- 7 Ağustos 2018
- 163
- 215
- 18
Ben akin beye yaptırdım bu ay da ilişki yasadim kanamam oldu bi sıkıntı yoktu kontrole gitmene de gerek yok gidemeyenler icin o bölgenin belli bi zaman sonra fotoğrafını çekip attığında bakabiliyolar. Ben de gitmedim kontrole gayet güzel tutmuş demiştiben uzaktayım bir ay sonra kontrole gitmem de çok zor olur kafam iyice karıştı
Bilgim yok ama genelde herkes istanbula gidiyo eger kalici dusunuyosan. Geciciyi cogu yapio zatenArkadaşlar gaziantep de kızlık zarı diken güvenilir doktor var mi acil yardim edermisiniz
Istanbula gidebilme durumum yok varsa ancak antep de yaptirabilirim kalici olarak yapan varsa kalıcı yaptirmak istiyorumBilgim yok ama genelde herkes istanbula gidiyo eger kalici dusunuyosan. Geciciyi cogu yapio zaten
Canım bişey sorcam geçici yaparsak kesin kanama olurmu peki biraz araştırdım ama geçici kesin garanti diyo bulundugum yerde geçici yapsam nasıl olur diye düşünüyorum.Bilgim yok ama genelde herkes istanbula gidiyo eger kalici dusunuyosan. Geciciyi cogu yapio zaten
Çok sevindim musmutlu hayatın olsun inşallah darısı burdakilerim hepimizin başına :)Kızlar hikayemi biliyorsunuz biraz karmaşıktı. En son gökçen hanıma geçici yaptırmıştım ve dün gece kanamam oldu çok zor olur biraz acır dişini sık falan demişti ama o kadar da acı olmadı biz ne acılara katlandık artık mutluluk zamanı aydınlık gün zamanı. Detaylar balayından sonra
Canım herkesin kanama oluyor geçici ileCanım bişey sorcam geçici yaparsak kesin kanama olurmu peki biraz araştırdım ama geçici kesin garanti diyo bulundugum yerde geçici yapsam nasıl olur diye düşünüyorum.
Canim evet daha garanti firsatin varsa gecici yaptir hem maddi hem garanti acisindan.. ama benim fikrim tamamen ben kalicinin da garabtiye yakin sonuc verdgne inaniyorum iyi bi doktor olursa.. ama benim firsatim olsa bende gecici yaptrrdim..Canım bişey sorcam geçici yaparsak kesin kanama olurmu peki biraz araştırdım ama geçici kesin garanti diyo bulundugum yerde geçici yapsam nasıl olur diye düşünüyorum.
anlaşılsa herhalde doktorlar yapmazdı. Amaç anlaşılmaması diyorlar zaten ve kanamanın olmasıpeki geçici anlaşılmaz mı
Anlasilmio canim bende dahil herkesin aklina bu gelio ama bugüne kadar buraya anladi yazan olmadi yani zaten iyice incelemesi lazimki anlasin belki öyle bile anlamayabilir..peki geçici anlaşılmaz mı
2 aydır bozulmadıysa neden gidip açtırmıosun canım zaten ilişki yaşadığın kişiyle evlenmişsin ?TURGAY KARAKAYA ya yaptırdım .kontrolde tuttu demişti. Şimdi iki aylık evliyim hala kanamam olmadı. Attığı flep i dışarıdan görüyorum ama bozulmuyor. Bugün doktoru aradım anlattım . Dokuların esnek demekki ben ne yapıyım dedi. Yada eşinin penisi ince olabilir dedi. İstiyorsan gel tekrar dikiş atıyım kanaman olsun diye diyo. Ne anlamı kaldı bu saatten sonra kanamanın. Garanti verdiniz güvenip yaptırdım dedim. Ben kesin kanama olur diye garanti vermedim dedi. Dr dan garanti alamayınca niye yaptıralımki? Bide gülüyo !!! Ne var gülecek !!! Gerizekalı adam . Verdiğim parayamı yanıyım çektiğim acıyamı. Zehir zıkkım olsun .
İlişki olup kanama olmadıysa ve eşin doktora götürmediyse sorun ne canım? En kötü gidip açtırırsın rahat olmuyorsa senden dolayı...TURGAY KARAKAYA ya yaptırdım .kontrolde tuttu demişti. Şimdi iki aylık evliyim hala kanamam olmadı. Attığı flep i dışarıdan görüyorum ama bozulmuyor. Bugün doktoru aradım anlattım . Dokuların esnek demekki ben ne yapıyım dedi. Yada eşinin penisi ince olabilir dedi. İstiyorsan gel tekrar dikiş atıyım kanaman olsun diye diyo. Ne anlamı kaldı bu saatten sonra kanamanın. Garanti verdiniz güvenip yaptırdım dedim. Ben kesin kanama olur diye garanti vermedim dedi. Dr dan garanti alamayınca niye yaptıralımki? Bide gülüyo !!! Ne var gülecek !!! Gerizekalı adam . Verdiğim parayamı yanıyım çektiğim acıyamı. Zehir zıkkım olsun .
biz özelden konutugumuzda ilişki yasadgm kişiyle evlendiğim için sorun olmadı demiş..İlişki olup kanama olmadıysa ve eşin doktora götürmediyse sorun ne canım? En kötü gidip açtırırsın rahat olmuyorsa senden dolayı...
e onunla evlendiysen neden diktrdin zaten? benm öyle olsaydı diktrmezdimki hadi diktrmek için sebebn vardı diyelim o zaman da al eşini git doktra açtır 2 aydır niye işkence cekiosunki kusura bakma canm anlayamadm ben :/ herşeyi kenara bırakalım burda herkesin kanaması oluyo hiçbi doktor sahte değil ha senin olmamıstır senin adına üzüldüm ama bi arkadasın da harun özkandan olmamıstı dokun damarlı değil demiş kız da adamın sucu yok demişti.. haline şükretmelisin bence sorun yaşamamışsın. kalıcıda zaten o ihtimal hep yokmu ben mi yanlış biliyorum?TURGAY KARAKAYA ya yaptırdım .kontrolde tuttu demişti. Şimdi iki aylık evliyim hala kanamam olmadı. Attığı flep i dışarıdan görüyorum ama bozulmuyor. Bugün doktoru aradım anlattım . Dokuların esnek demekki ben ne yapıyım dedi. Yada eşinin penisi ince olabilir dedi. İstiyorsan gel tekrar dikiş atıyım kanaman olsun diye diyo. Ne anlamı kaldı bu saatten sonra kanamanın. Garanti verdiniz güvenip yaptırdım dedim. Ben kesin kanama olur diye garanti vermedim dedi. Dr dan garanti alamayınca niye yaptıralımki? Bide gülüyo !!! Ne var gülecek !!! Gerizekalı adam . Verdiğim parayamı yanıyım çektiğim acıyamı. Zehir zıkkım olsun .
Buraya direkt gelip bu tarz konuşma yapanlara inanmıyorum ben nedense... çünkü bu psikolojik yükün altında ezilirken buraya üye olmayıp düğün olup 2 ay geçip kanama olmadı diye sorun edip üye olup bunu yazmak bilemiyorum... kanama olmamış zaten ilk ilişkisi olan kişiyle de evlenmiş ikinci kez neden kanama beklesin ki adam... hadi bekledi 2 aydır doktora götürmediyse daha da götürmez... garip gerçekten... bu İstanbul’dakiler ismi bilinen yıllardır kalıcı ile sonuç alınan isimler... ki burada yapılan işlemleri de sonuçlarını da gördük... azıcık akıllıca yorum yapın... ben işlem olmadım kalıcı da düşünmüyorum ama yazık günah burada işlem yaptıran o isimlere ya da yaptırmayı düşünenlere.... biz yüzde 1 kurtulma ihtimaliyle bile yaptıracak psikolojideyiz o kadar kişinin de kanaması oldu ... demek ki yüksek bir ihtimal ile başarılı oluyor bu isimler yapmayın şunu lütfen ...biz özelden konutugumuzda ilişki yasadgm kişiyle evlendiğim için sorun olmadı demiş..
e onunla evlendiysen neden diktrdin zaten? benm öyle olsaydı diktrmezdimki hadi diktrmek için sebebn vardı diyelim o zaman da al eşini git doktra açtır 2 aydır niye işkence cekiosunki kusura bakma canm anlayamadm ben :/ herşeyi kenara bırakalım burda herkesin kanaması oluyo hiçbi doktor sahte değil ha senin olmamıstır senin adına üzüldüm ama bi arkadasın da harun özkandan olmamıstı dokun damarlı değil demiş kız da adamın sucu yok demişti.. haline şükretmelisin bence sorun yaşamamışsın. kalıcıda zaten o ihtimal hep yokmu ben mi yanlış biliyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?