Söylememek için uğraş o zaman canım ne deyimDogruyu soyluyosun canim ama baska bir yolunu bulamazsam gidecegim zaman soylemek zorundayim ve bilmiyorum canim herkesin durumuna bakinca ben hatayi kendimde ariyoeun tutmamasi icin
Öyle yapicam canim konuya en son bi yazi yazdim sende fikrini belirtirmisinSöylememek için uğraş o zaman canım ne deyim
En az bir bucuk ay hic bir şekilde yakınlaşma yasamaCanım biley sorcam şimdi dikimden ne kadar sürw sonra yakınlaşma olabilir şimdi bende yanyana gelsem durmasa dokunmak istese naparım yani bunun belli bi süresi varmıdır ki
Yakınlaşma olmadan olmuyorsa eğer bulunduğun ilde geçici işlemi araştır derim canım ben çünkü yakınlaşma olmuş anladığım kadarıyla ve bu saatten sonra engelleyemezsin gibime geliyorKizlar sizce napmaliyim kesin tutmadi onu anladim bi umut bile demicem doktorun kesin konusmamasina bagli olarak ya akin beye gidicem yada turgay beye once tabi kontrol icin turgay beye gidecegim tutmadi derse o zaman napicam emin degilim basimdan boyle bisey gectigi icin kiy paraya tekrardan akina git diyorum 2100 fln artik neyse öde hem dogalmis gibi gozuksun falan diyorum ama diger yandanda korkularim var yeni bir doktor ya yanlis bisey yaparsam farkli yontemler var ortada sonucta diger taraftanda tekrardan ayni doktora gitmeye korkuyorum ve diger bir taraftanda ver 500 daha kendimi daha fazla zora sokmadan daha dikkatli ve daha özenli basimdan gecenleri de dikkate alarak önlemli bir sekilde tekrardan yaptir belki bu sefer daha iyi diker diyorum ama yinede cok korkuyorum sizce napmaliyim kizlar
canım hata doktorun olsa amenna ha içine sinmicekse tabiki değiştir akın beye git ama bence ikiside işinde gayet iyi sen dikkat etmezsen yine bozulcak o.. bence o kadar para tekrar vercegne turgay beye git yeniden yapsın bi daha da lütfen aynı hatayı yapma bak senin yerine ben üzüldüm..ki inşallah yanılıyosundur tutmustur da..Kizlar sizce napmaliyim kesin tutmadi onu anladim bi umut bile demicem doktorun kesin konusmamasina bagli olarak ya akin beye gidicem yada turgay beye once tabi kontrol icin turgay beye gidecegim tutmadi derse o zaman napicam emin degilim basimdan boyle bisey gectigi icin kiy paraya tekrardan akina git diyorum 2100 fln artik neyse öde hem dogalmis gibi gozuksun falan diyorum ama diger yandanda korkularim var yeni bir doktor ya yanlis bisey yaparsam farkli yontemler var ortada sonucta diger taraftanda tekrardan ayni doktora gitmeye korkuyorum ve diger bir taraftanda ver 500 daha kendimi daha fazla zora sokmadan daha dikkatli ve daha özenli basimdan gecenleri de dikkate alarak önlemli bir sekilde tekrardan yaptir belki bu sefer daha iyi diker diyorum ama yinede cok korkuyorum sizce napmaliyim kizlar
aynen nişanlına sıkı bi bahane bulmalısınYakınlaşma olmadan olmuyorsa eğer bulunduğun ilde geçici işlemi araştır derim canım ben çünkü yakınlaşma olmuş anladığım kadarıyla ve bu saatten sonra engelleyemezsin gibime geliyor
Aynen öyle yapcaz artık ya zaten şimdi askerde o gelmeden önce yapmak istiyorum parayı tamamlarsam o konuda rahat olurda alalh korusun izne fln gelirse zorlanırım ondan söyledim ama bi bahane buluruz artıkCanim onu mesela maviminval vardi turgaya yaptran biliyomusun bilmiyorum.. o da yasiyodu ama ilk bi hatta bi bucuk iki ay hic o islere girmemek lazim.. maviminvale sormstum bende hicbisey olmadi dedi ama tabiki ilk 2 aydan sonra yasamis o.. bencede olmaz ben bakiyorum gayet saglam ama doktora sormak lazim tabiki risk olabilir en guzeli yasamamak imkan varsa.. ben anliyorum uzak tutmak buyuk sorun ama evlenmeden yakinlasmak istemiyorum fln denicek artk..
Aynen canim askerdeyken yaptrsan cok rahat olursun gercekten..insallah birikir bi an önceAynen öyle yapcaz artık ya zaten şimdi askerde o gelmeden önce yapmak istiyorum parayı tamamlarsam o konuda rahat olurda alalh korusun izne fln gelirse zorlanırım ondan söyledim ama bi bahane buluruz artık
canım hata doktorun olsa amenna ha içine sinmicekse tabiki değiştir akın beye git ama bence ikiside işinde gayet iyi sen dikkat etmezsen yine bozulcak o.. bence o kadar para tekrar vercegne turgay beye git yeniden yapsın bi daha da lütfen aynı hatayı yapma bak senin yerine ben üzüldüm..ki inşallah yanılıyosundur tutmustur da..
Bulundugum sehirde gecici icin doktor oldugunu sanmiyorum canim varsa bile gidemem karsima bi sekilde çıkar diye yakinlasma olmadan olmuyo evet sürekli yakınlaşmaya çalışıyo istemiyorum ama elimden bu kadar uzak tutabilmek geldi başka türlü nasil tutarim bilemedim ama tekrar gittikten sonra bi sekilde tutmak zorundayim tutarimda artik ama off napicam bilmiyorum yaa hangisine gitsem kararsiz kaldim korkuyorum resmen inşallah tutmustur yaa bende dojktorda yanilmiştir insallahYakınlaşma olmadan olmuyorsa eğer bulunduğun ilde geçici işlemi araştır derim canım ben çünkü yakınlaşma olmuş anladığım kadarıyla ve bu saatten sonra engelleyemezsin gibime geliyor
İnşallah tutmuştur canım yoksa sanmıyorum engelleyebileceğiniBulundugum sehirde gecici icin doktor oldugunu sanmiyorum canim varsa bile gidemem karsima bi sekilde çıkar diye yakinlasma olmadan olmuyo evet sürekli yakınlaşmaya çalışıyo istemiyorum ama elimden bu kadar uzak tutabilmek geldi başka türlü nasil tutarim bilemedim ama tekrar gittikten sonra bi sekilde tutmak zorundayim tutarimda artik ama off napicam bilmiyorum yaa hangisine gitsem kararsiz kaldim korkuyorum resmen inşallah tutmustur yaa bende dojktorda yanilmiştir insallah
İnsallah canim yook bu defa engellicem aklima bazi seyler geldi uzak durmak zorunda kalicakİnşallah tutmuştur canım yoksa sanmıyorum engelleyebileceğini
Dün sevgilimle birlikte olduk kanamam oldu birkaç gün sonra istemeye gelicekler hazırlıklara başladık her şey yolunda size haber vermek istedim
O yaptirmamisti galiba bozuldugundan supheliydi.. bozulmamis..Kimde işlem yaptırmıştınızz
Canım daha öncekilerin yazılarını hatırla onlar da hep senin gibiydi ama hepsinin de kanaması oldu. Senin de olacak. Evet yaptırmakla bitmiyor o doğru. Ama evlenip yazanların hepsi bu günleri o şekilde geçirdikleri için çok pişman. Sen bunları biliyorsun yapma bunu kendine. Her şey çok güzel olacak konuştuk zaten bunu içini ferah tut bebeğim.Kızlar yaptirdim doktorlardan duydum tuttugunu ama icim ferahlamiyo bi türlü.. gercekten de diktirmekle bitmiyomus.bi an once iliski olsa da kurtulsamvalla artik sabrim kalmadi 7 senenin yuku omuzlarimda son demlermi yasiyorum her an herseyi birakcak gibiyim.. esim suphelenirse ne bilim bi pürüz olursa kurtarcak gücüm kalmadı artik bıktım
Herkese merhaba ben de siteye yeni üye oldum. Sabahtan beri yazılanları okuyorum. Öncelikle Allah herkesin yardımcısı olsun. Ben de yaklaşık 3 ay önce operasyon geçirdim. Ebru hanım hakkında yazılanları okudukça ister istemez bir endişeye kapıldım ve karamsarlık başladı. bana da onu hep övmüşlerdi oyuzden ona gittim umarım hata yapmamışımdır. Neler dersiniz kızlar? Kendimi kötü hissetmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?