İnşallah her şey güzel olur refaha kavuşursun canımÇarşamba 3.5 a randevu aldım kızlar akın beye yine o gün ki süreci detayları burdan bildireceğim
İnş herkes istedigi sonucu alır buna çok ihtiyacımız var. Kızlar ben biley danışmak istiyorum size işlem yaptırmadım çok korkuyorum yaparsam tutmazsa kanamazsa diye şuan hayatımda biri var ve aileler tanıştı ama şuan askerde geldikten snra bişeyler netleşecek ve 4 aydır birlikteyim düşünüyorum o gece bi aksilik çıkarsa benim ölüm sebebimdit yani hem yaşadıgım yerin etkiside büyük. Ama 2 gğn önce bana bunu yapan çocuk birlikte oldugum eski sevgilim farklı bir numaradan aradı bizim onunla agrılıgımız ailesi yüzünden oldu yani ailelerimiz istemedi bi çok sey yasadık kültür farkı fln denildi ama köse bilmediki bu kadar iler gittgimizi seviyomuyum evet çok aklımdan çıkmıyo bana yazdıgında bile içim kıpır kıpır oldu. Ama şuanda hayatımda olan insana alışkanlık var sevgi yok sadece mantık olarak heraket ettim hep artık sevmem kimseyi mantıgıö önde dursun diye. Şimdi eskisiyle olsam bu işlemi yapmama bile gerek kalmıyo o da bana vazgecemiyorum unutamıyorum seni olmuyo diyo ben napcagomı şaşırdım herşey üst üste geliyo. Uzun oldu nasıl yazdım anlatanildim mi bilmiyorum ama kmseye anlatamıyorum ne yapmam gerektigini bilmiyorum bi tarafım mantık diyo diger taraf duygusallık.
Ya söyle sevmek degil galiba bu evet beni mutlu ediyo hemde çok konuşmadıgımda hemen bi aklıma geliyo eksikligini hissediyorum alışkanlık galiba ama mantıgıma o kadar uyuyoki ailes çok sevdi deger veriliyo bana sorumluluk sahibi şimdiden düşünüyo herşeyi ailemi sevdi saygı deger sevgi herşey var aileme uygun bize uygun aslında yani dengi dengine denir ya öyle. Bırakmakta istemiyorum bu yanlışı yapmak istemiyorum ona. Ama diger taraftan 4 yılımı verdigim adam var ama o benim için ailesine karşı koymadı sözünğ geçirenedi sorumluluklarknı bilmiyo ama seviyo eminim bende sevdim halada seviyorum bence ama gelecegidr düşünüyorum ailesiyle yapamam olmaz çok sıkıntı yaşarım diye. Ama bi yandanya ne olursa olsun onun oldum onunla olmam geerekiyo diyorum bu tarz şeylere gerek yok diyorum offf çok karışıgımm çok kötüyümİşin içinde aile faktörü olunca çok zor canım evlenirken aileler de evleniyor diye bir laf var malesef ki bu dogru. Benim bi arkdaşımın sevgilisini ailesi istemedi ve ayrılmak zorunda kaldılar bazen ne kdr çok sevsen de aşık olsan da olmuyor ailelerin sizi istemesi sevmesi çok önemli yoksa evlensen bile hep bir şekilde dert eksik olmuyor sana tavsiyem askerde ki çocuğu sevmiyor isen uzatmaman ve onunda sana olan bağını koparman cunku bosuna bosuna bir kalp kırılmasın. Ah almayasın bosu bosuna
sen çok arada kalmışsın canım ya kötü olmuş ama en sağlıklısını düşünmelisin . Bu ruh haliyle çok zor ama hem ailen hem kendin için doğru olanı seçmelisinYa söyle sevmek degil galiba bu evet beni mutlu ediyo hemde çok konuşmadıgımda hemen bi aklıma geliyo eksikligini hissediyorum alışkanlık galiba ama mantıgıma o kadar uyuyoki ailes çok sevdi deger veriliyo bana sorumluluk sahibi şimdiden düşünüyo herşeyi ailemi sevdi saygı deger sevgi herşey var aileme uygun bize uygun aslında yani dengi dengine denir ya öyle. Bırakmakta istemiyorum bu yanlışı yapmak istemiyorum ona. Ama diger taraftan 4 yılımı verdigim adam var ama o benim için ailesine karşı koymadı sözünğ geçirenedi sorumluluklarknı bilmiyo ama seviyo eminim bende sevdim halada seviyorum bence ama gelecegidr düşünüyorum ailesiyle yapamam olmaz çok sıkıntı yaşarım diye. Ama bi yandanya ne olursa olsun onun oldum onunla olmam geerekiyo diyorum bu tarz şeylere gerek yok diyorum offf çok karışıgımm çok kötüyüm
Sevginin her şey olmadığına inanan biriyim. Yerinde olsam okuduğum bir kitabı tekrar okumazdım. Kendine değer verenle seni iyi hissettirenle birlikte ol. Evet zamansız bir şey yaşadık ilişkilerimizde ama bu başkasıyla olamayacağımız anlamına gelmiyor, gelmemeli. Onun oldun onunla olman gerekiyor diye bir şey yok yani. Sevdik birlikte olduk yolunda gitmeyen şeyler oldu bitti gitti bu kadar. Bazen hayır gibi görünen şeylerde şer, şer gibi görünenlerde hayır olabiliyor. Ve yaptığımız her şeyin bir sebebi var aileler içinde sorun çıkması bu bile bir sebep. Kendi hayatın kendi kararın canım ama o kitabı tozlu raflara kaldırmanın zamanı geldi bence.Ya söyle sevmek degil galiba bu evet beni mutlu ediyo hemde çok konuşmadıgımda hemen bi aklıma geliyo eksikligini hissediyorum alışkanlık galiba ama mantıgıma o kadar uyuyoki ailes çok sevdi deger veriliyo bana sorumluluk sahibi şimdiden düşünüyo herşeyi ailemi sevdi saygı deger sevgi herşey var aileme uygun bize uygun aslında yani dengi dengine denir ya öyle. Bırakmakta istemiyorum bu yanlışı yapmak istemiyorum ona. Ama diger taraftan 4 yılımı verdigim adam var ama o benim için ailesine karşı koymadı sözünğ geçirenedi sorumluluklarknı bilmiyo ama seviyo eminim bende sevdim halada seviyorum bence ama gelecegidr düşünüyorum ailesiyle yapamam olmaz çok sıkıntı yaşarım diye. Ama bi yandanya ne olursa olsun onun oldum onunla olmam geerekiyo diyorum bu tarz şeylere gerek yok diyorum offf çok karışıgımm çok kötüyüm
Eskisiyle barışman bence büyük bi pişmanlıktan öteye gitmeyecek... çünkü dikiş tutmaz artık...saygı bitmiş, aileler istememiş, o sana sahip çıkmamış vb. Sonucundan da güzel bir şey bekleme derim. Şu an onunla birlikte olduğun için sana cazip geliyor ama emin ol sıkıya yine gelemeyecek ve sahip çıkmayacak. Bu benim fikrim karar seninYa söyle sevmek degil galiba bu evet beni mutlu ediyo hemde çok konuşmadıgımda hemen bi aklıma geliyo eksikligini hissediyorum alışkanlık galiba ama mantıgıma o kadar uyuyoki ailes çok sevdi deger veriliyo bana sorumluluk sahibi şimdiden düşünüyo herşeyi ailemi sevdi saygı deger sevgi herşey var aileme uygun bize uygun aslında yani dengi dengine denir ya öyle. Bırakmakta istemiyorum bu yanlışı yapmak istemiyorum ona. Ama diger taraftan 4 yılımı verdigim adam var ama o benim için ailesine karşı koymadı sözünğ geçirenedi sorumluluklarknı bilmiyo ama seviyo eminim bende sevdim halada seviyorum bence ama gelecegidr düşünüyorum ailesiyle yapamam olmaz çok sıkıntı yaşarım diye. Ama bi yandanya ne olursa olsun onun oldum onunla olmam geerekiyo diyorum bu tarz şeylere gerek yok diyorum offf çok karışıgımm çok kötüyüm
Sevginin her şey olmadığına inanan biriyim. Yerinde olsam okuduğum bir kitabı tekrar okumazdım. Kendine değer verenle seni iyi hissettirenle birlikte ol. Evet zamansız bir şey yaşadık ilişkilerimizde ama bu başkasıyla olamayacağımız anlamına gelmiyor, gelmemeli. Onun oldun onunla olman gerekiyor diye bir şey yok yani. Sevdik birlikte olduk yolunda gitmeyen şeyler oldu bitti gitti bu kadar. Bazen hayır gibi görünen şeylerde şer, şer gibi görünenlerde hayır olabiliyor. Ve yaptığımız her şeyin bir sebebi var aileler içinde sorun çıkması bu bile bir sebep. Kendi hayatın kendi kararın canım ama o kitabı tozlu raflara kaldırmanın zamanı geldi bence.
Eskisiyle barışman bence büyük bi pişmanlıktan öteye gitmeyecek... çünkü dikiş tutmaz artık...saygı bitmiş, aileler istememiş, o sana sahip çıkmamış vb. Sonucundan da güzel bir şey bekleme derim. Şu an onunla birlikte olduğun için sana cazip geliyor ama emin ol sıkıya yine gelemeyecek ve sahip çıkmayacak. Bu benim fikrim karar senin
Haklısınız sonuna kadar arkamda durmadı evet şuan cazip geliyo ama dediginiz gbi yne aynı şeyi yapacak yne arkamda durmcak şimdi ayrı diye böyle konusuyo. Bende bugun çok düşündüm evet saglıklı düşenemeyebilirim diye akıl almam gerekiyodu sizden tşkür ederim iyiki varsınız. Bundan snra geçmiş geçmişte kaldı gözüyle bakacam. Suan beni mutlu eden sorumluluklarını blen biri var bunu es geçmicem bunu kendime yapmıcam bu sefer.Kesinlikle üstteki yorumlara katılıyorum bence iyi düşün taşın sevgi cidden herşey değil sorumluluk sahibi olmak aile olabilmek bunlar çok önemli şeyler sonradan pişman olma
Hayatının sonuna kadar kendini cezalandırmanı gerektirecek bir şey yok ortada... pes etme... ankaradan farklı bir şehirde misin? Geçiciyi neden riskli buluyorsun?Kızlar ben gökçen hanıma flep yaptırdım ama bu mantar belası yüzünden tam tutmadı dikişler yarısı kapalı yarısı açık bir halde şuan kadın sağolsun ilkinde tutmadı tekrar dikiş attı biraz daha kapandı ama çok değil düğünden önce gidip geçici atma şansım kaldı şuan oda sıkıntılı o yüzden ben bu riske girmek istemiyorum evlilik fikrini çıkardım aklımdan tamamen hayatıma kimseyi almamaya karar verdim
Ben tek tek girip okumadım sadece bu sayfadakilerinden baya okudum ama gördüğüm kadarıyla Turgay bey için reklam yapanlar var yazılmış biara bu sayfada ama şu da inkar edilemez ki en iyilerden biri kendisi sanırım herkesin görüşü bu yönde gibi Turgay bey ve Akın beyKızlar aranızda her konuya girip sayfalari tek tek inceleyen var mi ? Bogazmanzarasi arkadasim incelemis gordugum kadariyla reklami yapilan doktorkarin isimleri nelerdir aklinizda bilgibiz dahilinde olan var mi aceba?
Ümitsizlik artık damarlarımıza kdr işledi ama pes etmeyelim başka doktora gidemez misin tekrar İstanbul’a gitmeye çalışsanKızlar ben gökçen hanıma flep yaptırdım ama bu mantar belası yüzünden tam tutmadı dikişler yarısı kapalı yarısı açık bir halde şuan kadın sağolsun ilkinde tutmadı tekrar dikiş attı biraz daha kapandı ama çok değil düğünden önce gidip geçici atma şansım kaldı şuan oda sıkıntılı o yüzden ben bu riske girmek istemiyorum evlilik fikrini çıkardım aklımdan tamamen hayatıma kimseyi almamaya karar verdim
Aynen benimde artik aklimda deli sorlar olusmaya basladi cunku turgay beyin korkut aslanin ve ebru z nin reklari yapilmis ama Turgay Beyin neden reklam yapma geregi duydugunu bilmiyorum hemde kanama olmus gibi gostermesini sorguluyorum acikcasi ve su an kimin gercek kimin sahte hesap oldugunu bilmiyorum herkesten süphe duyar gibi oldum ama sunuda anladim reklam yapanlarin birazcikda olsa nasil anlayacagimi anladigimi soyleyebilirimBen tek tek girip okumadım sadece bu sayfadakilerinden baya okudum ama gördüğüm kadarıyla Turgay bey için reklam yapanlar var yazılmış biara bu sayfada ama şu da inkar edilemez ki en iyilerden biri kendisi sanırım herkesin görüşü bu yönde gibi Turgay bey ve Akın bey
Canım bu işin akıntıyla falan alakası yok, zaten ankarada yapılan işlemlerde kimse sonuç alamamış yani sanırım yapamıyorlar tutmuyor. İmkânın var ise başka güvenebileceğin bir yerde kalıcı işlem yaptır. Hayatına kimseyi almamak ne demek psikolojik çöküntüleri zaman zaman hepimiz yaşıyoruz . En güzeli sakin ve sağlıklı düşünmek . Kendini olumsuzluğa yöneltme hemen lütfen.Kızlar ben gökçen hanıma flep yaptırdım ama bu mantar belası yüzünden tam tutmadı dikişler yarısı kapalı yarısı açık bir halde şuan kadın sağolsun ilkinde tutmadı tekrar dikiş attı biraz daha kapandı ama çok değil düğünden önce gidip geçici atma şansım kaldı şuan oda sıkıntılı o yüzden ben bu riske girmek istemiyorum evlilik fikrini çıkardım aklımdan tamamen hayatıma kimseyi almamaya karar verdim
Canim evet yillardir inceliyorum inanki su doktor diyemem hepsinin var reklami.. zaten onlar tespit edilio ama uzun sürmüyo hesap sahtedir diye etiketliyolarya.. buraya da cok bagli kalmamak lazim galiba.. ama sahte olmayan hesaplardan da cogu doktordan birsuru kanamasi olan var icini rahat tut kuzum sen.. böyle bi yontem var ve hepimiz sonuc alicaz tek bildigim bu..Kızlar aranızda her konuya girip sayfalari tek tek inceleyen var mi ? Bogazmanzarasi arkadasim incelemis gordugum kadariyla reklami yapilan doktorkarin isimleri nelerdir aklinizda bilgibiz dahilinde olan var mi aceba?
Hersey olacagina variyo kuzum bende aynen boyle dusunyodum nisanlim karsima cikmadan once hatta onunla olmamak icin de cok direndim kendi icimde savastim senin hayatina kimseyi almaya hakkin yok dedim kendime hep.. öyle bi noktaya geliyosunki farketmeden oluveriyo biseyler kısmet galiba burda devreye giriyo.. bunlari dusunme sadece kendini toplamaya calis artik psikolojin herseyden önemli inanki. Konusmak istersen ozelden yazabilirsin her zaman hazirim destek olmaya su an senin gecirdigin zamanlari 17 yasimda gecirmis ve yeni atlatmis biri olarak..Kızlar ben gökçen hanıma flep yaptırdım ama bu mantar belası yüzünden tam tutmadı dikişler yarısı kapalı yarısı açık bir halde şuan kadın sağolsun ilkinde tutmadı tekrar dikiş attı biraz daha kapandı ama çok değil düğünden önce gidip geçici atma şansım kaldı şuan oda sıkıntılı o yüzden ben bu riske girmek istemiyorum evlilik fikrini çıkardım aklımdan tamamen hayatıma kimseyi almamaya karar verdim
Canim suphelendiklerini sikayet et butonuna basinca incelemeye aliolar ben bikac kere yaptim cunku.. reklam yapanlar bariz belli oluyo zaten kndi doktorunu övüp digerlerini kotuluyolar.. yukarda yazdgn doktorlarn haricinde harun ozkan ve akin beyin de reklamina denk geldim daha once ben.. yani sen kafani karistirma bunlarla ayrintiya girince insan dusun dusun kafayi yiyo.. hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah güzelce tertemiz bi sayfa acalim digerleri gibi :) gecmis sayfalari okuyup duryourm bende sevimli tospik sakarya manolya maviminval artik ezberledim bunlarin yazdiklari herseyi :)))Aynen benimde artik aklimda deli sorlar olusmaya basladi cunku turgay beyin korkut aslanin ve ebru z nin reklari yapilmis ama Turgay Beyin neden reklam yapma geregi duydugunu bilmiyorum hemde kanama olmus gibi gostermesini sorguluyorum acikcasi ve su an kimin gercek kimin sahte hesap oldugunu bilmiyorum herkesten süphe duyar gibi oldum ama sunuda anladim reklam yapanlarin birazcikda olsa nasil anlayacagimi anladigimi soyleyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?