- 20 Temmuz 2018
- 593
- 855
- 33
Anladim canim ama anlamamasi normal her insanda az kan gelmez degisir insandan insanailişki anında da sonraki yarım saatte de kanama oldu. benimki bir avuç kandan fazlaydı öyle diyeyim. ilk ilişkimde bu kadar kanama olmamıştı. çok azdı. o yüzden bu defa olan kanama çok da doğal görünmedi bana ama neyseki nişanlım anlamadı.
Canim sakin gitme sen gidersen napcak bunca insan burada hepimize umut oldun biri yuzunden bizleri birakmicaksin dimiYok ben kapatmadım ama biraz zaman sonra tamamen kapatmayı düşünüyorum artik demekki gerçekten insanlara iyilik yaramıyomus
canım elimden geldiği kadar kabız olmamaya çalıştım.. ama olsam da olmasam da iki dudağı birbirine yakınlaştrp yaptm ben hep özellikle iki hafta boyunca.. sonrasında rahatlamstm biraz dahaKızlar acil bişey sormam gerek büyük wc nasıl yaptınız? Resmen tutuyorum suan nasıl yapcam bilemedim bi zararı olur mu
ilk ilişkimde benm hiç olmadı sonradan baktgmda bi damla gelmsti.. yok anlamamıştır normalde de zaten kalın kızlık zarına sahip olanlarda çok kanama olabiliomuş burda birsürü konu açan var öyle.. bize dua et bundan sonra inşallah mutlu olursun..ilişki anında da sonraki yarım saatte de kanama oldu. benimki bir avuç kandan fazlaydı öyle diyeyim. ilk ilişkimde bu kadar kanama olmamıştı. çok azdı. o yüzden bu defa olan kanama çok da doğal görünmedi bana ama neyseki nişanlım anlamadı.
Yok ben kapatmadım ama biraz zaman sonra tamamen kapatmayı düşünüyorum artik demekki gerçekten insanlara iyilik yaramıyomus
Aşama aşama her sey geçecek inş bu sürecin her adımı zor inş kontrolde güzel haber alırsın Allah yardımcımız olsunKızlar hemşireye sordum ıkınsan da problem olmaz yaptıgımız işleme zarar vermez dedi ama tabi ki ben yine de kabız olmamaya dikkat edicem onun dısında yaptıracaklara tecrübemi aktarayım..
Eğer benim gibi kulak deldirirken bile canınız yanıyorsa bu işlemde psikolojik olarak sizi korkutabilir acı hissetmedim ama iplerin geçişini falan hissettim doktorun elini falan. Dogal olarak o an kalbim çok hızlı çarptı gözlerim doldu kendimi kötü hissettim çünkü bildiğin ameliyat oluyorsun o çatala yatmak bile korkutuyor zaten insanı. Ama doktor ve hemşiresi çok tatlı insanlar hemşire sürekli iyi misiniz diye soruyor muhabbet ediyor kafanız dagılsın diye. O an aklınıza sizi bu duruma sokan insan da geliyor ona öfke falan duyuyorsunuz hatta bi ara gözümden bi damla yaş süzüldü bu yüzden. Onun dısında işlem bitince doktor dikkat etmen gereken şeyleri söyledi uyuşmanın etkisi geçince acı hissetmeye başladım sızı batma ve yanma şeklinde.
Tabi toplu taşımaya binmek de biraz sıkıntı ilk gün metrobüs de can verdim diyebilirim :)) onun dısında eve gelince rahattım ama dışarda işte çok dikkat etmek lazım koşmak ikişer üçer merdiven çıkmak yasak otururken de kendini koltuğa atmak yasak yavaşça oturmak lazım.
Birde ameliyat bence kolay kısmı asıl kısmı ameliyattan sonra başlıyor bence bu sefer de tuttu mu tutmadı mı diye düşünüp duruyorsun daha ilk günden, inşallah tutar da bi daha aynı şeyleri yaşamak zorunda kalmam. 1 Ay yada 5 hafta içinde kontrole gidicem inşallah güzel sonuç alıcam sizde birde antibiyotik ve agrı kesici verdi doktor..
Maalesef konu veya yorumlarınızı silemiyoruz yasak.
çok sevindim canım yaa hadi en azından ilk aşamayı atlattın çok sevindim senin adına . Darısı başımıza artık .Kızlar hemşireye sordum ıkınsan da problem olmaz yaptıgımız işleme zarar vermez dedi ama tabi ki ben yine de kabız olmamaya dikkat edicem onun dısında yaptıracaklara tecrübemi aktarayım..
Eğer benim gibi kulak deldirirken bile canınız yanıyorsa bu işlemde psikolojik olarak sizi korkutabilir acı hissetmedim ama iplerin geçişini falan hissettim doktorun elini falan. Dogal olarak o an kalbim çok hızlı çarptı gözlerim doldu kendimi kötü hissettim çünkü bildiğin ameliyat oluyorsun o çatala yatmak bile korkutuyor zaten insanı. Ama doktor ve hemşiresi çok tatlı insanlar hemşire sürekli iyi misiniz diye soruyor muhabbet ediyor kafanız dagılsın diye. O an aklınıza sizi bu duruma sokan insan da geliyor ona öfke falan duyuyorsunuz hatta bi ara gözümden bi damla yaş süzüldü bu yüzden. Onun dısında işlem bitince doktor dikkat etmen gereken şeyleri söyledi uyuşmanın etkisi geçince acı hissetmeye başladım sızı batma ve yanma şeklinde.
Tabi toplu taşımaya binmek de biraz sıkıntı ilk gün metrobüs de can verdim diyebilirim :)) onun dısında eve gelince rahattım ama dışarda işte çok dikkat etmek lazım koşmak ikişer üçer merdiven çıkmak yasak otururken de kendini koltuğa atmak yasak yavaşça oturmak lazım.
Birde ameliyat bence kolay kısmı asıl kısmı ameliyattan sonra başlıyor bence bu sefer de tuttu mu tutmadı mı diye düşünüp duruyorsun daha ilk günden, inşallah tutar da bi daha aynı şeyleri yaşamak zorunda kalmam. 1 Ay yada 5 hafta içinde kontrole gidicem inşallah güzel sonuç alıcam sizde birde antibiyotik ve agrı kesici verdi doktor..
Teşekkür ederim yinedeMaalesef konu veya yorumlarınızı silemiyoruz yasak.
Canim hangi doktora yaptirdin ?Kızlar hemşireye sordum ıkınsan da problem olmaz yaptıgımız işleme zarar vermez dedi ama tabi ki ben yine de kabız olmamaya dikkat edicem onun dısında yaptıracaklara tecrübemi aktarayım..
Evet öyleymiş canım. ama ben o an biraz panik olmuştum neden bu kadar fazla diye..Anladim canim ama anlamamasi normal her insanda az kan gelmez degisir insandan insana
çok teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur. çok dua ediyorum herkese. inşallah hepimiz çok mutlu oluruz..ilk ilişkimde benm hiç olmadı sonradan baktgmda bi damla gelmsti.. yok anlamamıştır normalde de zaten kalın kızlık zarına sahip olanlarda çok kanama olabiliomuş burda birsürü konu açan var öyle.. bize dua et bundan sonra inşallah mutlu olursun..
Gecmiş olsun darısı bizlerin başına dualarını eksik etme nolurKızlar selamlar herkese. ben gökçen hocada geçici dikim yaptırdım. ilişkiden 2 buçuk gün önce. kanama gerçekleşti çok şükür. düşündüğümden daha ağrılı oldu ve kanama çok fazlaydı. biraz stresli bir süreçti ama atlattım şükür. darısı sizlerin başına olsun. soruları olan varsa cevaplayabilirim.
Canim hangi doktora yaptirdin ?
Tutar inşallah kuzum zaten hemşiresi de demişya işlem ıkınmayla zarar görmez die gerçekten öyle kolay kolay bozulcak bişey değil. ben ilk günler öksürdüm hapsrdım ıslaklık hissettm die herseyi burayı yazıodum bozulma korkusuyla şimdi komik gelio o hallerim :) cidden öyle değilmiş.. inşallah bide ilişkiden sonuç alsaydık benim de zaman azaldıkça korku heyecan mutluluk hepsi bi aradaKızlar hemşireye sordum ıkınsan da problem olmaz yaptıgımız işleme zarar vermez dedi ama tabi ki ben yine de kabız olmamaya dikkat edicem onun dısında yaptıracaklara tecrübemi aktarayım..
Sen de güzel sonuç alacaksın inş haberini dört gözle bekliyoruzTutar inşallah kuzum zaten hemşiresi de demişya işlem ıkınmayla zarar görmez die gerçekten öyle kolay kolay bozulcak bişey değil. ben ilk günler öksürdüm hapsrdım ıslaklık hissettm die herseyi burayı yazıodum bozulma korkusuyla şimdi komik gelio o hallerim :) cidden öyle değilmiş.. inşallah bide ilişkiden sonuç alsaydık benim de zaman azaldıkça korku heyecan mutluluk hepsi bi arada
Tutar inşallah kuzum zaten hemşiresi de demişya işlem ıkınmayla zarar görmez die gerçekten öyle kolay kolay bozulcak bişey değil. ben ilk günler öksürdüm hapsrdım ıslaklık hissettm die herseyi burayı yazıodum bozulma korkusuyla şimdi komik gelio o hallerim :) cidden öyle değilmiş.. inşallah bide ilişkiden sonuç alsaydık benim de zaman azaldıkça korku heyecan mutluluk hepsi bi arada
amin canım siz de kurtulacaksınız bu stresten inanıyorum ben.. biraz sabır ve biraz inanç..Gecmiş olsun darısı bizlerin başına dualarını eksik etme nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?