu ama demek ki yok. Kanaman olur ilişkşde dedi mi peki ?kızlar şekil falan çizmedi ışık açtı iyice baktı bir sorun gözükmüyo ne zaman düştün dedi sonra şimdi biraz çekicem dedi iyice çekti öyle baktı bir sorun yok rahat ol kızsın dedi tecrübeli olup olmadığını bilmiyorum ilk defa gittim
anüler kızlık zarı dedi kanamayla ilgili bi şey demedi rahat ol kızsın dedi bir de gittiğim özel bi hastane ve kızlık zarı dikimi yapıyor sorun olsa ya da şüphe olsa ya da para için falan söylerdi herhaldeSorun yoktur canım olsa zaten derdi. Basit bi muayene yani çentikli zarın olsa yanılma payı olurdu ama demek ki yok. Kanaman olur ilişkşde dedi mi peki ?
Söylerdi canım merak etme sorun yoktur adına çok sevindim rahat olabilirsin :)anüler kızlık zarı dedi kanamayla ilgili bi şey demedi rahat ol kızsın dedi bir de gittiğim özel bi hastane ve kızlık zarı dikimi yapıyor sorun olsa ya da şüphe olsa ya da para için falan söylerdi herhalde
Katiliyorum.. rahat ol benceanüler kızlık zarı dedi kanamayla ilgili bi şey demedi rahat ol kızsın dedi bir de gittiğim özel bi hastane ve kızlık zarı dikimi yapıyor sorun olsa ya da şüphe olsa ya da para için falan söylerdi herhalde
Amin canım inşallah güzel şeyler yaşarız hepimiz bundan sonrakızlar bu psikoloji öyle bi şekilde yaşadım ki sizi o kadar iyi anlıyorum ki Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah hepiniz çok mutlu olursunuz bütün bunları geride bırakıp çok güzel bir hayat geçirirsiniz inşallah
İnşallah canım size her zaman dua edicem :)Amin canım inşallah güzel şeyler yaşarız hepimiz bundan sonra
Canım biley sorcam şimdi dikimden ne kadar sürw sonra yakınlaşma olabilir şimdi bende yanyana gelsem durmasa dokunmak istese naparım yani bunun belli bi süresi varmıdır kiKuzum sakın o hatayi yapma söyleme kimseye.. senin tutmamasinin sebebi nisanlin bence keske bi sure arana mesafe koysaydin hersey yolundayken aklima bi tek bu geliyo o bokgene dokunmaman gerekiodu cunku..
Canım biley sorcam şimdi dikimden ne kadar sürw sonra yakınlaşma olabilir şimdi bende yanyana gelsem durmasa dokunmak istese naparım yani bunun belli bi süresi varmıdır ki
Canim onu mesela maviminval vardi turgaya yaptran biliyomusun bilmiyorum.. o da yasiyodu ama ilk bi hatta bi bucuk iki ay hic o islere girmemek lazim.. maviminvale sormstum bende hicbisey olmadi dedi ama tabiki ilk 2 aydan sonra yasamis o.. bencede olmaz ben bakiyorum gayet saglam ama doktora sormak lazim tabiki risk olabilir en guzeli yasamamak imkan varsa.. ben anliyorum uzak tutmak buyuk sorun ama evlenmeden yakinlasmak istemiyorum fln denicek artk..Canım biley sorcam şimdi dikimden ne kadar sürw sonra yakınlaşma olabilir şimdi bende yanyana gelsem durmasa dokunmak istese naparım yani bunun belli bi süresi varmıdır ki
Sen cıldırdınmı? Nasıl annene söylersın ? Sakın söyleme bu işin çözümünü bulursun sen sakın böyle bırsey yapma sakınnn
Kizlar yapacak baska biseyim yok gidecegim zaman mecburen ya soylucem yada baska bi caresine bakicam ama baska da ne carem olabilir ki bilmiyorum tüm hakkimi kullandim yani keske canim keskeKuzum sakın o hatayi yapma söyleme kimseye.. senin tutmamasinin sebebi nisanlin bence keske bi sure arana mesafe koysaydin hersey yolundayken aklima bi tek bu geliyo o bokgene dokunmaman gerekiodu cunku..
Dogruyu soyluyosun canim ama baska bir yolunu bulamazsam gidecegim zaman soylemek zorundayim ve bilmiyorum canim herkesin durumuna bakinca ben hatayi kendimde ariyoeun tutmamasi icinHem ailene bu durumu söylememelisin.. sana tavırları değişecektir. Yanında olsalar bile şu an ileride ters düşmeyeceğinizin garantisi yok. Bu konularda biliyoruz ki aile de olsa yanımızda olmayı beceremiyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?