- 7 Ağustos 2018
- 163
- 215
- 18
İstanbul’a gitmeyi zorlayacağım kalıcı düşünüyorum evet akın beyin soyadı neydi teşekkürlerFiyatı da daha uygun diğer doktorlardan bu arada ama kalıcı düşünürsen tabiki
İstanbul’a gitmeyi zorlayacağım kalıcı düşünüyorum evet akın beyin soyadı neydi teşekkürler
Akın beyde bacaklarını fazla acmiyosun oraya darbe almiyosun oraya fıskiyeyle falan su sicratmiyosun onun baska da bisey yok bide dudakları ayirmiyosun fazla üstüne düşecek bi durum yok yani. Batikon falan kullanımı yok ya da oturup kalkman degistirmene gerek yok üstüne oturabilirsin yan oturmana gerek yok yürüyüşünü de değiştirmene gerek yok ama insan ister istemez kendiliğinden tedirgin olup degistiriyo bide zorlandigin zaman o hareketin üstüne gitmemek lazim o kadar yaniBirileri günlük yaptigi hatali hareketleri veya dikkat ettigi seyleri aciklasin nasil yuruyodu biri anlatsin lütfen artik yaa
Micro cerrahi mi oldu canım yoksa flep kaldırarak mıAkın beyde bacaklarını fazla acmiyosun oraya darbe almiyosun oraya fıskiyeyle falan su sicratmiyosun onun baska da bisey yok bide dudakları ayirmiyosun fazla üstüne düşecek bi durum yok yani. Batikon falan kullanımı yok ya da oturup kalkman degistirmene gerek yok üstüne oturabilirsin yan oturmana gerek yok yürüyüşünü de değiştirmene gerek yok ama insan ister istemez kendiliğinden tedirgin olup degistiriyo bide zorlandigin zaman o hareketin üstüne gitmemek lazim o kadar yani
sanırım daraltmayla birlikte flep yapılmıştı miamileydeMicro cerrahi mi oldu canım yoksa flep kaldırarak mı
Tamm canim duş işi basil pekiAkın beyde bacaklarını fazla acmiyosun oraya darbe almiyosun oraya fıskiyeyle falan su sicratmiyosun onun baska da bisey yok bide dudakları ayirmiyosun fazla üstüne düşecek bi durum yok yani. Batikon falan kullanımı yok ya da oturup kalkman degistirmene gerek yok üstüne oturabilirsin yan oturmana gerek yok yürüyüşünü de değiştirmene gerek yok ama insan ister istemez kendiliğinden tedirgin olup degistiriyo bide zorlandigin zaman o hareketin üstüne gitmemek lazim o kadar yani
Birde kiyafetleri nasil yapiyoruz bol mu giyincez yine akin beyde kot pantolon vs giymicez mi kot derken benim pantolonlarim yuksek bel hani bu esnekligi olan kot pantolonlardan falanAkın beyde bacaklarını fazla acmiyosun oraya darbe almiyosun oraya fıskiyeyle falan su sicratmiyosun onun baska da bisey yok bide dudakları ayirmiyosun fazla üstüne düşecek bi durum yok yani. Batikon falan kullanımı yok ya da oturup kalkman degistirmene gerek yok üstüne oturabilirsin yan oturmana gerek yok yürüyüşünü de değiştirmene gerek yok ama insan ister istemez kendiliğinden tedirgin olup degistiriyo bide zorlandigin zaman o hareketin üstüne gitmemek lazim o kadar yani
İkisi arasındaki fark nedir biliyor musunuzMicro cerrahi mi oldu canım yoksa flep kaldırarak mı
Micro da eski zarın kenarlarına kesi atıp tekrar birleştiriyorlar, flepte doku kaldırıp vajinadan öyle yapıyorlar diye biliyorumİkisi arasındaki fark nedir biliyor musunuz
Tamam canim tesekkur ederim yine her bilgi içinYa zaten burdan biseyleri anlatmak cok gereksiz bu soruların hepsini yaptiracaginiz gün muayene olmadan once anlatiyo zaten akin bey her soruya yanıt veriyo
İnş her sey güzel olur ve iyi bir operasyon geçirirsin. Sonrasında bizi de bilgilendirirsen sevinirizÇarşamba 3.5 a randevu aldım kızlar akın beye yine o gün ki süreci detayları burdan bildireceğim
Güzel haberlerini beklicez canim gün gün sürecini yazarmisin çünkü bende ikinci işlem icin akin beyi dusunuyorumÇarşamba 3.5 a randevu aldım kızlar akın beye yine o gün ki süreci detayları burdan bildireceğim
ay canım bir an önce kurtulursun inşallah ilk adımı atmış oldun :)Çarşamba 3.5 a randevu aldım kızlar akın beye yine o gün ki süreci detayları burdan bildireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?