burda ne trgay ne akın ne de harun hiçbiri benim babamın oğlu değil bende zaten güvenmediğim için kendi doktoruma kontrol ettirmedim kendiminkinden hariç iki doktora gttim onlar kanaman olur dedi yani kimseyi savunduğum fln yok..
yazılacak çok şey var emin ol ama şu an tartışmaya girmicem kimseyle.

İşlem yaptırmamış biri olarak ve kalıcı düşünmediğini belirterek yazan benden doktor fanı yaratmış olmana ayrıca güldüğümü belirtmek isterim :) sana söylediğimiz şu, her yerde kalıcı için yazan dokuya, doktora, iyileşme sürecinde dikkate, enfeksiyona ona buna bağlı tutma durumu... %100 garanti olduğunu hiç birimiz düşünmüyoruz zaten... ve o doktor ile sonuç alan bir çok kişi oldu az uz değil yani... ki ben işlemi bile İstanbul da yaptıramayacak biri olarak konuşuyorum imkan el vermediği için...

O zaman kanamanın olacağı günü bekle sessizce. Olursa oldu dersin olmazsa olmadı dersin. Sonuç bildirirsin insanların bi işine yarar. Babanın oğluymuş gibi davranma sende o zaman ne diyim şimdi . Ama eğer kanaman olmazsa o zaman görürüm ben senin öfkeni ! Kontrolde banada kanaman kesin olur demişti doktor ama olmadı ok ! Benmi anlatamıyorum ne dediğimi yoksa sizinmi algılamanızda bi problem var ?

Yahu işte bende diyorumki!! : bende kanama olmadı. Doktor tutmuş bi problem yok kanaman olur dediği halde . Bunda anlamayacak ne var Türkçe konuşuyorum !

Pardon da kiz neden haline şükrediyo? bi ton para vermiş kanaması olmamış başka bi insan olsa karşısında belki de kizi öldürecekti sizin işlem gördüğünüzü ve işlemin tutmadığını düşünsenize burdan rahat konusuyosunuz ama empati yapsanız anlarsiniz aslinda. Yani siz bir sürü para verin eziyet cekin ilişkinizde kanama olmasin eşiniz laf etmemiş olsa bile demez misiniz Benim param boşuna gitti ben boşuna eziyet cektim diye. Ben hakli buluyorum isyanını yani bana böyle olduğu halde doktorum gülseydi ben sinir krizi geçirirdim

:) ben kimsenin savunmasını yapmıyorum babamın oğlu da kendi hakkını kendi savunur bence onu da savunmam yani... benim söylediğim şu burada bir çok kişi işlem yaptırdı ve sonuç oldu. Senin olmamışsa bunda beyanda da sorun yok fakat girip talan ettin direkt... milletin psikolojisi zaten bozuk, tüy dikmeye lüzum yok... benim çıkarıma bir durumda yok bu durumda. Ben doktor fanı da değilim, doktor da karalamıyorum.... sessizlik konusuna gelince herkes kendi düşüncesini beyan edebilir, benim için dert değil canım senin için de olmamalı...

Benim yazdıklarıma niye saldırıya geçiyosun ozaman! Milletin psikolojisi bozuk evet ama o millet dikişe güvenip evlensin bakireyim desin ondan sonra kanama olmasın karşısındaki adamın ne yapacağı belli değil .. o aynı psikoloji ne hale gelecek bakalım ! Uyarıyorum ben dikkatli olsunlar diye . Bunu aklı başında olan her insan anlayabilir. Gerçi sizde anlıyosunuzda işinize gelmiyo bi sebepten bilemem.

Biz kanama olmadı diye tutup sevinmiyoruz ya da oh iyi olmuş demiyoruz canım... üzücü evet empati de tamam ama direkt gelip bu şekilde konuşma da bizi düşündürüyor doğal olarak...

Çok şükür anlayanlar tabiki var . Teşekkür ederim..

Sana sadece şunu söylüyorum benim bir çıkarım yok... ben işlem yaptırmadım... kalıcı da yapamam benden kaynaklı tutmaz diye düşünmüyorum İstanbul a da gidemem diye... ben fan değilim burada... bir çok kişinin de o isimde tuttuğunu gördüğümü söylüyorum... işlemlerini de gördüm yani... o yüzden direkt doktora şakın yaptırmayın tarzı konuşmaları anlamıyorum ve 2 ay geçmiş yeni sinirleniyor olmanı da anlamadığımı belirtiyorum... bu yüzden daha fazla münakaşa ortamı yaratmamanı rica ediyorum... ben saldırmıyorum kendi düşüncelerimi konuşuyorum...

Biz kanama olmadı diye tutup sevinmiyoruz ya da oh iyi olmuş demiyoruz canım... üzücü evet empati de tamam ama direkt gelip bu şekilde konuşma da bizi düşündürüyor doğal olarak...
Pardonda ne düşünüyosun Allah aşkına bi söylesene ??? Banane elalemin doktorundan banane milletten isterse kimsenin kanaması olmasın beni ne ilgilendirir ?? Ne çıkarım var ? Ben elin adamını övsem ne yersem ne bişeymi geçiyo elime ? Ne kadar saçma ne kadar fesat düşünüyosunuz ya . E o zaman sende doktoru savunuyosun ne geçiyo eline o zaman bende şöylemi düşünmeliyim : doktordan paymı alıyosun övdükçe ???

Ha 2 ay geçmiş yenimi sinirleniyorum burdan bu sonuçmu çıkıyo?? Ne kadar basit düşünüyosunuz siz herşeyi ya hayret ediyorum. Buraya yeni yazıyo olmam yeni sinirlendiğim anlamına geliyo demek gerçekten çok komiksiniz!!! Buraya neden yazdığımı anlattım tekrar tekrar açıklamama gerek yok anlamadıysanız tekrar okuyunuz!!

Ben övmüyorum sonuç da alındı diyorum sen alamayan bir kişisin diyorum.... diğer arkadaş da kendi sebep olduğunu söylemişti zaten... o yüzden benim olmadı kimsenin olmaz şeklinde konuşma yapmanı yersiz buluyorum diyorum... ben doktor fanı olsam ya da kötülemeye kalksam gelir işlem yaptırdım oldu olmadı diye direkt bangır bangır ortama konuşurdum... sen böyle diyorsun ama evlenenler var yüzde yüz kimse garanti veremez şansımızı deniyoruz diyorum... neyse tartışma ortamına gerek yok bence benim fake olup olmadığımı anlayacaklarından şüphem yok bir kere bile şu doktor iyi kesin sonuç denebilirsin işlem olmuş sonuç aldılar demişimdir... o yüzden polemik yaratmaya lüzum yok bence

canım sen hala okuyup cevap mı veriosun bide ? rahat ol herşey çok açık.. Allah herkesi mutlu etsin dicek bişey yok :)))

canım sen hala okuyup cevap mı veriosun bide ? rahat ol herşey çok açık.. Allah herkesi mutlu etsin dicek bişey yok :)))
İzahımı yaptım sadece canım... amin inşallah kurtulmayı herkese nasip etsin Allah önemli olan o... şu veya bu doktor değil benim için... amacımız doğru bilgiler ile doğru uslüp ile birbirimize destek olmak... ki ben geçici düşünüyorum hala... kalıcı da olacak olsam istanbuldakilerden herhangi birisi olur a ve ya b doktoru değil... çünkü İstanbul’da yapan bi doktor yok bikaç doktor var...

Ee bende başıma geleni yazıyorum ve yaptırdığım doktordan bahsediyorum doğal olarak. Başka doktorları ne biliyim. Sen hepsine tek tek gittinmiki biliyosun. İnsanlar buraya yorum yapıyo sonuç yazıyoki bi fikrimiz oluyo. Sen hiçbişey yapmamışsın bi doktora gidip tecrübe edinmemişsin ama sağa sola milletin yorumlarına saldırıyosun anca. Yaptır sonucu buraya yaz milletin bi işine yarasın. Burda boş boş konuşmanın kimseye bi faydası yok. Heleki yaptırmamışsın yani senin burda yorum yapman kadar saçma bişey olamaz ya . Ya yaptırana merak ettiklerini sorarsın burda yada yaptırmışsındır sonucu yazarsın . Diğer tüm yorumlar , heleki böyle saldıranlar inanılmaz boş !!

Bi kaç doktorun hepsine sırayla gider yaptırırsın artık .. biri olmazsa öbürü .. parada çoktur sende zaten ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…