Hepinizi cok seviyorum kızlar beni kimin şikayet ettiğini biliyorum ama Allaha havale ediyorum. Bana sormak istediğiniz bisey olursa özelden sorarsınız yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince
Sağol canım cevap verdin aydinlattin canim

Kızlar ya ben taktım kafayı yiyeceğim bu daraltma da dikiş izi kalır mı diye ebru yaptı ya kalmaz diyor guvenemiyorun iki ay var daha kontrol olmama fikri olan var mı

Çok sevşndim canım inş sende bu beladan kurtulurshm biran önce hangi doktora yaptırmıştın

Hepinizi cok seviyorum kızlar beni kimin şikayet ettiğini biliyorum ama Allaha havale ediyorum. Bana sormak istediğiniz bisey olursa özelden sorarsınız yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince
Allaha havale et zaten Allahından bulur o her kimse ama kapatmayı düşünme ben dahil bi çok arkadasımıza tecrübelerinizi bildiklerinizi anlatıyosunuz her düştügümüzde siz kaldırıyosunuz bizi umut oluyosunuz. İyiki varsın iyiki varsınız

Kızlar ya ben taktım kafayı yiyeceğim bu daraltma da dikiş izi kalır mı diye ebru yaptı ya kalmaz diyor guvenemiyorun iki ay var daha kontrol olmama fikri olan var mı
Canim ebru z. dimi? Ona bende hic güvenmiyorum da..
ama iz gercektn kalmiyo bildigim kadarıyla

Canım ben Ebru’ya gitmiştim hem daraltma hem kalıcı yaptığını söylemişti ikisi de değil geçiciymiş. Bu hafta düğünğm var gökçen hocaya gittim. Çok parçalamış dikerken daha doğrusu geçici dikiş olduğu için gökçen hoca bir sürü dikiş attı ilişkiye girerken çok canın yanacak zor olacak böyle yapmak zorundaydım dedi. Yani daraltma yaptı daralacak da iz kalacak gibi bi korkun olmasın daraltma falan değildir o geçici dikiştir. Çok üzgünüm senin adına da. Bi de gökçen hoca dedi ki kızlık zarı yüzeyde olan bişey değildir iyice açacan ki görünsün çok içerde olan bişeydir o dedi. Ebru dolandırıcısı tek başına yapmıştı gökçen hoca hemşiresiyle yaptı o bölgeyi iyice açarak derine inerek.

Üzüldüm senin adına cnim insallah bundan sonrasi güzel olur gökcen hanim da cok iyiydi.. ebru hanima soyleyecek laf bulamiyorum bir degil iki degil kacinci.. keske ona gitcek herkes şu yorumlari görse de tuzaga düsmese bide cok hastasi oluyomus nasil ikna ediosa.

Sağol canım Allah razı olsun ozelle yazdım cevap verirsen sevinirim daraltma hakkında ne dedi Gökçen hoca ben çok stres yapmistim inanamıyorum halen

Sağol canım Allah razı olsun ozelle yazdım cevap verirsen sevinirim daraltma hakkında ne dedi Gökçen hoca ben çok stres yapmistim inanamıyorum halen
Canım buraya gelen kalıcı diye geçici işlem yaptığını, başka doktora gittiklerinde bir işlemin olmadığını söylediklerini söylüyorlar... Son dikiş olmadan da olumlu sonuç alan olmadı zaten... o yüzden artık bunlar üzerinde durma o kadar kişi son dikiş ile atlattı sorun olmuyor. Mağdur olan iremdb de geçici işlem için Gökçen hanımı tercih etmiş

Kizlar merhaba nasilsiniz R redbrick canim senin durumun nasil kaçıncı günündesin bakımın nasıl gidiyor ağrın sızın var mı rahatmısın ? Kızlar birşey sormak istiyorum ben psikolojik olarak yine kendimi kötü hissetmeye başladım çok yoruldum bir sürü soruların içinde kaybolmuş durumdayım bunları düşünmekten kafayı yiyebilirim yemişte olabilirim en acısı ama şu ara psikolojimi gerçekten çok kötü etkileyen bir durum var ne yazikki eskiden o bölgeme baktigimda hatta bu sahte kizlik zari denen şeyi denemek için vajinama yerleştirmeye çalışırken bakmıştım o bölgeme yani bundan yaklaşık 9-8 ay hatta 5-6 ay da olabilir daha az zaman önce bakmistim o bölgeme ve vajinamin girişi küçük parmağım kadardi hadi yüzük parmağım kadar olsun ve turgay beyde dahil olmak üzere toplamda 3 doktor vajinamda tek çeltik olduğunu söylediler geçen günlerde o bölgeme baktiğimda yarisi tutmuş dendi akin beyin hemsiresi tarafindan ip denkliginde bir et parcasi var şu an o bölgemde vajina girişimin önünde yani ve arka tarafında değişik bir et parçasi gördüm daha beyazımsı bir şekilde akin beyin hemşiresine sordum kızlık zarı parçaları dedi şok oldum vajinamda farklı bir et parçası ortaya çıkmıştı bu yüzden eski vajinamın hallerini özledim psikolojim bu yüzden altüst oldu o ip gibi et parcasi olmasa ıkındıgımda doğum yapan kadınlar gibi bi görüntüyle karşılaşacağımı hissediyorum nedense parça pinçik bi görüntü artik siz düşünün nasıl olduğunu anlam veremiyorum neden böyle olmak zorunda ve eşim için ya sıkıntı olursa o bölge zamanla eski haline döneceği için yani şu an gördüğüm kafamda tasarladığım görüntüyle karşılaşacağım napicam bilmiyorum şuan kafayi yemek üzereyim artık şu işlemlerin yani hymenoplasty işleminin olduğuna bile inancım kalmamaya başladı çok kötü durundayım biri bana bir akıl versin bilgisi olan var mi napicam ben şimdi offf o zar parçası denilen et parçasının görüntüsü gözlerimin önünden gitmiyor

Sanırım ben mahfoldum kızlar bittim yani tekrar işleme gittiğimde o ip gibi et parçasını aldırdıktan sonra bir resim isticem akın beyden ve cevap bulamıyorum bir türlü neden o bölgeyi parça pinçik hale getirildiğini çünkü yapilan kalici işlemdeki zar yada benim gördüğüm zara dokunulmuyo hemen önünden yeni et parçalari kaldirilarak yeni bir zar yapiliyo fikri bilgileri olan birilerinden yardim istiyorum şu an lütfen yardım edin kızlar rahatlatamıyorum bir türlü kendimi

Canım tam olarak anlayamadım nasıl orda et parçası var? Eski işlemden kalan bir artık parça mı yani

kuzum mahvolmadın hiçbişey yok bi sakin ol lütfen bak kendine yapıyosun.. iki doktorla da konustun akın bey yaparken tabiki düzeltcek oraları bu adamlar estetik ameliyat yapan adamlar senin gördüğünün milyon katını görüp anlıolar..sen açıp açıp bakma sadece paranı biriktirp git ya belki o kadar kötü durumda değil? ki bence değil akın beyn hemşiresi de aynı seyi demiş.. sen gerçekten kendi kendine düşünüp kuruyosun şu an doktorlar ne dedi aradın da gel düzeltelim dendi sana daha ne çözümü var bunun . bu kadar düşünmek iyi değil herkes bu kadar düşünse kimse yaptıramazdı zaten. senin şu an yapman gereken tek sey turgay beye mi gidersin akın beyemi gidersin doktoruna güvenmek işlemden sonra da aynı hataları yapmamak nişanlnla mesafeli ol ve kendi kendini germe bende çok dikkat etmedim o kadar zor bişey değil gözünde büyütme.. eski zar yeni zar bunları düşünsem kafayı yerim ben bütün gün onlar doktorların işi bırak doktorun düşünsün ne yapması gerektiğini bazen boşvermek iyi gelio inan..

Hıc kimseyi göz önünde bulundurmuyosan bari beni hatırla aynı senin düştüğün hatalara düştüm bende ay mahvoldu oram bidaha duzelmicek asla evlenemicem diye diye kendi ellerimle mahvettim açıp baktim hep. Hem güzelim dikişleri mahvettim hem orami çekiştirerek bakmaktan sarkıttım. Allah aşkına kendine gel demesi kolay diyeceksin biliyorum ama aynılarını yaşadım sadece ölüme çare yok lütfen kendini salma

Hep aklıma gelen başıma geliyo benim kuzum ne için ya şöyle olursa dediğim varsa oluyo nedense ama bunu hiç düşünmemiştim hadi orası ameliyatla kanama oldu ya sonra zamanla orası çok çirkin bi görüntü olcak şu an olduğu gibi yok orayi açıp bakmıyorum sürekli ama o resmj çektiğimden itibaren resme bakiyorum gözümün önündende gitmiyo bir türlü ne yaparsam yapiyim nerede olursam oluyum sürekli aklımda nasıl olacak ne olacak diye düşünüyorum o zarın görüntüsü hep aklimda malesef hersey düzelecek merak etme diyorum ama bu sefer kandiramiyorum kendimi inandiramiyorum bir türlü bu sefer evet iyi bakicam ama ya sonra ya bu ameliyata inancım kalmadı resmen ya yalansa ya hepimiz kandiriliyosak diyede gelmeye başladi aklima kafayi yemek üzereyim bi tarafım artık söyle ailene kurtul diyor neler neler var kafamda artik gercekten kafayi yemek üzereyim

Senide hatirliyorum canim aklima daha bugün geldin yine ama ben o bölgeyi açıp bakmiyorum sadece resime bakiyorum hala dikkat ediyorum o bölgeme zarar gelmesin bişey olmasın diye ama aklımda bir sürü sıkıntı var özellikle o zar sıkıntısı artıK ne düşüneceğimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…