İstanbul’da akın ve Turgay dışında düşünen YÖK sanırım kime neye göre karar vereceksiniz bir yolunu bulursam belki ben de gitmeye çalışırımcanım sen ıstanbuldamı oturuyorsun? tek basına gıtmek ıstemıyorumbende bu ay yada en gec gelecek ay belkı aralıgıda bulabilir
bunların haricinde korkut bey ve harun bey de var harun bey özellikle baya iyi ama o da pahalı baya.. korkutta da 4 yıl sonra kanaması olan vardıİstanbul’da akın ve Turgay dışında düşünen YÖK sanırım kime neye göre karar vereceksiniz bir yolunu bulursam belki ben de gitmeye çalışırım
burada sorun yaşamayıp kanaması olan tecrübe sahibi olan kişilerin yorumlarına göre karar veriyoruz canım ve tabi hangi doktor içine daha çok sinerse .İstanbul’da akın ve Turgay dışında düşünen YÖK sanırım kime neye göre karar vereceksiniz bir yolunu bulursam belki ben de gitmeye çalışırım
canım harun beyin de ben eski forumlarını okudum tutmayanlar vardı ve yine korkut bey içinde düğüne yakın zamanda çağırıyor diyenler vardı baya okudumbunların haricinde korkut bey ve harun bey de var harun bey özellikle baya iyi ama o da pahalı baya.. korkutta da 4 yıl sonra kanaması olan vardı
canım sen istanbuldamısın? berabermı gıtsek acaba?? bende akın beyı dusunuyorum
doğrudur canım ben hatırladığım kadaryla yazıyorum geriye yine akın bey ve turgay bey kalıocanım harun beyin de ben eski forumlarını okudum tutmayanlar vardı ve yine korkut bey içinde düğüne yakın zamanda çağırıyor diyenler vardı baya okudum
aslında ayşe hanım falan var ve sanırım burcu hanım ama onlarla ilgili pek yorum bilmiyorum burada çok yorum yokdoğrudur canım ben hatırladığım kadaryla yazıyorum geriye yine akın bey ve turgay bey kalıo
Kızlar bende akın bey düşünüyorum hatta bu hafta regl im bitince gitmek istiyorum
bak yakın zaman gidecek biri çıktı canım bence anlaşın aranızdaKızlar bende akın bey düşünüyorum hatta bu hafta regl im bitince gitmek istiyorum
canım yanlış alıntı yapmışım ama bak yakın zamanda gidecek biri çıktı :)canım bende akın bey dusunuyorum sen ıstanbulsamısın? berabermı gıtsek ne yapsak acaba?
Ben Burayı dün Baya okudum ama aklıma dr isimlerinden başka bir sey kalmadı kim kime gitmişti hatırlayamıyorum kısaca özet geçebilir misiniz neler düşündüğünüz hakkındaburada sorun yaşamayıp kanaması olan tecrübe sahibi olan kişilerin yorumlarına göre karar veriyoruz canım ve tabi hangi doktor içine daha çok sinerse .
Herkes bildiği kdr özet geçebilirse İstanbul’u sevinirim enazından kendi fikirlerinizibunların haricinde korkut bey ve harun bey de var harun bey özellikle baya iyi ama o da pahalı baya.. korkutta da 4 yıl sonra kanaması olan vardı
canım şu an en cok sonuç alınan akın bey turgay bey.. harun beyin de kanaması olmayan birine denk geldim ben onun dokusu damarlı değilmiş ondan olmamş die biliorum benm bildiklerim böyle..Herkes bildiği kdr özet geçebilirse İstanbul’u sevinirim enazından kendi fikirlerinizi
Anladım teşekkür ederim . Damarlı olmaması ve esnek olması ikisi birbirinden farklı şeyler dimi?canım şu an en cok sonuç alınan akın bey turgay bey.. harun beyin de kanaması olmayan birine denk geldim ben onun dokusu damarlı değilmiş ondan olmamş die biliorum benm bildiklerim böyle..
evet canım o dmar meselesi çok milyonda bi ihtimal ona denk gelmiş..Anladım teşekkür ederim . Damarlı olmaması ve esnek olması ikisi birbirinden farklı şeyler dimi?
Cok tşk inş biz de o milyonda birden değilizdir nasıl karar vericez bakalım . Başka birsey duyup öğrenip karar verirseniz lütfen bana da bilgi verinevet canım o dmar meselesi çok milyonda bi ihtimal ona denk gelmiş..
canım bende akın bey dusunuyorum sen ıstanbulsamısın? berabermı gıtsek ne yapsak acaba?
Gidelim tabii bi an önce halledelim bu işi özelden konusalım
Ben de aynı dokunsalar ağlıyorum kimse nedenini bilmese de ama bu da Allahtan geldi kabullenip bir sekılde yolumuza devam etmeye çalışıyoruz her günümüze şükür ki ben de olumsuz seyler düşünmeden edemıyorum ama işin Allah’a kaldıysa olmuş bil demişler .iyi düşünelim iyi olsun inş biz de bir gün o iç huzuru yasayacağız dua edelim birbirimizekızlar vallahi artık dayanamıyorum Rabbim canımı alsa da kurtulsam ne iğrenç bi konumdayım ben böyle ya..şu yaptığım şeylere bak. düşünmekten o kadar bunaldımki bunları yasıcagıma ölseydim keşke. bu nasıl bi işkence nasıl bi imtihan isyan etmek istemiyorum ama bitmio 7 yıldır bitmio bırakmıo peşimi her an aklımda gülerken konusurkn bile bu mesele aklımda. Nişanlımla evlenicem ama ondan da nefret ediyorum çnkü biliyorumki gercek durumumu bilse olmazdı benimle. durup durup ağlıyorum tutamıyorum artık sabredemiyorum hiçbişeye. hayat koşusturmacası zaten tek başına zorken bide bu yük nie?
Ben akin beyde yaptırdım iki ayı geçmişti yaklaşık eşimle 10 gün once falan birliktelik yasadim hem darlığı hem de kanama olayı guzel gerçekleşti yani suan icin en son guzel sonucu alan benim sanırım burda uzun süredir üye olan arkadaşlar var doktorların ne kadar iyi oldugunu burda memnun kalan yani guzel sonuç alan arkadaşlardan anlıyoruz. Ister turgay beye istersen benim doktorum akin beye gidebilirsin ikisi de iyi dikiyo ama gece kuşu diye bi arkadaş var o en son turgay beyde küçük bi aksaklık yaşadı tutmadi onunki ilk başta kendi hatam diyodu ama sonrasında kendi hatası olmadığı tarzında konuştu bilmiyorum yani. Bana soracak olursan tabiki kendi doktorumu öneririm sonucta ben baya baya guzel sonuç aldimHerkes bildiği kdr özet geçebilirse İstanbul’u sevinirim enazından kendi fikirlerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?