İyi şeyler yazmamışlar ama ben ilk aşamada memnun kalmıştım 1 2 hafta içinde kontrolüm olacak ama sonrasında yine de başka dr a görünsem iyi olur değil miEbru hanım hakkında hıc ıyı seyler söylemiyorlar cnm ya sen baska bir doktora görün ::
İyi şeyler yazmamışlar ama ben ilk aşamada memnun kalmıştım 1 2 hafta içinde kontrolüm olacak ama sonrasında yine de başka dr a görünsem iyi olur değil mi
İyi şeyler yazmamışlar ama ben ilk aşamada memnun kalmıştım 1 2 hafta içinde kontrolüm olacak ama sonrasında yine de başka dr a görünsem iyi olur değil mi
Daraltma işlemi ile birlikte 5000Ne kadar ücret aldı senden? Birde paraya cok düşkünmüş
Daraltma işlemi ile birlikte 5000
İnş gerçi onunla kanaması olan da olmuş okuduğum kadarıyla ama göreceğiz bakalım burayı okuyana kdr aklımda soru işareti yoktu ama bugün baya endişelendimYuh ya ınsallah tutmustur cnm cıdden büyük para sakın pesını bırakma
Çok sagol canim benim insallah insallah..Canım daha öncekilerin yazılarını hatırla onlar da hep senin gibiydi ama hepsinin de kanaması oldu. Senin de olacak. Evet yaptırmakla bitmiyor o doğru. Ama evlenip yazanların hepsi bu günleri o şekilde geçirdikleri için çok pişman. Sen bunları biliyorsun yapma bunu kendine. Her şey çok güzel olacak konuştuk zaten bunu içini ferah tut bebeğim.
Son kontrole gitmezsen kanaman gerçekleşmez. Son kontrol dediğim de düğünden birkaç gün önce. Ben de ebru hanımın mağdurlarından biriyim maalesef. Kendisi çok güzel tuttu dedi ama bir başka doktor kesinlikşe kanamam olmayacağını söyledi. Şu an başka doktor bakıyorum.İnş gerçi onunla kanaması olan da olmuş okuduğum kadarıyla ama göreceğiz bakalım burayı okuyana kdr aklımda soru işareti yoktu ama bugün baya endişelendim
Malesef son dikis atio o burda nerdeyse herkese oyle yapti.. mutlaka kontrole gidin baska doktora insallah oyle degildir amaİnş gerçi onunla kanaması olan da olmuş okuduğum kadarıyla ama göreceğiz bakalım burayı okuyana kdr aklımda soru işareti yoktu ama bugün baya endişelendim
Okudum sizin yazdıklarınızı kime kontrole gittiniz ?Son kontrole gitmezsen kanaman gerçekleşmez. Son kontrol dediğim de düğünden birkaç gün önce. Ben de ebru hanımın mağdurlarından biriyim maalesef. Kendisi çok güzel tuttu dedi ama bir başka doktor kesinlikşe kanamam olmayacağını söyledi. Şu an başka doktor bakıyorum.
Maalesef son dikiş derken yani kötü birsey mi bu Ankara’daki çoğu doktor oyle yapıyor diye biliyorum da . Yanlışsam düzeltin lütfenMalesef son dikis atio o burda nerdeyse herkese oyle yapti.. mutlaka kontrole gidin baska doktora insallah oyle degildir ama
Yok yok yani siz dügünden 3 gun once fln ebru hanima gidebilcekseniz sorun yok... ama kalici deyip gecici yapiyo demek oluyo bu.. bi bahane bulup tutmamis dugunden once gel dio sürekli..Maalesef son dikiş derken yani kötü birsey mi bu Ankara’daki çoğu doktor oyle yapıyor diye biliyorum da . Yanlışsam düzeltin lütfen
Ben bulunduğum şehirde bir doktora gittim mutlaka ona görünmeden başka bir doktora görünüp git kandırmasına izin vermeOkudum sizin yazdıklarınızı kime kontrole gittiniz ?
Haftaya Ebru hanıma kontrole gideceğim ben ona gitmeden önce mi başkasına gideyim ? Diyelim ki tutmamış dedi bunu öğrenip çıkacak mıyım ordan ve Ebru hanım da tuttu dediğini düşünsek ne yapılır ki boyle bir durumda kafam allak bullak olduBen bulunduğum şehirde bir doktora gittim mutlaka ona görünmeden başka bir doktora görünüp git kandırmasına izin verme
Son dikiş dediğimiz şey geçiçi yapiyo yani aslında örnek veriyorum yapacağı işlem 2500 tl bile değil ama sizi kandırıp sizden 5000 aliyo kazanması gereken paranın iki katını sözüm sizden uzak kizlar yanlis anlamayın insanların enayi yerine koyarak kandırarak aliyo üzerinize alınmayın nolur mağdur ediyo insanları kesinlikle önermiyorum yıllardır araştırıyorum cok cok fazla mağduru var ebrunun. Yani bildiğimiz para tuzağı kadın geçici işlem yapiyo ama ederinin iki katından daha fazla para alıp üstüne bide kalıcı yaptim diye kandiriyo kesinlikle daraltma yapmiyo zaten çünkü daraltma geçici işlemde olmuyo. Ben ankarada yasiyorum bide emin ol cok okudum onunla alakalı kotu yorumMaalesef son dikiş derken yani kötü birsey mi bu Ankara’daki çoğu doktor oyle yapıyor diye biliyorum da . Yanlışsam düzeltin lütfen
Haftaya Ebru hanıma kontrole gideceğim ben ona gitmeden önce mi başkasına gideyim ? Diyelim ki tutmamış dedi bunu öğrenip çıkacak mıyım ordan ve Ebru hanım da tuttu dediğini düşünsek ne yapılır ki boyle bir durumda kafam allak bullak oldu
Bence öyle yap başka doktora görünüp git. Hatta bana tutmuş dediğinde zarf attım ben tamam süper ilişkiye girebilirim o zaman haftaya dedim. Girmeden tekrar gel gibi bir şey demişti yani tutan bir şey 1 haftaya nasıl bozulabilir. Burda yıllarca dayanan insanların sonuç aldığını gördükHaftaya Ebru hanıma kontrole gideceğim ben ona gitmeden önce mi başkasına gideyim ? Diyelim ki tutmamış dedi bunu öğrenip çıkacak mıyım ordan ve Ebru hanım da tuttu dediğini düşünsek ne yapılır ki boyle bir durumda kafam allak bullak oldu
Yani şuan her sey başımdan aşağı yıkıldı sanki napıcam ben yaSon dikiş dediğimiz şey geçiçi yapiyo yani aslında örnek veriyorum yapacağı işlem 2500 tl bile değil ama sizi kandırıp sizden 5000 aliyo kazanması gereken paranın iki katını sözüm sizden uzak kizlar yanlis anlamayın insanların enayi yerine koyarak kandırarak aliyo üzerinize alınmayın nolur mağdur ediyo insanları kesinlikle önermiyorum yıllardır araştırıyorum cok cok fazla mağduru var ebrunun. Yani bildiğimiz para tuzağı kadın geçici işlem yapiyo ama ederinin iki katından daha fazla para alıp üstüne bide kalıcı yaptim diye kandiriyo kesinlikle daraltma yapmiyo zaten çünkü daraltma geçici işlemde olmuyo. Ben ankarada yasiyorum bide emin ol cok okudum onunla alakalı kotu yorum
Ben daha kontrole bile gitmedim ortada mağduriyet var mı yok mu bilemiyoruz ama bunalrı okumak yada duymak bile insanı okdr kötü hislere sürüklüyor kiBu kadında neden hep böyle oluyo anlamadım mağdur olan cok bar
Ya canim moralini bozmak istemeyiz ama biz uzun zamandır bu işleri araştıran insanlariz seninle tecrubemizi paylaşmak istedik üzülmeni de istemeyiz ama bazı şeyleri bilmen de daha iyi ona gore davranırsın belki bi çözüm yolu bulursun. Yani bu kadın kalıcı yöntem yapmiyo geçici yapiyo yaklaşık bi 3000 tl zarardasın suan ama geçti o artik. Ha bundan sonrasında da kanaman olmayacak demiyoruz olacaktır ama düğününden 2 ya da 3 gün once gidersen eğer geçici yaptırmış oluyosun o zaman olacaktır onun dışında suan gidip ebruya soylemeden herhangi bi gun iliski yasasan olmaz buguk ihtimal kanamaBen daha kontrole bile gitmedim ortada mağduriyet var mı yok mu bilemiyoruz ama bunalrı okumak yada duymak bile insanı okdr kötü hislere sürüklüyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?