Kizlar yarin tam bi ayim doluyo aceba resim cekip atsammi yine yoksa beklesemmi bilmiyorum ayrica büyük ihtimalle tutmadi öncelikle benim hatamda var 25. Günümde böyle bisey yasadim ama normalde 3. Haftamda etlerimin kaynamasi gerekirdi fakat benimki kaynamamisti bu da bünyesel farkliliktan olabilirmis yani tam belli degil hersey doktora kontrole gidince belli olacak sonucta tutmadiysada bu doktordan kaynaklanan bir durum degil etlerimin kaynamamasi bu zamana kadar benim bünyemle alakali bir durum iyi beslenin saglikli kalin sigara kullaniyosaniz icmeyin veya birakin bu benim sagligimla alakali yani eger ki tutmadiysa tekrardan bi sekilde gidip yaptiracagimi soylemistim zaten ama kis ayina denk gelecegim buyuk ihtimalle ve o bölgeye nasil bakacagimi bilmiyorum kizlar kis doneminde yaptiran giydigi kiyafetler hakkinda bilgi verecek olan var mi aceba ? Dahasi akin beyin dikkat etme süreci nasil bakimi nasil bilen var mi? Neler yapiyoruz neler yapmiyoruz yahu sandalyeye otururken dahi sıkıntı oluyo bi ayagimi altima alip oturmaya basladim yatagima cikarken yine ayni dert anlamiyorum ben millet napiyoda bu kadar tutuyo aceba neleri yapti neleri yapmadi ?

Birileri günlük yaptigi hatali hareketleri veya dikkat ettigi seyleri aciklasin nasil yuruyodu biri anlatsin lütfen artik yaa

Birileri günlük yaptigi hatali hareketleri veya dikkat ettigi seyleri aciklasin nasil yuruyodu biri anlatsin lütfen artik yaa
Akın beyde bacaklarını fazla acmiyosun oraya darbe almiyosun oraya fıskiyeyle falan su sicratmiyosun onun baska da bisey yok bide dudakları ayirmiyosun fazla üstüne düşecek bi durum yok yani. Batikon falan kullanımı yok ya da oturup kalkman degistirmene gerek yok üstüne oturabilirsin yan oturmana gerek yok yürüyüşünü de değiştirmene gerek yok ama insan ister istemez kendiliğinden tedirgin olup degistiriyo bide zorlandigin zaman o hareketin üstüne gitmemek lazim o kadar yani

Micro cerrahi mi oldu canım yoksa flep kaldırarak mı

Tamm canim duş işi basil peki

Birde kiyafetleri nasil yapiyoruz bol mu giyincez yine akin beyde kot pantolon vs giymicez mi kot derken benim pantolonlarim yuksek bel hani bu esnekligi olan kot pantolonlardan falan

Ben işleme gittiğim gün bile üstümde dar paça yüksek bel vardi kıyafette bisey degismiyo ama bol giyinince insan daha rahat hissediyo etek pantolon giyin

Ya zaten burdan biseyleri anlatmak cok gereksiz bu soruların hepsini yaptiracaginiz gün muayene olmadan once anlatiyo zaten akin bey her soruya yanıt veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…