ben uzaktayım bir ay sonra kontrole gitmem de çok zor olur kafam iyice karıştı
Ben akin beye yaptırdım bu ay da ilişki yasadim kanamam oldu bi sıkıntı yoktu kontrole gitmene de gerek yok gidemeyenler icin o bölgenin belli bi zaman sonra fotoğrafını çekip attığında bakabiliyolar. Ben de gitmedim kontrole gayet güzel tutmuş demişti

demek kanaman oldu çok şükür ya ben evlilik düşünmüyorum aslında çünkü kendimi çok kötü hissediyorum erkek arkadaşım sağolsun beni maf etti deli olacaktım bir dönem tövbe ettim artık

Arkadaşlar gaziantep de kızlık zarı diken güvenilir doktor var mi acil yardim edermisiniz

Bilgim yok ama genelde herkes istanbula gidiyo eger kalici dusunuyosan. Geciciyi cogu yapio zaten
Canım bişey sorcam geçici yaparsak kesin kanama olurmu peki biraz araştırdım ama geçici kesin garanti diyo bulundugum yerde geçici yapsam nasıl olur diye düşünüyorum.

Çok sevindim musmutlu hayatın olsun inşallah darısı burdakilerim hepimizin başına :)

Canım bişey sorcam geçici yaparsak kesin kanama olurmu peki biraz araştırdım ama geçici kesin garanti diyo bulundugum yerde geçici yapsam nasıl olur diye düşünüyorum.
Canım herkesin kanama oluyor geçici ile

Canim evet daha garanti firsatin varsa gecici yaptir hem maddi hem garanti acisindan.. ama benim fikrim tamamen ben kalicinin da garabtiye yakin sonuc verdgne inaniyorum iyi bi doktor olursa.. ama benim firsatim olsa bende gecici yaptrrdim..

kızlar meraba, öncelikle iyiki varsınız siz olmasaydınız siizn yorumlarınız olmasaydı çok çok kötü durumda olurdum düşünmekten çıldırmış kafayı yemiştim, bende bi hata yaptım ve çok pişman oldum, 27 ekim cumartesi günü ameliyat oldum, inşallah sonuç alabilirim sizinle paylaşmak istedim

TURGAY KARAKAYA ya yaptırdım .kontrolde tuttu demişti. Şimdi iki aylık evliyim hala kanamam olmadı. Attığı flep i dışarıdan görüyorum ama bozulmuyor. Bugün doktoru aradım anlattım . Dokuların esnek demekki ben ne yapıyım dedi. Yada eşinin penisi ince olabilir dedi. İstiyorsan gel tekrar dikiş atıyım kanaman olsun diye diyo. Ne anlamı kaldı bu saatten sonra kanamanın. Garanti verdiniz güvenip yaptırdım dedim. Ben kesin kanama olur diye garanti vermedim dedi. Dr dan garanti alamayınca niye yaptıralımki? Bide gülüyo !!! Ne var gülecek !!! Gerizekalı adam . Verdiğim parayamı yanıyım çektiğim acıyamı. Zehir zıkkım olsun .

2 aydır bozulmadıysa neden gidip açtırmıosun canım zaten ilişki yaşadığın kişiyle evlenmişsin ?

İlişki olup kanama olmadıysa ve eşin doktora götürmediyse sorun ne canım? En kötü gidip açtırırsın rahat olmuyorsa senden dolayı...

İlişki olup kanama olmadıysa ve eşin doktora götürmediyse sorun ne canım? En kötü gidip açtırırsın rahat olmuyorsa senden dolayı...
biz özelden konutugumuzda ilişki yasadgm kişiyle evlendiğim için sorun olmadı demiş..
e onunla evlendiysen neden diktrdin zaten? benm öyle olsaydı diktrmezdimki hadi diktrmek için sebebn vardı diyelim o zaman da al eşini git doktra açtır 2 aydır niye işkence cekiosunki kusura bakma canm anlayamadm ben :/ herşeyi kenara bırakalım burda herkesin kanaması oluyo hiçbi doktor sahte değil ha senin olmamıstır senin adına üzüldüm ama bi arkadasın da harun özkandan olmamıstı dokun damarlı değil demiş kız da adamın sucu yok demişti.. haline şükretmelisin bence sorun yaşamamışsın. kalıcıda zaten o ihtimal hep yokmu ben mi yanlış biliyorum?

Buraya direkt gelip bu tarz konuşma yapanlara inanmıyorum ben nedense... çünkü bu psikolojik yükün altında ezilirken buraya üye olmayıp düğün olup 2 ay geçip kanama olmadı diye sorun edip üye olup bunu yazmak bilemiyorum... kanama olmamış zaten ilk ilişkisi olan kişiyle de evlenmiş ikinci kez neden kanama beklesin ki adam... hadi bekledi 2 aydır doktora götürmediyse daha da götürmez... garip gerçekten... bu İstanbul’dakiler ismi bilinen yıllardır kalıcı ile sonuç alınan isimler... ki burada yapılan işlemleri de sonuçlarını da gördük... azıcık akıllıca yorum yapın... ben işlem olmadım kalıcı da düşünmüyorum ama yazık günah burada işlem yaptıran o isimlere ya da yaptırmayı düşünenlere.... biz yüzde 1 kurtulma ihtimaliyle bile yaptıracak psikolojideyiz o kadar kişinin de kanaması oldu ... demek ki yüksek bir ihtimal ile başarılı oluyor bu isimler yapmayın şunu lütfen ...

Ben size yardımcı olması açısından yazıyorum. Sizde inanmıyorsunuz öylemi ayrıldığımızda yaptırmıştım sonradan barıştık . Kanama olmama ihtimali varmış sonuç olarak demekki bunu göz önünde bulundurarak yaptırın yüzde yüz güvenmeyin demek için yazıyorum. Ben bu konuyu araştırırken doğru düzgün sonuçtan bahseden yoktu özellikle sonucu yazmak için üye oldum buraya . İnanmazsan inanma allah allah valla hayret biseysiniz kimseye iyilik yaramıyo ne vakit öldürecem burda durduk yere . Doktorları savunacağınıza kendinizi düşünün bi zahmet . O psikolojik yükü bende çektim. Ne sanıyosun. Beğenmiyosan okuma yazdıklarımı hele cevap yazmana hiç gerek yok. Nedir bu tepki sizdeki bi anlam veremedim. Doktorların avukatımısınız siz . Boğaz manzarası isimli üye , sen neden bana böyle muhalefet oldun hayırdır ? Buradaki amaç ben şunları yaşadım ah ah vah vah demekmi yoksa insanlara yardımcı olabilecek bi sonuç bildirmekmi? Ben bilmiyodum flep i açtırmayı hiç aklıma gelmemişti iyiki söylediniz alemsiniz ya ne diyim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…