- 20 Temmuz 2018
- 593
- 855
- 33
Aynen kuzum düşün düşün bende kafayi yemis durumdayim artik napicagimi bilmiyorum her sayfaya bakmaya calistim en cok ebru z nin reklamini ardindandan turgay beyinkini gordum ama keske yapmasalar çünkü bu derece insanlari etkiliyirkar zaten gercekten sonuc almis insanlar yaziyor sonucta ne gerek var anlamiyorum gercekteb akin beyin ozgur kartalin reklamlarini yapablar kimlerdi canim ben tam anlamiyla tüm sayfalara bkamadim yarisina bakabildim sadece umarim bende karsilasirim ikinci bir islem icin doktor karar verme sürecindeyim ama sanirim akin beye gidicek gibiyim bakimi daha kolay geliyo bana pantolin falanda giyebiliyomusum ya kis ayinda yaptiracagim icin benim icin onun islemi daha rahat olur diye dusunuyorum ayrica ben hala ordaki dikisleri hissediyorum ikinci bi islem yaptiracak olsam dahi doktor kim olursa olsun nasil yapicak anlam veremedim sonucta bir yarisi tutmus yarisi tutmamis biraz aciklik var o bolgede eskisi gibi de degil hatirladigim kadariyla daha kötü olup eger ki arayi tekrar acarsa yirtik pirtik olur orasi ve kanamamin olmamasindan korkuyorum ayni doktora gidersemde islem üzerinden yürürse ve yine isim riske atilir yine kanama olmazsa diye korkuyorum kafayi yemek üzereyim az kaldi kendimden nefret ediyorum artik bu sınavdan yoruldum bi yandan tekrar gidebilmek icin bir bahane ariyorum diger yandan pes edip aileme anlatayim diyorum sonra bana yapacaklarini ve soyleceklerini hayal edince vazgeciyorum ama dayanamiyorum artik Allahim hepimize derdi olan herkese dermanini da versin insallah hepimize yardim etsin bu çıkmazlarin içinden çıkarız insallah bu arada cok sevindim canim insallah bir an önce iliskiyi yasayip kurtulursun bu dertten bizlere umut olursun sende hep mutlu olursun ve burada hamileyim dedigini cocugunun dunyaya geldiginide ögrenebiliriz Allahim kucagina evladini almayi nasip etsin insallah bir an önce tek derdin evladini en guzel sekilde buyutmek olur insallahCanim suphelendiklerini sikayet et butonuna basinca incelemeye aliolar ben bikac kere yaptim cunku.. reklam yapanlar bariz belli oluyo zaten kndi doktorunu övüp digerlerini kotuluyolar.. yukarda yazdgn doktorlarn haricinde harun ozkan ve akin beyin de reklamina denk geldim daha once ben.. yani sen kafani karistirma bunlarla ayrintiya girince insan dusun dusun kafayi yiyo.. hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah güzelce tertemiz bi sayfa acalim digerleri gibi :) gecmis sayfalari okuyup duryourm bende sevimli tospik sakarya manolya maviminval artik ezberledim bunlarin yazdiklari herseyi :)))
Amin amin canim insallah cümlemiz yasariz..Aynen kuzum düşün düşün bende kafayi yemis durumdayim artik napicagimi bilmiyorum her sayfaya bakmaya calistim en cok ebru z nin reklamini ardindandan turgay beyinkini gordum ama keske yapmasalar çünkü bu derece insanlari etkiliyirkar zaten gercekten sonuc almis insanlar yaziyor sonucta ne gerek var anlamiyorum gercekteb akin beyin ozgur kartalin reklamlarini yapablar kimlerdi canim ben tam anlamiyla tüm sayfalara bkamadim yarisina bakabildim sadece umarim bende karsilasirim ikinci bir islem icin doktor karar verme sürecindeyim ama sanirim akin beye gidicek gibiyim bakimi daha kolay geliyo bana pantolin falanda giyebiliyomusum ya kis ayinda yaptiracagim icin benim icin onun islemi daha rahat olur diye dusunuyorum ayrica ben hala ordaki dikisleri hissediyorum ikinci bi islem yaptiracak olsam dahi doktor kim olursa olsun nasil yapicak anlam veremedim sonucta bir yarisi tutmus yarisi tutmamis biraz aciklik var o bolgede eskisi gibi de degil hatirladigim kadariyla daha kötü olup eger ki arayi tekrar acarsa yirtik pirtik olur orasi ve kanamamin olmamasindan korkuyorum ayni doktora gidersemde islem üzerinden yürürse ve yine isim riske atilir yine kanama olmazsa diye korkuyorum kafayi yemek üzereyim az kaldi kendimden nefret ediyorum artik bu sınavdan yoruldum bi yandan tekrar gidebilmek icin bir bahane ariyorum diger yandan pes edip aileme anlatayim diyorum sonra bana yapacaklarini ve soyleceklerini hayal edince vazgeciyorum ama dayanamiyorum artik Allahim hepimize derdi olan herkese dermanini da versin insallah hepimize yardim etsin bu çıkmazlarin içinden çıkarız insallah bu arada cok sevindim canim insallah bir an önce iliskiyi yasayip kurtulursun bu dertten bizlere umut olursun sende hep mutlu olursun ve burada hamileyim dedigini cocugunun dunyaya geldiginide ögrenebiliriz Allahim kucagina evladini almayi nasip etsin insallah bir an önce tek derdin evladini en guzel sekilde buyutmek olur insallah
Bu arada özgür kartalin reklamina denk gelmedim diger hepsinin geldim. Özgür bey zaten cok bilinmio ben duymamstm manolya yaptrana kadr zaten ondan da icim rhatladi en bilmedgmz doktorlardan bile sonuc aliniosa biz nie uzulelim.. akin harun turgay ebru hatirlamiyorumki isimlerini kim reklam yapmsti ama okudugumu biliyorum.. sen bosver reklami fln öyle yola cikarsak oooo o zaman burda herkes oyuncu olur. Reklam yapanlri artk gözunden taniym ben zaten de takilmiym sen icine dön burdan bagimsiz arastr kararn akin beydi sanirim git yaptr bahane bulursun insallah bulana kadar bi kenara at bu konuyu aklindan hayatini da etkiler cok dusununceAynen kuzum düşün düşün bende kafayi yemis durumdayim artik napicagimi bilmiyorum her sayfaya bakmaya calistim en cok ebru z nin reklamini ardindandan turgay beyinkini gordum ama keske yapmasalar çünkü bu derece insanlari etkiliyirkar zaten gercekten sonuc almis insanlar yaziyor sonucta ne gerek var anlamiyorum gercekteb akin beyin ozgur kartalin reklamlarini yapablar kimlerdi canim ben tam anlamiyla tüm sayfalara bkamadim yarisina bakabildim sadece umarim bende karsilasirim ikinci bir islem icin doktor karar verme sürecindeyim ama sanirim akin beye gidicek gibiyim bakimi daha kolay geliyo bana pantolin falanda giyebiliyomusum ya kis ayinda yaptiracagim icin benim icin onun islemi daha rahat olur diye dusunuyorum ayrica ben hala ordaki dikisleri hissediyorum ikinci bi islem yaptiracak olsam dahi doktor kim olursa olsun nasil yapicak anlam veremedim sonucta bir yarisi tutmus yarisi tutmamis biraz aciklik var o bolgede eskisi gibi de degil hatirladigim kadariyla daha kötü olup eger ki arayi tekrar acarsa yirtik pirtik olur orasi ve kanamamin olmamasindan korkuyorum ayni doktora gidersemde islem üzerinden yürürse ve yine isim riske atilir yine kanama olmazsa diye korkuyorum kafayi yemek üzereyim az kaldi kendimden nefret ediyorum artik bu sınavdan yoruldum bi yandan tekrar gidebilmek icin bir bahane ariyorum diger yandan pes edip aileme anlatayim diyorum sonra bana yapacaklarini ve soyleceklerini hayal edince vazgeciyorum ama dayanamiyorum artik Allahim hepimize derdi olan herkese dermanini da versin insallah hepimize yardim etsin bu çıkmazlarin içinden çıkarız insallah bu arada cok sevindim canim insallah bir an önce iliskiyi yasayip kurtulursun bu dertten bizlere umut olursun sende hep mutlu olursun ve burada hamileyim dedigini cocugunun dunyaya geldiginide ögrenebiliriz Allahim kucagina evladini almayi nasip etsin insallah bir an önce tek derdin evladini en guzel sekilde buyutmek olur insallah
Cok iyi canim onu da atlattin:)Kizlar konuyla pek alakasi yok ama paylasmak istedim benim kanamam olmustu biliyosunuz ama tam acilmamisti doktor kontrollerinde anlasilacak diye korkularim vardi suan gebeyim ve doktor bi mesele icin alttan muayene etmek istedi bende alttan muayene olmak istemiyorum dedim gerekli mi dedim dedi ki hayati bi mesele olmadikca siz istemedikce kimse sizi alttan muayene edemez
Amin kuzum yipratmadan üzülmeden olmuyo hıçkıra hıçkıra aglamak istiyorum o kadar yiprandim ki ağlamaya bile korkuyorum biri bişey anlıcak diye arada bôyle gizli gizli agliyorum içime içime hıçkırıyorum sanki kaldiramiyorum artik bütün bunlari başıma gelenleri çevremdekileri gördükçe utaniyorum eskisi gibi çok utanmiyorum ama biri bisey desin kendi durumum aklima geliyo utaniyorum işte o zaman elimden geldigi kadariyla hic bisey yokmua gibi davraniyorum bazen kendime hakim olamiyorum işte tamam canim dedigi gibi insallah bi sıkıntı olmaz ayni islem yapilabilir ama korkmaktan kendimi alamiyorum daha kötü olucak diyeAmin amin canim insallah cümlemiz yasariz..
Bak sen herseyden önce sakin ol olumlu dusun birz kendini cok uzup yipratiyosun akın bey icine sindiyse git ona yaptir ama net bi kararin olsun.. islem ikinci kez yapildiginda sansim dusermi die ben turgay beye ameliyat oldgm gun sordum myfamily rica etmsti sormami o da yoo niye sansin dussunki dedi hep ayni kanama ihtimali olur sorun olmaz dedi. Ailene fln anlatma bence hem onlar üzulcek hem hersey degiscek o saatten sonra yapma..
Keske oyle olsun canim yaa hepimiz güzel haberlerle gelelim suraya insallah keske hangilerinin sahte hangilerinin olmadigini gorebilsek yaa beni bu reklam konusuda canimi cok sıkıyor neyse ayy kuzum cok sevindim bir an önce güzel haberlerle gelirsin yaa :)Canim evet yillardir inceliyorum inanki su doktor diyemem hepsinin var reklami.. zaten onlar tespit edilio ama uzun sürmüyo hesap sahtedir diye etiketliyolarya.. buraya da cok bagli kalmamak lazim galiba.. ama sahte olmayan hesaplardan da cogu doktordan birsuru kanamasi olan var icini rahat tut kuzum sen.. böyle bi yontem var ve hepimiz sonuc alicaz tek bildigim bu..
Bu arada benim bi bucuk ay sonra nikahım yapilcak dugun yaza kalcak tayin meselelerinden dolayi.. yani her an iliski yasayabilirim dualarinizi eksik etmeyin hersey guzel olcak hissediyorum simdiden o 7 yilin yükü gitcek artik :)
Bu süreçte yalnız değilsin, bir çok kişi var canım... sabır azıcık, geçecek her şey... Allah bir hale yola koymuştur...Amin kuzum yipratmadan üzülmeden olmuyo hıçkıra hıçkıra aglamak istiyorum o kadar yiprandim ki ağlamaya bile korkuyorum biri bişey anlıcak diye arada bôyle gizli gizli agliyorum içime içime hıçkırıyorum sanki kaldiramiyorum artik bütün bunlari başıma gelenleri çevremdekileri gördükçe utaniyorum eskisi gibi çok utanmiyorum ama biri bisey desin kendi durumum aklima geliyo utaniyorum işte o zaman elimden geldigi kadariyla hic bisey yokmua gibi davraniyorum bazen kendime hakim olamiyorum işte tamam canim dedigi gibi insallah bi sıkıntı olmaz ayni islem yapilabilir ama korkmaktan kendimi alamiyorum daha kötü olucak diye
Kızlar bu arada beni yanlis anlamayin da burdan kimseye numaranizi isminizi bilginizi vermeyin biz pinar1990 la bulustgmz halde birbirimize vermedik numaramizi burdan irtibat kurduk..
Erkek uyeler var reklama gelenler var Allah korsun erkek olur musallat olur bana bi kere erkek üyeymis kadin gbi kendini tanitip musallat da oldu yani.. zaten bakirelik hassas bi konu bi erkek bunu nasil kullanir siz dusunun neler teklif etti ailene soylerim bilmem ne die tehdit etti pislik.. yani ben bi kere yaptm siz yapmayin burdaki kmseye bana bile güvenmeyin yani. Zaten forum kurallarnda ondan var bu yasaklar basima geldigi icin biliyorum benden size bi tavsiye olsun
Canim tam açılmadı derken nasıl anladın canımKizlar konuyla pek alakasi yok ama paylasmak istedim benim kanamam olmustu biliyosunuz ama tam acilmamisti doktor kontrollerinde anlasilacak diye korkularim vardi suan gebeyim ve doktor bi mesele icin alttan muayene etmek istedi bende alttan muayene olmak istemiyorum dedim gerekli mi dedim dedi ki hayati bi mesele olmadikca siz istemedikce kimse sizi alttan muayene edemez
Hadi inşallah canım benim hayırlısıyla sende atlatacaksın musmutlu günler senide bekliyo herşey geride kalacak deli gibi sende bu mutlu haberi bekliyo olcam :)Canim evet yillardir inceliyorum inanki su doktor diyemem hepsinin var reklami.. zaten onlar tespit edilio ama uzun sürmüyo hesap sahtedir diye etiketliyolarya.. buraya da cok bagli kalmamak lazim galiba.. ama sahte olmayan hesaplardan da cogu doktordan birsuru kanamasi olan var icini rahat tut kuzum sen.. böyle bi yontem var ve hepimiz sonuc alicaz tek bildigim bu..
Bu arada benim bi bucuk ay sonra nikahım yapilcak dugun yaza kalcak tayin meselelerinden dolayi.. yani her an iliski yasayabilirim dualarinizi eksik etmeyin hersey guzel olcak hissediyorum simdiden o 7 yilin yükü gitcek artik :)
Darmis yani onu kastediyo canim sakaryayla cok konustgm icib ben cevap verdim ama :)) cok giremiyoya o esi var dieCanim tam açılmadı derken nasıl anladın canım
Amin kuzum cümlemiz insallah:)Hadi inşallah canım benim hayırlısıyla sende atlatacaksın musmutlu günler senide bekliyo herşey geride kalacak deli gibi sende bu mutlu haberi bekliyo olcam :)
Canim agda yasak evlenene kadar.. ama ben su an mesela 2 ay olmak uzere gayet aciyorum bacagimi bisey olmasi imkansiz darbe gelmezse gelse bile bozulmayabilir cunku ilk iliskide ugrasiyolar biraz :) bildigim kadaryla lazer hani tuttuktan sonra yapilabiliyo.. hemen baslama bence ama bi doktoruna sor belki de beklemene gerek yok der..Kızlar bi konuyu merak ediyorum nasıl temizlik yapacagız? Ben lazere başlamak istiyordum ama sanırım dikimden sonra bacak açmamak lazım diye pek fazla lazere hemen başlayamam dimi? Ağda da olmaz gibi..
Canm acik acik yazmak istemiyorum da su an yani tam olarak iliskiye girebiliyomus kremle fln da cok rahat yasiyomus.. acilmadi derken gercek bakire nasil zamannla iliskiye alisir o bolgesi onun da oyle.. gerci benim ilki de hic acili olmamisti da bazilarinin oyle bi ay hic zevk alamdik diolar da yeni evlenenler onun gibi..Canim tam açılmadı derken nasıl anladın canım
Canim agda yasak evlenene kadar.. ama ben su an mesela 2 ay olmak uzere gayet aciyorum bacagimi bisey olmasi imkansiz darbe gelmezse gelse bile bozulmayabilir cunku ilk iliskide ugrasiyolar biraz :) bildigim kadaryla lazer hani tuttuktan sonra yapilabiliyo.. hemen baslama bence ama bi doktoruna sor belki de beklemene gerek yok der..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?