- 20 Temmuz 2018
- 593
- 855
- 33
Canim içini ayirip bakamiyorum tabiki önünde et parcasi varAnladım canım ama bu doktor bakınca gözüken bişey değil mi sen içini ayırıp bakınca görüyor musun?
Bence şu an biraz sakin olman gerekiyor... psikolojik zor durumdasın anlıyorum, zaten kim değil ki canım burada olan? Çözümü var ve bunu halledeceğiz buna inanmalısın... çaresi olan bir şey için bunaltma kendini... olmuş ile ölmüşe çare Yok bi...Hep aklıma gelen başıma geliyo benim kuzum ne için ya şöyle olursa dediğim varsa oluyo nedense ama bunu hiç düşünmemiştim hadi orası ameliyatla kanama oldu ya sonra zamanla orası çok çirkin bi görüntü olcak şu an olduğu gibi yok orayi açıp bakmıyorum sürekli ama o resmj çektiğimden itibaren resme bakiyorum gözümün önündende gitmiyo bir türlü ne yaparsam yapiyim nerede olursam oluyum sürekli aklımda nasıl olacak ne olacak diye düşünüyorum o zarın görüntüsü hep aklimda malesef hersey düzelecek merak etme diyorum ama bu sefer kandiramiyorum kendimi inandiramiyorum bir türlü bu sefer evet iyi bakicam ama ya sonra ya bu ameliyata inancım kalmadı resmen ya yalansa ya hepimiz kandiriliyosak diyede gelmeye başladi aklima kafayi yemek üzereyim bi tarafım artık söyle ailene kurtul diyor neler neler var kafamda artik gercekten kafayi yemek üzereyim
Hep aklıma gelen başıma geliyo benim kuzum ne için ya şöyle olursa dediğim varsa oluyo nedense ama bunu hiç düşünmemiştim hadi orası ameliyatla kanama oldu ya sonra zamanla orası çok çirkin bi görüntü olcak şu an olduğu gibi yok orayi açıp bakmıyorum sürekli ama o resmj çektiğimden itibaren resme bakiyorum gözümün önündende gitmiyo bir türlü ne yaparsam yapiyim nerede olursam oluyum sürekli aklımda nasıl olacak ne olacak diye düşünüyorum o zarın görüntüsü hep aklimda malesef hersey düzelecek merak etme diyorum ama bu sefer kandiramiyorum kendimi inandiramiyorum bir türlü bu sefer evet iyi bakicam ama ya sonra ya bu ameliyata inancım kalmadı resmen ya yalansa ya hepimiz kandiriliyosak diyede gelmeye başladi aklima kafayi yemek üzereyim bi tarafım artık söyle ailene kurtul diyor neler neler var kafamda artik gercekten kafayi yemek üzereyim
Sağolun kızlar iyi ki varsınız yani içim rahatladı Allah hepinizin gönlüne göre versin gerçekten yük kalktı ustumden yoksa iz kalır mı diye kafayı yiyecektim canimCanım buraya gelen kalıcı diye geçici işlem yaptığını, başka doktora gittiklerinde bir işlemin olmadığını söylediklerini söylüyorlar... Son dikiş olmadan da olumlu sonuç alan olmadı zaten... o yüzden artık bunlar üzerinde durma o kadar kişi son dikiş ile atlattı sorun olmuyor. Mağdur olan iremdb de geçici işlem için Gökçen hanımı tercih etmiş
Çok doğru demiş dert etme kendine Kanar geçici ile takma kafana inan olur kan gelsinde tek orayı estetik ile duzeltirsin gerisi olur merak etme rahat ol herkes aynı ve inan kan gelcekBence şu an biraz sakin olman gerekiyor... psikolojik zor durumdasın anlıyorum, zaten kim değil ki canım burada olan? Çözümü var ve bunu halledeceğiz buna inanmalısın... çaresi olan bir şey için bunaltma kendini... olmuş ile ölmüşe çare Yok bi...
Bence şu an biraz sakin olman gerekiyor... psikolojik zor durumdasın anlıyorum, zaten kim değil ki canım burada olan? Çözümü var ve bunu halledeceğiz buna inanmalısın... çaresi olan bir şey için bunaltma kendini... olmuş ile ölmüşe çare Yok bi...
Kızlar çok sağolun destekleriniz için herşey için kısaca Sanirim ben gerçekten abartiyorum gerçi abartmak değilde gerçekteb psikolojim o resimden sonra çok büyük etkilendi söylediğinuz gibi olmuşla ölmüşe çare yok bi olmadı kanamazsa bile hayatimi kurarim bende kimseye muhtaç değiliz çok şükür evet ama işte çevre akraba vs ne der ne gözle bakar korkusu da var ne söyleyim Allah yardimcimiz olsun sanirim herşeyin bir çaresi var ve hepinize ayri ayri teşekkür ederim her düştüğümde ne kadar uzak olursaniz olun bana destek olup beni kaldirdiğıniz için ayakta durabilmemi bu yükle baş edebilmem için bana destek olduğunuz için Allahim hepimizin gönlüne göre versin ve inşallah istediğimiz düşündüklerimiz gibi herşey güzel olur iyiki varsiniz hepiniz hiç birinizi tanımasamda hepinizi gerçekten çok seviyorum sanirim bir süre buralardan uzak durmam gerekiyor diğer işlerime yoğunlaşman gerekiyor umarim yapabilirim merak ediyorum burda kim ne yapti nasil diye ve bir yandanda burasi benim için bir umut kaynaği neyse inşallah bu şekilde decam edebilirim uzun bir süredoktorlar hepimizi kandıryosa böyle bi işlem yoksa mı? canım ben türkiyenin bi ucundaki doktora gttm kontrole o da evet tutmuş kanar dedi böyle bişey olmasa herkes farklı doktora kontrole gidio türkiyedeki bütün doktorlarmı anlasmalı bunları kandıralım die töbe töbe :) ya inanki yoruyosun kendini.. bırak ya sal biraz bak sıktın kendni noldu tutmadı dimi? bide salmayı dene hersey güzel olcak o dikiş iyileşecek ilişkim güzel gecicek de kötüyü çağırma.. ya hadi hersey yalan diyelim değil ama öyle diyelim... olmadı kanaman.. hiçbirimizin olmadı ee ne olacak karsındaki biraz adamsa sahiplencek değilse bahanemiz olur çok afedrsin defolup çıkar giderim hayatından bunca yılı çektklerimi boşa sayıosa.. kimse vazgecilmez değil iki kuruşluk erkekler için yapma bunu kendine nolcaksa olsun sonunda artık ben koyverdim en kötü ayrılır kendi hayatımı kurarım kimseye muhtac degiliz çok şükür. bişey kaderinde varsa engelleyemezsin olur zaten elinden geleni yap sadece gerisini Allaha bırak birbirimize destek olalım..
Ayy kuzum gözün aydin bir yastikta yaşlanin bol çocuklu günleriniz olsun inşallah çok sevindim senin adına :)Kızlar hikayemi biliyorsunuz biraz karmaşıktı. En son gökçen hanıma geçici yaptırmıştım ve dün gece kanamam oldu çok zor olur biraz acır dişini sık falan demişti ama o kadar da acı olmadı biz ne acılara katlandık artık mutluluk zamanı aydınlık gün zamanı. Detaylar balayından sonra
Kızlar hikayemi biliyorsunuz biraz karmaşıktı. En son gökçen hanıma geçici yaptırmıştım ve dün gece kanamam oldu çok zor olur biraz acır dişini sık falan demişti ama o kadar da acı olmadı biz ne acılara katlandık artık mutluluk zamanı aydınlık gün zamanı. Detaylar balayından sonra
Merhaba cnm burda en çok adı olan doktor akın bey ve Turgay bey genelde onlar tercih edilmiş hep ikisi de İstanbul’da ama kimse direk şu kişiye git diyemez sanırım sana aklın kime yatarsa. eski yazılanları okumak sana fikir olabilir belki yada arayıp asistanları ile konusabilirsin doktorlarınkızlar ben kalıcı yaptırmak istiyorum emin olduğunuz doktorlar var mı lütfen
Turgay beye canimgece kuşu kusura bakma okuyamadım kime ameliyat oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?