Gidemeyebilirim. Mesela şöyle ben Ankara’da yaşıyorum ama düğünüm 2 farklı şehirde olacak Ankara dışında. O ara nasıl buraya gelebilirim ki cok geçerli bir sebebim olmalı buraya uğramak için 1 günlüğüne fln. Şimdiden bunu bilmek cok zor gelicem desem tut ki gelemedim

Oyle olacak gibi duruyo cnm da işte kime karar verme aşaması da zor
Yarın o kadın sana ne diyecek biliyor musun aa çok süper tamam tutmuş muhteşem bakmışsın ama yok bakınca bile bariz o kadar belli ki ben kendim şüphelendim de gittim bildiğin kesik kesikti ve ıkınınca hiç küçük bir delik falan da değildi. Yarın bunu söyle ebru hanıma bakalım ne diyecek sana. Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor işin maddi boyutu neyse bir kenara kalsın parası batsın ama manen insanı çökertiyor maalesef

aynen öyle ihtimallere bırakılcak bişey değil sen ne yap ne et para bul kalıcı yaptır canım zamanın varmıs en azından buna da şükür

kızlar bu kadın beceremıyorsa neden bu içi yapıyormuskı ? gerızekal mal kadın ya

Sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz sen de başkasına gidecektim dimi işimiz zor aynen ben madden fln her şeyi geçtim manen tükendim sonuç olsun da gözüm hiçbirsey görmeyecek

aynen öyle ihtimallere bırakılcak bişey değil sen ne yap ne et para bul kalıcı yaptır canım zamanın varmıs en azından buna da şükür
Bugünümüze de şükür ne diyelim zaman var evet para da düğün paraları gidiyo işte Allah hepimizin yardımcısı olsun ama keşke İstanbul’a gelebilseydim

Bugünümüze de şükür ne diyelim zaman var evet para da düğün paraları gidiyo işte Allah hepimizin yardımcısı olsun ama keşke İstanbul’a gelebilseydim
inşallah bi fırsat olur da gidebilirsin canm bide ben aktarmalı gttm otellerde süründüm resmen millet günübirlik gidip akşamına dönebilioken beterin beteri var işte..

canım maddi imkan var ise bu işi 2500 lira civarına çok sorunsuz ve iyi yapan doktorlar var ama imkan var gidebilirim dersen yakın zaman ebru hanıma git son dikiş yani geçici yaptır
Sanırım kalıcı yaptıracağım ama ozmn da artık aklımda hep bi soru işareti yine olacak artık kafayı bozdum galiba psikolojimiz gitti yani

Sanırım kalıcı yaptıracağım ama ozmn da artık aklımda hep bi soru işareti yine olacak artık kafayı bozdum galiba psikolojimiz gitti yani
tabi canım da ankarada bu işi iyi yapılabilen doktor yok gibi hepsi düğüne yakın çağırıyor . Keşke istanbula gelme imkânın olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…