Ben Ankara’da yaşıyorum ama düğünüm farklı bir şehirde olacak 3-5 gün öncesinde nasıl buraya gelebilirim onu da bilmiyorum belki birseyler bulabilirim ama o ozmn belli olur. Ankara da kime kontrole gitmeyi önerirsiniz

Ozmn Ankara’daki herkes mi kandırıyor yani gokçen hanım da son dikişe çağırıyormuş diye biliyorum bu nasıl iştir ya

Anladım işte benim şehir değiştirme imkanım yok mecbur Ankara bakalım yarın kontrole gideceğim
canım ankarada yakınlarda irfan tarhana yaptıran vardı ayşe die onu bi araştır olumlu sonuç almştı ama son dikiş oldumu hatırlamıyorum..

ne dedi peki kontrolde?
Bu şekilde şuan kanama olmaz çünkü daha fazla daraltma işlemi gerekiyor sana dedi seni düğünden önce çağıracak ve geçici yapacak dedi. Benim de ozmn gitmem biraz zor gibi ama şimdiden de bilemiyorum. Yarın da e.z nin kontrolü var. İ.t bay bi anlattı ve ilgilendi üzülme kanama olacak şekilde sonuç alacağın operasyon yaparım dedi

hmm hayırlısı olsun inşallah canım üzme kendini herşey olacağına varıyo..

Üzülme deniyor da üzülmeden olmuyo işte ister istemez. Hayat memat meselesi maalesef . Ama sonuç olarak yine ne yapmalıyım bilmiyorum ‍
malesef öyle hepimiz stres panik halindeyiz.. düğün var mı yakınlarda bide birikimin var mı ?

Düğüm yaza tam tarih kesin koymadık daha
o zaman zamanın varmış neyseki. bide 2000e yakın bi para biriktirebilirsen bi doktora yeniden yaptırabilirsin Allah yardımsın olsun.. yapılabilecek tek mantıklı sey bu gibi duruo tutmadıysa.. son dikişe gidemem demiştin sanırım.. gidebilceksen ebru hanıma son dikiş tabi maddi yönden zorlancaksan.. iki seçenek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…