Valla dert tasa bitmiyor mutlaka soracağım lazer işini, ağda bana da riskli geliyor

Canım bilgi aldıktan snra haber verirmisin bende merak ediyorum lazer yapılırmı diye
Kizlar simdi turgay beyin dikkat edilecekler listesi die verdigi kagida baktim agda yolma yapilmamali ama 4 hafta sonra tüy dokucu krem jilet ve lazer epilsyon uygulanabilir yaziyo bilginiz olsun.. ama bu turgay beyin uyguladigi dikime göre böyle.. siz kime yaptrcaksaniz o doktora sorun herkesn teknigi farkli malum..

Kızlar bi konuyu merak ediyorum nasıl temizlik yapacagız? Ben lazere başlamak istiyordum ama sanırım dikimden sonra bacak açmamak lazım diye pek fazla lazere hemen başlayamam dimi? Ağda da olmaz gibi..
İkinci haftadan sonra lazere baslayabilirsin ama garanti olsun dersen bence 2 ay sonra basla derim canim tam iyilesmis olacak sen iki ay dikkat ette

Kızlar selamlar herkese. ben gökçen hocada geçici dikim yaptırdım. ilişkiden 2 buçuk gün önce. kanama gerçekleşti çok şükür. düşündüğümden daha ağrılı oldu ve kanama çok fazlaydı. biraz stresli bir süreçti ama atlattım şükür. darısı sizlerin başına olsun. soruları olan varsa cevaplayabilirim.

Kanama ne kadardi canim tarif edebilirmisin bide ilişki anında mi oldu sonra mi

Kanama ne kadardi canim tarif edebilirmisin bide ilişki anında mi oldu sonra mi
ilişki anında da sonraki yarım saatte de kanama oldu. benimki bir avuç kandan fazlaydı öyle diyeyim. ilk ilişkimde bu kadar kanama olmamıştı. çok azdı. o yüzden bu defa olan kanama çok da doğal görünmedi bana ama neyseki nişanlım anlamadı.

geçmiş olsun canım..

Arkadaşlar hesabımı şikayet etmiş birisi reklam yaptığımı düşünüp yani kim şikayet etti bilmiyorum ama insanin biraz Allahtan korkusu olması lazımki boyle fesatliklar içine girmemeli. Yapilan gerçekten çok kırıcı ben burda yaşadığım şeyleri cok özel şeyler olmasına rağmen yardımcı olmak amaclı bir sürü kişiye anlattım iyilik olsun birbirimizin halinden anlarız diye ama gelmiş biridi fesatlık yapıp şikayet etmiş. Yazik gercekten. Demekki insanlara iyilik yaramiyomus benim allahtan korkum var kimsenin günahını almak istemiyorum ama benim reklam yaptığımı düşünen kişi benim gunahimi aldı. Herkes kalbinin ekmeğini yer gercekten daha fazla bisey demek istemiyorum

canım bende hesabını kapalı görünce kendin kapattın zannettim. Her kim yaptıysa gerçekten çok ayıp yani

Yok ben kapatmadım ama biraz zaman sonra tamamen kapatmayı düşünüyorum artik demekki gerçekten insanlara iyilik yaramıyomus
Canım sen elinden geldiği kadar bizlere destek vermek için burada bizlere yazdın ama yapılan hiç hoş değil. Asıl şimdi kapatırsan demekki doğruymuş diyecekler. Sen yine bize umut ol . Bunu yapandan tahminim sana hiç ses çıkmayacaktır diye düşünüyorum

Kızlar acil bişey sormam gerek büyük wc nasıl yaptınız? Resmen tutuyorum suan nasıl yapcam bilemedim bi zararı olur mu

Ne kadar rahatça yapıyor bu kaçıncı. Kadındaki cesarete hayret ediyorum ya. Daraltmayi hasta isterse yapıyormuş doktorlar. Zarın tutmasıyla ilgisi yokmuş ki zaten geçici yapıp bir de tutması için daraltma yapması... vah güzel ülkem. Güzel ülkem vah. XXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…