Ben Ankara’da yaşıyorum ama düğünüm farklı bir şehirde olacak 3-5 gün öncesinde nasıl buraya gelebilirim onu da bilmiyorum belki birseyler bulabilirim ama o ozmn belli olur. Ankara da kime kontrole gitmeyi önerirsinizYa canim moralini bozmak istemeyiz ama biz uzun zamandır bu işleri araştıran insanlariz seninle tecrubemizi paylaşmak istedik üzülmeni de istemeyiz ama bazı şeyleri bilmen de daha iyi ona gore davranırsın belki bi çözüm yolu bulursun. Yani bu kadın kalıcı yöntem yapmiyo geçici yapiyo yaklaşık bi 3000 tl zarardasın suan ama geçti o artik. Ha bundan sonrasında da kanaman olmayacak demiyoruz olacaktır ama düğününden 2 ya da 3 gün once gidersen eğer geçici yaptırmış oluyosun o zaman olacaktır onun dışında suan gidip ebruya soylemeden herhangi bi gun iliski yasasan olmaz buguk ihtimal kanama
Ozmn Ankara’daki herkes mi kandırıyor yani gokçen hanım da son dikişe çağırıyormuş diye biliyorum bu nasıl iştir yaBence öyle yap başka doktora görünüp git. Hatta bana tutmuş dediğinde zarf attım ben tamam süper ilişkiye girebilirim o zaman haftaya dedim. Girmeden tekrar gel gibi bir şey demişti yani tutan bir şey 1 haftaya nasıl bozulabilir. Burda yıllarca dayanan insanların sonuç aldığını gördük
Daraltma işlemi ile birlikte 5000
Ankarada kalıcı olarak işlem yapan doktor yok diye biliyorum benOzmn Ankara’daki herkes mi kandırıyor yani gokçen hanım da son dikişe çağırıyormuş diye biliyorum bu nasıl iştir ya
Siz kime gitmeyi düşünüyorsunuzAnkarada kalıcı olarak işlem yapan doktor yok diye biliyorum ben
Ben istanbulda Turgay beyi düşünüyorum şimdi. Akın bey de olabilir ikisinden biri olacak muhtemelen.Siz kime gitmeyi düşünüyorsunuz
Siz kime gitmeyi düşünüyorsunuz
Anladım işte benim şehir değiştirme imkanım yok mecbur Ankara bakalım yarın kontrole gideceğimCanım akın beyi tavsiye edıyorum bende akın bey düşünüyorum
canım ankarada yakınlarda irfan tarhana yaptıran vardı ayşe die onu bi araştır olumlu sonuç almştı ama son dikiş oldumu hatırlamıyorum..Anladım işte benim şehir değiştirme imkanım yok mecbur Ankara bakalım yarın kontrole gideceğim
Bugün ona kontrole gittim yarın da e.z gideceğim hatta belki bir başka dr’a daha giderim yine kontrol için gokçen hanıma flncanım ankarada yakınlarda irfan tarhana yaptıran vardı ayşe die onu bi araştır olumlu sonuç almştı ama son dikiş oldumu hatırlamıyorum..
ne dedi peki kontrolde?Bugün ona kontrole gittim yarın da e.z gideceğim hatta belki bir başka dr’a daha giderim yine kontrol için gokçen hanıma fln
Bu şekilde şuan kanama olmaz çünkü daha fazla daraltma işlemi gerekiyor sana dedi seni düğünden önce çağıracak ve geçici yapacak dedi. Benim de ozmn gitmem biraz zor gibi ama şimdiden de bilemiyorum. Yarın da e.z nin kontrolü var. İ.t bay bi anlattı ve ilgilendi üzülme kanama olacak şekilde sonuç alacağın operasyon yaparım dedine dedi peki kontrolde?
hmm hayırlısı olsun inşallah canım üzme kendini herşey olacağına varıyo..Bu şekilde şuan kanama olmaz çünkü daha fazla daraltma işlemi gerekiyor sana dedi seni düğünden önce çağıracak ve geçici yapacak dedi. Benim de ozmn gitmem biraz zor gibi ama şimdiden de bilemiyorum. Yarın da e.z nin kontrolü var. İ.t bay bi anlattı ve ilgilendi üzülme kanama olacak şekilde sonuç alacağın operasyon yaparım dedi
hmm hayırlısı olsun inşallah canım üzme kendini herşey olacağına varıyo..[/QUOT
Üzülme deniyor ama üzülmeden olmuyor ki ister istemez. Hayat memat meselesi maalesef ama sonuç olarak yine ne yapmalıyım bilmiyorum
Üzülme deniyor da üzülmeden olmuyo işte ister istemez. Hayat memat meselesi maalesef . Ama sonuç olarak yine ne yapmalıyım bilmiyorum hmm hayırlısı olsun inşallah canım üzme kendini herşey olacağına varıyo..
malesef öyle hepimiz stres panik halindeyiz.. düğün var mı yakınlarda bide birikimin var mı ?Üzülme deniyor da üzülmeden olmuyo işte ister istemez. Hayat memat meselesi maalesef . Ama sonuç olarak yine ne yapmalıyım bilmiyorum
daha zaman var ise öncesinde başka doktora kalıcı işlem yaptırınÜzülme deniyor da üzülmeden olmuyo işte ister istemez. Hayat memat meselesi maalesef . Ama sonuç olarak yine ne yapmalıyım bilmiyorum
Düğüm yaza tam tarih kesin koymadık dahamalesef öyle hepimiz stres panik halindeyiz.. düğün var mı yakınlarda bide birikimin var mı ?
Oyle olacak gibi duruyo cnm da işte kime karar verme aşaması da zordaha zaman var ise öncesinde başka doktora kalıcı işlem yaptırın
o zaman zamanın varmış neyseki. bide 2000e yakın bi para biriktirebilirsen bi doktora yeniden yaptırabilirsin Allah yardımsın olsun.. yapılabilecek tek mantıklı sey bu gibi duruo tutmadıysa.. son dikişe gidemem demiştin sanırım.. gidebilceksen ebru hanıma son dikiş tabi maddi yönden zorlancaksan.. iki seçenek varDüğüm yaza tam tarih kesin koymadık daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?